Kizlar kimmis bu ayhan.. ve tlf da bakıyor mu? Kaca bakıyor .. numarasına ulaşabilir miyim?
Babypink'çiğim o kadar çok kişiden aynı yorumlar çıktıki inan bana, seninde ilk kez gittiğin falcîlar olsa benim gibi şüphe içinde kalırdın.Sonuçta burda olmamızın sebebi birazda ortak görüşü alabilmek.Kimin bu konuda ne kadar tecrübeli olduğunu fala bakış açısını bilemem.Sen olmadığın dònemde de yazdım."Yiğit in sadece çıkan fallarını paylaşsaydık keşke"diye.Hep söylüyorum bi falcının herkese bilmesi mümkün değil zaten ben bunun bilincindeyim.Gelecek konusuna da takılmıyorum zaman gösterir.Yalnız son üç gün özellikle çook benzerlikler çıkınca ortaya etkilenmemek mümkün değildi.Ha öyle bir iki kişi olsa bende itibar etmezdim.Hatırı sayılır çoğunlukta aynı yorumları okudum.Yoksa dediğim gibi Yiğit in ve Ayhan ın en çok" falcı"anlamında yanlarında olan kişiydim ben.Keşkede yaşamasaydık bunları.Kırmasaydık,kızmasaydık,kırılmasaydık.Ama oldu bi kere.Bende biliyosun zaten seni çok sevdiğimden en samimi ve yürekten yorumumu hep sana yazdım.Lütfen bundan sonra da böyle olsun.Benim açımdan hicbir fal yorumu seninle sevgim ve samimiyetim arasına giremez.Senin açından da umarım öyledir,değilsede canın sağolsun.Alcanzar anlıyorum ama bir de şu açıdan bakmanı rica ediyorum; burda kalkıp 1-2 kişi aynı şeyleri söyledi diye yazmış, ki sen de ben de falcıdan anlayabilecek tecrübeye sahibiz. İnsanların beklentileri çok tuhaf ve hakikaten çeşit çeşit..Kalkıp onlardan biri sana baktırsa elinde terlikle falan kovalayabilirsin. Yüzünü görmediğin tanımadığın insanların "ki herkesi itham altında bırakmak için söylemiyorum ama" ne amaçla ve nasıl bir kafayla yazdıkları yorumların seni bu kadar etkilemesine neden izin verdiğini anlamıyorum. Sen memnunsan başkasının yorumu neden bu kadar etkiliyor sonradan? Hayır sen de biliyorsun Yiğitin kaç falı çıktı arka arkaya, 1-2 kişi olumsuz konuşmuştur en fazla. İnsanlar tarihi bile gelmeden yorum yapıyorlar, saçma sapan bana bunu söyledi sana da bunu diye..Hayır kendi zekama ve tecrübeme hakaret sayarım, bir dönem günde 2-3 fal baktıran biri olarak.Delinin biri kuyuya bir taş atıyor, kırk akıllı çıkaramıyor.
Ayhan'a gelince onun da belirli bir anlatım tarzı ve kendini ifade ediş modeli vardır. Şimdi sana ben önce özel hayatını sonra da iş hayatını anlatıcam der, geçişlerde benzer cümle kullanır, ama bu falı ifade ediş biçimidir, kesinlikle aynı şeyi söylemiyor, hayır yani Ayhan bu sitede adının bile geçmesinden rahatsız, fal bakmak istemeyen biri neticede, geçici olarak yapıyor, ne reklama ihtiyacı var ne de başka bir şeye.. ) 9 yıldır aynı yerde çalışıyor ve baktıranların çok büyük kısmı memnun, defalarca gidenler var, arkadaşlarıyla gidenler var..Götürdüğüm kimse aynı şeyleri söyledi vs. demedi..Ha konular aynı olunca ifade ediş biçiminden benzer yorumlar olmuş olabilir ama o da onun tarzı zaten.
Söyleyeceğim budur benim de.. Bence insanların ve özellikle ne amaçla buraya yazı yazdığını bilmediğimiz insanların yorumları seni bu kadar etkilememeli. Ben de seni sevdiğim için naçizane tavsiyem budur, canım..
