İstanbul'da Fal - Falcılar

Ha sen bide İstanbul'da değilsin.Yok bacı atlamayalım hemen.Yazık günah uzun yol gelicen,şimdiden hiç gerek yok canım.

Evet işim de vardı aynı güne denk getiririm diye düşünmüştüm
tamam canım, zaten baksana hayal kırıklıkları, hakaretler almış başını gitmiş forumda herkes bir alem...

Doğruya doğru o kız hep tarafsız yorumlar yapıyodu, yiğit'i de Ayhanı'da Alcanzar tavsiye etti, hem de gayet güzel şeyler söyledi,
O yüzden lütfen geçmiş yazıları okuyup öyle yorum yapın yeni üyeler ya da 2. üyeler...

Kızlar yorumlarınızı okudumda gerçekten zamanınıza yazık..inanın bu yazdıgınız yorumları yiğitte okuyordur..sürekli takip ediyorlardır falcılar herhalde bu tarz siteleri..çocuk kendini sayenizde dev aynasında falan görecek..gerçekten gereksiz..fal falcıyla arandaki elektiriğe göre değişir kimine çok güzel bakar kiminede bakamaz..olay budur.ben kendisinin falından memnun kaldım..ve tekrar baktırmak istiyorum en son geçen yıl baktırmıştım..kiminle evleneceğime dair herşeyi bildi nereli oldugu vs.daha özel şeyler ...başka kimseyede baktırmam zaten.............. Tekrar baktırmak istiyorum nerede bakıyorsa yada bir numarasını falan bilen varsa lütfen paylaşırsanız sevinirim..herkese iyi günler.....

Canım benim doğru ben Yiğit ide Ayhan ıda tavsiye ettim ve beğendim.Ta ki çok fazla ortak yorum çıkana dek.Gerçekten özellikle Yiğit i çok tatlı,içten bulmuşumdur.Ama son olaylar.......Ancak bu iki ismi ilk tavsiye eden ben değildim.Bende ikisinede ilk kez baktırdım ve her iki falcıyıda burdaki tavsiyeyle bulup tanıdım.Yine yaziyorum inşallah beğenen herkese falıda çıksın isterim.Bunu başından beri yazıyorum.Benim güven kaybım tamamen benimle alâkalı.Herkes beğenip beğenmemekte özgür..

Çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve son zamanlarda yapılan yorumlardan oldukça rahatsızım. Ben ne yiğidi bilirim ne de ayhanı ikisine de baktırmadım ama yiğit konusunda dikkatimi çekenleri yazmak istedim. Fallar karşılaştırılmış ve yiğidin ezbere gittiği ve herkese az çok aynı yorumlar yapıldığı çıktı ortaya. Sonrasında günlerdir yiğidi savunanlar ortada yok dendi. İste tam bu noktada yeni üyeler çıktı ortaya ve kavga eder derecesinde yiğidi savunmaya başladılar. Tekrar söylüyorum. Ben ona fal baktırmadım ama baştan sona her gün yazılanları okudum. Dışarıdan bir göz olarak diyorum ki çoğu kişiye aynı şeyi söylemek etik değil. Kısa sürede müşteri patlaması yaşadı. Kiminizi hesabına para geçmenize rağmen günlerce bekletti ilk günlerdeki özeni titizliği göstermedi. Araya burdan başka arkadaşlara yiğit bana neden fal bakmıyor bir sorar mısın dediniz onlar istedikleri an kendisine ulaşabilirken fal baktırmayı bekleyenler ulaşamadı. Bu bir kere saygısızlıktır. Popüler olunca ulaşılması zor oldu. Ne zaman ki her şey ortaya çıktı işte tam bu noktada Yiğit'ten ben kadınlar kulübünden kimseye fal bakmak istemiyorum diye bir açıklama geliyor. Küstüm oynamıyorum der gibi bir açıklama olmuş ayrıca ezbere bir fal bakacağına bakmasın zaten mümkünse. Şahsen ben hiç şaşırmadım böyle bir şey olacağını bekliyordum zaten. Daha önceden yazacaktım yiğide çok yükleniyorsunuz yapmayın diye ama tepki alacağımdan çok da karışmak istemedim.

Arkadaşlar lütfen biraz daha dikkatli olalım verilen harcanan paralara yazık. Huzursuz, mutsuz belki de umutsuz olan insanları boş yere umutlandırarak onları hayal kırıklığına uğratmak kabul edilebilir bir şey değil. İnsanların zaafıyla dalga geçmektir. Tekrar söylüyorum falcılara birden yüklenmeyin, yüklenmeyelim lütfen. Onların cebi dolarken bizden giden çok fazla.

