İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende içimdekileri kendi düşüncelerimi yazıyım izninizle arkadaşlar.30 yaşındayım ve şu yaşıma kadar bi dünya falcıya gitmişimdir.bir çoğu zırvalıktı.cildimde problem olduğu zaman evet evet görüyorum cilt problemin var görüyorum diyen şarlatanlar gördüm:)))) yada ileride çocuğun olacak onu çok seveceksin falan,çocuk sevilmezmi ya :)))) ama beni etkileyen şu ana kadar sadece 2 tane falcı vardır.ilki bundan 3 yıl evvel gittiğim ankaradaki eylüldür.o zamanlar benim için imkansız olacak tüm olayları sıralamıştır.atandığım ile ilçeye kadar söylemişti,başıma gelecek olayları vs.şimdi evlenmiş falı bırakmış.tabi ben eylülün falının çıktığını 3 yıl sonra bunları yaşadıktan sonra anladım.beni diğer etkileyen kişi de yiğittir.şu dünyada sadece 1 arkadaşımla paylaştığım çok özel sırrımı ben hiçbir şey sormadan söylemeden çaaatttt diye söyledi ki bu olayı hiç bir falcı bilememişti.yiğitin bu bahsettiği olay çok çok özel spesifik bi olaydı.yani gerçekten duru gözü olmayan bir kişi bunu bilemez söyleyemezdi.herkes o kadar çok üstüne gitti ki yiğidin enerjisini düşürdük belliki.bana dedikleri belki çıkar belki çıkmaz bilmiyorum ama an ile ilgili bana dediği herşey doğruydu.gelecek hakkında dediklerini ise sadece Allah bilir şu an.bekleyip görücez sadece,elimizden başka hiçbir şey gelmiyor.bir de kimseden kahin babavanga yada nostradamus olmalarını beklemeyelim(ki onların da yanıldığı çok şey vardı) o yüzden bence şimdilik sebat edip beklemek gerek diye düşünüyorum.ben şahsen oldukça memnun kaldım yiğitten.şu nisan ayında bana bahsettiği olay çıkarsa da çıkmazsa da anında buraya gelir yazarım.yinede aklında soru işareti olan arkadaşlar baktırmasın yiğite elbette.ama ben tekrar baktırıcam,biraz dinlensin enerjisini toplasın da...

Burda Yiğitin spesifik diye bahsedilen kişisel konulardan bazılarını bildiği toplasam 3 kişi var, evet mutlaka vardır bir 3 harflisi, durugörü değil bu, ayda 1 kişiye denk geliyordur tahminimce.. Ama bu kadar çoğunluğa ezberlediği falı otomatiğe bağlayıp sallıyorsa o falcı sahtekardır, sömürgendir.. Enerjisi mi düşük, bakmasın o halde yanlış umut vaadetmekten iyidir, para tatlı gelir ama. Sadece Yiğit değil Ayhan da ve diğerleri.. biz şimdilik bu 2 sini ortaya çıkarabildik.. Yukarda Brkk baktırmış hepimize baktığı falı onada aynı kelimelerle söylediği halde çok memnun kaldığını saöylüyor, e böyle müşteriler olduktan sonra heryer falcı...

cnm bende senin durumundayım bi ara ciddi anlamda pisikolojim bozuldu hayatım fal oldu,sevgilim olur giderim ayrılırım giderim bişey olmaz giderim, işin tuafı çıkmayınca bile neden çıkmadı diye gittiğim oldu sırf biri bişey desin diye,sonra baktım ki asıl fal bakan benmişim herkez dediğin çıktı fal bak demeye başladı tesadüf dedim sonra baktımki günlük hayatta kullanmadığım düşünmediğim şeyleri söylüyorum, ve çıkıyo ilk zaman hoşuma gitti sonradan bazı geceler uykum kaçtıağlama krizleri sebebsiz sıkıntı,sürekli bişeylerimin kaybolması olucak şeylerin olmaması pisikolojim diplerdeydi, falcıları bile yamultuyudum sinirliysem karşımdaki falcıya baş ağrıları fal bakamama sıkıntı oluyodu, bir arkadaşım önerdi bir hoca var gidelim inanmadım sen git yanında gelirim diye bi baksın filan derken tamam dedim sende 3 harfliler var dedi şimdi zaman yok geç oldu haftasonu gelin dedi anlamadım , ben onu koruyucu olarak algıladım bilmediğim için,haftasonu gittik baya işlem yaptı dedikleri özeliklerin hepsi bende çıktı kurtulana kadar canım çıktı şimdi çok şükür daha iyiyim Allahın izniyle iyide olucam dün arkadaşım fincanı kapadı alışkanlık:) görmemle sinirlerim bozuldu hayatıma nekadar büyük kötülük yapmışım falın hepsi yalanmış insanın herşey kendi elindeymiş

