gundesin ki kaça bakiyoo kiz onu ver banaaaaaaa :)
bahçesehirli sumeyranin telf bilenler nolur yazsin arkadasima çok acil lazim.bodrumda ona benzetmisler acillllllll
arkadasim tailde gormus lafi toparliycam derken gitmis.cafedekilere sormus hergun 2 gibi gelir guneslenmeye demis bakalim yarin gidecek ben taniyan varsa no istiyim dedim hala bakiyormu orasini bilmem.normalde istanbuldaydi ama bodrumda gorulmus bugunsekiz sene once kaybettik kendisini
bakmiyor olabilir bodruma yerlesmis olabilir bilmiyorum yani
bende saadetin dedigine iki hafta kaldi onu merak ediyorum çikacakmi diye ondan falci ariyorum.bugun baktirdim begenmedim.baska da denk gelmedi
aradan geçen yıllardan sonra söyleyebilirim ki kesinlikle fiyaskoymuş Nilüfer hanım:)
Telefon kullanmıyor. Sıraya girip bekleniyor. Bakım yarım saatten fazla sürüyor. Ben sabah 8.30'da gittim, 13 gibi çıkabildim. Her zaman böyle midir bilemiyorum. Çok hızlı konuşuyor, not almak çok zor. Ben telefonuma ses kaydı yaptım. Daha önce gittiğim falcılar da mevcut durumu anlatmışlardı ama Birsen kadar, söylenen cümleleri bile net bir şekilde anlatanla hiç karşılaşmadım. Ancak bana gelecekle ilgili birşey söylemedi. Sadece bu dediklerimi yap, 3-4 hafta bekle, dedi.
İzmir'e gidiyorsanız, bir de Karşıyaka'da Müjgan Cafede Tülin Hn'dan söz ediyorlar. Ben henüz denemedim ama önümüzdeki hafta denemeyi düşünüyorum.
Son olarak bir de dışarıda buluşulan yerde bakan Fatma Hanım var. Geçen ay baktırdım, henüz zamanı gelen birşey olmadı ama detaylı olarak anlatıyor. Zen kartlarına bakıyor. Ücreti 40 TL.
Bakirkoyde evinde bakan yigite baktirdin mi. Ya da laf cafe çiğdem ebenpapatya o zaman sana bakmayacktir oyle olsa randevu verirdi.çok yogun diye biliyorum o yuzden de almamis olabilir ya da dedigin gibi olabilir.neyse onumuzdeki falcilara bakalim :)
Bakırkoydekı evınde bakan yıgıtın numarasını ve bağcılarda oturan nılufer hanımın numarasını atabılırmısınız
ben daha once bı kere baktrmstm cok memnun kalmstm ama nosunu kaybettım bı daha ulasmadm kendsne lutfen warsa banada yollayablrmsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?