İstanbul'da Fal - Falcılar

evet canım doğru forumun eski sayfalarındada emine için çoğu kişi söylüyordu azarlıyo birde bilemiyor diye, yanlız benim bir arkadaşım gitmişti ona kızın sevgilisinin hayatındaki başka kişiyi bilmişti, kız sonradan öğrenince şok olmuştu,sonraki gittiği zamanlarda bilememiş ama sallamış

Bu artisligin sebebi nedir , kahin vanga mi? Dedikleri cikiyor mu ki, bu kadar kibirli ve kendini begenmis? dedikleri 5100 ciksa bile, bu ona kibirli olma hakkini vermez, o ayri hikaye.

Ahhh anlasam bende paranla rezil olmak gibi birsey bu....
Sanki babasinin hayrina bakıyor mus gibi....
Birdaha emine akkaya mi asla...

Aynen öyle canım.
Tesbitlerin o kadar doğru idi ki emine hakkinda..daha önce sanırsam heyecan dan farkedemedim bu tavrını bu sefer 1kelime söyleyip sepetleyince werdigim para içime oturdu.
Yok birdaha asla gitmem.
Kendimi aptal yerine konulmuş hissettim resmen.

Oda tarzi bana da öyle yapmıştı ilkinde farklı birsey söyledi ikinci sinde farklı birsey söyledi.
Son gitmemde kahve falı baktirdim sen buraya su neden den gelmussin gelecek yada gelmeyecek. By kadar tatlım.
Bir insanın gelip gelmeyeceginden ziyade birseyler duymaya gidiyor sun kafandaki tek bir sorunun cevabı için resmen 50tl alıyor we hadi yallah.

Dur dur daha bitmedi:))

İkinci gidişimde, yeni bir adamla tanışacağımı söyledi ve gözleri de renkliymiş. Bunun üzerine ben, benim ayrıldığım kişinin de gözleri renkliydi, deyince emine hanım, hah tamam o zaman bu yeni bir kişi değil; senin ayrıldığın kişi, dedi.

Kızlar duyan duymayan kalmasın ben bir falcı buldum yıldıznağme bakımı yapan yıkıldım yıkıldım 44 yaşındayım sürekli boyle şeylere merakım vardı ama böylesini gormedim Medyum Yasef diyorum başka birşey demiyorum👍👍👍👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Googledan aratınca dolandırıcı medyumlar köşesinde geçiyor bu kişi ama hadi hayırlısı...:82:

Daha önce de gittiğim falcılar hakkında yazmıştım. Aralarında en kötüleri de yazayım belki yararlanan olur.

Gazeteden gördüğüm, ünlü bir tip vardı Yasemin diye. Çok iyiymiş vs vs. Ekim ayında baktırmıştım kendisine. Geçmişte harika. İsimlerle, tariflerle şok ediyor sizi. Ama amacı gel sana işlem yapayım bilmem ne bilmem ne tarzı. Hayır dediğinizde de sallıyor bir şeyler. Ondan çıktıktan sonra 2 saat ağlamıştım. Asla tavsiye etmem.

Aynı şekilde Yeşilköy'de Gülnaz diye bir kadın vardı. Azeri. O da aynı cins. Gel büyü var çözeyim.

Yine Yeşilköy'de, kendileri ile Sinem Kobal'ın falcısıyım bıdı bıdı övünen Emir Azad var. Büyü var çözmem lazım, gel büyü yapalım tiplerden. Asla asla tavsiye etmem.

Cadde'de Şebnem'in de dedikleri çıkmadı bana. Fiyatı da pahalı. O yüzden ben memnun kalmamıştım.

Çekmeköy Nil'de sadece zaman kaybı oldu.

Selma Toprak gittiğim en berbat falcılardan biriydi. Fal bakmıyor. Size soruyor. Tek kelimeyle berbattı yani.

