İstanbul'da Fal - Falcılar

Yiğit'in mi Ayhan'ın mı? Ne gibi şeyler mesela?

yiğit canım beğendiğim.taşıncaksın dedi yakında.taşınma fikri aklımdaydı ama yakın zaman zannetmiyordum. faldan 8 gün sonra taşındım. erkek arkadaşımın uzakta olduğunu bildi. orda mutsuz olduğunu bildi.(doğru)kişiliğini anlattı.aileler arası anlaşmazlığın olduğunu söyledi.(doğru).yakın bi zamanda beyaz bir kağıt alacaksın, sevinceksin dedi.sınavım vardı ve yeni ayrılmıştık. ders çalışamıyordum. hiç ihtimal vermiyordum geçeceğimi ama bütün derslerimi geçtim. bir anda telefonda bitmiş ilişkiniz dedi(doğru). ayrılırken bana söylediği sözleri kelime kelimesine söyledi. bir asker görüyorum maddi sıkıntısı olacak ama geçici çok sorun olmayacak dedi.o gün kuzenim beni aradı.aklıma fal geldi nasılsın iyi misin dedim?iyim biraz para sıkıntım var o kadar dedi(.kuzenim asker) bana da mehmet demişti akrabalarından biri sağlık sıkıntısı atlatıcak dedi.bunun üzerine ben amcamı aradım ismi mehmet, telefona yengem çıktı.hastanedelermiş.rahatsızlanmış. ben şoklardaydım. belki de hepsi bir tesadüf ama etkilenmiştim.üstelik bunlar somut olanlar..durumu, hissettiklerimi, ayrılık sebebimizi hep doğru bildi. önceki sayfalarda yine paylaşmıştım başka şeyler de. bana şubat ayı için bir şey dedi.şubat bitmedi henüz ama bir tek çıkmayan o.onun dışında bende iyiydi gerçekten.

Yiğit benim de anda epey iyiydi, bana da Mehmet dedi bu arada gerçekten öyle bir akrabam var, zaten kimin yok ki TR'deki en yaygın isim. Ama çok spesifik şeyler de söyledi. Evlilik için 2017'yi söyledi. Beklediğim şey için Nisan tarihini verdi yani epey var.

Merakımdan birkaç saat önce yiğit'e telefondan fal baktırdım kızlar hemen yazayım sonucu. Beni terkeden erkek arkadaşımın beni sanal alemden takip ettiğini yüzde yüz barışacağımızı, hatta 3.5-4 sene sonra evleneceğimizi ve ondan ikizlerim olacağını söyledi. Ayrılma sebebimizi bildi ve pişman olduğunu söyledi. Araba alacağımı bildi ki alacağım kısmetse. En gec nisan ayının ilk ya da ikinci haftasına kadar barışma varmış. Sakın yazmamam gerektiğini söyledi. Bu arada bir teklif daha alacakmisim ama kabul etmeyecekmişim. Biten ilişkimdeki erkek arkadaşımın bir mahkemesi olduğunu ve olumlu sonuç alacağını söyledi. Baristigimizda ailesiyle tanistiracakmis beni. İş hayatımla ilgili bir çok şeyi bildi. Izmire gideceğimi söyledi birde. Ben genel olarak memnun kaldım sevdim yani bakalım hayırlısı

ben Yiğit'i burdan bulmadığımı, daha önce İstanbul'da yaşayan bir arkadaşım aracılığıyla bulduğumu yazmıştım sanırım daha önce. dolayısıyla burada ismi konuşulmaya başlamadan önce baktırmıştım. ben hep memnun kaldım ve kime verdiysem numarasını arayan herkes de hayretler içinde kalarak bana döndü. benim hayatımda kimsenin bilmediği ayrıntıları söyledi ve burada yazılanların neredeyse hiç birini ne bana ne de arkadaşlarıma söyledi. bir kaç gün önce kardeşimle ilgili yaşadığım olayı paylaştım burda, hatta bugün antalyadan bir arkadaşım da kendisini aylardır aramayan adamdan tam da yiğitin söylediği tarihte haber aldığını anlattı. ayrıca burada kaç kez Yiğitin çıkan fallarına tanık olduk.

Arkadaşlar malesef yiğit banada aynı şeyleri söyledi
ev,izmir,ayrildiğin kisi nisan da gelcek,
Mahkeme,aslinda ayrildigim kisiyle ilgili şuphelerde bile kaldi...bence iyi degildi
Sıradandı.....bence gitmeye değmez

Vallahi bende inanmak istemedim.Büyük hayâl kırıklığı yaşıyorum şu an.Ama görüyosun canım hepimize o kadar aynı yorumlar yapılmış ki,başka türlü düşünemiyorum .Bence Yiğit in herkese fixlediği yorumları var ortak,gerisini bilemem Allah bilir,zaman gösterir.Bu kadar olumsuzluktan sonrada ciddi güvenim kalmadı artık.Çıkarsa ne alâ....

