Evt pahalimis seninki. Baktirdin mi pekiŞenay yangel diye biri var yıldızname bakıyor 500 tl
Zaten bende dedim ki iyi bir yıldızname istiyorsan. En azından benim bildiklerim pahalı
Evt pahalimis seninki. Baktirdin mi peki
kacirdilar didemi yaaa.. şimdi de arariz böyle ..Canim özelden de soylemistim burdan kimseye bakmiyorum demişti en son numarasını değiştirmiş illa ulaşmak isteyenler facede fal evi didem diye yazınca çıkıyor haberiniz olsun :) ordan şansını dene istersen
Lütfen hocalar, büyü, muska vb konularda yazmayınız, yasaktır.
Bölümde yalnızca falcılarla ilgili paylaşım yapınız.
bence de çok tabii ama sen verdigine degdi mi dedin ya degdi yani onu diyom.elim duzelince bir ay sonra fqlan yine giderim belki de daha once
Cezminin telini bulan biri yok mu hani daha geçenlerde birileri baktırmıştı ne oldu, ltf biri bana telini gönderiversin yaa
Ben gönderdim. Yorumlarını bizimle paylaşırsan seviniriz:)
Beşiktaş'ta hande var kahve falı 25 tl. Arkadaşım devamlı gidiyor. Kapıdan sıraya giriyorsun. Belli bir günlük limitleri var o dolunca geri çeviriyorlar
Herkesin kendi tercihi, kendi sorumluluğu ancak bir fala 250 TL istenmesi bana hiç hakkaniyetli görünmüyor. Bu abartılı fiyatı anlamıyorum. Geçenlerde medyatik bir isim olan Emine Akkaya'ya gitmiştim, o bile, yani onca reklam harcaması, onca tv programı gibi yaptığı yatırımlara rağmen, tarot için çok daha az bir ücret istedi. Doğrusu, bu kişiden burada söz edildiğinde ben de çok ilgilendim, Antalyaya bile gitmeyi düşündüm, Saadet Hanımla görüşme konusunda telefonlaştım. Antalyaya gelebileceğimi söyledim. Sonra ise birşeyler içime sinmediği için vazgeçtim.
Belki Saadet Hanım gerçekten çok iyidir. Olabilir...Ama şöyle de bir durum var; her malın, her hizmetin bir piyasa rayici vardır. Bu rayicin çok üzerine çıkılması durumunda, hizmeti verenin böyle bir parayı hak ettiğini bir şekilde göstermesi gerekir. Bence Saadet Hanım fiyat politikasını gözden geçirmeli veya benim düşüncelerimi çürütmeli.
melekler kahvesi taksim esmer kilolu bir bayan baktı kahve falına Gökhan kim dedi tanımıyorum dedim, halbuki iş yerimde Gökhan adında biri vardı aklıma bile gelmedi şimdi kendisiyle evliyim
söylediği her şey de çıktı diyebilirim ama adından maalesef emin olamıyorum
Meryem Abla olabilir mi? ben de geçen hafta kendisine baktırdım. Direkt isim bildi bende de. Geleceğe yönelik söylediği şeyler tutarsa da çok güzel olur :)
bravo Vallahi o Meryem hatta söylediklerimi yaz bir yere hepsi çıkacak beni de unutma olunca bir daha gelirsin demişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?