İstanbul'da Fal - Falcılar

bakirkoyde bildigim biei yokta sekiz sene oncesinde basaksehirde sumeyra vardi o zamanlar 20 liraydi hala bakiyorsa evini hayal meyal hatirliyorum ama hala oturur mu bimem.
 

yakın bir arkadaşımın güzellik salonu var Bakırköy de onun müşterileri sayesinde bütün Bakırköy falcılarını biliyorum :) artıbir cafe de Nadya hanım vardı 40tl diye hatırlıyorum, uzun bakıyor Ermeni tarotu açıyor ben baktırmadım ama baktıranlar başarılı olduğunu söylüyor.
arkadaşımla görüştüğümde sorarım başka tavsiyesi olacak mı diye ama benim tavsiyem baktırırken bir konuya odaklanmak ben hep öyle yapıyorum
 

Bakırköyde değil ama pazar günü beykozda bi evde baktı yasemin diye genç biri, bi söylediği o gün akşamında oldu tutarlı seyler söyledi. 3 gecen günleri bekliyorum söylediklerim en geç ayın 3 ü dedi, bekleyip göreceğiz
 
Şenay yangel diye biri var yıldızname bakıyor 500 tl

Zaten bende dedim ki iyi bir yıldızname istiyorsan. En azından benim bildiklerim pahalı
Evet uswind geçen yaz bende konuştum ücreti buydu.Yalnız Şenay Yangel yıldızname bakmıyor,onun çıkardığı yıldîz konumlarından ve doğum saatinden faydalanarak yapılan yıllık astroloji analizi yani yıldız haritası.Yıldîzname ise kitabından bakılan daha çok falı andıran bakım türü.
Emine bendede fiyaskoydu,asla kimseye önermem.

Ya bu Meryem eskiden kadınlar kahvesindeki Meryem değilmi?İsim tuttuğu gibi fizik tarifide aynı,esmer ve kilolu.Çok harf ve isim ağırlıklı bi bakımı vardı onunda üstelik.(Gerçi bana hiçbi zaman isim bilemedi ama 29 harfi sayarak ite kaka bişeyler çıkarmaya çalîştı)Günahını almiyim eğer aynî kişiden bahsediyosak bana tek kelimesi tutmadı.Çokta pembe tablocuydu benim bahsettiğim Meryem.
 

Çok teşekkür ederim ama şuan bana en yakın yer bakırköy olduğu için ve acil gitmek istediğim için bakırköyde olsa çok sevinirim. Andaçı düşündüm ama bilemiyorum bazısı da o kadar iyi değil yazmış bir de zaten 4e kadar bakıyormuş Bir de şu duygum cafe ile ilgili sanırım pek bilgi yok forumda bi iki yerde gördüm sadece Neyse ben biraz daha araştırayım
 

bana harf saymadı çat diye söyledi ismi hatta başka isimlerde söyledi şok oldum karşılıklı enerji meselesi olduğuna inanırım ben bu işin başkalarına döktürenlerin bana tek kelime edemediklerine de şahit oldum bende
neticede biraz terapi biraz eğlence gözüyle bakmak lazım fallara
 
Tabiki öyle, bende Nostradamus'la karşılaşacağımı hiçbi zaman ummadım.Ama bazîlarıda var ki( hatta hatırı sayılîr mevcutta bunlar)gerçekten müşteriyi keklemeyi ,özelliklede fal konusunda ilk denemeleri olan kişileri alık insan yerine koymayî pek seviyolar.Ne yazık ki bòyle merhametsizlerde yok değil.
 

herhalde yanlışp anlama oldu; ben eminenin falının kalitesini değerlendirmedim ki. Sadece medyatik bir isim olduğu için kendisinden örne3k verdim; böyle böyle....olmasına rağmen fiyatı çok daha az..şeklinde.
 

Bilemedigi için çok para istese iş yapamaz 50 tl bile çok onun için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

olmaz mı bana da denk geldi neticede adım başı falcı cafelerde %80 ninin samimiyetsiz olduğuna bahse girerim :) insan bazen sorularının cevabını bulmak için medet umabiliyor ne yazık ki arz talep meselesi diyelim bunun modasıda geçer yakında üç beş sene önce gizli bakılırdı şimdi heryerde mübarekler
 
Bilemedigi için çok para istese iş yapamaz 50 tl bile çok onun için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilememesi konusunda sana katılı8yorum. Hatta birkaç hafta önce emine hakkında olumsuz şeyler yazmıştım. Dün Cezmiye de baktırdım telefonda. Ama anlattıklarının yarısını anlamadım çünkü çokı hızlı konuşuyor. Sen denedin mi Cezmiyi?
 


Cezmiye ulaşabildiniz mii ?? :)) Ben arıyorum ama cevap alamadım hiç
 
PELİN08 Bende Saadet hanıma bakım yaptırmıştım bana senin dediğin gibi değil çok güzel seyler söylemişti hatta büyük bir bunalım içinde oldugum erkek arkadaşımdan ayrı oldugum dönemde sevdiğim adamın bana evlenme teklifi edecegini söylemişti gittiğim diğer falcılar mı desem medyumlar mı desem hepsi de geri dönmeyeceğini baskasının oldugunu söylemişti ama sürpriz bir şekilde evlenme teklifi etti.anlatmaktan çok hoşlanıyorum hatta nasıl oldugunu.. evlilik teklifi olacağı zaman benim korkacağımı da tarif etmişti.ben kendisinden çok memnunum.konuyu bastan sona kadar okudum haftalarımı aldı.aralarında asla ve asla gitmeyeceğim falcıların övüldüğünü duydum.iyi ve merhametli insanlarla karşılaşmanızı temenni ederim.
 

Duygum cafeye ben gittim ama duygu hanim orayi tamamen ortagina devretmis ve 2 yıl once ayrılmış. 1 ay önce falan gittim. Diğer dediğiniz falcı nedense içime sinmedi baktirmadan döndüm laf cafeye gittim.
 

Ya canim yiğitin numarasi sende vardir. Haftalardir istiyorum şurdan cevap veren olmadi. Varsa bi rica etsem atar misin?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…