İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar ben burdan bir arkadaştan yiğitin numarasını aldıktan sonra kendisine iki kez telefonda baktırdım..fakat söylediği tarihler gelmeden paylaşmak istememiştim..şimdi yorumları okuyunca haliyle şaşırdım ve yazma ihtiyacı hissettim..
bana farklı olarak izmire gidiyosun sık sık yine gideceksin dedi benim ayrıldığım erkek arkadaşım izmirde olduğundan dolayı sürekli ordaydım.ailesinin ankarada olduğunu ve oraya bu dönem sık sık geliceğini ve o sıra barışacağımızı ama benim onu terk ediceğimi söyledi.arıcak dedi ve hiç ihtimal yokken aradı gerçekten.mart sonu işe gireceksin dedi ve mart sonu açıklanacak mülakat sonuçları.sevdiğim insanla değil başka biriyle evlilik yapacağımı onunla tanışma zamanımı da 9. ay olarak söyledi.N harfli bir akrabanızın sağlık sorununu duyacaksınız dedi ve 3yada 4 gün sonra eniştemin kanser olduğunu öğrendik.kardeşimin mesleğine ve mesleki kariyerine kadar hepsi doğruydu ve oldu da..yanlız şöyle bir ayrıntı paylaşayım ben 100 tllik faldan baktırdım ve daha detaylı baktı doğal olarak..yalnız bende fatma murat mehmet ev alma taşınma gibi şeyler yoktu..beklediğim 2 tarih var onlarda çıkarsa eğer yiğitin hiç ıskası olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim..sonuç olarak memnun kalmamam için bir sebep yok şimdilik

yiğit konusunda bir kaç şey söylemek istiyorum. yiğitin falından gayet memnun kaldım madem herkes eteğindekileri döktü bende falımda bildiklerini yazayım:
ailenizde hukuk ile alakalı kim var dedi( hukuk okuyorum.)
seni sosyal medyadan takip ediyor dedi( doğru yanlışlıkla bakarken twitter da takip etti sonra geri aldı )
araba alacaksın dedi( nasipse zaten yıllardır arzuluyorum alma durumum var)
para ile ilgili mahkeme var dedi( evet var)
şimdi beraber olduğum cocugu bildi (onunla sevmeden çıktığımı tamamen çıkmak için çıktığımı bildi böyle spesifik bişeyi nerden sallayıp tutturabilirdi ki?)
aklımın eski sevgilimde olduğunu ilişkimizin kötü şekilde mesajlaşmayla bittiğini bildi. Beni aldattığını ve suan hayatında baska biri olduğunu da söyledi.(bütünüyle doğru)
yurtdışına gideceğimi söyledi( planıma göre yazın gitme ihtimalim var)
eski sevgilimin çok spesifik benden baska kimsenin bilmediği bir yönünü söyledi.
şimdi hayatımda olan insanın analizini yaptı.
ablam var mı okuyormu çalışıyor mu sormadan ablamın kariyeri ile ilgili bilgi verdi.
daha pek çok ufak tefek şeyi de söyledi.
daha ne desin bu cocuk yani?

bakın ben numarayı burdan aldım. bir defa fal baktırdım kimsenin savunucusu değilim ama yiğiti de bir cırpıda linç etmeye gerek yok. Asıl şey için mayısı bekliyorum olursa yazarım.

Yigit'e haksızlık edenler var anlamakta güçlük çekiyorum. Daha önce de söyledim. Yine söylüyorum. Yiğit benim etkilendiğim, doğruluğuna inandığım bir falcı.karalamak kolay bence bu kadar ACIMASIZ olmayın. pat pat söyledi bana her seyi.hangibirini atacak tutacak.biraz gerçekçi olun.

