İstanbul'da Fal - Falcılar

Ah canım benim ne kadar iyimsersin.Keşke bende senin gibi düşüne bilseydim.Ne diyim inşallah sana çıkar.

Yiğitin olayı şunun gibi oldu artık.Úç harfliler yukaridan tek bi kelime duyup bintane yalan katıp o bi kelimeyi falcıya getirirlermiş.Yiğit te hepimize bin tane aynı şeyi dayayıp ,tek bi iki cümlede hisleri doğrultusunda yorum yapıp fal baktı.Olan biten bu.

yiğit bana sormadı numarasını nerden aldığımı,bir de yüzyüze baktırıp burdaki klişe lafları duymayan varmı?? belki yiğit online falda başarılı değildir.

yiğit bana sormadı numarasını nerden aldığımı,bir de yüzyüze baktırıp burdaki klişe lafları duymayan varmı?? belki yiğit online falda başarılı değildir.

Canim onlineye hic bulasma derim.Netten cok rahat oldugu icin yuzyuze faldan daha buyuk bagimlilik.Yiğit ise her şekilde önerilen bi falcıydı.

talya değil hülya topçuoğlu,bir konuda söylediklerinin çıkmasını istemiyorum ama anı iyi bildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…