Bugün kü fal deneyimimi paylaşmak istiyorum hemeen.
Kadıköy Kahve Bahane Güler Hanım, gelecekle ilgili kafanızdaki bütün sorulara cevap veriyo. Falda yıldızname baktırdım ben. Su falıda bakıyo. Ben üzüldüm çıkarken ama gerçekten şuana kadar baktırdığım en gerçekçi söyleyen falcıydı. Çok içten,samimi bi bayan. Bu sayfada hiç baktıranı görmedim. Ama gerçekten karakter analizi ve gelecek tahminleri saçma sapan değil.
cafe nerde cnm ?ne kadara bakıyor?
Çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve son zamanlarda yapılan yorumlardan oldukça rahatsızım. Ben ne yiğidi bilirim ne de ayhanı ikisine de baktırmadım ama yiğit konusunda dikkatimi çekenleri yazmak istedim. Fallar karşılaştırılmış ve yiğidin ezbere gittiği ve herkese az çok aynı yorumlar yapıldığı çıktı ortaya. Sonrasında günlerdir yiğidi savunanlar ortada yok dendi. İste tam bu noktada yeni üyeler çıktı ortaya ve kavga eder derecesinde yiğidi savunmaya başladılar. Tekrar söylüyorum. Ben ona fal baktırmadım ama baştan sona her gün yazılanları okudum. Dışarıdan bir göz olarak diyorum ki çoğu kişiye aynı şeyi söylemek etik değil. Kısa sürede müşteri patlaması yaşadı. Kiminizi hesabına para geçmenize rağmen günlerce bekletti ilk günlerdeki özeni titizliği göstermedi. Araya burdan başka arkadaşlara yiğit bana neden fal bakmıyor bir sorar mısın dediniz onlar istedikleri an kendisine ulaşabilirken fal baktırmayı bekleyenler ulaşamadı. Bu bir kere saygısızlıktır. Popüler olunca ulaşılması zor oldu. Ne zaman ki her şey ortaya çıktı işte tam bu noktada Yiğit'ten ben kadınlar kulübünden kimseye fal bakmak istemiyorum diye bir açıklama geliyor. Küstüm oynamıyorum der gibi bir açıklama olmuş ayrıca ezbere bir fal bakacağına bakmasın zaten mümkünse. Şahsen ben hiç şaşırmadım böyle bir şey olacağını bekliyordum zaten. Daha önceden yazacaktım yiğide çok yükleniyorsunuz yapmayın diye ama tepki alacağımdan çok da karışmak istemedim.
Arkadaşlar lütfen biraz daha dikkatli olalım verilen harcanan paralara yazık. Huzursuz, mutsuz belki de umutsuz olan insanları boş yere umutlandırarak onları hayal kırıklığına uğratmak kabul edilebilir bir şey değil. İnsanların zaafıyla dalga geçmektir. Tekrar söylüyorum falcılara birden yüklenmeyin, yüklenmeyelim lütfen. Onların cebi dolarken bizden giden çok fazla.
falciya değer vermek gereksiz denmemeli herkes insan ve insan olan herkesin değeri vardır.herkes memnun kalmak zorunda degil ama görüyorum ki burdaki bir çok kişi kime gitse memnun degil fal baktirmayi seviyorum ve bununla yasanmamasi gerekli olduğunu savunuyorum kimse allah degil lutfen insanların hakkında bu şekilde değersiz gibi kelimeler kullanmiyalim yigit ayhanda ve daha bir çoğu falcidan ziyade bizler gibi insanlar.saygılar
falciya değer vermek gereksiz denmemeli herkes insan ve insan olan herkesin değeri vardır.herkes memnun kalmak zorunda degil ama görüyorum ki burdaki bir çok kişi kime gitse memnun degil fal baktirmayi seviyorum ve bununla yasanmamasi gerekli olduğunu savunuyorum kimse allah degil lutfen insanların hakkında bu şekilde değersiz gibi kelimeler kullanmiyalim yigit ayhanda ve daha bir çoğu falcidan ziyade bizler gibi insanlar.saygılar
İnanamıyorum 1 haftadır yoğun çalışıyorum diye giremedim, neler olmuş neler..Reklamcı falcılar türemiş, Ayhan'a ve Yiğit'e giydirenler arka arkaya..
