İstanbul'da Fal - Falcılar

Yasemin diye biri bana bi söylediği daha ilk akşam gerceklesti diğerlerini bekliyorum, arkadasıma bugunkü durumunu tamammen anlattı diğerlerini oda bekliyor, bizde tavsiyeyle gittik

Merhabalar,
Kimdir bu yasemin cafede falan mı bakıyor? Nerden nasıl ulaşabiliriz.

Duygum cafeye ben gittim ama duygu hanim orayi tamamen ortagina devretmis ve 2 yıl once ayrılmış. 1 ay önce falan gittim. Diğer dediğiniz falcı nedense içime sinmedi baktirmadan döndüm laf cafeye gittim.

Anladım canım, Laf cafe de kimi önerirsin peki? Tutturma oranları nasıl sence yakın zaman için?

Alıntı civcuv kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Yasemin diye biri bana bi söylediği daha ilk akşam gerceklesti diğerlerini bekliyorum, arkadasıma bugunkü durumunu tamammen anlattı diğerlerini oda bekliyor, bizde tavsiyeyle gittik

Tamam canım şimdi geçmiş mesajlarına baktım beykozda imiş sanırım ve evde bakıyormuş. Numarasını özelden atabilir misin?Bir de kaça bakıyor acaba?

Son düzenleme:
dene bakalım ben andaça da halilede baktıramadım hiç genelde dejavuya gidiyorum onlara baktıramayınca :)

Dejavuya ben de sık gidiyorum ama dedikleri çıktı mı sende hiç? Ben de genelde isim ve an konusunda çok iyiydiler özellikle yiğite baktırdım ben ama geleceğe yönelik söledikleri çok geniş zamanlı ve açıkcası şuanki durumda çıkması muhtemel görünmeyen şeyler. Bilemiyorum. Bir de Neşeyi denedim orada ama o da gelecek konusunda fos bence. Sen de durum nedir canım çıktı mı ya da kime baktırıyorsun orada? Bir de Halil iyi mi dersiniz? Tavsiye eder misiniz?

kizlar Birsenin telini bilen yok mu? bin tane falci onerilmis kafam allak bullak

edirneli melahate benim arkadaşım gitmişti çok memnun kaldı bizde gitmeyi düşünüyoruz tekrar ama numara yok tesadüf bulmuş arkadaşım anlattığına göre durumları bilmiş ve soyledikleride çıkmış arkadaşıma

beşiktaş mi cafede an ve durum analizini hande çok iyi yapıyor denedinmi bilmiyorum .benim şuan ki tüm durumlarımı bildi ve soyledi çok önemli bişeyde oldu ama şuan kaplıymış bayramdan sonra bakıcakmış

Forumlarda ramazanda bakmiyor diye okumustum?? Siz giderseniz kendisini bulup bulamadiginizi bildirir misiniz? Peki malkara saglamtas koyu ayse hanimi duydunuz mu hic?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar İstanbul'dan fal icin kimi onerirsiniz?
Su kisi harikadir, asla yanilmaz diyebileceginiz birisi var mi? Yalniz telefonla bakmasi lazim cunku Ankara'dayim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Elmira orta seker telde bakiyo diger baktirdiklarim yanilmaz diyemiycem henuz
esat elif, yigit ,mercan sayhan , kucukyali gul , mersin refika ,elmira hepsi telefonda bakiyo

varsa bi tavsiye ben de deniyim

uzun zaman sonra dun gece toplu seansin ne oldugunu ogrendim ve katilirsam korkudan olecegim kanisina vardim :)

numarasını özelden yazıyım dicem msj hakkım yok şöyle özetliyim cafe 12 de açılıo telefonda randevu vermeye 12 de başlıolar ama şöle bir sorun var kapıda gelenler erkenden sıra oluo numaralar bitio yani telefon işi biraz zor gidip beklemek lazım ben tam 5 saat bekledim ve ilk defa tarot baktırdım beklentimin çok üstündeydi ben memnun kaldım hatta benim için çok önemli bişey sordum o ay içinde oldu dene derim

ramazandan sonra düşünüyoruz gidelim burdan paylaşırım .ben motor ayşe diye birini duymuştum arkadaşımdan duydum çok ii falan demişti oda dediğin taraflarda unuttum tam olarak sanırım aynı kişiden bahsediyoruz

https://tr.foursquare.com/v/mi-cafe-istanbul/527b70bb11d20bda6f8d4e8c burdan bakabilirsin iletişime

Gidip ikikere baktıramadan döndüğüm kafe :)

benim en ufak şeylerde bile gittiğim bi falcım var ablamın arkadası sayesinde keşfettim silivride hatice abla evde bakıyor 25 tl ye enerjisi çok yüksek kişinin düşüncelerini hissiyatını ne düşündüğünü herşeyi söylüyor uzunda bakıyor anlık durum ve tahminler çok isabetli kısaca paylaşım yapıyım. benim uzun süreli bir ilişkim ayrıldık daha sonra tekrar bi araya geldik ben artık umudumu kesip benimle ciddi düşünen birine yöneldim sonra yapamadım ayrıldım ve yine devam ettik neden ayrıldığımı araya bi başkasının bi dönem girdiğini süresine kadar söledi şuan barışmışsınız dedi ama bi haftadır kopukluk var bu akşam yada yarın akşam arıcak seni dedi ben inanmadım gerçektende ertesi akşam aradı tele bi baktım erkek arkadaşım arıo bian telefonu elimden atıcaktım korktum çünkü haketten arıcak dedi beklemediğim bişeydi zaman konusunda çok isabetli benimle birlikte gelen arkadaşım sevgilisinden ayrılmıştı 56 gün sonra dönücek dedi ama yine olmucak gerçektende saydık 56 2 yıldır giderim üstüne tanımam ama beşiktaş handeye kuzenim ısrar etti bu kadın benim için üst seviyede olduğu için kimse tatmin etmiodu fal konusunda ama gördümkü handede çok iyi benim bu gittiğim kadınla bi çok şey birerir aynı söyledikleri bu arada hatice abla şak die isim söylüo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…