yiğite 3 defa fal baktırdım benim fallarımda hep tutarlı aynı şeyleri söyledi.yukardakilerden tek ortak nokta m harfi kim dedi.ben çıkaramayınca mehmet dedi.akrabalarından düşün dedi.sağlıkla ilgili sıkıntısı olacak dedi.ki bu da çıkmıştı.ben çok şaşırmıştım. bir de büyü dedi ama.erkek arkadaşıma ailesi tarafından yapıldığını söyledi.onun dışında yukarıdakilerinden hiçbirini bana söylemedi.yiğit başarılı bence.
Ćok fazla sinirlerim bozuk yeminle gülme krizi geldi artık bana sinirden.Mahkeme,büyü,boşanmış kişi,ev alma,taşınma,ayrildigin biri varmi,kardeş,kuzen vs.bana erke çocuk dedi,iş gelişmesi,maddiyat bunlar ayni.Lütfen tum topic biraraya gelip beni tokatlayın yaaa lütfen..Yiğiti de kurcalayalım mı biraz :))) umarım Ayhan gibi değildir..
- evlenip ayrılmış kim var (bilmem)
- erkek bu kişi ( ayrıldığım kişi olabilir mi?)
- evet ama gelecek bu mart sonu nisan başı birliktesiniz.
- bencil, dengesiz biri, duygusunu kendi içinde yaşıyor göstermiyor, geçmişinde yara almış
- hayatında kadın yok, para düşünüyor
- ailede eskiden yapılmış büyü senide etkiliyor, sende nazar var
-birisi daha var yeni biri 3 yaş büyük senden Mayıs gibi tanışacaksın, daha mutlu ilişki yaşayabilirsin bu kişiyle
-Akrep bayandan destek göreceksin
- Ev almayı mı düşünüyorsun (hayır)
- Hazirandan sonra para durumun düzeliyor
-Evde 5 kişimisiniz (hayır) biri evlimi (evet)
- kardeşinin 1 erkek çocuğumu var (2 erkek)
-ilk çocuk yurtdışında okuycak
-Yola gideceksin yurtdışı
-İzmirle ne bağlantın var ( yok)
-Mahkeme kimin ( bilmem yok öyle bir durum)
- M harfinde kim var? ( ayrıldığım kişi) 3 sene beklersen evlilikle gelebilir
-kardeşinin iş sevinci olacak
- kız çocuğun olucak
yiğite 3 defa fal baktırdım benim fallarımda hep tutarlı aynı şeyleri söyledi.yukardakilerden tek ortak nokta m harfi kim dedi.ben çıkaramayınca mehmet dedi.akrabalarından düşün dedi.sağlıkla ilgili sıkıntısı olacak dedi.ki bu da çıkmıştı.ben çok şaşırmıştım. bir de büyü dedi ama.erkek arkadaşıma ailesi tarafından yapıldığını söyledi.onun dışında yukarıdakilerinden hiçbirini bana söylemedi.yiğit başarılı bence.
Ćok fazla sinirlerim bozuk yeminle gülme krizi geldi artık bana sinirden.Mahkeme,büyü,boşanmış kişi,ev alma,taşınma,ayrildigin biri varmi,kardeş,kuzen vs.bana erke çocuk dedi,iş gelişmesi,maddiyat bunlar ayni.Lütfen tum topic biraraya gelip beni tokatlayın yaaa lütfen..
canım bence sakin ol.bunlar genel ama bir düşünürsen.üstelik ben 3 kez gittim.bunları söylemedi.yazdım yukarıda.
Banada isim mehmet,murat varmı dedi,hayır dedim.Verdiği isimler bunlardı.Ha bide Fatma,Fatoş dedi isim olarak.
Ćok fazla sinirlerim bozuk yeminle gülme krizi geldi artık bana sinirden.Mahkeme,büyü,boşanmış kişi,ev alma,taşınma,ayrildigin biri varmi,kardeş,kuzen vs.bana erke çocuk dedi,iş gelişmesi,maddiyat bunlar ayni.Lütfen tum topic biraraya gelip beni tokatlayın yaaa lütfen..
Banada isim mehmet,murat varmı dedi,hayır dedim.Verdiği isimler bunlardı.Ha bide Fatma,Fatoş dedi isim olarak.
bana fatma fatoş dedi.erkek arkadaşının yanında sinsi biri.birini ayarlamaya çalışmış dedi.ama zaten erkek arkadaşımın en yakın arkadaşlarından biridir fatoş ve ben de pek hazetmezdim.bu da doğru çıktı yani bende.bence rakam ve isimlere takılmamak gerekiyor.bi yerden çıkar ki isim aradıktan sonra.ben genel olarak tutarlılığına bakarım açıkçası.
Mehmet ve Murat ı bana deseymiş tutarmış ama yanlış kişiye söylemiş :))
Bana bunlarin hicbirini demedi. Bence Yigit guzel bakiyor, icimizi ferah tutalim derim.
Bana bunlarin hicbirini demedi. Bence Yigit guzel bakiyor, icimizi ferah tutalim derim.
Kızlar 3tür soruyorum biri bana yiğit'in numarasını gönderebilir mi lütfen :/ mesaj hakkınız yoksa elif_kupeli@hotmail.com a da gönderebilirsiniz
Yiğiti de kurcalayalım mı biraz :))) umarım Ayhan gibi değildir..
- evlenip ayrılmış kim var (bilmem)
- erkek bu kişi ( ayrıldığım kişi olabilir mi?)
- evet ama gelecek bu mart sonu nisan başı birliktesiniz.
- bencil, dengesiz biri, duygusunu kendi içinde yaşıyor göstermiyor, geçmişinde yara almış
- hayatında kadın yok, para düşünüyor
- ailede eskiden yapılmış büyü senide etkiliyor, sende nazar var
-birisi daha var yeni biri 3 yaş büyük senden Mayıs gibi tanışacaksın, daha mutlu ilişki yaşayabilirsin bu kişiyle
-Akrep bayandan destek göreceksin
- Ev almayı mı düşünüyorsun (hayır)
- Hazirandan sonra para durumun düzeliyor
-Evde 5 kişimisiniz (hayır) biri evlimi (evet)
- kardeşinin 1 erkek çocuğumu var (2 erkek)
-ilk çocuk yurtdışında okuycak
-Yola gideceksin yurtdışı
-İzmirle ne bağlantın var ( yok)
-Mahkeme kimin ( bilmem yok öyle bir durum)
- M harfinde kim var? ( ayrıldığım kişi) 3 sene beklersen evlilikle gelebilir
-kardeşinin iş sevinci olacak
- kız çocuğun olucak
arkadaşlar zaten ben baktırdığımkişi için faldan 1 hafta sonraayrıldım ve barışmamızın imkanı yok ,aslında kaderimiz birdi bazılarına göre benimde aklıma gelenler aşağıdakiler
-evlenip ayrılmış kim var
- erkek bu kişi
- Ev alacaksın (imkansız )
-çokmutlu bir evliliğin olacak
- M harfinde kim var?
bana bunları söylemedi.yani peki sana da barışcaksın mı dedi canım?ne kadar oldu baktıralı ?zaman verdi mi?
Bence bu kadar ortak nokta hic tesadüf gelmedi bana.Umarim yanilmayi fallarinin cikmasiyla cok isterim.Bide hep en bildik isimler neden?Çünkü illaki birilerine tutacak mantiğimi?Vallaha benin icime bi kurt düstü ne yalan soyliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?