Yasemin diye biri bana bi söylediği daha ilk akşam gerceklesti diğerlerini bekliyorum, arkadasıma bugunkü durumunu tamammen anlattı diğerlerini oda bekliyor, bizde tavsiyeyle gittik
Duygum cafeye ben gittim ama duygu hanim orayi tamamen ortagina devretmis ve 2 yıl once ayrılmış. 1 ay önce falan gittim. Diğer dediğiniz falcı nedense içime sinmedi baktirmadan döndüm laf cafeye gittim.
dene bakalım ben andaça da halilede baktıramadım hiç genelde dejavuya gidiyorum onlara baktıramayınca :)
Alıntı civcuv kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Yasemin diye biri bana bi söylediği daha ilk akşam gerceklesti diğerlerini bekliyorum, arkadasıma bugunkü durumunu tamammen anlattı diğerlerini oda bekliyor, bizde tavsiyeyle gittik
Tamam canım şimdi geçmiş mesajlarına baktım beykozda imiş sanırım ve evde bakıyormuş. Numarasını özelden atabilir misin?Bir de kaça bakıyor acaba?
edirneli melahate benim arkadaşım gitmişti çok memnun kaldı bizde gitmeyi düşünüyoruz tekrar ama numara yok tesadüf bulmuş arkadaşım anlattığına göre durumları bilmiş ve soyledikleride çıkmış arkadaşımaEvet, sitede yeniyim:))
Henüz siteye alışamadım. 19.06'da aşağıya kopyaladığım şu mesajla ilk yazımı göndermiştim.
""""Merhaba. Siteye yeni üye oldum. Şidiye kadarki ve çoğunluğu İstanbul'da olan deneyilerimi paylaşayım dedim.
İst. Göztepe Neval: Kahve falı bakıyor. Oldukça uzun sürüyor bakım. Neval Hanım çok iddialı. Sayfalarca not aldı. Zaanı gelenlerden hiçbirisi çıkmadı. Fiyatı yüksek (100 TL'den fazla)
İzmir Sevda: Mevcut ve geçmişi iyi biliyor. Gelecekle ilgili olanlardan kimisi çıktı, kimisi çıkmadı.
İzmir Şirinyer Fatma: Mevcudu çok iyi ve çok detaylı anlatıyor. Gelecekle ilgili olanlardan henüz tarih gelmedi.
İstanbul Esat Paşa Elif: Evinde bakıyor. Tarot ve kahveye bakıyor.Mevcudu olduğu gibi tarif ediyor. Gelecekle ilgililerden henüz tarih gelmedi.
İstanbul Emine: 2 kez baktırdım. Aynı konu hakkında farklı şeyler söyledi. Mevcutta iyi. Kısa sürüyor.""""
Ayrıca Küçükyalı/Cafe Zero Gül'ü tavsiye edebilirim. Sanırım Taksim'den gelmiş kendisi. Birkaç kez baktırdım. Kısa gelecekle ilgili söylediklerinden ve zamanı gelenlerden en önemlisi çıktı.
İstanbul/Arzu: Üsküdardaydı. 10 sene kadar önce çok gittim. Saçını kapatmak için şapka takardı. Dedikleri çıkmıştı ama cep telefonunu kaybettim, bulsam ararım.
İstanbul/Küçükyalı Sultan Teyze: Evinde bakıyor, yaşlı bir bayan. İlk baktığı fal çıktı, sonrakiler pek çıkmadı. Mevcudu iyi görüyor.
Şimdi de yana yakıla Edirneli Melahatin numarasına ulaşmaya çalışıyorum....
Surekli cebim durmadan calio demisti ondan herhalde ben de yuzsuz gibi hala numara istiyorum :) su sira cok kisiye baktiriyorum ve agzim acik kalicak sekilde budur demistim onu da kaybettim yaa :) falci onerin kizlaar krizim cok siddetli durumum kritikk :) bakanlarin cogu tirt elmirayla didem iyi bakmisti. Mercani da bu hafta ici deniycem. Telde bakan ve ani bilen birini onerirseniz baktiriyim deniyim.
edirneli melahate benim arkadaşım gitmişti çok memnun kaldı bizde gitmeyi düşünüyoruz tekrar ama numara yok tesadüf bulmuş arkadaşım anlattığına göre durumları bilmiş ve soyledikleride çıkmış arkadaşıma
Kizlar İstanbul'dan fal icin kimi onerirsiniz?
Su kisi harikadir, asla yanilmaz diyebileceginiz birisi var mi? Yalniz telefonla bakmasi lazim cunku Ankara'dayim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
beşiktaş mi cafede an ve durum analizini hande çok iyi yapıyor denedinmi bilmiyorum .benim şuan ki tüm durumlarımı bildi ve soyledi çok önemli bişeyde oldu ama şuan kaplıymış bayramdan sonra bakıcakmış
Numarasini gonderirsen bayramdan sonra deniyim
uzun zaman sonra dun gece toplu seansin ne oldugunu ogrendim ve katilirsam korkudan olecegim kanisina vardim :)
beşiktaş mi cafede an ve durum analizini hande çok iyi yapıyor denedinmi bilmiyorum .benim şuan ki tüm durumlarımı bildi ve soyledi çok önemli bişeyde oldu ama şuan kaplıymış bayramdan sonra bakıcakmış
Forumlarda ramazanda bakmiyor diye okumustum?? Siz giderseniz kendisini bulup bulamadiginizi bildirir misiniz? Peki malkara saglamtas koyu ayse hanimi duydunuz mu hic?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
numarasını özelden yazıyım dicem msj hakkım yokşöyle özetliyim cafe 12 de açılıo telefonda randevu vermeye 12 de başlıolar ama şöle bir sorun var kapıda gelenler erkenden sıra oluo numaralar bitio yani telefon işi biraz zor gidip beklemek lazım ben tam 5 saat bekledim ve ilk defa tarot baktırdım beklentimin çok üstündeydi ben memnun kaldım hatta benim için çok önemli bişey sordum o ay içinde oldu dene derim
numarasını özelden yazıyım dicem msj hakkım yokşöyle özetliyim cafe 12 de açılıo telefonda randevu vermeye 12 de başlıolar ama şöle bir sorun var kapıda gelenler erkenden sıra oluo numaralar bitio yani telefon işi biraz zor gidip beklemek lazım ben tam 5 saat bekledim ve ilk defa tarot baktırdım beklentimin çok üstündeydi ben memnun kaldım hatta benim için çok önemli bişey sordum o ay içinde oldu dene derim
https://tr.foursquare.com/v/mi-cafe-istanbul/527b70bb11d20bda6f8d4e8c burdan bakabilirsin iletişime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?