İzmir bağlantım söyle doğru teyzem izmirde yaşıyor ve ben haftaya onun yanına gideceğim. S harfinden ailenden birinden yardım göreceksin dedi ki bu büyük amcamdir bu sabah bir şey konuşmak istediğini söyledi. Araba almak zaten 1 aydır kafamdaydı. Sevgili konusu tamamen gelecek olduğundan bir yorum yapmak istemiyorum. Benim falim sizin fallarinizla cok benzer olabilir evet bunu kabul ederim lakin öyle bile olsa sasmadi. Herkes fikir yazdığı için bende falimi yazdım. O yüzden böyle müşteriler olduktan sonra gibi ithamlarda bulunmamalıyız bence. Benimde mesela chili cafe ozgurle hiç yildizim uyusmadi adam ne gelecek ne de anı bilemiyor ama gelelim en yakın kız arkadaşıma deli gibi fal bakıyor. En azından ben yiğitin enerjisini sevdim

Evet evet kesinlikle enerjinin tutması meselesi.binnaz abla,tellwe vs gibi sitelerde de ben böyle güzel bakan falcı görmedim ,herşeyimi bildi diyen birine diğeri yalancı pembe tablocu diyip duruyor. O yüzden yine söylüyorum aklında soru işareti olan kişiler elbette baktırmasın ama benim yiğitle enerjim tuttu cidden.

Canım benim ben bunu bin defa yazdım zaten.Kimsede Vanga yada Nostradamus performansı ben kendi adıma on yil boyunca beklemedim.Bi falcının her dediginin çıkmayacaginin ve herkese tutturamayacaginin bilincindeyim.Ama Yigit in yaptığı bambaşka bir durum.Adam hepimizi i harfli yere yada izmire yollamîş.Mehmet ,Murat,Fatoş hepimize dayamış.Mahkeme,maddi yükseliş,geçmişten gelen büyü,taşınma,ev degistirme yada araba,herkesi 2015 te evlendirmiş,tum gelismeleri mart,nisan,mayısta yaşatmış,herkese kumral sevgili bulmuş,bi tane esmer okumadım,herkesinki ortalama 3 yaş büyük ve bunlar sadece ortaya çıkarabildiklerimiz,ve herkes bu hikayenin sonunda Yigit e göre evli mutlu çocuklu.
Yiğit i en sevenlerden,samimi bulanlardan biriydim biliyosun.Ama bu kadar bariz ortaya çıkan ortak yorumdan sonra da inanmaya devam edersem kendime hakaret etmiş olur,tam bir alık,saftrik saftrik halâ gelecek yorumunu bekleyen pollyanna olarak görürüm kendini.Şu saatten sonra Yigit in falinin cikip cikmamasi inan zerre umrumda değil.Ben öncelikle dürúst insan ararim,fal ikinci plandadir.İnan fali ciksa dahi(bence bu kendi adima cok dusuk yuzde uc dort falan ihtimali)ben artik Yigit e gitmem.İlk ve son falimdir kendisine.Guvenim sifirlandiysa fal in onemide sifirlandi benim icin.Insaallah canim benim sana tum fallari ciksin.Bu durumun ne seninle nede baska memnun uyelerle asla ilgisi olamaz inan.Bu benim şahsi fikrim canim.

bana fatoş demedi. Fatma dedi fatmanın nazarı değmiş sana dedi. Onu bir bulsam parçalıcam fatmayı
Bana fatma fatoş ikisinide söyledi.Herkesin hayatinim bi döneminde fatoş illaki olmustur.Benim lisedeki en yakin arkadaslarimdan biri kendi adi fatma idi fatoş diye çagirirdik.O zaman bakmis olsaydi yigit bu fala tutmus olurdu Fatolar.Yazik.Zamanlama hatası kurbanı oldu Yiğit.

