İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar dunden beri giremedim saadetin son dedigi çikti uç haftaya demisti.uç haftaya bir hafta kala gerçeklesti.artik falci aramiyorum.ozelden yeterince isim aldim çunku.moralim bozuk,dualarinizi eksik eetmeyin nolur.

kızlar merhaba, istanbulda bir çok falcıya gittim ama genelde hepsi geçmişi biliyor. gerçekten çok memnun kalıp devamını getirdiğiniz istanbulda bir falcı varmı?

Yigitin numarasini bende alabilir miyim ya ne zaman istiyorum cevap veren olmuyor

kızlar merhaba, istanbulda bir çok falcıya gittim ama genelde hepsi geçmişi biliyor. gerçekten çok memnun kalıp devamını getirdiğiniz istanbulda bir falcı varmı?

Görüştüm derken?fal baktirdinizmi nasıldı?

Yarım saatte fazla sürdü. mevcut özel ilişki durumumla ilgili sıkıntımı güzel tanımladı. Ayakları yere basan ve doğru açıklamalar yaptı. Kişi analizi gayet iyi. Gelecekle ilgili olarak söylediklerini beklemem gerek tabii. Gelecekle ilgili yaklaşımı, şu..şu. vs vs gerçekleşirse ve kaderde varsa olacak....şeklinde. Ben ayrıca dua, vs desteği istedim. Yani şöyle olacak; diyelim ki beni ilgilendiren şahıs, dua vs vs ile bazı sıkıntilarını atarak ruh sağlığı yerinde:)) bir adama dönüşecek inşaallah ve kaderimde varsa bu adam, bu konu istediğim şekilde sonuçlanabilecek.

arkadaslar dunden beri giremedim saadetin son dedigi çikti uç haftaya demisti.uç haftaya bir hafta kala gerçeklesti.artik falci aramiyorum.ozelden yeterince isim aldim çunku.moralim bozuk,dualarinizi eksik eetmeyin nolur.

Çok mu kötü bişey oldu canım özelden yaz istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

( inşallah kotu sey çıkmamıştır bana Saadet hanımın numarasını alabılırmıyım kımde varsa

iyi birçok sey soyledi çikti çikmayan uç hafta içinde olacak dedigi tarif bile ettigi sey ornekleriyle.tamm iki hafta sonra çikti.keske çikmasaydi ama olacakmis.Allahim yardim etsin.demet25 mesajla yazdim cnm durumu sana

kizlar bu saadet kimdir nerde bakar biri banada atabilirmi numarasini cok moralim bozuk ltf

iyi birçok sey soyledi çikti çikmayan uç hafta içinde olacak dedigi tarif bile ettigi sey ornekleriyle.tamm iki hafta sonra çikti.keske çikmasaydi ama olacakmis.Allahim yardim etsin.demet25 mesajla yazdim cnm durumu sana

pelin banada atarmisin numarasini rica etsem

Umraniye didem hanima ulasmam lazimmmmm kizlaaar cokkk acillllll daha once 2 kez bakmisti bana .sitede numarasinin paylasilmasini istemiyomus ama daha evvel zaten bakmisti bana yardimci olucak kimse yok muuuu

Canim özelden de soylemistim burdan kimseye bakmiyorum demişti en son numarasını değiştirmiş illa ulaşmak isteyenler facede fal evi didem diye yazınca çıkıyor haberiniz olsun :) ordan şansını dene istersen

Pelin rica etsem bana da numarasını gönderir misin? Umarım senin içinde herşey istediğin gibi olur

xyzal msj sayin çok az bana yqzamqzsin bile :) msj sayisi kaç olmqsi gerekti kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…