İstanbul'da Fal - Falcılar

elmira mevcut durumda iyi bakar ama gelecek ve olacaklar konusunda genelde tutturamaz memnun kalanlar varsa bilemicem.

Dün ikisine de baktırdım. Neslihan galiba daha önce sea gardendaymıs. Ikisi de cok iyi baktı, analizleri mükemmeldi. Ama forumda olumsuz yorumlar da var. Var mı deneyimi olan?

Neslihan a gecmis yillarda baktirmistim, o zaman soyledigi pek cok sey cikti diyebilirim ama arzuhal e basladigini ogrendigimde kosarak gittimama cok tirtti!
Arzu da cafenin sahibi ise ona da cok gittim geldim, o donem baya isabetli yorumlari oldu ama nihai sonucta soyledigi seyler maalesef cikmadi ama iufak tefek cikanlar oldu ama bunlar kendiliginden soylediklerinden ziyade bu nolcak, su nasil dedigim cinstendi ama baya tatli kizdir

Ikisi de aynı şekilde iyi baktılar ama sonucu farklı söylediler zaten. Arzu yorumda biraz daha iyiydi. Ama neslihanın söylediği sonuc daha makul geldi bana)

Konu hortlatma gundemde tutma vs deyip kizanlar olacaksa yazmaktan baska carem yok. Su meshur didem hanim cebini degistirmis. Burda da onu taniyan ve evine gidenler de var. Yeni numarasini bilen varsa rica edicem

geçen gün söz ettiğim falcının bir söylediği daha çıktı bu gün... yeri kartal da ... telefonda da bakım yapıyor. ama ben başka birinden daha test etmek istiyorum. ümraniyede didemin dışında bildiğiniz önerebileceğiniz falcı var mı?

Nosunu verirsen deniyim ben adi neydi kaca bakio hemen ariiiim hatta

Aaaa neden sebep değişmiş ki noldu acaba :))
Surekli cebim durmadan calio demisti ondan herhalde ben de yuzsuz gibi hala numara istiyorum :) su sira cok kisiye baktiriyorum ve agzim acik kalicak sekilde budur demistim onu da kaybettim yaa :) falci onerin kizlaar krizim cok siddetli durumum kritikk :) bakanlarin cogu tirt elmirayla didem iyi bakmisti. Mercani da bu hafta ici deniycem. Telde bakan ve ani bilen birini onerirseniz baktiriyim deniyim.

telde bakan bi kadın var hatta binnazabla topiğinde bir arkadaş daha yazmış ama baktırıp olumlu yada olumsuz yorum yapan yok ben jübilemi yaptım daha baktırmıyorum ama istersen ona bi bak instagramda ceycey adı numarası yazıyor orda kendi fotolarıda var kadının instagramda şahsen benim ilgimi çekti ama baktırmıycam ısrarla :)) 50 tl ye bakıyomuş oda epey takipçisi var bi bak istersen

Kurtulmana sevindim :) kafe falcilarindan fal bakmak icin illa kahveye telveye vs ihtiyac duyanlardan ve nette cok aktif olanlardan pek bisi cikmiyo ya. Boyle kenarda kosede kendi nami cevresine yayilan hic musteri derdi olmayan ve bi yerde calismayanlar tercihim ama bi inceliyim su hatunu. Aklima yatarsa deniim yazarim mutlaka

aynen katılıyorum sana ben bir milyon defa fal baktırmışımdır nerdeyse hele şu onlıne fllarda baktırmadığım site kalmadı en son biryolunvar.com a sarmıştım daha yeni olduğu için ucuz bide ama hepsi tırt cafe falcıları da öyle :/ didem midem de fos çıktı bende en son yiğite gittim evinde baktırdım oda bi işe yaramadı keşke jübilemi bu hatunla yapaydım eyiydi adını bi kaç arkadaş demişti daha önce umursamamıştım .. denersen haberlerini beklerim merak ediyorum onu çok :)

Dun Meleknura yine baktirdim bu sefer telde hastasiyim ben bu kadinin .Burdaki sacmasapan falcilarin yorumlarini okuyunca sasiriyorum valla ben falcimi buldum ama su didem kimdir nedir cok merak ettim

Cafe falım diye bir yer varmış bostancıda ne özelliği var bilen varmı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…