İstanbul'da Fal - Falcılar

Ilk bakıldığında herkes memnun sonra dört kisi kotulemis yigitı bence karalamak için birşeyler yapılmış gayet basarili ve insanlara basariz gibi yansıtmaya calismissnz hakkı yenilio çünkü benim bir çok arkdasim onun mudavini ve çok saygılı lütfen yigitı savunan insanlar olarak onun hakkında yorum yapmayin yapacaginiz kadar yapmışsınız artık baktrmazsiniz olur biter.hakkımı helal etmiyorum diyen arkadasta yiğit zorla mi fal baktı acaba kendi isteğinde baktirdn hepimiz gibi o yüzden düşünerek konusalim.

hani siz polemiğe girmek istemeyip siz devam edin diyordunuz noldu ?? katılmaya mı karar verdiniz ?? şimdi gece gece türkçe dersimi vericem size bakın ünlem işareti sevinç,acı,heyecan,üzüntü,HAYRET... gibi durumlarda seslenme hitap ve uyarı bildiren cümlelerde kullanılır ... hadi şimdi de üç noktayı tartışalım :) herkesin ayarına göre muhabbet ..

bakın ben saygılar diyorum,sen ayar mayar diye mahalle karısı gibi konuşup gece gece insanı tahrik ediyosun,ben falcılar için burda tartışılmasının gereksiz olduğunu daha dün başka arkadaşa yazdım,zaten konuda kısa sürede kapandı.senin msjına alıntı falan yapmadım !!! işaretleri kullanıp millete höyküren sen olduğun için üstüne almışsın haliyle,ama haksızlığa hiç tahümül edemem ""ben memnunum bla bla bla sebepten" dersin olur biter,ama olumsuz konuşan bazı arkadaşlara senle alakası yokken alıntı yapıp höykürmen resmen buraya tartışmaya geldiğini gösteriyor,ne oldu aşık falan mı oldun yiğete hayırdır?

kimse polimik yaratmasin memnun olan memnunum desin olmayanda değilim deyip gecsin.burda anlasilan seveni ve memnun kalanı daha fazla o yüzden herşey ortada.ben hakkı yenilmesine göz ardı edemiyorum bir insanın arkasindan bu kadar karalama yapılmaz.ben ve memnun olan insanlar var burda o yüzden herkes gerekli yorumunu yapmış konu kapatilsin birkc kisi yuzünden bizede bakmamazlik yapmaması beni ve arkadaslarimi üzer.

Aaa ! Kızlar ne oluyor burada? Allah aşkına değer mi birbirinizin kalbini kırmaya ya? Nolur yapmayın böyle. Sonuç olarak Ayhanın herkeze aynı şeyleri söyleyip bizleri kandırdığını gördük, bugüne kadar yiğite gitmedim o yüzden hakkında yorum yapamam fakat buradan okuduğum kadarı ile oda gidenlerin hepsi sayılacak kadar büyük çoğunluğuna aynı şeyleri söylemiş.Yok efendim boşanmış biri var, Mehmet, Fatoş vs vs Bu kadar tesadüf olamaz hani .. Bildiği şeyler olabilir ama salladığı şeylerde olmuş gördüğüm kadarıyla.
Şimdi bizi aylarca kandıran bu kişiler için kalbinizi kırmaya değmez. Çok ağır kelimeler kullanılmış, lütfen yapmayın böyle kuzular

gayet açıklayıcı olduğunu düşünüyorum yazdığımın fakat yeterince anlatamadım sanırım. bu durumda şunu düşünürüm; siz bu kadar sık fala gitmekten bahsediyorsunuz, hiç değilse yorum yapabilecek kadar biliyorsunuz. neticede maddi manevi külfet en azından başınızı sokacak eviniz vardır..çok müşkil olduğunuzu sanmam.bir çok üye gibi.ev derken illa tapu gerekmez. sizin mahkemeniz yoktur belki ama yakınlarınızdan biri aileniz ya da arkadaşlarınızdan birinin vardır.ya da yoktur.haklısınızdır.(burada önemli olan olup olmaması değil söylemek istediğim, olabilitesi yüksek şeyler) benim aklıma şu haliyle bile çok kişi geliyor.naçizane fikrim.dediğim gibi memnun kalan var kalmayan var. birbirimize saygı gösterelim arkadaşlar. olumlu, olumsuz yorum olabilir. böylece daha geniş perspektiften bakmış oluruz.

