İstanbul'da Fal - Falcılar

Dun Meleknura yine baktirdim bu sefer telde hastasiyim ben bu kadinin .Burdaki sacmasapan falcilarin yorumlarini okuyunca sasiriyorum valla ben falcimi buldum ama su didem kimdir nedir cok merak ettim
Kimdir necidir bu bayan biraz bilgi verirmisin?

Besiktasta evinde kahve fali bakiyor.Arkadaslarim goturdu beni cok memnun kaldim ben cunku gecmis degil gelecekle daha ilgili seyler soyluyor gecmisi zaten biliyor .Bir suru cafe falcisiba bosa gitmisim bugune kadar..
Telden bakiyormu ücreti ne kadar birde telden bakiyosa telini atabilirmisin?

Tamam gönderdim

Canım güle bugün baktırdım, iş çıkışı Taksim'de buluştuk. Önce teşekkür ederim bu kadar hızlı dönüş yaptığın için. Gelecek çıkar mı bilmem ama su anla ilgili 100 sey söylediyse 1-2 si tuttu. Mehmet diye biri var diyor yok, Ali diyor yok:) Ağlamayı cok seviyorsun diyor, ben ağlayamam. Evde 3 kişisiniz diyor, ben yalnızım. Belki tutar dediklerinden bir sey ama bir daha baktırmam sanırım. Belki tutmamıstır elektrik. Yine de teşekkürler. Bugün kısmetse cezmiye baktırıp fal jübilemi en az bir 6 aylığına yapıcam. Sürekli baktırınca işlerin ters gittiğine ben de inandım artık. Olacak olanı öteliyorsun. O sebeple Cezmi ne derse son ona bakıp kapatıcam bu defteri bir süre:)

Kizlar bugün dayanamayip tekrar emine ye gittim.
Bi arkadaş onun hakkında benden alıntı yaparak okadar doğru tesbit lerde bulunmuş ki emine akkaya hakkinda.
Azarliyormu fal mi bakıyor belli değil.
Yemimederim taksim deki cafe falcilarina gidilir bu kadına gidilmez...
Böyle rezalet bir fal olmaz 1kelime söyleyip resmen sepetledi beni. Karşılığında aldı 50tl.
Suc bende ona tekrar gidende..
Haram parası olan Warsa gidip bu kadına fal baktirsin kizlar...
Yazık günah wallahi werdigim paraya acidim we çok sinirlendim....

Bu artisligin sebebi nedir , kahin vanga mi? Dedikleri cikiyor mu ki, bu kadar kibirli ve kendini begenmis? dedikleri 5100 ciksa bile, bu ona kibirli olma hakkini vermez, o ayri hikaye.

Son düzenleme:

Mailine yanıt gönderiyorum şimdi.

kızlar miraya önceki haftalarda baktırdım, bence çok genel baktı bana kalırsa çok iyi değil,mevcut durumu bile bilemedi düzelltim ben sonra yorum yaptı,.

Canım ben demiştim demek istemem ama demiştim .Hatta "hiç tekrar deneme o kadın ilkinde neyse odur daha fazla çıtası yükselmez"de demek içimden geçti ama tabiki karışmakta haddim değil,istediğine baktırırsın.Sağlık olsun bi daha gitmezsin.

Tarzı konusunda sana katılıyorum. Kısa sürede sepetleme hali doğru bence de. Ancak mevcudu ve geçmişi çok iyi tarif ediyor. Gelecekle ilgili dediklerinden birşey çıktı ama ikinci gidişimde, aynı adam için bu kez farklı şey söyledi. Malum adamın Haziran içinde beni arayacağını, yine başlayıp yine biteceğini söyledi. Bakalım, bekleme halindeyim:)))

kızlar miraya önceki haftalarda baktırdım, bence çok genel baktı bana kalırsa çok iyi değil,mevcut durumu bile bilemedi düzelltim ben sonra yorum yaptı,.

Ben bugün gittim aslında mantıklı çok şey söyledi. Burç konusunda yalnış tahminlerde bulundu. Şu sıralar gittiğim çoğu falcıya benzer söyler söyledi. Tarot baktırdım. Tarot kartlarına iyi bakıyor (yani koruyor özen gösteriyor kılıfından falan çıkardı) yani baştan savma değil İnş söyledikleri çıkar. Anı İyi bildi

sana bilir canım inşallah umarım bende hep bana sordu çünkü , yani daha iyi ben hiçbişey sölemeden bilenler olduğu için daha önceki baktırdığım yerlerde bana vasat geldi yüyüzede çıkarsa yaz mutlaka canım bende mevcut durumu bilemedi diye yazdım ben.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…