- 11 Ocak 2011
- 172
- 21
- 318
Bende içimdekileri kendi düşüncelerimi yazıyım izninizle arkadaşlar.30 yaşındayım ve şu yaşıma kadar bi dünya falcıya gitmişimdir.bir çoğu zırvalıktı.cildimde problem olduğu zaman evet evet görüyorum cilt problemin var görüyorum diyen şarlatanlar gördüm:)))) yada ileride çocuğun olacak onu çok seveceksin falan,çocuk sevilmezmi ya :)))) ama beni etkileyen şu ana kadar sadece 2 tane falcı vardır.ilki bundan 3 yıl evvel gittiğim ankaradaki eylüldür.o zamanlar benim için imkansız olacak tüm olayları sıralamıştır.atandığım ile ilçeye kadar söylemişti,başıma gelecek olayları vs.şimdi evlenmiş falı bırakmış.tabi ben eylülün falının çıktığını 3 yıl sonra bunları yaşadıktan sonra anladım.beni diğer etkileyen kişi de yiğittir.şu dünyada sadece 1 arkadaşımla paylaştığım çok özel sırrımı ben hiçbir şey sormadan söylemeden çaaatttt diye söyledi ki bu olayı hiç bir falcı bilememişti.yiğitin bu bahsettiği olay çok çok özel spesifik bi olaydı.yani gerçekten duru gözü olmayan bir kişi bunu bilemez söyleyemezdi.herkes o kadar çok üstüne gitti ki yiğidin enerjisini düşürdük belliki.bana dedikleri belki çıkar belki çıkmaz bilmiyorum ama an ile ilgili bana dediği herşey doğruydu.gelecek hakkında dediklerini ise sadece Allah bilir şu an.bekleyip görücez sadece,elimizden başka hiçbir şey gelmiyor.bir de kimseden kahin babavanga yada nostradamus olmalarını beklemeyelim(ki onların da yanıldığı çok şey vardı) o yüzden bence şimdilik sebat edip beklemek gerek diye düşünüyorum.ben şahsen oldukça memnun kaldım yiğitten.şu nisan ayında bana bahsettiği olay çıkarsa da çıkmazsa da anında buraya gelir yazarım.yinede aklında soru işareti olan arkadaşlar baktırmasın yiğite elbette.ama ben tekrar baktırıcam,biraz dinlensin enerjisini toplasın da...
Bende içimdekileri kendi düşüncelerimi yazıyım izninizle arkadaşlar.30 yaşındayım ve şu yaşıma kadar bi dünya falcıya gitmişimdir.bir çoğu zırvalıktı.cildimde problem olduğu zaman evet evet görüyorum cilt problemin var görüyorum diyen şarlatanlar gördüm:)))) yada ileride çocuğun olacak onu çok seveceksin falan,çocuk sevilmezmi ya :)))) ama beni etkileyen şu ana kadar sadece 2 tane falcı vardır.ilki bundan 3 yıl evvel gittiğim ankaradaki eylüldür.o zamanlar benim için imkansız olacak tüm olayları sıralamıştır.atandığım ile ilçeye kadar söylemişti,başıma gelecek olayları vs.şimdi evlenmiş falı bırakmış.tabi ben eylülün falının çıktığını 3 yıl sonra bunları yaşadıktan sonra anladım.beni diğer etkileyen kişi de yiğittir.şu dünyada sadece 1 arkadaşımla paylaştığım çok özel sırrımı ben hiçbir şey sormadan söylemeden çaaatttt diye söyledi ki bu olayı hiç bir falcı bilememişti.yiğitin bu bahsettiği olay çok çok özel spesifik bi olaydı.yani gerçekten duru gözü olmayan bir kişi bunu bilemez söyleyemezdi.herkes o kadar çok üstüne gitti ki yiğidin enerjisini düşürdük belliki.bana dedikleri belki çıkar belki çıkmaz bilmiyorum ama an ile ilgili bana dediği herşey doğruydu.gelecek hakkında dediklerini ise sadece Allah bilir şu an.bekleyip görücez sadece,elimizden başka hiçbir şey gelmiyor.bir de kimseden kahin babavanga yada nostradamus olmalarını beklemeyelim(ki onların da yanıldığı çok şey vardı) o yüzden bence şimdilik sebat edip beklemek gerek diye düşünüyorum.ben şahsen oldukça memnun kaldım yiğitten.şu nisan ayında bana bahsettiği olay çıkarsa da çıkmazsa da anında buraya gelir yazarım.yinede aklında soru işareti olan arkadaşlar baktırmasın yiğite elbette.ama ben tekrar baktırıcam,biraz dinlensin enerjisini toplasın da...