Bence yiğit olduğu gibi "kızlar" kavramını çözmüş de böyle yürütüyor işleriii:)
Karşı taraf çok bencil, huysuz, ayrılmışsınız bilmem ne... ( Ki zaten genelde aşk acısı çekenler fal'a merak salar.)
Sen çok fedakarsın, hep kendinden vermişsin. (E hangi birimiz ilişkilerimizde fedakar değiliz ki? Bildiği türk kızı)
Ahh ahhhh, ben de açacağım bir ofis, bakacağım tekk tekkkkkkkkkkkkkk:)

Kizlar bende yazayim falimi bari :)
M harfli kim var erkek evlenip ayrilmis cocugu var arayacak seni
cenazeniz var
ev aliyorsunuz
fatos isimli arksin var bir sevinc var
eski erkek arkadasin sevgilisinden1.5 ay sonra ayrilacak subat 20 arayacak
haziranda isle ilgili gelisme var
yine haziranda kumral biriyle tanisacaksin 2015 te evlilik var
Gecmisten gelen buyu var sen buyuk oldugun icin seni etkilemis 2 kadin yapmis

fal budur kardesler optum sizleri...

Yiğit'in falını kaç kişi yazdı şurda, hepsi de aynı nerdeyse. Neyse ki daha fazla insan parasını kaptırmadan ortaya çıktı gerçekler. Baktıranlara geçmiş olsun, inşallah Yiğit'in söylediklerinden çok daha güzel şeyler yaşarsınız.

Baktiranlara cok gecmis olsun, uyardik zamaninda da dinleyen olmadi.

Kaptirdiniz paralari, ilginc gunlerdir kendisini savunan da yok, nerde cok iyi super bakiyor diyip de saldiriya gecenler acaba!

Takimini kurmus gelmis bile dedim... Gunde 10 kisiye baksa goturdu zaten parayi bu bir kac ay iicnde de, haram para cikar ondan... Uzulmeyin! Dikkatli olun bir dahaki sefere...

nasıl yani yiğit kandırıyo mu hepimizii

Ya bende ilk 3 dedigi tuttu :) fatos adinda ark var olursa yazarim:)) ayy allahim yaaa sinirden guluyorum artik kizlar :))

bende de ne oldu biliyomusun yiğite fal baktırdım işte Fatoş kim falan dedi tanımıyorum dedim,o kişiden bir destek göreceksın dedi.neyse fal bitti tlfnu kapattım yarım saat sonra bir arkadaşa msj attım napıosun falan diye,kız dedi ki Fatoş diye bır arkadaşla dısardayız:)) neydi şimdi bu :) ?

yiğiti savunanlardan biride benim halada savunuyorum.. bana söyledikleri çıktı çok şükür ilişkim yeniden başladı mutluyum o yüzden pek yazmıyorum sadece yazıları okumak için giriyorum ne var ne yok diye... sende bi hazımsızlık var yiğitin kötü haberi çıksın diye bekliyormuşsun hayırdır yiğitten neden bu kadar nefret ediyorsun

ben en çok Fatoş olayına takıldım neden ayse hatice merve değilde Fatoş ??? fotoşla ilgili gelişme yaşayan varmı

bence burdan kimse için tartışmayın cidden değmez.
Fatoş isminin söylendiği biri olarak hayır hiçbir gelişme yaşamadım.
Kesinlikle doğru hiçççç tartışmaya girmeyin lütfen.Hepimiz beğendik memnun kaldık, böyle oldu,sağlık olsun.Bununda yaşanması gerekiyomuş demek ki...İlk kötü fal tecrübemizde değil.Olan oldu,olmuşla òlmüşe çare olmaz,zaman geri gelmez ,baktırdık bi kere.Boşverelim.Birbirimizi kırmaya bòyle basit bi konu için germeye ne lüzum var.Fal nihayetinde....Hayatî bi mevzu değil.Bütün derdimiz bu olsa keşke....

inanamıyorum ya sabah sabah saçımı başımı yolmak istiyorum, bu kadar detay yazdık hala şu fal için Yiğit bildi memnun kaldım diyorsun ya! birde bu kadar yorumdan sonra şu Mart gelsin göreceğiz diyenler, tesadüfen sizi Martta aradı diyelim bu durumda Yiğitin falı çıktı mı diyeceksiniz? sinir olmamak elde değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…