İstanbul'da Fal - Falcılar

Tülin'e baktırdın mı papatya

Evet, birkaç gün önce baktırdım. Karakter analizi gayet iyi. Geçmiş ve şimdiki durumlar saptaması da çok iyi. Bktırdığım kişinin burcunu ve kişilik özelliklerini tamamen bildi. Temmuz ve Ağustos ayı için bazı şeyler söyledi; bunların olup olmayacağını zamanla göreceğim. Ayrıca gelecekle ilgili söylediği bazı şeyler, bana başka 2 fal bakan kişinin söyledikleri ile nerdeyse tıpatıp aynı. Kibar ve işini ciddiye alan bir hanım Tülin Hanım. Biraz hızlı anlatıyor. Tarot 25 TL. Yarım saatten biraz fala sürüyor.

Kolombiya merhaba. Sözünü ettiğin Yiğit, Bakırköy'de evinde bakan Yiğit mi acaba?

haa o çigdem mi o kadin hala fal bakiyor mu ya :) ne yuzle bi halti bilemedi :)

istanbuldan benimde fal müşterilerim var nasıllar iddalılarmı bakanlar acaba ben çok iddalıyım

bugun pazar antalyada cafeler feci kalabalik istanbulda uygun fiyatli telf ile bakan birinin nosunu verebilir misiniz ozelden

ankarada sürekli gittiğim bir falcım var. şiddetle tavsiye ederim kendisi telefondada bakıyor zaten yurtdışından falan çok müşterisi var. eğer ilgilenirseniz önerebilirim

ankarada sürekli gittiğim bir falcım var. şiddetle tavsiye ederim kendisi telefondada bakıyor zaten yurtdışından falan çok müşterisi var. eğer ilgilenirseniz önerebilirim

Demek epey meşhur...ismi nedir bu kişinin acaba?Fiyat? Yurtdışından yabancılar mı arıyor yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…