Aslinda en dogrusu bi kere deneyip beklemek ,çıkmazsa bari boş yere para vermemiş oluyo insan.Üst üste baktir benim Rezzan abla da yaptigim gibi beş fal da çöp işte.
Hahhhhhaa.Fatma bizde vallaha sana nazarı değen,nazarını sana deģdirip bizim siteye saklandı.Çok korkmuş ama bucak bucak kaçıyo senden,yazık kıızz.
yiğiti savunanlardan biride benim halada savunuyorum.. bana söyledikleri çıktı çok şükür ilişkim yeniden başladı mutluyum o yüzden pek yazmıyorum sadece yazıları okumak için giriyorum ne var ne yok diye... sende bi hazımsızlık var yiğitin kötü haberi çıksın diye bekliyormuşsunhayırdır yiğitten neden bu kadar nefret ediyorsun
Tabiki hepsi espiri..Olayların gidişatına uygun muhabbetimiz sadece.birşey yapmıcam, ona selamımı söyle
neyse aranızda fatma yada fatoş isimli arkadaşlar varsa yada en sevdiği dostu varsa, umarım yanlış anlaşılma olmaz, hepsi birer espiriydi çünkü. sanırım havalardan, güneşli havalar beni de gevşetti iyice :)
Banada isim mehmet,murat varmı dedi,hayır dedim.Verdiği isimler bunlardı.Ha bide Fatma,Fatoş dedi isim olarak.
Kizlar bende yazayim falimi bari :)
M harfli kim var erkek evlenip ayrilmis cocugu var arayacak seni
cenazeniz var
ev aliyorsunuz
fatos isimli arksin var bir sevinc var
eski erkek arkadasin sevgilisinden1.5 ay sonra ayrilacak subat 20 arayacak
haziranda isle ilgili gelisme var
yine haziranda kumral biriyle tanisacaksin 2015 te evlilik var
Gecmisten gelen buyu var sen buyuk oldugun icin seni etkilemis 2 kadin yapmis
fal budur kardesler optum sizleri...
Tamam, memnun kalanlar olabilir yalnız dikkatimi çekti, Yiğit'in söyledikleri aslında çok da özel şeyler değil. İçinde İ harfi olan birçok il bulabilirsiniz bağlantınız olan.
Taşınma,ev zaten falların olmazsa olmazıdır.
Nazar, yıldızın düşük kısmı da falcıların çok sık kullandığı şeydir.
Ayşe, Mehmet, Fatma, Ahmet vb..., bizim ailelerde en az biri vardır zaten.
Burak da öyleydi mesela, kimsenin bilemediği şeyleri bildiği oluyordu ama geri kalanı her falcının söylediği şeylerdi. Nitekim, pek çıkmadı da.
Ama herkese aynı şeyleri söylemiş, bu biraz karşındakini aptal yerine koymak oluyor bana göre.
valla bende de nerdeyse aynıları var
M harfli biri var
Fatma fatoş isimli birileri yardımcı olacak
araba alıyorum (hiç ihtimal yok)
haziranda işle ilgili gelişmeler
haziranda biriyle tanışıcam
ailende büyü var seni de etkilemiş[/QUOT
yiğiti arayıp niye herkese aynı şeyleri söylüyorsun desek ne der aceba :S
valla bende de nerdeyse aynıları var
M harfli biri var
Fatma fatoş isimli birileri yardımcı olacak
araba alıyorum (hiç ihtimal yok)
haziranda işle ilgili gelişmeler
haziranda biriyle tanışıcam
ailende büyü var seni de etkilemiş[/QUOT
yiğiti arayıp niye herkese aynı şeyleri söylüyorsun desek ne der aceba :S
kadınlar kulübünden kimseye fal bakmıcam demesini şimdi anlıyorum. aramızda konuşup herkese aynı şeyleri söylediğinin açığa çıkmasını istemedi demek. ben ilk fal baktırdığımda çok iyi bir fal olduğunu düşünüp o günü mutlu geçirmiştim. şimdi bu yazılanları duydukça üzüldüm valla...
kadınlar kulübünden kimseye fal bakmıcam demesini şimdi anlıyorum. aramızda konuşup herkese aynı şeyleri söylediğinin açığa çıkmasını istemedi demek. ben ilk fal baktırdığımda çok iyi bir fal olduğunu düşünüp o günü mutlu geçirmiştim. şimdi bu yazılanları duydukça üzüldüm valla...
evet dediğin gibi olabilir cnm,ne diyelim kendi düşen ağlamaz bizede mustehak yani :S inşallah herkesin hayatı yoluna girerde kurtulur bu illetten.
Kilzar kadikoyde angelsta birize baktirip cikan bisey varmi ?? Bana abla nansiyatlarinda bulundu bide oyle bi kuyruk bardi ki aslinda dedikleri olabilir gibi off sanal fala sardim kac ay sonra ilk defa baktirdim yuzyuze dunde damlalar tugbaya baktirdim o kizi nedense seviyorumm
hala konu yeterince anlaşılamadı.. Yiğit sempatiktir, sevimlidir sevebilirsiniz.. Sorun bir falcıyla enerji uyuşup uyuşmaması değil, falın çıkıp çıkmaması hiç değil, kimse ondan herşeyini bilmesini beklemiyor.. Konu ayhan ve yiğitin ezberlediği klişe cümlelerin tamamının bu forumda % 90 oranında baktıran kişilere söylenmesi (birde forum dışından müşterileri var tabii bilemiyoruz), bu fal değildir, enerji değildir, nedir? Siz karar verin.
evet dediğin gibi olabilir cnm,ne diyelim kendi düşen ağlamaz bizede mustehak yani :S inşallah herkesin hayatı yoluna girerde kurtulur bu illetten.
evet canım çok haklısın.
ben 50 tl'ye fal baktırmıştım, benimki fatma fatoş falı çıktı. acaba 100 tl'ye hangi kalıbı kullanıyor. merak ettim doğrusu :)
evet canım çok haklısın.
ben 50 tl'ye fal baktırmıştım, benimki fatma fatoş falı çıktı. acaba 100 tl'ye hangi kalıbı kullanıyor. merak ettim doğrusu :)
100tlye Göztepe de nevale baktırmıştım 1sene önce çok fazla şey söyledi bir kaçı tuttu aklımda olanlardan ama yazdığım kağıdı kaybettimzaten 10 tanesi çıkmadan gelme diyor,o kadar iddaalı bu arada isim vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?