ben de ne okursam okuyayım Yiğit'ten memnun olanlardanım. başkasına söylediklerini bilemem ama benim bugüne kadar baktırdığım hemen hepsi kesinlikle doğru ve tutarlıydı. daha önce de yazmıştım, ben geleceği bilmek istemekten ziyade bugünü bilmek istiyorum, geleceği yalnızca Allahın bildiğinin bilincindeyim. o yüzden bugün olup biten ama benim haberdar olmadığım şeyleri daha çok önemsiyorum. Ama bu Yiğit'in gelecek için söylediği şeyleri yaşamadığım gibi anlaşılmasın, daha bir kaç gün önce kardeşimin tam dönmek üzereyken nasıl son dakika yurtdışında kaldığını yazmıştım. hatta o zaman inanmamıştım kalabileceğine, imkansıza yakındı, bunun gibi başka şeyler de var ama çok özele girmek istemiyorum. sadece ve başka bir örnek olsun diye şunu söyleyeyim, ben eski eşimi sormuştum ona bir kez, ki aslında pek de aklıma gelen bir insan değildir kendisi. bana eski eşimin evlendiğini söyledi ve eşinin tipini tarif etti. bunun doğru olduğunu biliyorum, çünkü fotoğraflarını görmüştüm bi kez. oysa yiğit dışında kimse bunu söylemedi ve hatta sanki onun için fal baktırdığımı sanıp hep ona yoğunlaşan, bana döneceğini, beni çok sevdiğini filan söyleyenler de az değildi. oysa umurumda bile değil adam. her neyse, diyeceğim odur ki, ben defalarca Yiğit'e fal baktırmış biri olarak şu anda sadece ve sadece ona baktırıyorum.

benm yiğitin gelecekle ilgili söyleyip yaşadığım bir şey yok o yüzden bildi bilemedi demiyorum,ayhan'a kıyaslarsam ayhandan bin kat daha iyidir yiğit,Ayhan'ın çekilir bi tarafı yok ukalalık onda,kibir onda,copy paste onda vs. yiğit ise sadece çoğu kişiye benzer şeyler söylemiş biri ama tutturmuş olduğu kişilerin sayısıda azımsanacak gibi değil,ayhan ne tutturdu geleceğe dair?? koca bir hiç:/

Canım burda kimsenin yiğite karşı herhangi bir düşmanlığı yada ard niyeti olduğunu düşünmüyorum. Hatta çok seviliyordu çoğunluk memnundu. Benimde baktırdıktan sonra falı çok sıradan olmasına rağmen burda herhangi olumsuz bir yorumum olmadı, sadece bu kadar kişi memnun kalmış bana sanırım telde iyi bakamadı diye yüzyüze baktırmayı düşünüyordum, fal detaylarımı burda yazdıktan sonra birçok kişiyle isimler, yerler, ve tüm detayıyla birebir aynı falın bakıldığı çıktı ortaya tamamen tesadüf kendiliğinden. Kimse baktırdığı faldan büyük umutlar beslemiyor, çıkan var çıkmayan var hepimiz biliyoruz. Size gerçekten fal bakılmış ama sanırım birçoğuna da o an belki enerjisi yerinde değildi ezbere bir fal olmuş. Çoğunluk aynı şeyi söylediği için tabiki şüpheler oluştu, bu da gayet doğal, özellikle yiğite karşı yapılmış bir karalama çalışması değil. Sizde olsanız aynı şeyleri düşünürsünüz. Yinede içim rahat etmedi yiğite mesaj atıp sordum memnun kalanlarda var belki gerçekten bir problem vardır, günün 24 saati fal bakmaya uygun olmayabilir, enerjisi düşüktür baştan savmıştır mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır ve telafide edilebilirdi, hiç bir olumsuz yansıtmam olmadığı halde savunmaya geçti, konuşturmak istemedi, kötü enerji göndermekten bahsetti, mahkeme dedi anlamadım kapatmak zorunda kladım tavır hoş değildi.. evet burda 2 gündür falıyla ilgili biraz fazla yorum yapıldı, bir kısıma gerçekten iyi bakılmış, bir kısımada hiç bakılmamış böyle bir durum var.. ilk benim yazdığım fal detayıyla konu uzadığı için açıklama yapma gereği duydum.. sevgiler..

Kimseye acımasızlık yaptığımızı düşünmüyorum.Yiğit i son durumlara kadar seven biriydim.Bugün yazdigim seyi tekrarliyim.Buyuk cogunluğa ayni bariz seyler söylenmişse bunuda görmezden gelirsem kendimi aptal yerine koymuş olurum.Çıkar yada çıkmaz zaman gösterir.Tabiki istisnalar bu konuda da var,her zaman olabileceği gibi.Ancak çogunluga baktigimda 20 kisinin fali ayniysa 5 kişinin farklı.Bende büyük çoğunluğu baz alıyorum.Dünden beri hepimiz okuyoruz,görüyoruz ortada.Eğer ki zor durumda kalan birileri varsa bence bu Yiğit değil bizleriz.Herkesten çok isterdim burda böyle bi muhabbetin olmamasini.Yiğitin sadece çıkan fallarini yazmayi cok isterdim.Onu hep ne kadar övüp sevip samimi bulduğuma hepiniz taniksiniz.Ama bu kadarinida gozardi edemezdim.Yiğit beni gerçekten hayâl kirikligina ugratti.Ama eğer mağdur bi durum oluştuysa evet Yiğit benim hayallerimi ona karşı insan olarak sevgimi linç etti diyelim.Inşallah hep söyledim ona güvenen ve halen beğenen herkesin falı cıksınki,hayal kirikliği yaşayan kişi sayisi artmasin.

