İstanbul'da Fal - Falcılar

zehra abla adı. su'ya ve kahve falına bakıyor. oldukça iyi olduğunu düşünüyorum benim yaşam koçum diyebilirim

zehra ablanın çok iyi fal baktığına nasıl inanabiliriz acaba? bir de yurtdışından arıyorlar demiştin..kim arıyor yurtdışından?

Sözüm meclisten dışarı ama bu da reklam ise sıktı artık

yaklaşık 12 yıldır zehra ablaya giderim ben ne var ne yoksa söyler ve söylediği herşey çıkıyor yani dediğim gibi gerçekten yaşam koçum diyebilirim her işimi ona danışırım gerçekten kaliteli bir falcı arıyorsanız öneririm yurtdışından hollandadan almanyadan TRT ve Meclis grubundan çok fazla müşterisi var. arkadaşlar reklam yaptığım yok zaten görüşürseniz eğer mutlaka memnun kalırsınız eminim

Bu zehranin ismi anakaradaki falcilar topigindede geçiyor ama reklamı degilmi bende anlayamadım......

Ücreti nedir?..........

telefonda su falına bakıyor 50 tl. ama cidden denemenizi tavsiye ederim zaten memnun kalmayandan almıyor ücret gerçi memnun kalmamanız olanaksız.. :)

Mesela size hangi söyledikleri çıktı özel değilse yazar misiniz?

ilk önce geçmişimi bir güzel sıraladı bütün hatalarımı vurguladı ve beni yönlendirdi onu tanıdıktan sonra kaderim değişti diyebilirim. sıkıntına göre fal sürende değişiyor bana 1,5 saat fal bakmıştı. zehra abla benim için falcıdan öte psikolog gibi bir şey

Himmm numarasını kodlarmisin özel mesaj atma hakkin yok mesela sıfır beşyüz seklinde?

ankarada sürekli gittiğim bir falcım var. şiddetle tavsiye ederim kendisi telefondada bakıyor zaten yurtdışından falan çok müşterisi var. eğer ilgilenirseniz önerebilirim

Yanlis anlamayin ama yani hani muhabbet doner benimde surda gittigim falci vardi falan denir tamamda bole istanbul falcilari topigine birden ankarada da su vardi demek biraz garip geliyo yani bende izmirdeki falcilardan bahsettim baska arkadaslarin tecrubesi uzerine ama olaya busekilde girmedim muhabbet icinde gecmisti reklamdir soyledir boyledir demiyorum zaten illere gore ayri dolayisla arkadaslarin reklam oldugunu dusunmesi normal
Kotu niyetli yada reklam demiyorum yine belirtiyim

Yiğit'in telefonu bende var ancak kendisine sormadan size veremem. Kendisine ise ulaşamıyorum zaten.

anladım ama ben kendsnı kk aracılığıyla tanımıyorum...daha once baktrmstm dedıgm gbı..lutfen eger kendsne ulasrsanz bana bılgı werın...cunku gerckten psıkolojık olarak cokmus durumdayım...sızden haber beklıcem..buarada ayın 15 ınden snra 1.5 aylıgna sehır dısına cıkcm umarm oncesnde ulasblrnz... wee olumlu olur...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:
Tolincim bana yiğit in numarasini yollamişsin cok tesekkur ediyorum. Okdr arkadastan istedim hicbiri vermedi peki numarasini yolladign evinde bakan yiğit mi. Çünkü bana izindeyim diye msj atti :)
Yani cafede bakan yiğit mi bu acaba

Eski falcılardan haber yok, cevizlideki serkanı tanıyan çıkmadı, bi kaç denememin ardından dün baktırdığım falı beğendim, söylediği bişi dün akşam oldu, diğer 2 söylediği için içinde 3 gecen zamanı bekleyecekmişim 3 ü 13 23 ü yada 3 hafta en gec 3 haftaymış göreceğiz,planlarım var onları söyleedi, yanımdaki arkadasıma dahada ilginç seyler söyledi onuda göreceğiz şimdiki zamanla ilgili bildikleri var,söylediklerini takip edeceğim, isterseniz bilgi veririm

Selam civcuv, ismi nedir bu kişinin? Ayrıca nerede bakıyor acaba? Fiyat?

Evinde bakan yigit.....

Umraniye didem hanima ulasmam lazimmmmm kizlaaar cokkk acillllll daha once 2 kez bakmisti bana .sitede numarasinin paylasilmasini istemiyomus ama daha evvel zaten bakmisti bana yardimci olucak kimse yok muuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…