Canım ben demiştim demek istemem ama demiştim .Hatta "hiç tekrar deneme o kadın ilkinde neyse odur daha fazla çıtası yükselmez"de demek içimden geçti ama tabiki karışmakta haddim değil,istediğine baktırırsın.Sağlık olsun bi daha gitmezsin.
Esatpaşa Elif'in telefonunu ben de alabilir miyim?
Bu artisligin sebebi nedir , kahin vanga mi? Dedikleri cikiyor mu ki, bu kadar kibirli ve kendini begenmis? dedikleri 5100 ciksa bile, bu ona kibirli olma hakkini vermez, o ayri hikaye.
Canım ben demiştim demek istemem ama demiştim .Hatta "hiç tekrar deneme o kadın ilkinde neyse odur daha fazla çıtası yükselmez"de demek içimden geçti ama tabiki karışmakta haddim değil,istediğine baktırırsın.Sağlık olsun bi daha gitmezsin.
Tarzı konusunda sana katılıyorum. Kısa sürede sepetleme hali doğru bence de. Ancak mevcudu ve geçmişi çok iyi tarif ediyor. Gelecekle ilgili dediklerinden birşey çıktı ama ikinci gidişimde, aynı adam için bu kez farklı şey söyledi. Malum adamın Haziran içinde beni arayacağını, yine başlayıp yine biteceğini söyledi. Bakalım, bekleme halindeyim:)))
Oda tarzi bana da öyle yapmıştı ilkinde farklı birsey söyledi ikinci sinde farklı birsey söyledi.
Son gitmemde kahve falı baktirdim sen buraya su neden den gelmussin gelecek yada gelmeyecek. By kadar tatlım.
Bir insanın gelip gelmeyeceginden ziyade birseyler duymaya gidiyor sun kafandaki tek bir sorunun cevabı için resmen 50tl alıyor we hadi yallah.
nostradamous mihraceye giden varmı aranızdan bildikleri oldumu ?
Kızlar duyan duymayan kalmasın ben bir falcı buldum yıldıznağme bakımı yapan yıkıldım yıkıldım 44 yaşındayım sürekli boyle şeylere merakım vardı ama böylesini gormedim Medyum Yasef diyorum başka birşey demiyorum👍👍👍👍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Size ozaman medyum yasef hocayı önerebilirim bende bunları gezdım aynen sizin yazdıklarını gibiler
Ben yıldıznağme bakımı yaptırıyorum kendısine 100 tl bakım ücreti
Merhaba arkadaşlar,
Bu yazıyı hazırlamayı uzun zamandır düşünüyordum. Bundan 6 ay önce bir ayrılık yaşadım ve resmen bunalımdaydım. O dönem sürekli fal baktırıyordum.
Şu ana kadar baktırdığım hiçbir fal tutmadı kızlar.. 1 tanesi bile.. onlara inanarak bekledim, bekledim, bekledim.. ve beklediğim adamın biz ayrıldıktan 2 ay sonra evlenme teklif ettiğini ve haziran başında nişanlandığını öğrendim ki ilişkisi yüksek ihtimal daha eskiye dayanıyordu..
neyse ben duamı ettim, tövbe ettim artık bu fal olaylarına.. Allah affetsin.. sizlerle paylaşmamın nedeni ibret almanız için.. gerçekten geleceği Allahtan başka hiç kimse bilmiyor.. fal baktırarak kaderimizle oynuyoruz aslında..
şimdii size tüm fal maceralarımı anlatıyorum ders olsun diye
Bakırköy Zeynep: eskiden beri tanırım yıllarca gittim. bakırköy incirlide cafe keyf in üstündeydi en son yeri sonra tövbe etti bu işi bıraktı. Benden de helallik istedi zaten sonra neyseee.. Sürekli bu adam senin kaderinde var, ailevi sorunları var seni uzak tutmaya çalışıyor dedi.. mayısta yüzük var dedi adam gitti başkasıyla nişanlandı.. vakti zamanında bu adamın üstünde büyü var dedi büyüyü bozmak için dünyanın parasını aldı benden.. neyseee Allaha havale ettim onu Allah büyük..
