İstanbul'da Fal - Falcılar

Tutan falı oldu mu sizde?

Alcanzar ile benim durumum aynı :) Yiğit ve Ayhan ikimizde de neredeyse aynı şeyleri söyledi. Bu yüzden kafamda oturmuyor bir türlü, bu kadarı tesadüf olamaz gibi.

Valla canım tutan değil de tutmayan var mı diye sorsan daha iyi inan bana.cunku ne dediyle doğruydu. Olacak dediği şeylere güldügümü hatırlıyorum.ama çıkmıştı. Tek bişey kaldı merak ettiğim onun için de az kaldı görücez

Tutan falı oldu mu sizde?

Alcanzar ile benim durumum aynı :) Yiğit ve Ayhan ikimizde de neredeyse aynı şeyleri söyledi. Bu yüzden kafamda oturmuyor bir türlü, bu kadarı tesadüf olamaz gibi.

Vallaha bende bi falcının benim için çözúlemez bi x y denklemi halini alacağini aklima getirmezdim.Hicbi falcidan Kahin Vanga performansı beklemedim,yüzde yüz hiçbir fal tutmaz bununda bilincindeyim,bir falcının herkese bilmeside mümkün değildir,bunlara eyvallah.Ama iş büyük çoğunluğun bariz aynı tahminlerinden ve tarihlerinden ibaretse orda bi kal gelir bana ve malesef eski güvenim kalmaz.

şu çok dikkatimi çekti. ilk çocuk yurt dışında okuyacak çocuk doğduda, büyüdede, okulunu bitirdi de, yurtdışına gitmek kaldı. Ha olur mu olur ama bu kadar uzaağıda görebiliyormuymuş.

şu çok dikkatimi çekti. ilk çocuk yurt dışında okuyacak çocuk doğduda, büyüdede, okulunu bitirdi de, yurtdışına gitmek kaldı. Ha olur mu olur ama bu kadar uzaağıda görebiliyormuymuş.

Kizkardesimin cocugundan bahsediyor suanda ilkokulda 15 sene sonra insallah yurtdisinda okumasi da uzak bir ihtimal degil:))

Ayrica bu maddelere eklemeyi unutmusum;
- sakin sen arama, resimlerine bakiyor

İçime kurt düşündün kiz :)))
Ben onu bunu bilmem mart ayı gelir de yiğit in dedikleri çıkmazsa onuda paylaşırim burdan.
Yiğit konusunda sadece şunu söyleyebilirim geçmişi biliyor ve ya senin hayatına dair yapmak istediklerini de mesela söyle birşey böyle birşey dusunmussun diye sak diye söylüyor.
Ama ben bu tarz falcilar a çok fal bsktirdigim için açıkçası ben i tek bağlayan şey dedikleri nin çıkıp çıkmaması.

Banada temmuz gibi senden üç yaş büyük biriyle taniyacaksin dedi.
Karar senin ama bu çocuk senin kaderin dedi ( şuan ayrildigim insan)
2015te ewleneceksiniz dedi.
Tanisacagin bu çocuk kumral dedi.

Banada temmuz gibi senden üç yaş büyük biriyle taniyacaksin dedi.
Karar senin ama bu çocuk senin kaderin dedi ( şuan ayrildigim insan)
2015te ewleneceksiniz dedi.
Tanisacagin bu çocuk kumral dedi.

Vay anasını...2015 hepimizin yılı desenize.Yigit benide 2015 te evlendiriyo..

Ah şu bahar bi gelse artık.....Bahar aylarini bu topic kadar bekleyen başka gurup yoktur vallaha.

kızlar, üzülerek görüyorum ki Yiğit burda herkese söylediği şeyleri birebir bana da söylemiş

- duygusal biri, içindekileri paylaşmıyor
- içinde M harfi olan hikayesi
- ev mi alacaksın
- araba mı alacaksın
- 2015 evlilik var
- mart da ciddi dönüşü var
...
.. ve yine diğer kişilere söylediği şeyler

buradan arkadaşlara sesleniyorum, yeter artık şu adamın telefonunu vermeyelim kimseye.. yazıktır paralara

Vallaha canim bugün bi arkadaş ısrarla üç kez istedi noyu,bunları bu şekilde yazmamıza rağmen.Bende verdim.Sonuçta göz görerek okuyarak istenirse îsrarla yapacak bişey yok.Bu kadar yazdık ettik,halâ gitmek isteyen olursada bizede karışmak düşmez.

Ayhan'ın falına göre hepiniz aynı adamla, Yiğit'in falına göre de hepiniz 2015'te evleniyorsunuz kızlar :) Bari adamı bulun da toplu nikah yapın :)

İyi ki beklemişim Yiğit'e baktırmak için, bu kadar patlayan falcılardan sonra fal defterini kapatmam gerekiyor sanırım.

Burda son 1 ayda ortalama 50 kisiye telefon verildigini dusunuyorum ve katlanarak cogaliyordu bu sayi. Siz hesap edin 10dk lik ezbere baglanmis bir faldan gunde 10 kisiye baksa 500 eder enaz.. ayda nekadar eder? Sinir bozucu ve hakedilmemis kazanc. Sogudum bu sahtekarlar sayesinde fallardan.
Astrolojiye ilginiz varsa ogrenmenizi tavsiye ediyorum. Enazindan falcilarin yaptigi tipik burc yorumundan daha fazlasini kesfedersiniz.. cokda zevkli.. kisilik analizi transitler iliski analizi.. hepsini kendiniz cozebilirsiniz.. kitaplardan netten kendi kendinize zor diye dusunmeyin.

evet 2015 toplu nikah yılı olacak sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…