Şimdi bir giydirmeyi de ben yapıcam, zeka seviyesi yerlerde gezinen bir grup insan yine anlamayacaktır ama 1-2 kişi de olsa ve anlasa kafi :)
Öncelikle Yiğit çok iyi bir falcı tamam mı? Neden diyeceksiniz..Benim yanımda telefondan anneme, arkadaşıma ve ablama baktı. Yani 3 kişinin falını bizzat ben de dinledim. Kimseye söylediği başkasınınkiyle aynı falan değildi. Hem siz neden fal baktırıyorsunuz kuzum? ya sevgili ya eş, ya para, y iş değil mi? E ne söyleyecek bu çocuk, atomu parçalayacaksın ve NASAdan 1 haftaya çağrılacaksın minvalinde şeyler mi bekliyorsunuz? Her falcının bir bakım ve ifade tarzı vardır, sapla samanı karıştırmayın!!! Ha zaten Yiğiti kötüleyenler bence ÇOĞUNLUKLA ya başka cafede çalışan falcılar ya da oranın sahipleri. Önüne gelenin falcı olduğu memlekette tek ekmek kapıları da burası. Ha yiğit her şeyi bilebilir mi tabii ki hayır ama adam İYİ!!!!!!!
Ben aralıkta işten ayrılmıştım ve canım çok sıkkındı. Çalışacağım firmanın adını, çalışacağım kişiyi ve tam olarak işe başlayacağım tarihi bildi ki ortada böyle bir şey yoktu.
Ayrıldığım kişinin beni arayacağını bildi. Ailemle ilgili özel bir konuyu bildi. Annemin falınd da şu an çıkan çok şey var. Ve anneme bakarken kimsenin tahmin edemeyeceği detaylar da baktı. Ben gördüğümü ve yaşadığımı bilirim. Değil 1 isterse 10 milyon kişi kötülesin önemli olan BENİM NE DÜŞÜNDÜĞÜM!!!
Gelelim Ayhana. Giden ve kötüleyenlerin büyük kısmı SEVGİLİN SANA DÖNECEK lafını bekleyip gidiyor. Hadi Allah aşkın arkadaşlar, kendimize dürüst olalım; kalkıp sürekli biri için baktırıyorsak o adamın kendisi problemlidir zaten değil mi? Hele terkedip gittiyse sevgisinde eksik bişiler vardır yani bir sorun vardır. Ha bu kişi arayabilir ama zaten sıkıntılı giden bir şeyin çok iyi bir şeye dönmesi mümkün olsa dahi düşük ihtimal.. Ayhan da bunu böyle ÇAAAT diye söyler. Ha kesinlikle HERKESE OLUMSUZ KONUŞMUYOR.. Ayrıldığım ve beni sevmediğini düşündüğüm birinin beni çok sevdiğini ve döneceğini söylemişti, ben bile inanmıyordum. Ben o adamı çok iyi buldum dediği çok oldu bana. Arkadaşlarımın fallarından da çıkan çok şey oldu. Ayrıldığın kişi iyi biri dönecek sana dediği de.. YANİ BURDA UYDURUP YAZDIĞINIZ GİBİ HERKESE OLUMSUZ ŞEY YAZAN BİRİ DEĞİL. Anlaşıldı mı? Anlaşılmadıysa 10 kere daha okuyun son paragrafı...
