İstanbul'da Fal - Falcılar

0541 683 3810 barış hoca. Ne isterseniz bakiyormus. Ark im baktırdı hatta nuska yaptirmisti. Ben de gidecegim diğer ay. Ogleden sonra aranmasi gerekiyormus sadece telf da

Cezminin telini bulan biri yok mu hani daha geçenlerde birileri baktırmıştı ne oldu, ltf biri bana telini gönderiversin yaa

Lütfen hocalar, büyü, muska vb konularda yazmayınız, yasaktır.

Bölümde yalnızca falcılarla ilgili paylaşım yapınız.

bence de çok tabii ama sen verdigine degdi mi dedin ya degdi yani onu diyom.elim duzelince bir ay sonra fqlan yine giderim belki de daha once

Herkesin kendi tercihi, kendi sorumluluğu ancak bir fala 250 TL istenmesi bana hiç hakkaniyetli görünmüyor. Bu abartılı fiyatı anlamıyorum. Geçenlerde medyatik bir isim olan Emine Akkaya'ya gitmiştim, o bile, yani onca reklam harcaması, onca tv programı gibi yaptığı yatırımlara rağmen, tarot için çok daha az bir ücret istedi. Doğrusu, bu kişiden burada söz edildiğinde ben de çok ilgilendim, Antalyaya bile gitmeyi düşündüm, Saadet Hanımla görüşme konusunda telefonlaştım. Antalyaya gelebileceğimi söyledim. Sonra ise birşeyler içime sinmediği için vazgeçtim.

Belki Saadet Hanım gerçekten çok iyidir. Olabilir...Ama şöyle de bir durum var; her malın, her hizmetin bir piyasa rayici vardır. Bu rayicin çok üzerine çıkılması durumunda, hizmeti verenin böyle bir parayı hak ettiğini bir şekilde göstermesi gerekir. Bence Saadet Hanım fiyat politikasını gözden geçirmeli veya benim düşüncelerimi çürütmeli.

Son bi ayda baktirdigim hiccc bi falin tarihlerii tutmamis bulunuyoor en yakin zamanda olcak negatif olayi dahi hecc biri soylemedi. bilginizee

Merhabalar forumda yeniyim. Çok uzun zamandır takip etmekteyim ama bir türlü üye olamadım. Yeni fırsat buldum. Arkadaşlarımız ile buradan bulduğumuz birçok kişiyi denedik. Ama şuan da gerçekten yeni ve nokta atışı yapabilecek birine ihtiyaç duymaktayım. İnternette ve forumda biraz araştırdım bakırköy duygum cafe de sanırım duygu ve bülent varmış. Aranızda baktıran var mı ve tutturma olasılığı nedir biliyor musunuz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bir de Bakırköy laf cafe andaç yazılmış o konuda da bilginiz varsa paylaşabilirseniz çok iyi olur :) Kısacası bakırköyde iyi ve nokta vuruşu yapacak bana birilerini önerin lütfennn :) Şimdiden teşekkürler :)

Beşiktaş'ta hande var kahve falı 25 tl. Arkadaşım devamlı gidiyor. Kapıdan sıraya giriyorsun. Belli bir günlük limitleri var o dolunca geri çeviriyorlar

evet çok kalabalık bende çok bekledim ama beklediğime değdi ,şuan ramazandan dolayı kapalıymış gitmek isteyenlerin bilgisine

Emineye bende gitmiştim geçmişle ilgili tekbişey bilemedi. Bir kaç harf yazdı hiç biri tutmadı. Hayatımda baktırdıgım en kötü falcı. Attı tutu bişey söyledi bunun sebebini bana sordu. Ben söyleyeceksem ona niye para vereyim emineye verilen paraya yazık boşuna..

benpapatya tabiiki ucret fazla ama ne diyebilirsinki baktirmazsan baktirma der.zorunlu olan bisey degil çunku.bi Falin degeri 50 tl olmali en fazla.istanbulda sumeyrayi taniyan yokmu harbi

melekler kahvesi taksim esmer kilolu bir bayan baktı kahve falına Gökhan kim dedi tanımıyorum dedim, halbuki iş yerimde Gökhan adında biri vardı aklıma bile gelmedi şimdi kendisiyle evliyim
söylediği her şey de çıktı diyebilirim ama adından maalesef emin olamıyorum

Meryem Abla olabilir mi? ben de geçen hafta kendisine baktırdım. Direkt isim bildi bende de. Geleceğe yönelik söylediği şeyler tutarsa da çok güzel olur :)

Meryem Abla olabilir mi? ben de geçen hafta kendisine baktırdım. Direkt isim bildi bende de. Geleceğe yönelik söylediği şeyler tutarsa da çok güzel olur :)

bravo Vallahi o Meryem hatta söylediklerimi yaz bir yere hepsi çıkacak beni de unutma olunca bir daha gelirsin demişti :)

bravo Vallahi o Meryem hatta söylediklerimi yaz bir yere hepsi çıkacak beni de unutma olunca bir daha gelirsin demişti :)

Aynen bana yazdı verdi sölediklerini bakalım çıkacak mı? Forumlarda bazıları çok iyi bazılar herkese aynı şeyi sölüyor diyip durmuş ama bilmiyorum. Bakalım Bana verdiği yakın zamanları test edeceğim. Olursa yazarım. Bakırköy civarında bildiğiniz güzel falcıları paylaşabilir misiniz? :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…