İstanbul'da Fal - Falcılar

şu falcılara verilen paralara çok üzülüyorum bilse idi kendi kaderini bilirdi verirken o paraları hiçmi üzülmüyorsunuz anlamıyorum ne bilsin atıyor tutturuyor işte bazen

şimdi yiğite tekrar baktırmak istesek ulaşmak sorun mu yaşarız :44: ohh my got! bende bir ayhan ziyareti yapayım. en azında o elimizde olsun bari.

şimdi yiğite tekrar baktırmak istesek ulaşmak sorun mu yaşarız :44: ohh my got! bende bir ayhan ziyareti yapayım. en azında o elimizde olsun bari.
Ayhan'ı sana tüm yüreğimle tavsiye edebilirim.Vallaha canım ben Yiģit i ne zaman aradıysam hem fal için,hem bişey sormam gerektiğinde hep ulaştım.Ama burda çok ulaşamayan kişide var.Onun için bişey diyemiyorum ki.....Şansını denemelisin bi kez daha baktırmak istersen.

ben yiğite bir kere baktırdım, birşey sormak istedim aslında ama rahatsız etmemek için aramadım..neyse daha sonra yüzyüze yine baktırırım...Peki bu Ayhan , sadece cuma günleri mi orada oluyor? ücreti ne kadar?

arkadaşlar yiğitin dediği tarih bana yarın son sabırla bekliyorum ama ümitsizim ,mevcut durumda beni rahatlatmıştı ,belkide durumlar çok tersi olabilir diye düşünmeye başladım maalesef

Bana cuma dedi ama yinede arayıp sormak gerek,cteside orda oluyor sanırım ara ara.50 tl kahve ve tarot birlikte.Kahve bu ücrete dahil.

arkadaşlar yiğitin dediği tarih bana yarın son sabırla bekliyorum ama ümitsizim ,mevcut durumda beni rahatlatmıştı ,belkide durumlar çok tersi olabilir diye düşünmeye başladım maalesef
İnsallah son gün gelir hayirli haber canim insallah....

şu falcılara verilen paralara çok üzülüyorum bilse idi kendi kaderini bilirdi verirken o paraları hiçmi üzülmüyorsunuz anlamıyorum ne bilsin atıyor tutturuyor işte bazen
biz bilmiyorduk böyle olduğunu, akıl verdiğin için teşekkür ederiz. Ben bir düşüneyim bunun üstümde:))))

Biz bugün swetlana ile gidioruz, forumdan yeni üyelerden bir arkadaş da gelecek. Alcanzar cherry yiğite 15:30 gibi yazsın whats uptan. Bugün bakar umarım gidince söylicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…