Babypink'çiğim o kadar çok kişiden aynı yorumlar çıktıki inan bana, seninde ilk kez gittiğin falcîlar olsa benim gibi şüphe içinde kalırdın.Sonuçta burda olmamızın sebebi birazda ortak görüşü alabilmek.Kimin bu konuda ne kadar tecrübeli olduğunu fala bakış açısını bilemem.Sen olmadığın dònemde de yazdım."Yiğit in sadece çıkan fallarını paylaşsaydık keşke"diye.Hep söylüyorum bi falcının herkese bilmesi mümkün değil zaten ben bunun bilincindeyim.Gelecek konusuna da takılmıyorum zaman gösterir.Yalnız son üç gün özellikle çook benzerlikler çıkınca ortaya etkilenmemek mümkün değildi.Ha öyle bir iki kişi olsa bende itibar etmezdim.Hatırı sayılır çoğunlukta aynı yorumları okudum.Yoksa dediğim gibi Yiğit in ve Ayhan ın en çok" falcı"anlamında yanlarında olan kişiydim ben.Keşkede yaşamasaydık bunları.Kırmasaydık,kızmasaydık,kırılmasaydık.Ama oldu bi kere.Bende biliyosun zaten seni çok sevdiğimden en samimi ve yürekten yorumumu hep sana yazdım.Lütfen bundan sonra da böyle olsun.Benim açımdan hicbir fal yorumu seninle sevgim ve samimiyetim arasına giremez.Senin açından da umarım öyledir,değilsede canın sağolsun.[/QUOA
Canım benim açımdan sana yönelik en ufak bir negatif düşüncem yok, duygular karşılıklı. Ben sadece bu kadar etkilenmeni istemiyorum çünkü bunun danışıklı dövüş olduğunu ve 1-2 kişinin de sazan gibi bu oyuna dahil olduğunu düşünüyorum. Kime ve neye inanacağın sana kalmış ama bence acele etme. Senin falın mart- nisan gibi değil miydi :) Yorumunu bekliyorum. Biz o kadar övdük ki, insanlar rahatsız oldu, 5300 sayfalık forumun sadece 6% sı Yiğit'den bahsediyor ki bu sitede 2009'dan beri var.. Kabaca hesaplarsam sadece son yılın tüm yorumlarının 20-30% yiğit, hele ki son 2 ay sadece yiğitdeb bahsettik. Burası bir çok iş hayatına atılan çiçeği burnunda falcıiçin ve ticari müessese sahibi üyeler için ekmek kapısı . Bu sitede eminim 2009 dan beri üye olanları da var, zaten IQ sü birz yüksek olan biri armut gibi ilk mesajıyla reklam yapmaz, organize davranıp manipule eder. O sebeple uyarmak istedim seni, çok iyi niyetlisin çünkü. Umarım falın istediğin gibi olur...İçin rahat olsun, senden yana en ufak bir kızgınlığım ve kırgınlığım yok, bilakis ben de seni seviyorum
Demi yaa ozledin mi beni ? Bi sure kendime soz verdim ama huylu huyundan vazgeçmiyor
Babypink'çiğim o kadar çok kişiden aynı yorumlar çıktıki inan bana, seninde ilk kez gittiğin falcîlar olsa benim gibi şüphe içinde kalırdın.Sonuçta burda olmamızın sebebi birazda ortak görüşü alabilmek.Kimin bu konuda ne kadar tecrübeli olduğunu fala bakış açısını bilemem.Sen olmadığın dònemde de yazdım."Yiğit in sadece çıkan fallarını paylaşsaydık keşke"diye.Hep söylüyorum bi falcının herkese bilmesi mümkün değil zaten ben bunun bilincindeyim.Gelecek konusuna da takılmıyorum zaman gösterir.Yalnız son üç gün özellikle çook benzerlikler çıkınca ortaya etkilenmemek mümkün değildi.Ha öyle bir iki kişi olsa bende itibar etmezdim.Hatırı sayılır çoğunlukta aynı yorumları okudum.Yoksa dediğim gibi Yiğit in ve Ayhan ın en çok" falcı"anlamında yanlarında olan kişiydim ben.Keşkede yaşamasaydık bunları.Kırmasaydık,kızmasaydık,kırılmasaydık.Ama oldu bi kere.Bende biliyosun zaten seni çok sevdiğimden en samimi ve yürekten yorumumu hep sana yazdım.Lütfen bundan sonra da böyle olsun.Benim açımdan hicbir fal yorumu seninle sevgim ve samimiyetim arasına giremez.Senin açından da umarım öyledir,değilsede canın sağolsun.[/QUOA
