antalyadanmisin nasil ulastin saadet hnma
Duygum cafeye ben gittim ama duygu hanim orayi tamamen ortagina devretmis ve 2 yıl once ayrılmış. 1 ay önce falan gittim. Diğer dediğiniz falcı nedense içime sinmedi baktirmadan döndüm laf cafeye gittim.
antalyadanmisin nasil ulastin saadet hnma
PELİN08 Bende Saadet hanıma bakım yaptırmıştım bana senin dediğin gibi değil çok güzel seyler söylemişti hatta büyük bir bunalım içinde oldugum erkek arkadaşımdan ayrı oldugum dönemde sevdiğim adamın bana evlenme teklifi edecegini söylemişti gittiğim diğer falcılar mı desem medyumlar mı desem hepsi de geri dönmeyeceğini baskasının oldugunu söylemişti ama sürpriz bir şekilde evlenme teklifi etti.anlatmaktan çok hoşlanıyorum hatta nasıl oldugunu.. evlilik teklifi olacağı zaman benim korkacağımı da tarif etmişti.ben kendisinden çok memnunum.konuyu bastan sona kadar okudum haftalarımı aldı.aralarında asla ve asla gitmeyeceğim falcıların övüldüğünü duydum.iyi ve merhametli insanlarla karşılaşmanızı temenni ederim.
yiğit kimdir? evi nerededir? okudum ama hatırlayamıyorum... biraz kendisinden bahseder misiniz? yaşı kaçtır? evli midir?
uswind cnm anlamadim noldu
cezmiye yıllar önce baktırmıstım, cok pahalıydı o zamanlar. Şimdi yeni favorim var venim ama beklemedeyimCezmiye ulaşabildiniz mii ?? :)) Ben arıyorum ama cevap alamadım hiç
cezmiye yıllar önce baktırmıstım, cok pahalıydı o zamanlar. Şimdi yeni favorim var venim ama beklemedeyim
cezmiye yıllar önce baktırmıstım, cok pahalıydı o zamanlar. Şimdi yeni favorim var venim ama beklemedeyim
Kim peki yeni favoriniz??
Yasemin diye biri bana bi söylediği daha ilk akşam gerceklesti diğerlerini bekliyorum, arkadasıma bugunkü durumunu tamammen anlattı diğerlerini oda bekliyor, bizde tavsiyeyle gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?