Kızlar çok ilginç ama bana da i harfli bir
Şehirle ne bağlantın war dedi gerçekten de baglantim war ama.
Ayşe diye bir tanıdığın warmi dedi Ewet dedim onunla ilgili basit bir hastalık haberi duyacaksın dedi ayşe diye teyzem war gerçekten de sağlık durumu sıkıntı li şeker ve tansiyon hastası.
Diyoruz yaa yiğit hepimiz e aynı hikayeler i uydur mus diye belki de hayatlarımiz birbirine benzer olamaz mi kızlar.
Size ilk gittiğim dede yazmıştım acaba beynimimi okudu yoksa gerçekten olacak lari mi söyledi Muallakta kaldığım için iyi yada kötü yorum yapamıyorum dedim.
Çünkü gerçekten benim için tek önemli olan bana baktığı falın çıkıp çıkmaması.
Çok nazar a geliyor sun bana da dedi doğru nazar a çok geliyorum yildizim aşırı derecede düşük. Olacak işlerini özellikle özel hayatın i kimseye anlatma çok göze geliyorsun dedi.
Ew taşınma olayiniz war dedi şuan öyle bir düşünce yok ama ben taşınmayi gerçekten çok istiyorum.
Yada bu ayrildigim erkek arkadaşı mla ewlenmeyi gerçekten çok istiyorum.
Oyüzden çok muallskta kaldım acaba beyin mi okuyor diye.
Yuh yani..Bari başka isim sallasaymış.Herkesede aynı hayret ya söz bulamiyorum artik.bana da M harfli biri var mı diye sordu. ayrıca fatma ya da fatoş diye biri sana iyi gelecek dedi...
kadınlar kulübünden kimseye fal bakmıcam demesini şimdi anlıyorum. aramızda konuşup herkese aynı şeyleri söylediğinin açığa çıkmasını istemedi demek. ben ilk fal baktırdığımda çok iyi bir fal olduğunu düşünüp o günü mutlu geçirmiştim. şimdi bu yazılanları duydukça üzüldüm valla...
Benimde aklıma bu olayın şu hali geldi.Hepimiz biliyoruz ki Yiğit kadınlar kulübünden kimseye fal bakmak istemiyodu.İlk aradığımîzda bildiğim kadariyla herkese numarasini kimden aldiğimizi sormuştu.Acaba diyorum bilerekmi hepimize aynı şeyi söyledi,bir daha ona baktırmayalım diye olabilirmi?Burda ortaya çıkacağınî ve burdan kimsenin gitmeyeceğini düşünerek uygulanmış bi taktik olabilirmi?Ama bi tarftan Ayhan geliyo aklıma.Ben noyu burdan aldigimi söylemedim ,oda burda herkese aynı şeyi söyledi.
100tlye Göztepe de nevale baktırmıştım 1sene önce çok fazla şey söyledi bir kaçı tuttu aklımda olanlardan ama yazdığım kağıdı kaybettimzaten 10 tanesi çıkmadan gelme diyor,o kadar iddaalı bu arada isim vermiyor
Neval'e kesinlikle gitme derim. Boşuna paranı kaptırırsın...
Benimde aklıma bu olayın şu hali geldi.Hepimiz biliyoruz ki Yiğit kadınlar kulübünden kimseye fal bakmak istemiyodu.İlk aradığımîzda bildiğim kadariyla herkese numarasini kimden aldiğimizi sormuştu.Acaba diyorum bilerekmi hepimize aynı şeyi söyledi,bir daha ona baktırmayalım diye olabilirmi?Burda ortaya çıkacağınî ve burdan kimsenin gitmeyeceğini düşünerek uygulanmış bi taktik olabilirmi?Ama bi tarftan Ayhan geliyo aklıma.Ben noyu burdan aldigimi söylemedim ,oda burda herkese aynı şeyi söyledi.
ben de söylememiştim numarayı burdan aldığımı...
evet bana da öyle demişti. kadınlar klübünden kimseyi istemiyorum diye.
off wallahi artık ben bu fal işinden günden güne sıkıldım iyice.ben en iyisi nesibe ve rezzandan şaşmayayım
Bari senin onlar var,bende onlarda foosss.evet bana da öyle demişti. kadınlar klübünden kimseyi istemiyorum diye.
off wallahi artık ben bu fal işinden günden güne sıkıldım iyice.ben en iyisi nesibe ve rezzandan şaşmayayım
Bari senin onlar var,bende onlarda foosss.
cnm ya, 3 harfsiz falcı yok. hepsinin 3harflisi var. Bu 3harfliler de iyi oyun oynuyor bizimle ha.