farzedelim doktora gittiniz, size bir reçete yazdı. sizi iyileştiremediğini düşündünüz başka birine de gittiniz o da başkasını yazdı.ama o reçeteyi sadece size değil başka bir hastaya da yazıyor doktorlar.sağlık sektöründe olduğum için üzülerek söylüyorum ki bu sadece size özel değil.. adamın tedavi şekli var kendince.size iyi gelmez ama başka biri memnun kalabilir. bu anlamda genel diyebiliriz. ortak söylediği şeyler aman aman şeyler değil yiğit'in kaldı ki bana bunlardan bahsetmemişti. herkesin kendine göre taktiği, yöntemi var. biraz da enerji işi. hepimizin hayatında mehmet ya da fatoş var nasılsa diyorsunuz.kendiniz cevabı veriyorsunuz aslında.hangimizin hayatında yok ki? ev ? araba? mahkeme?... vs... belki de kaçınılmazımız oldukları için söylüyor yiğit, çünkü hepimizde olabilitesi yüksek neticede. belki de sadece tesadüf ki; tesadüf diye de bir şey var ... önemli olan bunları yorumlarken sizi ikna edip etmemesi, tatmin gücü yani. ikna ettiği belki ben ya da benim gibi düşünenler, edemedikleri de siz veya sizin gibi düşünenler... bu da gayet normal tabiki...

Yapmayın lütfen doktor tabiki aynı hastalığa aynı reçeteyi yazacaktır. burada hangimizin hayatı aynı olabilir ? Bırakın aynıyı benzer hayatlar bile zor. Herkesin hayatında araba, ev, mahkeme olmaz. Maddi durumun yoktur ev, araba muhabbeti bile yapamazsın. Adım kadar eminim ki burda fal baktıranların %50'sinden fazlası bir kere mahkemeye gitmemiştir. Ayrıca burada bir arkadaş yazmış yok kötü enerji yollama yok dava açma yiğite haber götürenler söylesinler ki dava açmak bu kadar basit değil neye dayanarak dava açacak? Burada daha önce de yiğitin böyle bir arkadaşa saygısızlığı olmuştu bir bayana evime zorla geldi diye iftira atmıştı. Ben şahsen hakkımı helal etmiyorum yiğite. Sadece yazık...

Yiğit için yapılan olumsuz yorumları anlamakta güçlük çekiyorum denmiş ama ben de elin oğlunun falını bu kadar savunanları anlayamıyorum. Ben baktırmadım Yiğit'e, şahsen bu saatten sonra da gidip baktırmam. Benim için Yiğit, tutar diye herkese aynı şeyleri söyleyen bir falcı. Önceden buradan biriyle de bir olayı olmuştu ama o dönem çok övülüyordu, kimse inanmadı aksine buradaki arkadaşın üzerine gidildi. Şimdi de 'mahkemeye vericem' dediğini belirten var. Bu insanların yalan söylediğini düşünmüyorum. Yiğit'in çoğunluğa aynı şeyleri söylemesinin tesadüf olduğunu da düşünmüyorum. Çıkanlar olabilir ama en kötü falcının bile sallamalarla 1 2 şey tutturduğu olabilir ama bu, Yiğit'i körü körüne savunulması gereken biri yapmaz. Umarım başkalarının da parası boşa gitmez.

biz gibi memnun kalanlar bir daha baktırır işine gelmeyen de baktırmaz olur biter bu kadar basit !!! bu tamamen tercih meselesi !!! olayı bu kadar sündürüp tekrar tekrar aynı şeyleri yazmaya ne gerek var ... yiğit size silah zoruyla bana fal baktıracaksınız falan diyor da bizim mi haberimiz yok ??? yiğit benim ne anam ne babam ne kardeşim burda onun avukatlığını yapacak değilim ama bana söyledikleriyle burda yazılanların hiç alakası yok ben napayım şimdi memnunken siz böyle yazıyorsunuz diye memnuniyetsiz gibi mi yapayım ?? herkes aynı fikirde olur ammenna ama farklı düşüncelerde insanlar varken biraz da saygı duyun çok rica edicem... baktırmayın olsun bitsin !!!!

tamamda cnm bnm senin memnuniyetini dile getirmende büyük yanlışlar var,tekrar bir okursan anlarsın.sen memnuniyetini dile getirmemişsin birşeylere kızgın ve kırgın olan insanlara hiddetlenmişsin,sen memnunum de geç,memnun olmayanlara,kızanlara nsl bunu ona reva görürsünüz el insaf tarzı konuşmak olsa olsa bir avukatın yapacağı şey olur dimi??