Size ozaman medyum yasef hocayı önerebilirim bende bunları gezdım aynen sizin yazdıklarını gibiler

Size ozaman medyum yasef hocayı önerebilirim bende bunları gezdım aynen sizin yazdıklarını gibiler

Nezakett, Medyum Yasef'in fiyatları nasıl acaba? Ayrıca sitesinde açıkca büyü yaptığı yazıyor. Bu kadar aleni ifade edildiğini görmemiştim. Çünkü büyünün günah olması nedeniyle insanları kaçırmamak için medyumlar, büyü yapmadıklarını ve sadece büyü bozduklarını, bunun da günah olmadığını, söylerler.

Ben yıldıznağme bakımı yaptırıyorum kendısine 100 tl bakım ücreti

Ben yıldıznağme bakımı yaptırıyorum kendısine 100 tl bakım ücreti

Ya iyi de internette hakkında çok olumsuz iddialar var; hatta olumlu-olumsuz müşteri yorumları, bazı reklam firmalarının tezgahladığı kurmaca yorumlar diye anladım. Yani yorumları aslında firmalar yazıyor gibi...Gerçi bu durum galiba çoğu başka medyum siteleri için de geçerli

Merhaba arkadaşlar,

Bu yazıyı hazırlamayı uzun zamandır düşünüyordum. Bundan 6 ay önce bir ayrılık yaşadım ve resmen bunalımdaydım. O dönem sürekli fal baktırıyordum.
Şu ana kadar baktırdığım “hiçbir” fal tutmadı kızlar.. 1 tanesi bile.. onlara inanarak bekledim, bekledim, bekledim.. ve beklediğim adamın biz ayrıldıktan 2 ay sonra evlenme teklif ettiğini ve haziran başında nişanlandığını öğrendim… ki ilişkisi yüksek ihtimal daha eskiye dayanıyordu..

neyse ben duamı ettim, tövbe ettim artık bu fal olaylarına.. Allah affetsin.. sizlerle paylaşmamın nedeni ibret almanız için.. gerçekten geleceği Allahtan başka hiç kimse bilmiyor.. fal baktırarak kaderimizle oynuyoruz aslında..
şimdii size tüm fal maceralarımı anlatıyorum ders olsun diye…

Bakırköy Zeynep: eskiden beri tanırım yıllarca gittim. bakırköy incirlide cafe keyf in üstündeydi en son yeri sonra tövbe etti bu işi bıraktı. Benden de helallik istedi zaten sonra neyseee.. Sürekli bu adam senin kaderinde var, ailevi sorunları var seni uzak tutmaya çalışıyor dedi.. mayısta yüzük var dedi adam gitti başkasıyla nişanlandı.. vakti zamanında bu adamın üstünde büyü var dedi büyüyü bozmak için dünyanın parasını aldı benden.. neyseee Allaha havale ettim onu Allah büyük..

Ataköy Cansu: Allahım allahım neler dedi neler.. bu adam senin kaderin. Sen bu adamla evleniyosun seni çok seviyor vs vs vs…. ahh ahh gitti benim paralar 3 kere gittim ona inanarak bekledim, bekledim, bekledim...

Laf Cafe Canan: martta baktığında 2 vakte kadar seni arayacak, eski sevgilisi ile problemleri varmış onları anlatacak sana,hayatında biri yok sen öyle bil istiyor ailevi ve maddi problemleri var dedi.. 2 değil 4 vakit geçti gördük..

Kapris Cafe İmam: hayatımda gördüğüm en itici falcıydı. Mayısta dönecek dedi. Cananın söylediklerinin aynısını söyledi. Biri yok sen öle bil istiyo vs vs vs.. mayısta falım çıkacak geri geleceksin dedi.. tabi ki gitmedim.

Bursa Yasemin: Telefon ile baktırdım. Adamın karakterini ve beni birebir tarif etti çok şaşırmıştım.. Yaşadıklarımızı birebir anlattı. 2 ay içinde arayacak hayatında senden başka kimse yok kızım seni çok seviyor sakın merak etme dedi. Sonuçlar ortada.

Laf Cafe Andaç: Adamı ve benim karakterimi birebir anlattı o da benim iş durumunu fln bildi.. Süperdi. 3-4 hafta içinde geri dönüş olur dedi. Tabiki tutmadı.

