İstanbul'da Fal - Falcılar

yiğit kimdir? evi nerededir? okudum ama hatırlayamıyorum... biraz kendisinden bahseder misiniz? yaşı kaçtır? evli midir?

Bende istiyorummmmmmm ;(

yiğit kimdir? evi nerededir? okudum ama hatırlayamıyorum... biraz kendisinden bahseder misiniz? yaşı kaçtır? evli midir?

Ben kendi adıma yigitti önermem..2 kere baktırdım hiç bir dediği çıkmadı. Kişiden kişiye degişebiliyor. Kimisine dedikleri çıkıyormuş. Ama ben hiç memlun kalmadım ne yazık ki..Bakırköy'de evinde bakıyor. 30 yaşındaydı en fazla. Telefondada baktorabiliyorsun..

Son düzenleme:
askimveben bebana da aramayin bisey diyvek olursaniz msj atin ben ararim diyodu.ben Çok Zor ulastim 28 gun bekledim.sen harbi butun topigi bastan sona okudun mu :)

yapabilecegim bise yokki cnm ya :) sen bi camiiye ben bi camiiye dilenirsek baktirirz :))

Bencede... Ben evin ordaki köprüye mendil açayım en iyisi. Zenciler bile dileniyor burda :)

Son düzenleme:
baska falcilara odaklan en iyisi ya kotu yola duscez ya da dilenci olcaz ylksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…