Yigit'e haksızlık edenler var anlamakta güçlük çekiyorum. Daha önce de söyledim. Yine söylüyorum. Yiğit benim etkilendiğim, doğruluğuna inandığım bir falcı.karalamak kolay bence bu kadar ACIMASIZ olmayın. pat pat söyledi bana her seyi.hangibirini atacak tutacak.biraz gerçekçi olun.
farzedelim doktora gittiniz, size bir reçete yazdı. sizi iyileştiremediğini düşündünüz başka birine de gittiniz o da başkasını yazdı.ama o reçeteyi sadece size değil başka bir hastaya da yazıyor doktorlar.sağlık sektöründe olduğum için üzülerek söylüyorum ki bu sadece size özel değil.. adamın tedavi şekli var kendince.size iyi gelmez ama başka biri memnun kalabilir. bu anlamda genel diyebiliriz. ortak söylediği şeyler aman aman şeyler değil yiğit'in kaldı ki bana bunlardan bahsetmemişti. herkesin kendine göre taktiği, yöntemi var. biraz da enerji işi. hepimizin hayatında mehmet ya da fatoş var nasılsa diyorsunuz.kendiniz cevabı veriyorsunuz aslında.hangimizin hayatında yok ki? ev ? araba? mahkeme?... vs... belki de kaçınılmazımız oldukları için söylüyor yiğit, çünkü hepimizde olabilitesi yüksek neticede. belki de sadece tesadüf ki; tesadüf diye de bir şey var ... önemli olan bunları yorumlarken sizi ikna edip etmemesi, tatmin gücü yani. ikna ettiği belki ben ya da benim gibi düşünenler, edemedikleri de siz veya sizin gibi düşünenler... bu da gayet normal tabiki...Canım burda kimsenin yiğite karşı herhangi bir düşmanlığı yada ard niyeti olduğunu düşünmüyorum. Hatta çok seviliyordu çoğunluk memnundu. Benimde baktırdıktan sonra falı çok sıradan olmasına rağmen burda herhangi olumsuz bir yorumum olmadı, sadece bu kadar kişi memnun kalmış bana sanırım telde iyi bakamadı diye yüzyüze baktırmayı düşünüyordum, fal detaylarımı burda yazdıktan sonra birçok kişiyle isimler, yerler, ve tüm detayıyla birebir aynı falın bakıldığı çıktı ortaya tamamen tesadüf kendiliğinden. Kimse baktırdığı faldan büyük umutlar beslemiyor, çıkan var çıkmayan var hepimiz biliyoruz. Size gerçekten fal bakılmış ama sanırım birçoğuna da o an belki enerjisi yerinde değildi ezbere bir fal olmuş. Çoğunluk aynı şeyi söylediği için tabiki şüpheler oluştu, bu da gayet doğal, özellikle yiğite karşı yapılmış bir karalama çalışması değil. Sizde olsanız aynı şeyleri düşünürsünüz. Yinede içim rahat etmedi yiğite mesaj atıp sordum memnun kalanlarda var belki gerçekten bir problem vardır, günün 24 saati fal bakmaya uygun olmayabilir, enerjisi düşüktür baştan savmıştır mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır ve telafide edilebilirdi, hiç bir olumsuz yansıtmam olmadığı halde savunmaya geçti, konuşturmak istemedi, kötü enerji göndermekten bahsetti, mahkeme dedi anlamadım kapatmak zorunda kladım tavır hoş değildi.. evet burda 2 gündür falıyla ilgili biraz fazla yorum yapıldı, bir kısıma gerçekten iyi bakılmış, bir kısımada hiç bakılmamış böyle bir durum var.. ilk benim yazdığım fal detayıyla konu uzadığı için açıklama yapma gereği duydum.. sevgiler..
