"! ve !!!!! türevleri seklinde yazilan isaret. cumle sonuna vurguyu arttirmak, kizginlik ya da soylemdeki siddeti belirtmek icin koyulur." lütfen kullandığımız noktalama işaretlerinin süs değil,bizim duygu durumumuzu,tonlamalarımızı belirtmeye yarayan işaretler olduğunu unutmayalım,saygılar.
Algılama problemi yaşayanın kim olduğu çok açık ortada. Lütfen daha fazla benimle muhattap olmayın. Terbiyesizliğe hiç gerek yok ileri geri konuşuyorsun falan istediğimi söylerim sizi hiiiç ilgilendirmez. yiğiti beğenmedim !!! hakkımı helal etmiyorum çünkü herkese aynı şeyleri söylersen bu iş kul hakkına girer.[/QUO
terbiye derseniz eğer bunun sonu pek hoş olmaz hep muhattap olmak zorunda kalırız .. benim cümlelerimde terbiyesizlik içeren en ufak bir cümle bulunmazken sizin algılama tarzınız buysa ki daha önce böyle bir sorun olduğunu farketmiştim.. sizin neyi nasıl yorumladığınız tamamen sizin probleminiz ... adınıza üzgünüm ... size laf yetiştirdiğim için zaten yeterince kötü hissediyorum aynı temennilerle sonlandırıyorum umarım muhattap olmak zorunda kalmayız
Algılama problemi yaşayanın kim olduğu çok açık ortada. Lütfen daha fazla benimle muhattap olmayın. Terbiyesizliğe hiç gerek yok ileri geri konuşuyorsun falan istediğimi söylerim sizi hiiiç ilgilendirmez. yiğiti beğenmedim !!! hakkımı helal etmiyorum çünkü herkese aynı şeyleri söylersen bu iş kul hakkına girer.[/QUO
terbiye derseniz eğer bunun sonu pek hoş olmaz hep muhattap olmak zorunda kalırız .. benim cümlelerimde terbiyesizlik içeren en ufak bir cümle bulunmazken sizin algılama tarzınız buysa ki daha önce böyle bir sorun olduğunu farketmiştim.. sizin neyi nasıl yorumladığınız tamamen sizin probleminiz ... adınıza üzgünüm ... size laf yetiştirdiğim için zaten yeterince kötü hissediyorum aynı temennilerle sonlandırıyorum umarım muhattap olmak zorunda kalmayız
Algılama problemi yaşıyorsunuz ne demek ? Size bunu söyleme hakkını kim veriyor? Beni ne kadar tanıyorsunuzda algı kabileyetim hakkında konuşuyorsunuz ? Lütfen sizin yüzünüzden ceza yemek istemiyorum gerçekten yeter sizi benim yorumlarım ilgilendirmez.
hani siz polemiğe girmek istemeyip siz devam edin diyordunuz noldu ?? katılmaya mı karar verdiniz ?? şimdi gece gece türkçe dersimi vericem size bakın ünlem işareti sevinç,acı,heyecan,üzüntü,HAYRET... gibi durumlarda seslenme hitap ve uyarı bildiren cümlelerde kullanılır ... hadi şimdi de üç noktayı tartışalım :) herkesin ayarına göre muhabbet ..
Yapmayın lütfen doktor tabiki aynı hastalığa aynı reçeteyi yazacaktır. burada hangimizin hayatı aynı olabilir ? Bırakın aynıyı benzer hayatlar bile zor. Herkesin hayatında araba, ev, mahkeme olmaz. Maddi durumun yoktur ev, araba muhabbeti bile yapamazsın. Adım kadar eminim ki burda fal baktıranların %50'sinden fazlası bir kere mahkemeye gitmemiştir. Ayrıca burada bir arkadaş yazmış yok kötü enerji yollama yok dava açma yiğite haber götürenler söylesinler ki dava açmak bu kadar basit değil neye dayanarak dava açacak? Burada daha önce de yiğitin böyle bir arkadaşa saygısızlığı olmuştu bir bayana evime zorla geldi diye iftira atmıştı. Ben şahsen hakkımı helal etmiyorum yiğite. Sadece yazık...
yigit ayhan derken gülşenin bir dedigi daha çıkmış şimdi fark ettim 1 hafta gecikmeli olarak ama çok da önemli degil asıl olayı bekliyorum büyük bir stresle
miss life cefe de ki mi , randevu gerekiyor muydu bir de? :)
Yiğit ve Ayhan olayından çok sıkıldım artık.Herkes birbirinin düşüncesini artık öğrendiğine göre daha fazla kırmanın,kırılmanın anlamı yok.Koskoca İstanbul da ,İstanbul topicte başka falcı kalmadı sanki.Ben birini sorabilirim mesela.Adı Ezel olan bi falcı duydunuzmu?Asya yakasında küçük bi kafede bakıyomuş.Kafenin adını bulursam yazarım.Nette araştırdîm da epeyce övülmüş.Varsa bilen,tecrübe eden paylaşîrsanız sevinirim.
İyi bari çıkmîş falı sana.Ben melekler kahvesi döneminde çookk gittim Gülşen'e.Bir iki ufak tefek dediği dışînda bişey çıkmamıştı.Ama acayip müşterisi olan bi kadındı.Haftanın 6 günüde full dolardı ve randevusuz baktırmak imkânsızdı.Millet fala inanmaz ama bütün falcîlar ana baba günü bunuda anlamam hiç.yok benim dediğim gülşen ailem cafe de cihangir tarafında
Ben bi araştırayım,yine faka basmamak için.Bakiyim burdan da varsa baktıran arkadaşlar yorum alırız.Ezel de randevuyla geliyomuş kafeye.Bakalım hangi günler geliyo?Kaça bakıyor?Falının çıkma durumu nedir?Ona göre canım tekrar duruma göre netleştiririz.iyice didik didik etmeden asla ne Ezel'e ne başkasına gitmem bundan sonra.İyi ki Ayhan'a baktırmadım diyorum bu durumda Yiğitte hayal kırıklığı ki benim umudum vardı
Alcanzar eğer yerini haftasonuna kadar öğrenirsen beraber gidelim mi :)
Hiçç bilmiyorum bende bakarım.Tabi aynı Ezel mi?Aborjin Cafe olabilir mi internette öyle bir yer okudum ama aynı Ezel mi bilemem...
yok benim dediğim gülşen ailem cafe de cihangir tarafında
şu mis sokakta değil mi. gitmiştim ona. karşı tarafın düşüncelerini süper analiz yapıyor ama. geleceği tutturduğu pek söylenemez. sana söyledikleri çıktı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?