İstanbul'da Fal - Falcılar

birşey yapmıcam, ona selamımı söyle

neyse aranızda fatma yada fatoş isimli arkadaşlar varsa yada en sevdiği dostu varsa, umarım yanlış anlaşılma olmaz, hepsi birer espiriydi çünkü. sanırım havalardan, güneşli havalar beni de gevşetti iyice :)

ben de yiğitten memnunum.

Tabiki hepsi espiri..Olayların gidişatına uygun muhabbetimiz sadece.

Kızlar çok ilginç ama bana da i harfli bir
Şehirle ne bağlantın war dedi gerçekten de baglantim war ama.
Ayşe diye bir tanıdığın warmi dedi Ewet dedim onunla ilgili basit bir hastalık haberi duyacaksın dedi ayşe diye teyzem war gerçekten de sağlık durumu sıkıntı li şeker ve tansiyon hastası.
Diyoruz yaa yiğit hepimiz e aynı hikayeler i uydur mus diye belki de hayatlarımiz birbirine benzer olamaz mi kızlar.
Size ilk gittiğim dede yazmıştım acaba beynimimi okudu yoksa gerçekten olacak lari mi söyledi Muallakta kaldığım için iyi yada kötü yorum yapamıyorum dedim.
Çünkü gerçekten benim için tek önemli olan bana baktığı falın çıkıp çıkmaması.
Çok nazar a geliyor sun bana da dedi doğru nazar a çok geliyorum yildizim aşırı derecede düşük. Olacak işlerini özellikle özel hayatın i kimseye anlatma çok göze geliyorsun dedi.
Ew taşınma olayiniz war dedi şuan öyle bir düşünce yok ama ben taşınmayi gerçekten çok istiyorum.
Yada bu ayrildigim erkek arkadaşı mla ewlenmeyi gerçekten çok istiyorum.
Oyüzden çok muallskta kaldım acaba beyin mi okuyor diye.

Tamam, memnun kalanlar olabilir yalnız dikkatimi çekti, Yiğit'in söyledikleri aslında çok da özel şeyler değil. İçinde İ harfi olan birçok il bulabilirsiniz bağlantınız olan.

Taşınma,ev zaten falların olmazsa olmazıdır.

Nazar, yıldızın düşük kısmı da falcıların çok sık kullandığı şeydir.

Ayşe, Mehmet, Fatma, Ahmet vb..., bizim ailelerde en az biri vardır zaten.

Burak da öyleydi mesela, kimsenin bilemediği şeyleri bildiği oluyordu ama geri kalanı her falcının söylediği şeylerdi. Nitekim, pek çıkmadı da.

Ama herkese aynı şeyleri söylemiş, bu biraz karşındakini aptal yerine koymak oluyor bana göre.

o degilde üç kere baktırdım adam çok istikrarlı hep aynı şeyleri söyledi diyoruz ya hah işte o copy paste olduğundanmış Taksim'de ki Hasan bile 20tl ye bunlardan daha iyi fal bakıyor valla

valla bende de nerdeyse aynıları var
M harfli biri var
Fatma fatoş isimli birileri yardımcı olacak
araba alıyorum (hiç ihtimal yok)
haziranda işle ilgili gelişmeler
haziranda biriyle tanışıcam
ailende büyü var seni de etkilemiş

o listeye birde Zeynep ekle bana Zeynep'te demişti

Kilzar kadikoyde angelsta birize baktirip cikan bisey varmi ?? Bana abla nansiyatlarinda bulundu bide oyle bi kuyruk bardi ki aslinda dedikleri olabilir gibi off sanal fala sardim kac ay sonra ilk defa baktirdim yuzyuze dunde damlalar tugbaya baktirdim o kizi nedense seviyorumm

Ben baktırmıştım Biriz'e, söylediklerinden bazıları oldu ama daha çok uzun vadeli şeyler söyledi bana o yüzden tam olarak çıktı çıkmadı diyemem.

kızlar bu yiğit şuan hangi cafede nerede bakıyor şuan söylermisiniz. En son telve cafe de emelle birlikte çalışıyordu.oradan ayrılmış...ben ve arkadaşlarım çok memnun kalmıştık..tekrar baktırmak istiyorum.. Numarasını bilen varsa özelden yada buradan mesaj atsın...teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…