Yok canım.Gülşen mis sokakta olmadı hiç.Bi Ayhan ışık sokaktaydı,şimdi de Cihangirde Firuzağa kahvenin ordaki kafede bakiyo.
Ben bi araştırayım,yine faka basmamak için.Bakiyim burdan da varsa baktıran arkadaşlar yorum alırız.Ezel de randevuyla geliyomuş kafeye.Bakalım hangi günler geliyo?Kaça bakıyor?Falının çıkma durumu nedir?Ona göre canım tekrar duruma göre netleştiririz.iyice didik didik etmeden asla ne Ezel'e ne başkasına gitmem bundan sonra.
Hiçç bilmiyorum bende bakarım.Tabi aynı Ezel mi?
Tamam canım, doğru diyosun sonrası hayal kırıklığı olmasın, yorumlara bakarız ona göre gelirim İstanbul'a
Gülşen birden fazla var taksimde doğru söylüyosun.Karıştı sanırım.Taksimde on sene oldu karış karış bütün falcılarını Taksim -Cihangir bilirim.Bi tırtıl cafede Aydın vardı(artık zaten cafede bakmıyo,şehir dîşında randevuyla geliyo),Medyum Guru vardı Tokatlıyan pasajında,birde yıllar yıllar önce Melekler kahvesinde Selçuk vardı.Bu üçü istisnadır.Üçüde taksimdem gitti zaten.Gerisi vasat hakikaten.şu mis sokakta değil mi. gitmiştim ona. karşı tarafın düşüncelerini süper analiz yapıyor ama. geleceği tutturduğu pek söylenemez. sana söyledikleri çıktı mı?
Gülşen birden fazla var taksimde doğru söylüyosun.Karıştı sanırım.Taksimde on sene oldu karış karış bütün falcılarını Taksim -Cihangir bilirim.Bi tırtıl cafede Aydın vardı(artık zaten cafede bakmıyo,şehir dîşında randevuyla geliyo),Medyum Guru vardı Tokatlıyan pasajında,birde yıllar yıllar önce Melekler kahvesinde Selçuk vardı.Bu üçü istisnadır.Üçüde taksimdem gitti zaten.Gerisi vasat hakikaten.
Gülşen birden fazla var taksimde doğru söylüyosun.Karıştı sanırım.Taksimde on sene oldu karış karış bütün falcılarını Taksim -Cihangir bilirim.Bi tırtıl cafede Aydın vardı(artık zaten cafede bakmıyo,şehir dîşında randevuyla geliyo),Medyum Guru vardı Tokatlıyan pasajında,birde yıllar yıllar önce Melekler kahvesinde Selçuk vardı.Bu üçü istisnadır.Üçüde taksimdem gitti zaten.Gerisi vasat hakikaten.
dikkati mi çekti de yigite gitmeyen insanlarda kulaktan duyma şeylere yorum yapmis buna on yargı denir.bir insanı dolandirici sahtekâr yaptınız ve paranizi haram ettiniz.belli ki falcı falcı gezip hiç birinden memnun kalmicaksinz bunlarida goruyoruz burda.yigiti aradık ve artık bakmak istemedigini ve o sitedeki insanların hiç birseyden memnun kalmayacağını ve falcilari allah gibi gördüklerini soyledi sayenizde bizde baktiramiyoruz teşekkürler.
Destur bismillah.Bunu bana yazmak için üye oldun herhalde.Çıkmayan hiçbir falcının falını beğenmem haklîsın.Kurbanmı?Hahahaa.Parayı veren ben kurban karşıdaki.Allah ın işine bak.Neyse ya ben niye cevap yazıyorumki?ayy canım ya senin beğendiğin bi falcı çıkıcakmı acaba çok merak ediyorum özellikle topicte seni takip ediyorum 1 tane falcı içinde iyi de ya biri içinde evet inanıyorum çıkacak de.. Yazıkki şimdide son kurbanını arıyosun ondan sonra onu burda yerle bir edersin..
Destur bismillah.Bunu bana yazmak için üye oldun herhalde.Çıkmayan hiçbir falcının falını beğenmem haklîsın.Kurbanmı?Hahahaa.Parayı veren ben kurban karşıdaki.Allah ın işine bak.Neyse ya ben niye cevap yazıyorumki?
Burda yeni eski diye bir ayrım yok takip olayı var kadınlar klubu tüm kadınlara açık bi site.. Bunu önce kabul edelim. Sen kendini kurban etmek istiyosun bak sen mağdur oldun tüm falcılarda sahtekar oldu! işine gelmeyen şeylere cevap takır takır bize gelince neden cevap yazıyorumki.. yazma tabi sen sadece fossları patlayanları yaz yaz dur biz okuyoruz eskisi yenisi olmadan!
guru ve Selçuk yok mu artık
kimseye sataşmak gibi bi niyetim yok fakat belirli iki üç kişi var ki kimseden memnun degiller ve hala falcı arıyorlar çok ilginç.madem bu kadar yakinicaksinz hakkimi helal etmiyorum yada herkese aynı şeyi soyluo demeyin yiğit size mart dediyse marti bile bekemediniz ve atıp tuttunuz bence dönüp kendinize bakın kimse paranizi zorla almiyor biz memnunuz.
bakın ben saygılar diyorum,sen ayar mayar diye mahalle karısı gibi konuşup gece gece insanı tahrik ediyosun,ben falcılar için burda tartışılmasının gereksiz olduğunu daha dün başka arkadaşa yazdım,zaten konuda kısa sürede kapandı.senin msjına alıntı falan yapmadım !!! işaretleri kullanıp millete höyküren sen olduğun için üstüne almışsın haliyle,ama haksızlığa hiç tahümül edemem ""ben memnunum bla bla bla sebepten" dersin olur biter,ama olumsuz konuşan bazı arkadaşlara senle alakası yokken alıntı yapıp höykürmen resmen buraya tartışmaya geldiğini gösteriyor,ne oldu aşık falan mı oldun yiğete hayırdır?
bak ama ağır tahrik var !! çoluk çocuk muhabbeti yapamıcam seninle malum yazdıklarından seviye yerlerde..
höykürmek :) ?? anladık ne ana dilimizden ne de noktalama işaretinin kullanım alanlarından haberin yok.. hadi bunu da öğreteyim sana ama bak bu son :) ayar demek seviye demek ... kaldı ki seviyeni kullandığın alt tabaka cümlelerle ortaya koyuyorsun ... höykürme demiş yaaa :)) zamanım olsa cidden seve seve türkçe konusunda ilgilenirdim seninle ama ne yazıkki mümkün değil .. öyle yerlerde yetiştin ve mahalle karısı nasıl olur iyi biliyorsun sanırım ama ben böyle bir üslup kullanmayı tercih etmiyorum .. terbiyeni takınman senin yararına olur !! ben yiğite aşık olmadım tek eşliliği tercih edenlerdenim ama yiğit seni terketti galiba ee malum kişi kendinden bilir işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?