Ayhan bana bu haftasonu mart-nidan gibi biri ile tanışacağımı, kumral, eğlenceli olduğunu, ego sorunu olmadığını, 2014 ün tümünü onunla geçireceğimi söyledi...yine benziyor sanırım:))[/QU
e-r-i-m harfleri:)))) kumral biri, eğlenceli, komik, 2014 ü onunla geçiricem.. varlıklı biri:)))
hahahaaa ego sorunu olmayan adam demesinden anlamalıydım,öyle adam mı kalmış :) aynı adamı bulma ihtimalimiz epey düşük dimi:)
Ayhan bana bu haftasonu mart-nidan gibi biri ile tanışacağımı, kumral, eğlenceli olduğunu, ego sorunu olmadığını, 2014 ün tümünü onunla geçireceğimi söyledi...yine benziyor sanırım:))[/QU
e-r-i-m harfleri:)))) kumral biri, eğlenceli, komik, 2014 ü onunla geçiricem.. varlıklı biri:)))
bu kadarıda tesadüf değildir herhalde :/
:)))) inanılır gibi değil.
ben son zamanlarda merak ettiğim bir ilişki durumumdan dolayı çok fal baktırdım.herkes farklı yorumlar yaptı ama birbirine benzerdi aslında. bir tek ayhan farklı söyledi...
tecrübelerimi paylaşmak gerekirse;
* kadıköy tülay : henüz gelecekle ilgili söylediği çıkmadı bu yüzden yorumum yok
* mulla : kötü bahsediliyor buradaki yorumlarda ama bana söylediği herşey çıktı...belki de enerji meselesi..şimdi 2 şey bekliyorum olması için, eğer olursa mutlaka paylaşacağım..
bende senin gibi çok fal baktırdım son zamanlarda,ayhan diğerlerinden farklı konuşan tek kişiydi diye bilirim..aslında iyi oldu bunları paylaşıyor olmamız ayhanın da üstüne çizik atabiliriz bence artık,geçmiş olsun herkese:)
Aa ben seni ankarada yaşıyor sanıyordumBenim yasadigim yere bahar Mayis-Haziranda geliyor, yaz diye bir sey zaten yok. allah kahretsin
ben Ayhan'ın falını not almıştım bana "hayatına evlilik geçirmiş biri girdimi?o senin için olumlu olabilirmiş.Yeni biri olarak e-r-i-t harflerinden 3 tanesinin olduğu yeni biriyle tanışacaksın.şubat mart dönemi tanışacaksın,bu kişi yoğun çalışan biri yöneteci biri,ego sorunu yok kız kardeşi veya ablası var.yapılı kumral tenli,ilişkide ona uymak gerekiyor,eğlenceli biri 30-33 yasında,hayatına denge getirecek 2014e yayılacak ciddi bir ilişki olacak" demiş.sizin falınızla benzeyen tarafı var kontrol edin diye yazdım,bir bakın bakalım :)
ben Ayhan'ın falını not almıştım bana "hayatına evlilik geçirmiş biri girdimi?o senin için olumlu olabilirmiş.Yeni biri olarak e-r-i-t harflerinden 3 tanesinin olduğu yeni biriyle tanışacaksın.şubat mart dönemi tanışacaksın,bu kişi yoğun çalışan biri yöneteci biri,ego sorunu yok kız kardeşi veya ablası var.yapılı kumral tenli,ilişkide ona uymak gerekiyor,eğlenceli biri 30-33 yasında,hayatına denge getirecek 2014e yayılacak ciddi bir ilişki olacak" demiş.sizin falınızla benzeyen tarafı var kontrol edin diye yazdım,bir bakın bakalım :)
Inanamiyorum ....Biri beni tokatlasın.
Banada kiz kardesi olan biri dedi.2014 boyunca iliski devam dedi.Vay halimize....kumral,harfler e ve m olabilir dedi.Gunesi gordugumuz zamanlarda tanima.yuh....Banada esprili komik konuşkan biri yoromunu yapti.Okudukça kalbim tekliyo..
