Okudum daha sonra evde ya da telde bakıyormuş
İnşallah canım hepimize tüm güzel fallar çıksın.Banada Yiğit ve Ayhan bir bütün gibi geliyor.İsimlerini dahi zaman zaman karıştırıyorum.Evet gerçekten zaman konusunda Yiğit daha net konuştu zaten.Dönemler aynı ikisinde de ama atıyorum Ayhan bahar ayları dediyse,Yigit Nisan în şu haftası diyebiliyor.Ayhan aynen de dediğin gibi bi insanın ruhunu çok iyi okuyabiliyor.İkiside birbirinden iyi.Dedikleride çıkarsa ikisininde tadından yenmez.Bende tüm fal ihtiyacımı Ayhan ve Yiğit in kanatlarında karşılarım artık.
Ayhan'ı sana tüm yüreğimle tavsiye edebilirim.Vallaha canım ben Yiģit i ne zaman aradıysam hem fal için,hem bişey sormam gerektiğinde hep ulaştım.Ama burda çok ulaşamayan kişide var.Onun için bişey diyemiyorum ki.....Şansını denemelisin bi kez daha baktırmak istersen.şimdi yiğite tekrar baktırmak istesek ulaşmak sorun mu yaşarız :44: ohh my got! bende bir ayhan ziyareti yapayım. en azında o elimizde olsun bari.
Yolladim nosunu özelden.
Rica ederim önemli değil.....Cok teşekkür ederim :)
Ayhan'ı sana tüm yüreğimle tavsiye edebilirim.Vallaha canım ben Yiģit i ne zaman aradıysam hem fal için,hem bişey sormam gerektiğinde hep ulaştım.Ama burda çok ulaşamayan kişide var.Onun için bişey diyemiyorum ki.....Şansını denemelisin bi kez daha baktırmak istersen.
ben yiğite bir kere baktırdım, birşey sormak istedim aslında ama rahatsız etmemek için aramadım..neyse daha sonra yüzyüze yine baktırırım...Peki bu Ayhan , sadece cuma günleri mi orada oluyor? ücreti ne kadar?
İnsallah son gün gelir hayirli haber canim insallah....arkadaşlar yiğitin dediği tarih bana yarın son sabırla bekliyorum ama ümitsizim ,mevcut durumda beni rahatlatmıştı ,belkide durumlar çok tersi olabilir diye düşünmeye başladım maalesef
biz bilmiyorduk böyle olduğunu, akıl verdiğin için teşekkür ederiz. Ben bir düşüneyim bunun üstümde:))))şu falcılara verilen paralara çok üzülüyorum bilse idi kendi kaderini bilirdi verirken o paraları hiçmi üzülmüyorsunuz anlamıyorum ne bilsin atıyor tutturuyor işte bazen
İnsallah son gün gelir hayirli haber canim insallah....
İnsallah son gün gelir hayirli haber canim insallah....
Biz bugün swetlana ile gidioruz, forumdan yeni üyelerden bir arkadaş da gelecek. Alcanzar cherry yiğite 15:30 gibi yazsın whats uptan. Bugün bakar umarım gidince söylicem
tamamdır şekerim,yazarım. Siz kaçta gidiyorsunuz?
istanbulda olsaydım ben de gelirdim
tabi istanbul cok büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?