Bu yiğit herkese sıraladığı klasik cümleleri bana söylememiş. notlarıma bakıyorum da. ev alıcan, araba alıcan, dememiş. fallara para vermekten ne ev alabilirim nede araba zaten.facebookta takip ediliyorsunda demedi. facebook kullanmıyorum ki takip etsin. isimlerede pek itibar etmem zaten. Hatta bir dediğini de iki gün önce yaşadım. Neden herkese klişe aynı lafları sıralamış onu anlayamadım. :44:
Ben uc harfli derken misal olarak benzetmek istedim.Yoksa tuttursunda uc harflisi var yada yok bana hiç farketmez.Vallahi benim falım ortada işte.Fatoşlar,Muratlar,izmirler yada i'ler,mahkemeler,büyüler,evler,arabalar,taşınmalar,bahar aylarî,kumral insan,2015te evlilikler.Bu topiğin yüzde doksanı artık gözardı edilemeyecek şekilde bu yorumlardan ibaret.Îstisna her konuda vardır.Sen canım ve diğer aynı yorumun yapılmadığı birkaç arkadaş bu durumda istisna kalıyosunuz.Beni bağlayan çoğunluğun durumu.Ama inşallah sana söylediği güzel şeylerin hepsinin çıkmasını dilerim.cnm ya, 3 harfsiz falcı yok. hepsinin 3harflisi var. Bu 3harfliler de iyi oyun oynuyor bizimle ha.
Bu yiğit herkese sıraladığı klasik cümleleri bana söylememiş. notlarıma bakıyorum da. ev alıcan, araba alıcan, dememiş. fallara para vermekten ne ev alabilirim nede araba zaten.facebookta takip ediliyorsunda demedi. facebook kullanmıyorum ki takip etsin. isimlerede pek itibar etmem zaten. Hatta bir dediğini de iki gün önce yaşadım. Neden herkese klişe aynı lafları sıralamış onu anlayamadım. :44:
evet bana da öyle demişti. kadınlar klübünden kimseyi istemiyorum diye.
cnm bu nesibe ve Rezzan nerde bakıyor? evet kaşınıyorum
cnm bu nesibe ve Rezzan nerde bakıyor? evet kaşınıyorum
nesibe falsepetinde. rezzan falalemde.
nesibe falsepetinde. rezzan falalemde.
teşekkür ederim cnm,ya bu falsepeti denen siteye ben üye bile olamadım aktivasyon maili gelmedi :S site olarak çok basarısız,güya yenilenmiş:S
teşekkür ederim cnm,ya bu falsepeti denen siteye ben üye bile olamadım aktivasyon maili gelmedi :S site olarak çok basarısız,güya yenilenmiş:S
birşey değil cnm.. evet falsepeti şimdi çok karışmış. kim online, kim meşgul anlamadım. çokta kurcalayamadım . site yönetimine mail at üye olamadım diye, yönlendirirler seni.
yiğit bana sormadı numarasını nerden aldığımı,bir de yüzyüze baktırıp burdaki klişe lafları duymayan varmı?? belki yiğit online falda başarılı değildir.
Canim onlineye hic bulasma derim.Netten cok rahat oldugu icin yuzyuze faldan daha buyuk bagimlilik.Yiğit ise her şekilde önerilen bi falcıydı.
Kahve fotosu daha uğraşmalı.Boşver isabet olmuş.Sonra fatura 500tl gelince insanın başından aşağı bi kaynar su iniyo.Hiç yaşama bunları.resim yükleyemedim vazgeçtim zaten cnm,şansımı zorlamayım bari :))
hülya mı eski ismi talya mı? baktırmıştım ona şimdiki durumdan bildikleri olmuştu, geleceği tutturamamıştı. sınava gireceksin demişti. evet yüksek lisans sınavıydı. Ama kazanamayacaksın falan demişti. Tam tersi kazanmıştım sınavı. Birde çok isim sıralıyordu. Yani gelecek bende tutmamıştı. İnşallah sende tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?