ben de açıkçası yiğitten memnunum.
Tutan falı oldu mu sizde?
Alcanzar ile benim durumum aynı :) Yiğit ve Ayhan ikimizde de neredeyse aynı şeyleri söyledi. Bu yüzden kafamda oturmuyor bir türlü, bu kadarı tesadüf olamaz gibi.
Tutan falı oldu mu sizde?
Alcanzar ile benim durumum aynı :) Yiğit ve Ayhan ikimizde de neredeyse aynı şeyleri söyledi. Bu yüzden kafamda oturmuyor bir türlü, bu kadarı tesadüf olamaz gibi.
Yiğiti de kurcalayalım mı biraz :))) umarım Ayhan gibi değildir..
- evlenip ayrılmış kim var (bilmem)
- erkek bu kişi ( ayrıldığım kişi olabilir mi?)
- evet ama gelecek bu mart sonu nisan başı birliktesiniz.
- bencil, dengesiz biri, duygusunu kendi içinde yaşıyor göstermiyor, geçmişinde yara almış
- hayatında kadın yok, para düşünüyor
- ailede eskiden yapılmış büyü senide etkiliyor, sende nazar var
-birisi daha var yeni biri 3 yaş büyük senden Mayıs gibi tanışacaksın, daha mutlu ilişki yaşayabilirsin bu kişiyle
-Akrep bayandan destek göreceksin
- Ev almayı mı düşünüyorsun (hayır)
- Hazirandan sonra para durumun düzeliyor
-Evde 5 kişimisiniz (hayır) biri evlimi (evet)
- kardeşinin 1 erkek çocuğumu var (2 erkek)
-ilk çocuk yurtdışında okuycak
-Yola gideceksin yurtdışı
-İzmirle ne bağlantın var ( yok)
-Mahkeme kimin ( bilmem yok öyle bir durum)
- M harfinde kim var? ( ayrıldığım kişi) 3 sene beklersen evlilikle gelebilir
-kardeşinin iş sevinci olacak
- kız çocuğun olucak
şu çok dikkatimi çekti. ilk çocuk yurt dışında okuyacakçocuk doğduda, büyüdede, okulunu bitirdi de, yurtdışına gitmek kaldı. Ha olur mu olur ama bu kadar uzaağıda görebiliyormuymuş.
canım benim biz ayrılmamıştık ben haber alamadım öldümü kaldımı diye baktırdım resmen barışcakmıyız olayı yoktu bana hiçayrılık demedi 4 gün sonra haberalıcaksın dedi ve arada hiç birsey yokken adam beni 15 gün sonra açıklamayapmadan heryerden sildi bu kadar iyi biriyse ayrılacağımızı görmesi gerekirdi diye düşünüyorum
şu çok dikkatimi çekti. ilk çocuk yurt dışında okuyacakçocuk doğduda, büyüdede, okulunu bitirdi de, yurtdışına gitmek kaldı. Ha olur mu olur ama bu kadar uzaağıda görebiliyormuymuş.
Vay başıma geleeen..yiğit bana da murat kim dediii
Banada temmuz gibi senden üç yaş büyük biriyle taniyacaksin dedi.
Karar senin ama bu çocuk senin kaderin dedi ( şuan ayrildigim insan)
2015te ewleneceksiniz dedi.
Tanisacagin bu çocuk kumral dedi.
İçime kurt düşündün kiz :)))
Ben onu bunu bilmem mart ayı gelir de yiğit in dedikleri çıkmazsa onuda paylaşırim burdan.
Yiğit konusunda sadece şunu söyleyebilirim geçmişi biliyor ve ya senin hayatına dair yapmak istediklerini de mesela söyle birşey böyle birşey dusunmussun diye sak diye söylüyor.
Ama ben bu tarz falcilar a çok fal bsktirdigim için açıkçası ben i tek bağlayan şey dedikleri nin çıkıp çıkmaması.
Vay başıma geleeen..yiğit bana da murat kim dediii
kızlar, üzülerek görüyorum ki Yiğit burda herkese söylediği şeyleri birebir bana da söylemiş
- duygusal biri, içindekileri paylaşmıyor
- içinde M harfi olan hikayesi
- ev mi alacaksın
- araba mı alacaksın
- 2015 evlilik var
- mart da ciddi dönüşü var
...
.. ve yine diğer kişilere söylediği şeyler
buradan arkadaşlara sesleniyorum, yeter artık şu adamın telefonunu vermeyelim kimseye.. yazıktır paralara
Ayhan'ın falına göre hepiniz aynı adamla, Yiğit'in falına göre de hepiniz 2015'te evleniyorsunuz kızlar :) Bari adamı bulun da toplu nikah yapın :)
İyi ki beklemişim Yiğit'e baktırmak için, bu kadar patlayan falcılardan sonra fal defterini kapatmam gerekiyor sanırım.
Ne olur yalan de.Banada i harfli bi yere gidebilirsin dedi.ŞOKTAYIM........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?