Tülin'e baktırdın mı papatya
cafe laf nerde cnm cigdemgulec
Canim cezmiyle ilgili olumsuz yorum da çok gördüm sanki. Ben baktirmadim da sen eski yigitcisin. Yiğit'in bana söylediği 2 şey daha çıktı. Hande ve ayhan zamanında tersini soylemisti.onlari coktan eledim.Asıl bekledigim de gelişme yok pek olacak gibi de durmuyor.yigit israrla olacak dedi ama ben de gerçekten anlayamıyorum. Gaybi kimse bilemez de. Bu çocuk genel anlamda başarılı ve bilenler icin soyluyorum nasil bilebiliyorlar kısmı da var. Ne dersin??
istanbuldan benimde fal müşterilerim var nasıllar iddalılarmı bakanlar acaba ben çok iddalıyım
ya lutfen bakırkoydekı yiğitin nosu warsa werebilir misinz???Kolombiya merhaba. Sözünü ettiğin Yiğit, Bakırköy'de evinde bakan Yiğit mi acaba?
ya lutfen bakırkoyde ewınde bakan yiğitin nosu warsa werebilir misinz???Kolombiya merhaba. Sözünü ettiğin Yiğit, Bakırköy'de evinde bakan Yiğit mi acaba?
manisa salihli canım
Rrklam oldugu icin kapatmislar sanirimEsens, telefonda bakıyor musun? Veya İzmir'e geliyor musun?
ewt bakırkoyde ewınde akan yığit ben sansımı denemek ıstıorm yınede...rıca etsem warsa werblrmsnz???ben ozelden msj atamıormdaya lutfen bakırkoydekı yiğitin nosu warsa werebilir misinz???
ewt bakırkoyde ewınde akan yığit ben sansımı denemek ıstıorm yınede...rıca etsem warsa werblrmsnz???ben ozelden msj atamıormda
ankarada sürekli gittiğim bir falcım var. şiddetle tavsiye ederim kendisi telefondada bakıyor zaten yurtdışından falan çok müşterisi var. eğer ilgilenirseniz önerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?