Yapmayın lütfen doktor tabiki aynı hastalığa aynı reçeteyi yazacaktır. burada hangimizin hayatı aynı olabilir ? Bırakın aynıyı benzer hayatlar bile zor. Herkesin hayatında araba, ev, mahkeme olmaz. Maddi durumun yoktur ev, araba muhabbeti bile yapamazsın. Adım kadar eminim ki burda fal baktıranların %50'sinden fazlası bir kere mahkemeye gitmemiştir. Ayrıca burada bir arkadaş yazmış yok kötü enerji yollama yok dava açma yiğite haber götürenler söylesinler ki dava açmak bu kadar basit değil neye dayanarak dava açacak? Burada daha önce de yiğitin böyle bir arkadaşa saygısızlığı olmuştu bir bayana evime zorla geldi diye iftira atmıştı. Ben şahsen hakkımı helal etmiyorum yiğite. Sadece yazık...
biz gibi memnun kalanlar bir daha baktırır işine gelmeyen de baktırmaz olur biter bu kadar basit !!! bu tamamen tercih meselesi !!! olayı bu kadar sündürüp tekrar tekrar aynı şeyleri yazmaya ne gerek var ... yiğit size silah zoruyla bana fal baktıracaksınız falan diyor da bizim mi haberimiz yok ??? yiğit benim ne anam ne babam ne kardeşim burda onun avukatlığını yapacak değilim ama bana söyledikleriyle burda yazılanların hiç alakası yok ben napayım şimdi memnunken siz böyle yazıyorsunuz diye memnuniyetsiz gibi mi yapayım ?? herkes aynı fikirde olur ammenna ama farklı düşüncelerde insanlar varken biraz da saygı duyun çok rica edicem... baktırmayın olsun bitsin !!!!
biz gibi memnun kalanlar bir daha baktırır işine gelmeyen de baktırmaz olur biter bu kadar basit !!! bu tamamen tercih meselesi !!! olayı bu kadar sündürüp tekrar tekrar aynı şeyleri yazmaya ne gerek var ... yiğit size silah zoruyla bana fal baktıracaksınız falan diyor da bizim mi haberimiz yok ??? yiğit benim ne anam ne babam ne kardeşim burda onun avukatlığını yapacak değilim ama bana söyledikleriyle burda yazılanların hiç alakası yok ben napayım şimdi memnunken siz böyle yazıyorsunuz diye memnuniyetsiz gibi mi yapayım ?? herkes aynı fikirde olur ammenna ama farklı düşüncelerde insanlar varken biraz da saygı duyun çok rica edicem... baktırmayın olsun bitsin !!!!
tamamda cnm bnm senin memnuniyetini dile getirmende büyük yanlışlar var,tekrar bir okursan anlarsın.sen memnuniyetini dile getirmemişsin birşeylere kızgın ve kırgın olan insanlara hiddetlenmişsin,sen memnunum de geç,memnun olmayanlara,kızanlara nsl bunu ona reva görürsünüz el insaf tarzı konuşmak olsa olsa bir avukatın yapacağı şey olur dimi??
avukat olmadığımı nerden biliyosun canım benim ?? kızgın ve kırgın olanlar da memnun kalmadım diyip geçsinler o zaman ben de tam olarak bundan bahsediyordum
Önce düzgünce konuşmalısınız burda siz beğeniyosunuz diye ben ay eveeet harika demek zorunda değilim. Benim yorumumu alıntı yaparak konuya cevap vermek beni polemiğe çekmektir ayıp. Konuşulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum ben güvenimi kaybettim ve hakkımı helal etmiyorum bunu belirttim burdaki çoğu insan gibi ve inanın bu sizi hiç ilgilendirmez çünkü kimse size lütfen sende beğenmiyomuş gibi yapın diye bir talepte bulunmadı değil mi?
öncelikle gayet düzgün konuşuyorum algılama problemi yaşıyorsanız adınıza üzgünüm gerçekten.. zaten kimse konuşulacak birşey olmadığını düşünüyor ama çok da güzel ileri geri konuşuyor ... kimse polemiğe girmek istemiyor ama gel bana cevap ver diye de elinden geleni yapıyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?