Al bi Izmir daha tutana tutmayana sana tutmuş.Banada i harfli yer dedi.Ama tutturamadı,denk gelene ne hoş ne alâ...

[/QUOTE]

Merhaba,

Bana özelden birsenin numarasını gönderebilir misiniz?

Teşekkürler...

ben bu yiğiti sevdim ama. sanırım evet enerji meselesi. mesela nesibeyi çok beğenip dediklerini yaşayanda var, hiç bir tane dediğini bile yaşamayıp beğenmeyenlerde var. Sayfasında da yazmış zaten. başta memnun kalmayanların bir daha memnun kalmayacağını, enerji işini anlaşamamak gibi olduğunu yazmış. Ben bunu araştırmıştım, nedir bu enerji meselesi. neyse çook uzun konular. Ama var mış bu enerji olayı.

Canım benim keşke Yigit te pembe tablo çizseydi,keşke falı çıkmasaydı,keşke memnun kalmasaydık ama keşke hepimize fixleştirmiş kelimelerini sıralayıp araya üç beş kehanet katıp" fal baktim "demeseydi.Benim derdim herkese aynı şeyleri biir biiirr sıralaması.......

ya evet zamanlama hatası olmuş. Benimde eski ev arkadaşımın ismiydi. ne alaka :) o kız nerde şimdi yaşıyormu onu bile bilmiyorum. Anneme sordum birde ,sitede Fatma diye biri varmı. hadi diyelimki fatma var, gidip ne yapabilirim ki fatmaya..Sanırım fala çok kaptırmamak gerek :)

Aynen Nesibe nin bende hiçbi dediğink yaşamadım.Allah tan tek fal baktirmisim.Zararin kârı bu olsa gerek.Yigiti bende cok sevmistim son olanlardan sonra..............

Hahhhhaahhh....Bizim sitede de bi Fatma var.Yaa durum bu işte illaki çıkıyo bi yerdrn bi Fatma,Fatoş.

Aynen Nesibe nin bende hiçbi dediğink yaşamadım.Allah tan tek fal baktirmisim.Zararin kârı bu olsa gerek.Yigiti bende cok sevmistim son olanlardan sonra..............

nesibeyle uyuşmuştum ben. hatta söylediklerini yaşadım, ama ona ulaşmak deveye hendek atlatmak gibi bir şey :) bana falcıların söylediklerinden tutarlılığı olmayanlara bende bir daha baktırmıyorum. niye boşuna para vereyim. sürekli falcı çıkıyor zaten, gider onları denerim.

Hala konu yeterince anlaşılamadı.. Yiğit sempatiktir, sevimlidir sevebilirsiniz.. Sorun bir falcıyla enerji uyuşup uyuşmaması değil, falın çıkıp çıkmaması hiç değil, kimse ondan herşeyini bilmesini beklemiyor.. Konu Ayhan ve Yiğitin ezberlediği klişe cümlelerin tamamının bu forumda % 90 oranında baktıran kişilere söylenmesi (birde forum dışından müşterileri var tabii bilemiyoruz), bu fal değildir, enerji değildir, nedir? siz karar verin.

Ha işte bende onu arıyordum, demek oraya saklanmış

#direnfatoş
#direnfatma

Aslinda en dogrusu bi kere deneyip beklemek ,çıkmazsa bari boş yere para vermemiş oluyo insan.Üst üste baktir benim Rezzan abla da yaptigim gibi beş fal da çöp işte.
Hahhhhhaa.Fatma bizde vallaha sana nazarı değen,nazarını sana deģdirip bizim siteye saklandı.Çok korkmuş ama bucak bucak kaçıyo senden,yazık kıızz.

Benimde hazmedemediğim bu durum.Herkese aynı şeyin söylenmesi.Hatta dün gece dışarıdan baktıran bi üye yazdı ya onada aynı şeyleri söylemiş.Yoksa falları çıkmasın çok doğal kimsenin buna lafı yok ki,fal bu yüzde ellli diyelim en kuvvetli ihtimale...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…