ben bugün zehra hanımla telefonla görüştüm, olumluyum.
Tolincim bana yiğit in numarasini yollamişsin cok tesekkur ediyorum. Okdr arkadastan istedim hicbiri vermedipeki numarasini yolladign evinde bakan yiğit mi. Çünkü bana izindeyim diye msj atti :)
Yani cafede bakan yiğit mi bu acaba
Görüştüm derken?fal baktirdinizmi nasıldı?
arkadaslar dunden beri giremedim saadetin son dedigi çikti uç haftaya demisti.uç haftaya bir hafta kala gerçeklesti.artik falci aramiyorum.ozelden yeterince isim aldim çunku.moralim bozuk,dualarinizi eksik eetmeyin nolur.
arkadaslar dunden beri giremedim saadetin son dedigi çikti uç haftaya demisti.uç haftaya bir hafta kala gerçeklesti.artik falci aramiyorum.ozelden yeterince isim aldim çunku.moralim bozuk,dualarinizi eksik eetmeyin nolur.
telefonda su falına bakıyor 50 tl. ama cidden denemenizi tavsiye ederim zaten memnun kalmayandan almıyor ücret gerçi memnun kalmamanız olanaksız.. :)
iyi birçok sey soyledi çikti çikmayan uç hafta içinde olacak dedigi tarif bile ettigi sey ornekleriyle.tamm iki hafta sonra çikti.keske çikmasaydi ama olacakmis.Allahim yardim etsin.demet25 mesajla yazdim cnm durumu sana
Umraniye didem hanima ulasmam lazimmmmm kizlaaar cokkk acillllll daha once 2 kez bakmisti bana .sitede numarasinin paylasilmasini istemiyomus ama daha evvel zaten bakmisti bana yardimci olucak kimse yok muuuu
Hadi gidelim tulin eben yoldayim tatilden dönüyorum .. 1 gun izmirdeyim.. yani yarin gidebiliriz
Pelin rica etsem bana da numarasını gönderir misin? Umarım senin içinde herşey istediğin gibi olurarkadaslar dunden beri giremedim saadetin son dedigi çikti uç haftaya demisti.uç haftaya bir hafta kala gerçeklesti.artik falci aramiyorum.ozelden yeterince isim aldim çunku.moralim bozuk,dualarinizi eksik eetmeyin nolur.
xyzal msj sayin çok az bana yqzamqzsin bile :) msj sayisi kaç olmqsi gerekti kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?