yigit ayhan derken gülşenin bir dedigi daha çıkmış şimdi fark ettim 1 hafta gecikmeli olarak ama çok da önemli degil asıl olayı bekliyorum büyük bir stresle

Bende sizlerle yeni fal deneyimlerimi paylaşayım :)

Angel's cafe Burcu beğenenler olmuştu eski sayfalarda. Denemk istedim. Ama çok pişman oldum. Şuanki durumla ilgili üç beş cümle ediyo ama hepsi bukadar.Gelecek hiç yok. Bi hafta bi kaç gün sonrası bile yok.

Dimo cafe fatoş ben kendimde baktırdım. karşısına oturduğumda erkek arkadaşımın adını ve soyadını yazdı ben kahveyi içerken. beş kişiyle daha gittim. bi tanesi hariç hepsi memnun kaldı. geçmiş sayfalarda hiç beğenilmemiş ama ben şaşırdım. sadece çok sık hastalıklardan bahsediyo.

Sığınak cafe adını unuttum şuan yeni bi bayan gelmiş. Asla baktırılmaz bidaha denemem yani. Tarotçu ama tarotuda sağlam baksa keşke.

Tiryaki cafe semra olumlu yorumlar okudum ama ben hiç beğenmedim. Gelecek yok. Çok kısa baktığı falda.

Angel's ilhanı denemeyi düşünüyodum ama kararsızım. :44:

Yiğit ve Ayhan olayından çok sıkıldım artık.Herkes birbirinin düşüncesini artık öğrendiğine göre daha fazla kırmanın,kırılmanın anlamı yok.Koskoca İstanbul da ,İstanbul topicte başka falcı kalmadı sanki.Ben birini sorabilirim mesela.Adı Ezel olan bi falcı duydunuzmu?Asya yakasında küçük bi kafede bakıyomuş.Kafenin adını bulursam yazarım.Nette araştırdîm da epeyce övülmüş.Varsa bilen,tecrübe eden paylaşîrsanız sevinirim.

İyi ki Ayhan'a baktırmadım diyorum bu durumda Yiğitte hayal kırıklığı ki benim umudum vardı
Alcanzar eğer yerini haftasonuna kadar öğrenirsen beraber gidelim mi :)

yok benim dediğim gülşen ailem cafe de cihangir tarafında
İyi bari çıkmîş falı sana.Ben melekler kahvesi döneminde çookk gittim Gülşen'e.Bir iki ufak tefek dediği dışînda bişey çıkmamıştı.Ama acayip müşterisi olan bi kadındı.Haftanın 6 günüde full dolardı ve randevusuz baktırmak imkânsızdı.Millet fala inanmaz ama bütün falcîlar ana baba günü bunuda anlamam hiç.

İyi ki Ayhan'a baktırmadım diyorum bu durumda Yiğitte hayal kırıklığı ki benim umudum vardı
Alcanzar eğer yerini haftasonuna kadar öğrenirsen beraber gidelim mi :)
Ben bi araştırayım,yine faka basmamak için.Bakiyim burdan da varsa baktıran arkadaşlar yorum alırız.Ezel de randevuyla geliyomuş kafeye.Bakalım hangi günler geliyo?Kaça bakıyor?Falının çıkma durumu nedir?Ona göre canım tekrar duruma göre netleştiririz.iyice didik didik etmeden asla ne Ezel'e ne başkasına gitmem bundan sonra.

yok benim dediğim gülşen ailem cafe de cihangir tarafında

şu mis sokakta değil mi. gitmiştim ona. karşı tarafın düşüncelerini süper analiz yapıyor ama. geleceği tutturduğu pek söylenemez. sana söyledikleri çıktı mı?

şu mis sokakta değil mi. gitmiştim ona. karşı tarafın düşüncelerini süper analiz yapıyor ama. geleceği tutturduğu pek söylenemez. sana söyledikleri çıktı mı?

Yok canım.Gülşen mis sokakta olmadı hiç.Bi Ayhan ışık sokaktaydı,şimdi de Cihangirde Firuzağa kahvenin ordaki kafede bakiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…