İzmir bağlantım söyle doğru teyzem izmirde yaşıyor ve ben haftaya onun yanına gideceğim. S harfinden ailenden birinden yardım göreceksin dedi ki bu büyük amcamdir bu sabah bir şey konuşmak istediğini söyledi. Araba almak zaten 1 aydır kafamdaydı. Sevgili konusu tamamen gelecek olduğundan bir yorum yapmak istemiyorum. Benim falim sizin fallarinizla cok benzer olabilir evet bunu kabul ederim lakin öyle bile olsa sasmadi. Herkes fikir yazdığı için bende falimi yazdım. O yüzden böyle müşteriler olduktan sonra gibi ithamlarda bulunmamalıyız bence. Benimde mesela chili cafe ozgurle hiç yildizim uyusmadi adam ne gelecek ne de anı bilemiyor ama gelelim en yakın kız arkadaşıma deli gibi fal bakıyor. En azından ben yiğitin enerjisini sevdim
ben en çok Fatoş olayına takıldım neden ayse hatice merve değilde Fatoş ??? fotoşla ilgili gelişme yaşayan varmı
Bana fatma fatoş ikisinide söyledi.Herkesin hayatinim bi döneminde fatoş illaki olmustur.Benim lisedeki en yakin arkadaslarimdan biri kendi adi fatma idi fatoş diye çagirirdik.O zaman bakmis olsaydi yigit bu fala tutmus olurdu Fatolar.Yazik.Zamanlama hatası kurbanı oldu Yiğit.bana fatoş demedi. Fatma dedifatmanın nazarı değmiş sana dedi. Onu bir bulsam parçalıcam fatmayı
İzmir bağlantım söyle doğru teyzem izmirde yaşıyor ve ben haftaya onun yanına gideceğim. S harfinden ailenden birinden yardım göreceksin dedi ki bu büyük amcamdir bu sabah bir şey konuşmak istediğini söyledi. Araba almak zaten 1 aydır kafamdaydı. Sevgili konusu tamamen gelecek olduğundan bir yorum yapmak istemiyorum. Benim falim sizin fallarinizla cok benzer olabilir evet bunu kabul ederim lakin öyle bile olsa sasmadi. Herkes fikir yazdığı için bende falimi yazdım. O yüzden böyle müşteriler olduktan sonra gibi ithamlarda bulunmamalıyız bence. Benimde mesela chili cafe ozgurle hiç yildizim uyusmadi adam ne gelecek ne de anı bilemiyor ama gelelim en yakın kız arkadaşıma deli gibi fal bakıyor. En azından ben yiğitin enerjisini sevdim
[/QUOTE][Q
Cnm ben yeni gordum malum dun gece selma hanimdan sonra misil misil uyumusum:))) cnm bahsettigimiz kisi ayni birsen sanirim ben catlaktir kesin bi kadin derken bunu kastediyordum olumude trafik kazasinida hastaligida tak diye soyler kotu haberden korkan gitmesin kizlar cunku direkt soyluyo sormustum bi kere nasil yapiyosun yazik degilmi diyecunku iyi bir kadin aslinda ben transa giriyorum ne soyledigimi bilmiyorum dedi bide baska falcilar gibi tekrar tekrar gelsinler diye qllayip pullayipmi gonderiyim gunah dedi... Giden goze alsin yani tatlislarrrrr
UOTE=daragaya7;18946876]ayyy:-( eğer aynı kişiden söz ediyorsak ben şebneme gitmeden önce ona baktırmıştım 2.5-3 yıl önce bir kaç defa. kadın gerçekten ilginç derecede biliyor, yalnız söylediği tarihlerden bir on sene kadar daha erken yaşadım ben bu olayı geçen sene, ölümden döndüm, 12 gün yoğun bakımda kaldım kan değerlerim 0 landı resmen. kurtulma şansım %4 du ve kadın bana bir ameliyat geçireceğimi eğer ondan kurtulursam uzun bir yaşamım olacağını söylemişti. yüzüne söylüyor yani, ama tarihi 10 yıl sonra falan diye söylemişti ya da ben öyle hatırlıyorum. şebnem mesela kötüyü görür sağlık sorunu yada kayıp yaşanacaksa daha yumuşak söyler, mesela teyzemi kaybetmeden 6 ay kadar ailede hasta bir kadın var dedi düzenli olarak ve şebnem ölümü kokuyla hissediyor böyle ilginç bir durumu var. bana kanla ilgili bir sorun yaşayacaksın ama atlatacaksın demişti şebnem. ilginç olan da benim ameliyat olduğum hastalık sürecinde kan değerlerim 0 lanma noktasına geldi. birsen hanım bunu bana eğer kurtulursan diyerek anlatmıştı, ben tabi hiç üzerinde durmamıştım ama aylar sonra hatırladım. yazarken dahi geriliyorum kusura bakma
Canım benim keşke Yigit te pembe tablo çizseydi,keşke falı çıkmasaydı,keşke memnun kalmasaydık ama keşke hepimize fixleştirmiş kelimelerini sıralayıp araya üç beş kehanet katıp" fal baktim "demeseydi.Benim derdim herkese aynı şeyleri biir biiirr sıralaması.......Evet evet kesinlikle enerjinin tutması meselesi.binnaz abla,tellwe vs gibi sitelerde de ben böyle güzel bakan falcı görmedim ,herşeyimi bildi diyen birine diğeri yalancı pembe tablocu diyip duruyor. O yüzden yine söylüyorum aklında soru işareti olan kişiler elbette baktırmasın ama benim yiğitle enerjim tuttu cidden.