Banada kiz kardesi olan biri dedi.2014 boyunca iliski devam dedi.Vay halimize....kumral,harfler e ve m olabilir dedi.Gunesi gordugumuz zamanlarda tanima.yuh....Banada esprili komik konuşkan biri yoromunu yapti.Okudukça kalbim tekliyo..
Evet canım gaziosmanpaşa'da olan... Ben yolladım numarasını özelden...
haa bide İ harfli bir şehire gideceğimi söylemişti :) ben arkadaşımla gitmiştim tabi ki ikimize aynı şeyleri söylemeyecek kadar zeki olduğu için anlaşılmamıştı durum,burası olmasaydı anlamayacaktımda:)
Kızlar Ayhan'a göre hepiniz aynı adamla evleniceksiniz galiba
Yiğiti de kurcalayalım mı biraz :))) umarım Ayhan gibi değildir..
- evlenip ayrılmış kim var (bilmem)
- erkek bu kişi ( ayrıldığım kişi olabilir mi?)
- evet ama gelecek bu mart sonu nisan başı birliktesiniz.
- bencil, dengesiz biri, duygusunu kendi içinde yaşıyor göstermiyor, geçmişinde yara almış
- hayatında kadın yok, para düşünüyor
- ailede eskiden yapılmış büyü senide etkiliyor, sende nazar var
-birisi daha var yeni biri 3 yaş büyük senden Mayıs gibi tanışacaksın, daha mutlu ilişki yaşayabilirsin bu kişiyle
-Akrep bayandan destek göreceksin
- Ev almayı mı düşünüyorsun (hayır)
- Hazirandan sonra para durumun düzeliyor
-Evde 5 kişimisiniz (hayır) biri evlimi (evet)
- kardeşinin 1 erkek çocuğumu var (2 erkek)
-ilk çocuk yurtdışında okuycak
-Yola gideceksin yurtdışı
-İzmirle ne bağlantın var ( yok)
-Mahkeme kimin ( bilmem yok öyle bir durum)
- M harfinde kim var? ( ayrıldığım kişi) 3 sene beklersen evlilikle gelebilir
-kardeşinin iş sevinci olacak
- kız çocuğun olucak
yiğite 3 defa fal baktırdım benim fallarımda hep tutarlı aynı şeyleri söyledi.yukardakilerden tek ortak nokta m harfi kim dedi.ben çıkaramayınca mehmet dedi.akrabalarından düşün dedi.sağlıkla ilgili sıkıntısı olacak dedi.ki bu da çıkmıştı.ben çok şaşırmıştım. bir de büyü dedi ama.erkek arkadaşıma ailesi tarafından yapıldığını söyledi.onun dışında yukarıdakilerinden hiçbirini bana söylemedi.yiğit başarılı bence.Yiğiti de kurcalayalım mı biraz :))) umarım Ayhan gibi değildir..
- evlenip ayrılmış kim var (bilmem)
- erkek bu kişi ( ayrıldığım kişi olabilir mi?)
- evet ama gelecek bu mart sonu nisan başı birliktesiniz.
- bencil, dengesiz biri, duygusunu kendi içinde yaşıyor göstermiyor, geçmişinde yara almış
- hayatında kadın yok, para düşünüyor
- ailede eskiden yapılmış büyü senide etkiliyor, sende nazar var
-birisi daha var yeni biri 3 yaş büyük senden Mayıs gibi tanışacaksın, daha mutlu ilişki yaşayabilirsin bu kişiyle
-Akrep bayandan destek göreceksin
- Ev almayı mı düşünüyorsun (hayır)
- Hazirandan sonra para durumun düzeliyor
-Evde 5 kişimisiniz (hayır) biri evlimi (evet)
- kardeşinin 1 erkek çocuğumu var (2 erkek)
-ilk çocuk yurtdışında okuycak
-Yola gideceksin yurtdışı
-İzmirle ne bağlantın var ( yok)
-Mahkeme kimin ( bilmem yok öyle bir durum)
- M harfinde kim var? ( ayrıldığım kişi) 3 sene beklersen evlilikle gelebilir
-kardeşinin iş sevinci olacak
- kız çocuğun olucak
Yigite baktrms birisi olarak,yigit bana boyle seyler soylemedi...yigit ani ben de oldukca iyi bildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?