Canım benim açımdan sana yönelik en ufak bir negatif düşüncem yok, duygular karşılıklı. Ben sadece bu kadar etkilenmeni istemiyorum çünkü bunun danışıklı dövüş olduğunu ve 1-2 kişinin de sazan gibi bu oyuna dahil olduğunu düşünüyorum. Kime ve neye inanacağın sana kalmış ama bence acele etme. Senin falın mart- nisan gibi değil miydi :) Yorumunu bekliyorum. Biz o kadar övdük ki, insanlar rahatsız oldu, 5300 sayfalık forumun sadece 6% sı Yiğit'den bahsediyor ki bu sitede 2009'dan beri var.. Kabaca hesaplarsam sadece son yılın tüm yorumlarının 20-30% yiğit, hele ki son 2 ay sadece yiğitdeb bahsettik. Burası bir çok iş hayatına atılan çiçeği burnunda falcıiçin ve ticari müessese sahibi üyeler için ekmek kapısı . Bu sitede eminim 2009 dan beri üye olanları da var, zaten IQ sü birz yüksek olan biri armut gibi ilk mesajıyla reklam yapmaz, organize davranıp manipule eder. O sebeple uyarmak istedim seni, çok iyi niyetlisin çünkü. Umarım falın istediğin gibi olur...İçin rahat olsun, senden yana en ufak bir kızgınlığım ve kırgınlığım yok, bilakis ben de seni seviyorum
Aynen canım benim bahar aylarıydı.Ben tüm yorumları bir fal müşterisinin yorumu olarak değerlendirdim.Dürüstlük en önemli şey benim için her kim olursa olsun.Hepimiz için herşeyin en güzeli olsun.Bende seni seviyorum canım,inşallah tüm topic hep güzel mutlu haberler paylaşmak kismet olur hepimize.
Aaa biliyorum ben onu bi ara ayrilmisti.. baktirmistim ve begenmistim ama kisa bakiyordu.. acaba ayni ayhan mi hafif bayanımsi demi konusmalari :)
Demi yaa ozledin mi beni ? Bi sure kendime soz verdim ama huylu huyundan vazgeçmiyor
Deneyen oldu mu kizlar bana soyledigi çıkmıştı tekrar gitsem mi diyorum bu safiyeye :)
Kızlar şuanı çok iyi bilen karşıdakinin düşüncelerini bana anlatabilecek bir falcı arıyorum birde telefonda bakanGerçekten çok ihtiyacım var :/
aynen ben de en çok şu anı yakın zamanı merak ediyorum,bulursan bana da söyler misin?Yeni falcı arayışı içindeyim yine
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Aynen :) Söylerim tabi sende aynı şekilde bulursan bana da haber ver olur mu ? Bende geleceği sonuçta bizim kararlarımız etkiliyor düşüncesindeyim benim merak ettiğim bugün o ne düşünüyor :)
Merhaba arkadaslar bu benim ucuncu yorumum sanirim yeniyim yani ama bayadir takip ediyorum :) yigite fal bakip begenenlerdenim :) kadikoy siginak cafeye yeni birisi geldi iki aydir calisiyor hacer hanim.ben begendim siz de deneyebilirsiniz, tabi dikkate almazsaniz anlarim burda reklam cok donuyo sanirim.aklinizda bulunsun diye buraya yorum birakiyorum hoscakalin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?