Laf Sepeti-Sezen: En mantıklısı buymuş aslında. hayatında biri var seni bıraktığı için pişman olacak ama bu uzun zaman sonra olacak ve sen çoktan unutmuş olacaksın. Dengesiz bu adam bırak gitsin demişti..

Laf Sepeti-İlkay: Aileleriniz farklı. Bu çocukun aklını çelen esmer biri var geri dönüşü görünmüyor demişti ki öyle de oldu.

Falimpir Lebuda: Bu adam evli olabilir demişti.. ki o zaman çok kızmıştım.. bi şekilde haklıymış kadın aslında.. neyse olumsuz demişti olumsuz oldu ztn herşey..

Telwe-Falcısema: Haziran başı yeniden başlayacaksınız. Bir kadın var hayatında ama geçici olacak demişti.. seni sevdiğini anlayacak perişan olacak vs vs .. oldu cnm görürsem söylerim!!…

Telwe Selena: geri dönüş olacak, nazar yüzünden ayrılmışsınız hayatında biri yok seni özlüyor vs vs vs tutmadı..

Telwe serüven: katina ve kitap falı baktırdım. İkisinde de geri dönüş olacak arayacak dedi.biri yok hayatında asla bunu düşünme dedi. Tabiki aramadı kızlar tekrar etmeme gerek yok.

ümraniye-didem: o baktırdığım son falcıydı. Adamı iyi tarif etti hatta sonra kızla fotosunu yolladım.o zaman o kızın nişanlısı olduğunu bilmiyorum tabi.. bu kız onun sevgilisi değil, akrabası olabilir aralarında birşey yok dedi.. sonuçlar ortada...

Cezve Şeyma- Cezve Akrepçe- Telwe Batsheba- Falimpir Harun- Binnaz Abla Marzuka-Binnaz Abla Firuze Aydın, ve aklıma gelmeyen diğerleri.. hiç biri birşey bilemedi..

Kızlar bu dediklerimde asla yalan yok.. birebir yaşadım bunları.. siz yaşamayın. Ne onlıne da ne reel de hiçbir falcıya güvenmeyin. sadece zihin okuyorlar inanın başka birşey bildikleri yok.. Eğlence amaçlı dahi baktırmıyorum artık. Bence insanın kader çizgisini bile bozuyor onların enerjisi..
Sürekli dua ediyorum artık. Allahım affetsin.

Neyse son diyeceğim şudur, geleceği Allah bilmemizi isteseydi zaten izin verirdi ve bilirdik.. Peygamberlerin bile böyle bir gücü yokken, bunu o falcılardan,hocalardan beklemek ne büyük gaflet aslında..
Allah bir daha çaresiz bırakıp bu sömürücülerin eline düşürmesin hiç birimizi..

Sevgiler..

Amin canımmm çok haklısın aslında bunları hepimiz biliyoruz ama yinede baktırıyoruz hatta ben alay edip jübilemi yaptım daha baktırmıyorum dedim ki öyle de oldu baktırmama kararı aldım darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah , bazen birilerinin adını duyup merak ediyorum acaba baktırsammı diye ama yok kesinlikle ! inancım falan zaten yoktu artık hiç yok falmış oymuş buymuş hikaye .. Eski sevgilinin nişanlanmış olmasına da diyecek birşey yok illaki üzülürsün ama dilerimki tez zamanda geçer hepsi Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah ..

Arkadaşlar güç bela bulduğum cezmibin numarasına bir türlü biri çıkmıyor çalıyor ama açan yok iki aydır böyle.Ukaşabilen ve baktırabilen var mı aranızda?

Arkadaşlar güç bela bulduğum cezmibin numarasına bir türlü biri çıkmıyor çalıyor ama açan yok iki aydır böyle.Ukaşabilen ve baktırabilen var mı aranızda?

Ben 2 gün önce baktırdım. Kendimi tanıtan, müsaitse kendisine bir ulaşmak istediğime dair cok nazik bir mesaj attım. Mesajıma döndü, ertesi gün tekrar mesajlaştık, hesap nosu verdi, yatırdım tam zamanında baktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…