İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar kimmis bu ayhan.. ve tlf da bakıyor mu? Kaca bakıyor .. numarasına ulaşabilir miyim?

Telefonda bakmıyor, haftada 1-2 gün la porte cafe bahariyede alt kat mahzen gibi bir yerde teke tek bakıyor. Günde max. 15 kişi zten. 50 tl. cafenin teli nette var genelde cuma veya cumartesi oluyor.
Bazı aklı evveller herkese aynı şeyi söylüyor gibi kelimenin tam anlamıyla zırvaladılar ama ben 9 yıldır giderim, güzel bakar ve hisleriyle bakar, gelecekten de çok söylediği oldu, 1-2 olmayan da oldu. Ben güvenirim, denemek istersen sen bilirsin.

Ne kahveye ne tarota bakar aslında, bazı aklı evveller 4 tarot kağıdı açtı sadece demiş, tarot veya kahveye bakmaz, sadece insanlar korkmasın diye araç olarak kullanıyor onları.

Babypink'çiğim o kadar çok kişiden aynı yorumlar çıktıki inan bana, seninde ilk kez gittiğin falcîlar olsa benim gibi şüphe içinde kalırdın.Sonuçta burda olmamızın sebebi birazda ortak görüşü alabilmek.Kimin bu konuda ne kadar tecrübeli olduğunu fala bakış açısını bilemem.Sen olmadığın dònemde de yazdım."Yiğit in sadece çıkan fallarını paylaşsaydık keşke"diye.Hep söylüyorum bi falcının herkese bilmesi mümkün değil zaten ben bunun bilincindeyim.Gelecek konusuna da takılmıyorum zaman gösterir.Yalnız son üç gün özellikle çook benzerlikler çıkınca ortaya etkilenmemek mümkün değildi.Ha öyle bir iki kişi olsa bende itibar etmezdim.Hatırı sayılır çoğunlukta aynı yorumları okudum.Yoksa dediğim gibi Yiğit in ve Ayhan ın en çok" falcı"anlamında yanlarında olan kişiydim ben.Keşkede yaşamasaydık bunları.Kırmasaydık,kızmasaydık,kırılmasaydık.Ama oldu bi kere.Bende biliyosun zaten seni çok sevdiğimden en samimi ve yürekten yorumumu hep sana yazdım.Lütfen bundan sonra da böyle olsun.Benim açımdan hicbir fal yorumu seninle sevgim ve samimiyetim arasına giremez.Senin açından da umarım öyledir,değilsede canın sağolsun.

Kızlar şuanı çok iyi bilen karşıdakinin düşüncelerini bana anlatabilecek bir falcı arıyorum birde telefonda bakan Gerçekten çok ihtiyacım var :/

Kızlar şuanı çok iyi bilen karşıdakinin düşüncelerini bana anlatabilecek bir falcı arıyorum birde telefonda bakan Gerçekten çok ihtiyacım var :/

aynen ben de en çok şu anı yakın zamanı merak ediyorum,bulursan bana da söyler misin?Yeni falcı arayışı içindeyim yine

aynen ben de en çok şu anı yakın zamanı merak ediyorum,bulursan bana da söyler misin?Yeni falcı arayışı içindeyim yine

Aynen :) Söylerim tabi sende aynı şekilde bulursan bana da haber ver olur mu ? Bende geleceği sonuçta bizim kararlarımız etkiliyor düşüncesindeyim benim merak ettiğim bugün o ne düşünüyor :)

arkadaslar dün bir cafeye gittim tamamen tesadüf ve sok oldum okadar mukemmel bir falcıydıki dedıklerini bugün yasamaya başladım hepinize tavsiye ederim cafede cok şirin beşiktasta cafe tek

Son düzenleme:
Aynen :) Söylerim tabi sende aynı şekilde bulursan bana da haber ver olur mu ? Bende geleceği sonuçta bizim kararlarımız etkiliyor düşüncesindeyim benim merak ettiğim bugün o ne düşünüyor :)

arkadaslar ben gittim cok begendım klasik falcılardan degil tamamen sansıma tesadüfen buldum ara sokakta bir cafede bakan kişi sua anımı kafamdaki sorunları ve yapmam gerekenler olacakları söyledim sasırdım ve daha yeni gitmeme ragmen dedklerini yaşamaya başladım cafenin adı cafe tek

Merhaba arkadaslar bu benim ucuncu yorumum sanirim yeniyim yani ama bayadir takip ediyorum :) yigite fal bakip begenenlerdenim :) kadikoy siginak cafeye yeni birisi geldi iki aydir calisiyor hacer hanim.ben begendim siz de deneyebilirsiniz, tabi dikkate almazsaniz anlarim burda reklam cok donuyo sanirim.aklinizda bulunsun diye buraya yorum birakiyorum hoscakalin :)

yiğite de ayhana da baktırdım, tartışmalara girmeyeceğim ama ikisi zıt şeyler söylediler bir durumun geleceğiyle ilgili.. yiğit olacak derken ayhan olmayacak dedi, şimdi hangisine inanacağımı bilemedim kafam karıştı.. bu arada ayhandan çıktığımda feci bir kötü enerji vardı üzerimde, hani olumsuz konuşmasından değil böyle daha soyut bir şey.. yeni yeni atıyorum üzerimden.. ayrıca, belki merak edenler olur diye yazayım; ayhan bana da aynı cümleleri kurdu..

hacer hanıma da baktırdım, geleceği bilir bilemez ona bir şey diyemeyeceğim ama, ben çok beğenmedim açıkçası.. fal sorular üzerinden ilerledi, o soru sordu ben cevapladım, hatta bir ara e her şeyi de ben söyledim dedim kendisine.. o sadece gelecekte olur olmaz şeklinde yorum yaptı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…