Bana fatma fatoş ikisinide söyledi.Herkesin hayatinim bi döneminde fatoş illaki olmustur.Benim lisedeki en yakin arkadaslarimdan biri kendi adi fatma idi fatoş diye çagirirdik.O zaman bakmis olsaydi yigit bu fala tutmus olurdu Fatolar.Yazik.Zamanlama hatası kurbanı oldu Yiğit.
Aynen Nesibe nin bende hiçbi dediğink yaşamadım.Allah tan tek fal baktirmisim.Zararin kârı bu olsa gerek.Yigiti bende cok sevmistim son olanlardan sonra..............ben bu yiğiti sevdim ama. sanırım evet enerji meselesi. mesela nesibeyi çok beğenip dediklerini yaşayanda var, hiç bir tane dediğini bile yaşamayıp beğenmeyenlerde var. Sayfasında da yazmış zaten. başta memnun kalmayanların bir daha memnun kalmayacağını, enerji işini anlaşamamak gibi olduğunu yazmış. Ben bunu araştırmıştım, nedir bu enerji meselesi. neyse çook uzun konular. Ama var mış bu enerji olayı.
ya evet zamanlama hatası olmuş. Benimde eski ev arkadaşımın ismiydi. ne alaka :) o kız nerde şimdi yaşıyormu onu bile bilmiyorum. Anneme sordum birde ,sitede Fatma diye biri varmı. hadi diyelimki fatma var, gidip ne yapabilirim ki fatmaya..Sanırım fala çok kaptırmamak gerek :)
Aynen Nesibe nin bende hiçbi dediğink yaşamadım.Allah tan tek fal baktirmisim.Zararin kârı bu olsa gerek.Yigiti bende cok sevmistim son olanlardan sonra..............
Hahhhhaahhh....Bizim sitede de bi Fatma var.Yaa durum bu işte illaki çıkıyo bi yerdrn bi Fatma,Fatoş.
ben bu yiğiti sevdim ama. sanırım evet enerji meselesi. mesela nesibeyi çok beğenip dediklerini yaşayanda var, hiç bir tane dediğini bile yaşamayıp beğenmeyenlerde var. Sayfasında da yazmış zaten. başta memnun kalmayanların bir daha memnun kalmayacağını, enerji işini anlaşamamak gibi olduğunu yazmış. Ben bunu araştırmıştım, nedir bu enerji meselesi. neyse çook uzun konular. Ama var mış bu enerji olayı.
nesibeyle uyuşmuştum ben. hatta söylediklerini yaşadım, ama ona ulaşmak deveye hendek atlatmak gibi bir şey :) bana falcıların söylediklerinden tutarlılığı olmayanlara bende bir daha baktırmıyorum. niye boşuna para vereyim. sürekli falcı çıkıyor zaten, gider onları denerim.
Ha işte bende onu arıyordum, demek oraya saklanmış
#direnfatoş
#direnfatma
Hala konu yeterince anlaşılamadı.. Yiğit sempatiktir, sevimlidir sevebilirsiniz.. Sorun bir falcıyla enerji uyuşup uyuşmaması değil, falın çıkıp çıkmaması hiç değil, kimse ondan herşeyini bilmesini beklemiyor.. Konu Ayhan ve Yiğitin ezberlediği klişe cümlelerin tamamının bu forumda % 90 oranında baktıran kişilere söylenmesi (birde forum dışından müşterileri var tabii bilemiyoruz), bu fal değildir, enerji değildir, nedir? siz karar verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?