elmira mevcut durumda iyi bakar ama gelecek ve olacaklar konusunda genelde tutturamazmemnun kalanlar varsa bilemicem.
Dün ikisine de baktırdım. Neslihan galiba daha önce sea gardendaymıs. Ikisi de cok iyi baktı, analizleri mükemmeldi. Ama forumda olumsuz yorumlar da var. Var mı deneyimi olan?
1 hafta önce Gül'e baktırdım. Cebi bende var ama henüz özel mesaj gönderemiyorum ki??
Slm babypink100@mail.com a mail atma sansın olur mu?
Neslihan a gecmis yillarda baktirmistim, o zaman soyledigi pek cok sey cikti diyebilirim ama arzuhal e basladigini ogrendigimde kosarak gittimama cok tirtti!
Arzu da cafenin sahibi ise ona da cok gittim geldim, o donem baya isabetli yorumlari oldu ama nihai sonucta soyledigi seyler maalesef cikmadi ama iufak tefek cikanlar oldu ama bunlar kendiliginden soylediklerinden ziyade bu nolcak, su nasil dedigim cinstendi ama baya tatli kizdir
Tamam şimdi mail gönderiyorum
Slm babypink100@mail.com a mail atma sansın olur mu?
Mail adresi yanlış sanırım, geri döndü
babypink100@gmail.com olarak tekrar gönderdim
Babypink1001002@ gmail.com deneyebilir misin zahmet olmazsa?
geçen gün söz ettiğim falcının bir söylediği daha çıktı bu gün... yeri kartal da ... telefonda da bakım yapıyor. ama ben başka birinden daha test etmek istiyorum. ümraniyede didemin dışında bildiğiniz önerebileceğiniz falcı var mı?
Konu hortlatma gundemde tutma vs deyip kizanlar olacaksa yazmaktan baska carem yok. Su meshur didem hanim cebini degistirmis. Burda da onu taniyan ve evine gidenler de var. Yeni numarasini bilen varsa rica edicem
Surekli cebim durmadan calio demisti ondan herhalde ben de yuzsuz gibi hala numara istiyorum :) su sira cok kisiye baktiriyorum ve agzim acik kalicak sekilde budur demistim onu da kaybettim yaa :) falci onerin kizlaar krizim cok siddetli durumum kritikk :) bakanlarin cogu tirt elmirayla didem iyi bakmisti. Mercani da bu hafta ici deniycem. Telde bakan ve ani bilen birini onerirseniz baktiriyim deniyim.Aaaa neden sebep değişmiş ki noldu acaba :))
Surekli cebim durmadan calio demisti ondan herhalde ben de yuzsuz gibi hala numara istiyorum :) su sira cok kisiye baktiriyorum ve agzim acik kalicak sekilde budur demistim onu da kaybettim yaa :) falci onerin kizlaar krizim cok siddetli durumum kritikk :) bakanlarin cogu tirt elmirayla didem iyi bakmisti. Mercani da bu hafta ici deniycem. Telde bakan ve ani bilen birini onerirseniz baktiriyim deniyim.
telde bakan bi kadın var hatta binnazabla topiğinde bir arkadaş daha yazmış ama baktırıp olumlu yada olumsuz yorum yapan yok ben jübilemi yaptım daha baktırmıyorum ama istersen ona bi bak instagramda ceycey adı numarası yazıyor orda kendi fotolarıda var kadının instagramda şahsen benim ilgimi çekti ama baktırmıycam ısrarla :)) 50 tl ye bakıyomuş oda epey takipçisi var bi bak istersen
Kurtulmana sevindim :) kafe falcilarindan fal bakmak icin illa kahveye telveye vs ihtiyac duyanlardan ve nette cok aktif olanlardan pek bisi cikmiyo ya. Boyle kenarda kosede kendi nami cevresine yayilan hic musteri derdi olmayan ve bi yerde calismayanlar tercihim ama bi inceliyim su hatunu. Aklima yatarsa deniim yazarim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?