Ya gerçekten ağzınızı öpeyim ancak bu kadar güzel açıklanırdı. Sağolun belki baktırmayanlara ders oluruz biz burda

evet yigite ulasmak zor ama her insanin da kendince sorunları var onlarda insan biz biliyoruz ki çok ağır sağlık sorunları da atlattı ama kimsenin parasını alıp bakmamazlik yapmaz biz bunu cevrembizden de biliyoruz meyve veren ağaç taslanir evet savunamaksa yigiti savunuyorum ve begeniyorum ,o bu yorumları emin olun okumuyordur çünkü onunda herkes gibi işi var biz mesela sayenizde artık ulasamiyoruz kabul edin çocuk gelmiş geçmiş herşeyi bilio o kadar baktiran var bu kötü yorumu yapanlar herkes için kotu yorum yapıyor o yüzden yigit diyorum sonuna kadar da birde bir falcı daha tavsiyem var kendimce laf cafe andaç diyorum...

Biz bugün gittik yiğide inanılmaz bi enerjisi var çok da memnun kaldık. Ayrıca tartışılacak bi konu yok beğenmeyen gitmesin gayet net, çok başka noktalara gelmiş konu kızlar hakkaten. Ben sonuna kadar helal ediyorum hakkımı çok başarılıydı daimi gidip güvenebilceğim bi insan mahalle falcısı değil 😉 beğenmeyen gitmesin 😘

Ben de senin gibiyim, kendisine baktırmadım ama bence her şey ortada. Fal baktırmak isteyen ulaşamazken, kendisine daha önceden fal baktıran her türlü ulaşıyordu. Yani Yiğit, aracılık yapana cevap verebiliyorken, fal baktırmayı bekleyen kişiye nedense bir türlü cevap vermiyordu. Ben de bunu anlayamadım bir türlü. Önceden fal baktıranla, baktırmak için bekleyen arasındaki fark ne, anlayamadım.

yorumuna inan hiç şaşırmadım canım.ben de 3 kere baktırmıştım. çok memnun ayrılmıştım.bu konu net. inşallah söylediği tüm güzel şeyleri yaşarız.

hay yaşa canım benim yaa

yorumuna inan hiç şaşırmadım canım.ben de 3 kere baktırmıştım. çok memnun ayrılmıştım.bu konu net. inşallah söylediği tüm güzel şeyleri yaşarız.

Aminnn inşallah canım😊 çok kaliteli çok iyi biri yazık bu kadar ağır konuşmaları haketmiyor ve ayıp da beğenmiyosan gitme zorla değil ya,biz bayıldık en önemlisi çok kaliteli ve güven veriyor benimde düşüncelerim bunlar..

nerede baktırdınız yiğite öğrenebilirmiyim mümkünse......

Yillardir bu basligi takip ederim, tam aklimdan gecenleri yazmissiniz.

mune ben cinli şeyler konuşmak istiyorum

Keri ya alemsin koptum bu yazini gorunce :)

herşeyi çok güzel özetlemişsiniz,ağzınıza sağlık.

herşeyi çok güzel özetlemişsiniz,ağzınıza sağlık.

Gerçekten dayanamadım artık. Her gün muhakkak siteye bakarım, okurum vs. ama son zamanlarda okuduklarımdan o kadar rahatsız oldum ki yazmak istedim sadece. Hani sakin kafayla baştan sona okunsa yazılanlar zaten neyin ne olduğu çıkacak ortaya.

Tekrar söylüyorum gitmek isteyen gider, gitmek istemeyen gitmez ama bu demek değil ki insanları yanlış yönlendirme hakkınız var. Ben dahil bir çoğumuz bir umut olsun diye fal baktırıyoruz. Lütfen birini tavsiye ederken biraz daha dikkatli olalım.

Gerçekten öyle isabetli gözlemlemişsiniz ki...Biz burda içinde bile bu kadar dolu dolu ve anlamlı yorum getiremiyoruz.Tamamen tarafsız,nötr durumu açıklamışsınız.Aklınıza,gönlünüze sağlık..

bıraz once fal baktırdım beyoglunda monalısa cafe dıye guler hnm resmen ıcımı okudu arkadaslar cok memnun kaldım bılgınıze bırde cok uzun bakıyor

2. Üyelik alan kişiler, lütfen iptal ettiğimiz 2. üyeliklerinizin yerine üyelik alıp durmayın, ana üyeliğinizin iptal edilmesine neden olursunuz.
Ve sürekli üyelik almayı oyun haline getirir, birde üstüne bu üyelikleri insanlara sataşmak için kullanırsanız deşifre ederim, bilginiz olsun, artık zorlamayın.

------

Topiğinizi böyle bir konuyla meşgul ettiğim için özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…