Gelelim bize, iğneyi kendine çuvaldızı başkasına demişler.. Arkadaşlar birini beğendiyseniz başkasının düşüncesi neden bu kadar önemli oluyor. Yeni baktıracağınız biridir anlarım, ama benim ne YİĞİT ve AYHAN için kimsenin referansına ihtiyacım yok, defalarca denedim ikisini de..Bir falcıdan beklentilerim makul ve yarı Tanrı gibi görmüyorum. İyinin hakkını da veriyorum ama..
Bir sürü falcı denedim son 10 yıldır. Elimde sadece bu ikisi varsa kıyas bile kabul etmem. Ha ukalalık yapıcam belki kusura bakmayın ama iki üniversite mezunu ve üniversite okul birincisi biri olarak kimin uydurup kimin salladığını anlayacak analitik zekaya, ve iyi falcıyı tanıyabilecek tecrübeye de sahibim. Bir sorunu olan varsa ALCANZARa veya burda başka herhangi bir arkadaşa değil, direkt bana yazın, cevabınızı ben veriririm.
Ayrıca baktırmayacaksanız baktırmayın Allah Allah.. Telefonunu verdiğimize pişman ediyorsunuz. Adamın verdiği tarih bile gelmemiş ki bu kadar falcı içinde tarih tutturabilen istisnai adamlardan biridir, gelmiş orda konuşuyor, bence çıkmayacak diye. E ne baktırıyorsun o zaman madem çok iyi biliyorsun????? Ne şizofren milletiz ya çözemedim gitti.
Yiğiti en çok ben savunuyorum, kendini kaybetmiş biri yazmış savunanlar nerde diye.. Varsa bir derdin, direkt bana yaz arkadaşım, yukardaki yazıdan ortalama zekaya sahip birinin yapacağı çıkarımları yapmıyorsan, 0-6 yaş grubu seviyesinde bir açıklamam daha var, bir de ondan yaparım senin için..
Hadi kalın şimdi sağlıcakla...
Kizlar kimmis bu ayhan.. ve tlf da bakıyor mu? Kaca bakıyor .. numarasına ulaşabilir miyim?
Canım benim sana òzelden de yazdım.ilk baktirdiģimda Yigit tende Ayhan dan da ne kadar memnun kaldigimi biliyosunuz.Ayhan in yorumu kafeden cikar cikmaz" on numara Ayhan "diye yazdim.Banada olumsuz yorumda yapmasina rağmen ben ne kadar beğendiğimi hep belirttim.Keza Yiğit tede öyle.Ben Yigit i bu en cok koruyanlardandim.çünkü çok isınmıştım Yiğit e.Ama burda o kadar çok bariz aynı yorumlarla karşılaştım ki güvenimin sarsilmamasi mümkün değil.Senin durumun benden farklı.Sonuçta Ayhan 8 yıllık falcın senin ;Yigit desen uzun zamandir gidiyosun.Ama benim ikisinede ilk falimdi ve doğal olarakta güvenim sarsildi.Hep yazdim ben,inşallah isteyen ve bekleyen herkese fallari çıksın.Herkes begenmekte begenmemekte òzgür tabi.Ancak benim kendi icimde zedelenen durumlar oldu.Seninle asla ilgisi olamaz.Burda her zaman en yakin bulduğum,hep samimi olarak düşüncemi paylaştiğim kişisin biliyosun.Sana tesekkür de ettim beni Ayhan ve Yigit le tanistirdigin icin.Ama son durum bundan ibaret.Yine söyluyorum her düşünceye saygim var,kimseyi bu konu icin kirmaninda anlami yok.Bu konu için son yorumum budur.Yine yaziyorum bekleyen herkesin insallah en güzel sekilde Yigit inde Ayhanin da fallari gercek olsun.
Yillardir bu basligi takip ederim, tam aklimdan gecenleri yazmissiniz.
Keri ya alemsin koptum bu yazini gorunce :)
cinli bi konu vardı, orda kopmak istiyordum biraz ama kesin mune kapatmıştır
Hangi konu o ya, banlanmicaksak eglenelim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?