Ataköy Cansu: Allahım allahım neler dedi neler.. bu adam senin kaderin. Sen bu adamla evleniyosun seni çok seviyor vs vs vs . ahh ahh gitti benim paralar 3 kere gittim ona inanarak bekledim, bekledim, bekledim...
Laf Cafe Canan: martta baktığında 2 vakte kadar seni arayacak, eski sevgilisi ile problemleri varmış onları anlatacak sana,hayatında biri yok sen öyle bil istiyor ailevi ve maddi problemleri var dedi.. 2 değil 4 vakit geçti gördük..
Kapris Cafe İmam: hayatımda gördüğüm en itici falcıydı. Mayısta dönecek dedi. Cananın söylediklerinin aynısını söyledi. Biri yok sen öle bil istiyo vs vs vs.. mayısta falım çıkacak geri geleceksin dedi.. tabi ki gitmedim.
Bursa Yasemin: Telefon ile baktırdım. Adamın karakterini ve beni birebir tarif etti çok şaşırmıştım.. Yaşadıklarımızı birebir anlattı. 2 ay içinde arayacak hayatında senden başka kimse yok kızım seni çok seviyor sakın merak etme dedi. Sonuçlar ortada.
Laf Cafe Andaç: Adamı ve benim karakterimi birebir anlattı o da benim iş durumunu fln bildi.. Süperdi. 3-4 hafta içinde geri dönüş olur dedi. Tabiki tutmadı.
Laf Sepeti-Sezen: En mantıklısı buymuş aslında. hayatında biri var seni bıraktığı için pişman olacak ama bu uzun zaman sonra olacak ve sen çoktan unutmuş olacaksın. Dengesiz bu adam bırak gitsin demişti..
Laf Sepeti-İlkay: Aileleriniz farklı. Bu çocukun aklını çelen esmer biri var geri dönüşü görünmüyor demişti ki öyle de oldu.
Falimpir Lebuda: Bu adam evli olabilir demişti.. ki o zaman çok kızmıştım.. bi şekilde haklıymış kadın aslında.. neyse olumsuz demişti olumsuz oldu ztn herşey..
Telwe-Falcısema: Haziran başı yeniden başlayacaksınız. Bir kadın var hayatında ama geçici olacak demişti.. seni sevdiğini anlayacak perişan olacak vs vs .. oldu cnm görürsem söylerim!!
Telwe Selena: geri dönüş olacak, nazar yüzünden ayrılmışsınız hayatında biri yok seni özlüyor vs vs vs tutmadı..
Telwe serüven: katina ve kitap falı baktırdım. İkisinde de geri dönüş olacak arayacak dedi.biri yok hayatında asla bunu düşünme dedi. Tabiki aramadı kızlar tekrar etmeme gerek yok.
ümraniye-didem: o baktırdığım son falcıydı. Adamı iyi tarif etti hatta sonra kızla fotosunu yolladım.o zaman o kızın nişanlısı olduğunu bilmiyorum tabi.. bu kız onun sevgilisi değil, akrabası olabilir aralarında birşey yok dedi.. sonuçlar ortada...
Cezve Şeyma- Cezve Akrepçe- Telwe Batsheba- Falimpir Harun- Binnaz Abla Marzuka-Binnaz Abla Firuze Aydın, ve aklıma gelmeyen diğerleri.. hiç biri birşey bilemedi..
Kızlar bu dediklerimde asla yalan yok.. birebir yaşadım bunları.. siz yaşamayın. Ne onlıne da ne reel de hiçbir falcıya güvenmeyin. sadece zihin okuyorlar inanın başka birşey bildikleri yok.. Eğlence amaçlı dahi baktırmıyorum artık. Bence insanın kader çizgisini bile bozuyor onların enerjisi..
Sürekli dua ediyorum artık. Allahım affetsin.
Neyse son diyeceğim şudur, geleceği Allah bilmemizi isteseydi zaten izin verirdi ve bilirdik.. Peygamberlerin bile böyle bir gücü yokken, bunu o falcılardan,hocalardan beklemek ne büyük gaflet aslında..
Allah bir daha çaresiz bırakıp bu sömürücülerin eline düşürmesin hiç birimizi..
Sevgiler..
Arkadaşlar güç bela bulduğum cezmibin numarasına bir türlü biri çıkmıyor çalıyor ama açan yok iki aydır böyle.Ukaşabilen ve baktırabilen var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?