Burda son 1 ayda ortalama 50 kisiye telefon verildigini dusunuyorum ve katlanarak cogaliyordu bu sayi. Siz hesap edin 10dk lik ezbere baglanmis bir faldan gunde 10 kisiye baksa 500 eder enaz.. ayda nekadar eder? Sinir bozucu ve hakedilmemis kazanc. Sogudum bu sahtekarlar sayesinde fallardan.
Astrolojiye ilginiz varsa ogrenmenizi tavsiye ediyorum. Enazindan falcilarin yaptigi tipik burc yorumundan daha fazlasini kesfedersiniz.. cokda zevkli.. kisilik analizi transitler iliski analizi.. hepsini kendiniz cozebilirsiniz.. kitaplardan netten kendi kendinize zor diye dusunmeyin.
kızlar, üzülerek görüyorum ki Yiğit burda herkese söylediği şeyleri birebir bana da söylemiş
- duygusal biri, içindekileri paylaşmıyor
- içinde M harfi olan hikayesi
- ev mi alacaksın
- araba mı alacaksın
- 2015 evlilik var
- mart da ciddi dönüşü var
...
.. ve yine diğer kişilere söylediği şeyler
buradan arkadaşlara sesleniyorum, yeter artık şu adamın telefonunu vermeyelim kimseye.. yazıktır paralara
Burda son 1 ayda ortalama 50 kisiye telefon verildigini dusunuyorum ve katlanarak cogaliyordu bu sayi. Siz hesap edin 10dk lik ezbere baglanmis bir faldan gunde 10 kisiye baksa 500 eder enaz.. ayda nekadar eder? Sinir bozucu ve hakedilmemis kazanc. Sogudum bu sahtekarlar sayesinde fallardan.
Astrolojiye ilginiz varsa ogrenmenizi tavsiye ediyorum. Enazindan falcilarin yaptigi tipik burc yorumundan daha fazlasini kesfedersiniz.. cokda zevkli.. kisilik analizi transitler iliski analizi.. hepsini kendiniz cozebilirsiniz.. kitaplardan netten kendi kendinize zor diye dusunmeyin.
yemin ederim böyle söyledi :) walla bende şoktayım adam copy paste yapmış :)
Doğru tabiki öyle hepimiz irademizle ,isteyerek,seve seve baktırdık.Ama bu isteğin karşılığı hepimize aynı yorumun dayatılması olmamalıydı.İnsan bişeylerede güvenmek istiyo ya.Falıda geçtim,dürüstlük istiyorum ..inanın kötü fal olur çıkmaz çıkmadığını yazar otururum,sesimide çîkarmam.Ama herkese aynı isim,aynı tarih,aynı fizik tarifi ,aynı ev,mahkeme,evlilik yorumları.....Ne oluyoruz ,ne gerek var?yiğit bana da 2015 te evlilik dedi,şimdi jeton düşüyor M harfini bana da söyledi omg
geleceği olmadığını söyledi gerçi ilişkimiz için diğer falcılar gibi,artık çok da umursamıyorum
ama sonuçta kendi isteğimizle verdik parayı ve randevu alabilmek için de çoğu kişi en azından ben kendimizi paraladık fal baktırabilmek için
Aynen canım ya copy paste.Online yazılı fal baktırmış gibi hissettim kendimi.i harfli yer demeseydi bari,e deseydi,a deseydi harf çoookkk.
Aynen canım ya copy paste.Online yazılı fal baktırmış gibi hissettim kendimi.i harfli yer demeseydi bari,e deseydi,a deseydi harf çoookkk.
Doğru tabiki öyle hepimiz irademizle ,isteyerek,seve seve baktırdık.Ama bu isteğin karşılığı hepimize aynı yorumun dayatılması olmamalıydı.İnsan bişeylerede güvenmek istiyo ya.Falıda geçtim,dürüstlük istiyorum ..inanın kötü fal olur çıkmaz çıkmadığını yazar otururum,sesimide çîkarmam.Ama herkese aynı isim,aynı tarih,aynı fizik tarifi ,aynı ev,mahkeme,evlilik yorumları.....Ne oluyoruz ,ne gerek var?
Yiğit'in telefonunu gönderebilir misiniz? Bir de onu deniyim, bu kadar çok yorumdan sonra çok merak ediyorum
Valla canım tutan değil de tutmayan var mı diye sorsan daha iyi inan bana.cunku ne dediyle doğruydu. Olacak dediği şeylere güldügümü hatırlıyorum.ama çıkmıştı. Tek bişey kaldı merak ettiğim onun için de az kaldı görücez
Bana izmir dedi bilemedi:)) birde sunu farkettim atlamisim yazmayi.. iliskinde cok fedakarsin, vericisin, bu yuzden kaybediyorsun gibi bisey soyledi. Ilk basta yasimi ve burcumu sormustu.. bu fedakarlik vericilikte tipik yengec burcu ozelligidir bastan burcu alip ortalarda analizi yapiyor ama maalesef benim yukselenim terazi venusum ikizlerde tam bir uyuzumdur bunu atladi..
arkadaşlar yiğiti ilkkim yazmıştı hatırlayamadım acaba o kişiyede bu söylediklerinimi söyledi bir yazsa keşke
elimde bi tek rahmanlardaki hülya kadı,ona da forumda baktıran olmamış onun için tereddüt ediyorum
elimde bi tek rahmanlardaki hülya kadı,ona da forumda baktıran olmamış onun için tereddüt ediyorum
Etoiles;banada yaşımı burcumu sordu ilk olarak ve anne adımı sordu.Bi ev durumu netleşecek demiş ayrıca.Not almıştîm şu an tekrar baktım.Bak banada simdi simdi düşündükçe dank ediyo,dediki;geçmiş için hep sen kendini ortaya atmışsın dedi,karşı tarf çekilmiş dedi ama bunun böyle olmadigini o an Ayhan a söyledim.Bide zaaftan bahsetti bana geçmiş için,galiba burda yine zaaf yorumu getirdigi birileri vardı.
Lale'cim bende bilemedim ,burda ilk yazan kimdir?Geçmiş sayfaları karıştırmak gerek.Ne kadar eskiye dayanıyo Yiğit??
Etoiles;banada yaşımı burcumu sordu ilk olarak ve anne adımı sordu.Bi ev durumu netleşecek demiş ayrıca.Not almıştîm şu an tekrar baktım.Bak banada simdi simdi düşündükçe dank ediyo,dediki;geçmiş için hep sen kendini ortaya atmışsın dedi,karşı tarf çekilmiş dedi ama bunun böyle olmadigini o an Ayhan a söyledim.Bide zaaftan bahsetti bana geçmiş için,galiba burda yine zaaf yorumu getirdigi birileri vardı.
Lale'cim bende bilemedim ,burda ilk yazan kimdir?Geçmiş sayfaları karıştırmak gerek.Ne kadar eskiye dayanıyo Yiğit??
Canim zaaf konusu Ayhan in soyledigi. Onceki sayfalarda ben yazmistim.
Ayhan konusunda zaaflarda ortak yani.O halde baktığım notlardan Yiğit ede küçük bi ekleme yapiyim.Taşınma,kredi alımından bahsetmiş gelecekle ilgili.Zaaftan bahseden bi de ben vardım canım, Ayhan eski erkek arkadaşım için demişti, herkes 'evleneceksin' bu adamla derken bi tek Ayhan 'ciddi zaafın var buna karşı, olmaz bununla' demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?