özelden mesaj atıtorum sana canım
Yiğit'in mi Ayhan'ın mı? Ne gibi şeyler mesela?
yiğit canım beğendiğim.taşıncaksın dedi yakında.taşınma fikri aklımdaydı ama yakın zaman zannetmiyordum. faldan 8 gün sonra taşındım. erkek arkadaşımın uzakta olduğunu bildi. orda mutsuz olduğunu bildi.(doğru)kişiliğini anlattı.aileler arası anlaşmazlığın olduğunu söyledi.(doğru).yakın bi zamanda beyaz bir kağıt alacaksın, sevinceksin dedi.sınavım vardı ve yeni ayrılmıştık. ders çalışamıyordum. hiç ihtimal vermiyordum geçeceğimi ama bütün derslerimi geçtim. bir anda telefonda bitmiş ilişkiniz dedi(doğru). ayrılırken bana söylediği sözleri kelime kelimesine söyledi. bir asker görüyorum maddi sıkıntısı olacak ama geçici çok sorun olmayacak dedi.o gün kuzenim beni aradı.aklıma fal geldi nasılsın iyi misin dedim?iyim biraz para sıkıntım var o kadar dedi(.kuzenim asker) bana da mehmet demişti akrabalarından biri sağlık sıkıntısı atlatıcak dedi.bunun üzerine ben amcamı aradım ismi mehmet, telefona yengem çıktı.hastanedelermiş.rahatsızlanmış. ben şoklardaydım. belki de hepsi bir tesadüf ama etkilenmiştim.üstelik bunlar somut olanlar..durumu, hissettiklerimi, ayrılık sebebimizi hep doğru bildi. önceki sayfalarda yine paylaşmıştım başka şeyler de. bana şubat ayı için bir şey dedi.şubat bitmedi henüz ama bir tek çıkmayan o.onun dışında bende iyiydi gerçekten.
ben Yiğit'i burdan bulmadığımı, daha önce İstanbul'da yaşayan bir arkadaşım aracılığıyla bulduğumu yazmıştım sanırım daha önce. dolayısıyla burada ismi konuşulmaya başlamadan önce baktırmıştım. ben hep memnun kaldım ve kime verdiysem numarasını arayan herkes de hayretler içinde kalarak bana döndü. benim hayatımda kimsenin bilmediği ayrıntıları söyledi ve burada yazılanların neredeyse hiç birini ne bana ne de arkadaşlarıma söyledi. bir kaç gün önce kardeşimle ilgili yaşadığım olayı paylaştım burda, hatta bugün antalyadan bir arkadaşım da kendisini aylardır aramayan adamdan tam da yiğitin söylediği tarihte haber aldığını anlattı. ayrıca burada kaç kez Yiğitin çıkan fallarına tanık olduk.
Ah şu bahar bi gelse artık.....Bahar aylarini bu topic kadar bekleyen başka gurup yoktur vallaha.
ben en çok Fatoş olayına takıldım neden ayse hatice merve değilde Fatoş ??? fotoşla ilgili gelişme yaşayan varmı
Baktiranlara cok gecmis olsun, uyardik zamaninda da dinleyen olmadi.
Kaptirdiniz paralari, ilginc gunlerdir kendisini savunan da yok, nerde cok iyi super bakiyor diyip de saldiriya gecenler acaba!
Takimini kurmus gelmis bile dedim... Gunde 10 kisiye baksa goturdu zaten parayi bu bir kac ay iicnde de, haram para cikar ondan... Uzulmeyin! Dikkatli olun bir dahaki sefere...
Ya bende ilk 3 dedigi tuttu :) fatos adinda ark var olursa yazarim:)) ayy allahim yaaa sinirden guluyorum artik kizlar :))
Baktiranlara cok gecmis olsun, uyardik zamaninda da dinleyen olmadi.
Kaptirdiniz paralari, ilginc gunlerdir kendisini savunan da yok, nerde cok iyi super bakiyor diyip de saldiriya gecenler acaba!
Takimini kurmus gelmis bile dedim... Gunde 10 kisiye baksa goturdu zaten parayi bu bir kac ay iicnde de, haram para cikar ondan... Uzulmeyin! Dikkatli olun bir dahaki sefere...
ben en çok Fatoş olayına takıldım neden ayse hatice merve değilde Fatoş ??? fotoşla ilgili gelişme yaşayan varmı
Fatoş isminin söylendiği biri olarak hayır hiçbir gelişme yaşamadım.bence burdan kimse için tartışmayın cidden değmez.
Merakımdan birkaç saat önce yiğit'e telefondan fal baktırdım kızlar hemen yazayım sonucu. Beni terkeden erkek arkadaşımın beni sanal alemden takip ettiğini yüzde yüz barışacağımızı, hatta 3.5-4 sene sonra evleneceğimizi ve ondan ikizlerim olacağını söyledi. Ayrılma sebebimizi bildi ve pişman olduğunu söyledi. Araba alacağımı bildi ki alacağım kısmetse. En gec nisan ayının ilk ya da ikinci haftasına kadar barışma varmış. Sakın yazmamam gerektiğini söyledi. Bu arada bir teklif daha alacakmisim ama kabul etmeyecekmişim. Biten ilişkimdeki erkek arkadaşımın bir mahkemesi olduğunu ve olumlu sonuç alacağını söyledi. Baristigimizda ailesiyle tanistiracakmis beni. İş hayatımla ilgili bir çok şeyi bildi. Izmire gideceğimi söyledi birde. Ben genel olarak memnun kaldım sevdim yani bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?