Önce düzgünce konuşmalısınız burda siz beğeniyosunuz diye ben ay eveeet harika demek zorunda değilim. Benim yorumumu alıntı yaparak konuya cevap vermek beni polemiğe çekmektir ayıp. Konuşulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum ben güvenimi kaybettim ve hakkımı helal etmiyorum bunu belirttim burdaki çoğu insan gibi ve inanın bu sizi hiç ilgilendirmez çünkü kimse size lütfen sende beğenmiyomuş gibi yapın diye bir talepte bulunmadı değil mi?

ben ona iki kez gittim ve imkanı yok dediğim her şeyi yaşadım ve bir çok arkadaşımıza yonlendirdim herkes çok memnun suan yüzük olayı demişti sevgililer gününde oda oldu inanamiyorm benim için tek falcidir size bakış tarzıni bilemem ama ben çok memnunum o yüzden tek falcimdir.aile içindeki hiç kimseye soylemedigimiz bir konuyu bilmesi beni çok sasirrti dediklerini yaşadığım için ben ve arkadaşlarım memnun.

avukat olmadığımı nerden biliyosun canım benim ?? kızgın ve kırgın olanlar da memnun kalmadım diyip geçsinler o zaman ben de tam olarak bundan bahsediyordum

avukat olmadığımı nerden biliyosun canım benim ?? kızgın ve kırgın olanlar da memnun kalmadım diyip geçsinler o zaman ben de tam olarak bundan bahsediyordum

avukat olabilirsin,ben yiğitin avukatımısın demek istedim anlayacağını düşünerek.. neyse ben bu konuda kimseyle polemiğe girmek istemiyorum,gerek yok böyle şeylere.hadi siz devam edin.

öncelikle gayet düzgün konuşuyorum algılama problemi yaşıyorsanız adınıza üzgünüm gerçekten.. zaten kimse konuşulacak birşey olmadığını düşünüyor ama çok da güzel ileri geri konuşuyor ... kimse polemiğe girmek istemiyor ama gel bana cevap ver diye de elinden geleni yapıyor nedense

"! ve !!!!! türevleri seklinde yazilan isaret. cumle sonuna vurguyu arttirmak, kizginlik ya da soylemdeki siddeti belirtmek icin koyulur." lütfen kullandığımız noktalama işaretlerinin süs değil,bizim duygu durumumuzu,tonlamalarımızı belirtmeye yarayan işaretler olduğunu unutmayalım,saygılar.

Algılama problemi yaşayanın kim olduğu çok açık ortada. Lütfen daha fazla benimle muhattap olmayın. Terbiyesizliğe hiç gerek yok ileri geri konuşuyorsun falan istediğimi söylerim sizi hiiiç ilgilendirmez. yiğiti beğenmedim !!! hakkımı helal etmiyorum çünkü herkese aynı şeyleri söylersen bu iş kul hakkına girer.

arkadaşlar bende abarttığımı fark ettim lütfen sakin olalım.. begenmeyen arkadaşlarda bi daha gitmez olur biter uzatılcak bi konu yok...
yiğit bana iyi baktı memnun kaldım ve bunu sonuna kadar söylerim ama bu değilki herkes memnun kalcak öyle bir iddia da bulunamam.. ben yiğite gitmeye devam etcem çunku ezbere bakan biri değil kesinlikle öyle olsa 4 kez baktırmazdım ilk falında elerdim.. çünkü o kadar falcı ile karşılaştımki agzından laf almaya çalışan yada senin cevaplarına göre fala şekil vermeye çalışan o anda eledim..falcı dediğin yorumunu yapar sorulcak soru varsa sorarsın.. evet benzer şeyler söylemiş banada tanıdığın bi kadın senin resimlerine bakıyor demişti ilerki sayfalarda yazmştım hiç olmadık biri çıktı hatta yanlışlıkla bide arkadaşlık isteği yollamış bakarken olabilcek şeyler bunlar zamana ihtiyacımız var aceleci davranmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…