İstanbul'da Fal - Falcılar

yazmayayım diyorum ama bugün iyice çileden çıktım, tam 6 gündür yiğit fal bakacak diye bekliyordum ama bugün pes ettim artık. baktıracaklara kolay gelsin!!!

valla banada sınır geldı bende yazmayım dedım ama yok yanı sıteye her yenı gelen yıgıtın numarası yıgıtın numarası dıye dolanıp duruyo boyle olursa tabıkı bıze sırada gelmez yıgıtte enerjıde kalmaz kendı aramızda nalasıp bı sure yıgıtın nosunu en azından yenı gelenlere vermemek lazım

Aynı şeyi düşünmüşüz. Yiğit durumun farkında. Sen randevularını yönetemiosun dedim, haklısın dedi. Kızlar whats uptan yazın oraya donuyor mutlaka. Bir de bir telefon daha alıp kuzeni sanırım, randevuları o düzenleyecekmiş. Fal bakarken teli acmıyor zaten, artık kac kişi arıyorsa problem oluyor sanırım

Kizlar o kadar com falciya gittim ki hem parma hem hayallerime yazik yigit biliyor mu nolur biri numarasini özelden yollayabilir mi com berbatiim yigitmi emine akkayami biri yardim etsin nolur

Yok bakmadı ben biliorum:) inşallah yarın:) swetlana ile ben buluşup gidicez yarın, orda hallederiz artık. Ayhana baktıracaksan umarım sen de memnun kalırsın ama biraz acımasızca konuşabilir, aklında olsun.

Kizlar o kadar com falciya gittim ki hem parma hem hayallerime yazik yigit biliyor mu nolur biri numarasini özelden yollayabilir mi com berbatiim yigitmi emine akkayami biri yardim etsin nolur

Canım emine akkayayı bilmem ama yiğit iyidir, la porte cafede sadece cumaları bakan ve randevuyla calısan ayhan var. İkisi de iyidir ama ayhan cok dobradır, olmazı da söyler hazırlıklı ol..

Canim telden baktirmam lazim tutarlimi berbat bir dönemde yim nolur ozelden numaralari yaz mesaj atamiyorum yeni uyeyim artik fal baktirip cikmamasindan yoruldum bir kez baktirayim tam.olsun istiyorum

Canim telden baktirmam lazim tutarlimi berbat bir dönemde yim nolur ozelden numaralari yaz mesaj atamiyorum yeni uyeyim artik fal baktirip cikmamasindan yoruldum bir kez baktirayim tam.olsun istiyorum

Gönderdim bile..yani şu ana kadar cok kişi baktırdı cogunluk cok memnun. En azından paran bosa gitmez. Tabii bilemem gelecek çıkar mı sana ama bana cıkıyor onun falları. Ama forumda yazıldığı üzere ulaşmak bazen sorun olabiliyor. Zanax içip öyle aramak lazım:)

Insallah bende olurum canim yarin.ilk.isim aramak.olucak bi.kac gun once randevu alirsam daha sağlıklı olur belki imkanim olsa gidip baktirim ama.anca telden olur berbat bir donemdeyim insallah bosa cikmaz peki ayhan telde bakıyormu

Insallah bende olurum canim yarin.ilk.isim aramak.olucak bi.kac gun once randevu alirsam daha sağlıklı olur belki imkanim olsa gidip baktirim ama.anca telden olur berbat bir donemdeyim insallah bosa cikmaz peki ayhan telde bakıyormu
Bakmıyor. La porte cafe bahariyede. Arayıp randevu almak lazım, nette teli var cafenin. İmkanın varsa yiğite yüzyüze baktır derim

Kızlar merhaba, bende Bakırköy'e yakın oturuyorum. Acaba yiğit hangi Cafe'de ve ne kadara bakıyor? Iletişim bilgilerini yazabilmeniz mümkün mudur? Cok teşekkür ediyorum :)

Emine Akkaya sakin ama sakın o kadar diyim sana uzak durr.

enerjisi tuttmasa söyler bence de randevularını yönetemiyor,o an denk gelene bakıyor anladığım kadarıyla bana kaç kez söz verdi sonra hep işi çıktı,ya da başkasına bakıyorum dedi.ben alıcam ona bi tane randevu defteri yollaycam,whatssup viber normal tel hepsinden mesaj attım ama yok gene yok

Kızlar merhaba, bende Bakırköy'e yakın oturuyorum. Acaba yiğit hangi Cafe'de ve ne kadara bakıyor? Iletişim bilgilerini yazabilmeniz mümkün mudur? Cok teşekkür ediyorum :)
Canım lütfen Yiğit ile ilgili geçmiş sayfaları okursan sevinirim.Her defasında baştan yazmak artık zor geliyor.Nosunu ben özelden yollarım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…