Nosunu verirsen deniyim ben adi neydi kaca bakio hemen ariiiim hatta
Kimdir necidir bu bayan biraz bilgi verirmisin?Dun Meleknura yine baktirdim bu sefer telde hastasiyim ben bu kadinin .Burdaki sacmasapan falcilarin yorumlarini okuyunca sasiriyorum valla ben falcimi buldum ama su didem kimdir nedir cok merak ettim
Besiktasta evinde kahve fali bakiyor.Arkadaslarim goturdu beni cok memnun kaldim ben cunku gecmis degil gelecekle daha ilgili seyler soyluyor gecmisi zaten biliyor .Bir suru cafe falcisiba bosa gitmisim bugune kadar..Kimdir necidir bu bayan biraz bilgi verirmisin?
Telden bakiyormu ücreti ne kadar birde telden bakiyosa telini atabilirmisin?Besiktasta evinde kahve fali bakiyor.Arkadaslarim goturdu beni cok memnun kaldim ben cunku gecmis degil gelecekle daha ilgili seyler soyluyor gecmisi zaten biliyor .Bir suru cafe falcisiba bosa gitmisim bugune kadar..
Cafe falım diye bir yer varmış bostancıda ne özelliği var bilen varmı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam gönderdim
Ben biliyorum bir kadın 250 tl ye bakıyordu 2 yıl önce. Baktırdım acayip tırt. Tavsiye etmem.
Zaten o yüzden sordum.. Şimdi 500 tl istiyorlarmış
100 tlnin üstünde vermedim bu güne kadar falcıya para..
Kizlar bugün dayanamayip tekrar emine ye gittim.
Bi arkadaş onun hakkında benden alıntı yaparak okadar doğru tesbit lerde bulunmuş ki emine akkaya hakkinda.
Azarliyormu fal mi bakıyor belli değil.
Yemimederim taksim deki cafe falcilarina gidilir bu kadına gidilmez...
Böyle rezalet bir fal olmaz 1kelime söyleyip resmen sepetledi beni. Karşılığında aldı 50tl.
Suc bende ona tekrar gidende..
Haram parası olan Warsa gidip bu kadına fal baktirsin kizlar...
Yazık günah wallahi werdigim paraya acidim we çok sinirlendim....
Canım güle bugün baktırdım, iş çıkışı Taksim'de buluştuk. Önce teşekkür ederim bu kadar hızlı dönüş yaptığın için. Gelecek çıkar mı bilmem ama su anla ilgili 100 sey söylediyse 1-2 si tuttu. Mehmet diye biri var diyor yok, Ali diyor yok:) Ağlamayı cok seviyorsun diyor, ben ağlayamam. Evde 3 kişisiniz diyor, ben yalnızım. Belki tutar dediklerinden bir sey ama bir daha baktırmam sanırım. Belki tutmamıstır elektrik. Yine de teşekkürler. Bugün kısmetse cezmiye baktırıp fal jübilemi en az bir 6 aylığına yapıcam. Sürekli baktırınca işlerin ters gittiğine ben de inandım artık. Olacak olanı öteliyorsun. O sebeple Cezmi ne derse son ona bakıp kapatıcam bu defteri bir süre:)
Bi arkadaş onun hakkında benden alıntı yaparak okadar doğru tesbit lerde bulunmuş ki emine akkaya hakkinda.
Böyle rezalet bir fal olmaz 1kelime söyleyip resmen sepetledi beni. Karşılığında aldı 50tl.
Telden bakiyormu ücreti ne kadar birde telden bakiyosa telini atabilirmisin?
kızlar miraya önceki haftalarda baktırdım, bence çok genel baktı bana kalırsa çok iyi değil,mevcut durumu bile bilemedi düzelltim ben sonra yorum yaptı,.
Ben bugün gittim aslında mantıklı çok şey söyledi. Burç konusunda yalnış tahminlerde bulundu. Şu sıralar gittiğim çoğu falcıya benzer söyler söyledi. Tarot baktırdım. Tarot kartlarına iyi bakıyor (yani koruyor özen gösteriyor kılıfından falan çıkardı) yani baştan savma değil İnş söyledikleri çıkar. Anı İyi bildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?