yazmayayım diyorum ama bugün iyice çileden çıktım, tam 6 gündür yiğit fal bakacak diye bekliyordum ama bugün pes ettim artık. baktıracaklara kolay gelsin!!!
valla banada sınır geldı bende yazmayım dedım ama yok yanı sıteye her yenı gelen yıgıtın numarası yıgıtın numarası dıye dolanıp duruyo boyle olursa tabıkı bıze sırada gelmez yıgıtte enerjıde kalmaz kendı aramızda nalasıp bı sure yıgıtın nosunu en azından yenı gelenlere vermemek lazım
Arkadaslar, Ayhan a gitmem lazim ama daha bi hAfta gidemem :/ bakalim yigit le ayni seyleri mi soyleyecek?
Bu arada bugun yigite tlf da ucuncu falimi baktirdim, yine ayni tarihleri verdi, sansimi zorlamayip tarihleri beklemem lazim bence :/
Yigit cherry e bakti mi? Okuycam geri donup ama baktiysa bi ses versin, babypink yigit sende inanilmaz bence cok sevindim senin adina! :)
Kizlar o kadar com falciya gittim ki hem parma hem hayallerime yazik yigit biliyor mu nolur biri numarasini özelden yollayabilir mi com berbatiim yigitmi emine akkayami biri yardim etsin nolur
Canim telden baktirmam lazim tutarlimi berbat bir dönemde yim nolur ozelden numaralari yaz mesaj atamiyorum yeni uyeyim artik fal baktirip cikmamasindan yoruldum bir kez baktirayim tam.olsun istiyorum
Ozel mesaj atamiyorum numara geldi cok saol yigit herkes baktriyor diye beni sallamaz dimi. . Telden bemi gormeden bilebilirmi sence
Bakmıyor. La porte cafe bahariyede. Arayıp randevu almak lazım, nette teli var cafenin. İmkanın varsa yiğite yüzyüze baktır derimInsallah bende olurum canim yarin.ilk.isim aramak.olucak bi.kac gun once randevu alirsam daha sağlıklı olur belki imkanim olsa gidip baktirim ama.anca telden olur berbat bir donemdeyim insallah bosa cikmaz peki ayhan telde bakıyormu
Emine Akkaya sakin ama sakın o kadar diyim sana uzak durr.Kizlar o kadar com falciya gittim ki hem parma hem hayallerime yazik yigit biliyor mu nolur biri numarasini özelden yollayabilir mi com berbatiim yigitmi emine akkayami biri yardim etsin nolur
Yok canim senin dışında da çok uğraşan var,net biliyorum.telden yiğite baktırmayı başaramayan bir ben varım
Canım lütfen Yiğit ile ilgili geçmiş sayfaları okursan sevinirim.Her defasında baştan yazmak artık zor geliyor.Nosunu ben özelden yollarım sana.Kızlar merhaba, bende Bakırköy'e yakın oturuyorum. Acaba yiğit hangi Cafe'de ve ne kadara bakıyor? Iletişim bilgilerini yazabilmeniz mümkün mudur? Cok teşekkür ediyorum :)
Okudum daha sonra evde ya da telde bakıyormuşCanım lütfen Yiğit ile ilgili geçmiş sayfaları okursan sevinirim.Her defasında baştan yazmak artık zor geliyor.Nosunu ben özelden yollarım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?