merhaba canım,silivrideki hatice abla telefonda da bakıyor mu ? rica etsem telefonunu verebilir misin?
beşiktaştaki hande için randevulu bakıyor diye bir duymuştum , bilgin var mı telefonu varsa onu da alabilir miyim?
sevgiler
Hatice abla nın telefonunu öğrenebildin mi acaba? bende baktırmak istiyorum da:) ve ulaşırsan beni de bilgilendirir misi arkadaşım?
Öğrenemedim konuyu tekrarlıyım arkadan çok şey yazılınca kaynamış olabilir:)
silivrideki hatice abla telefonda bakıyor mu , bilen varsa numarasını mesaj atabilir misiniz?
Bir de beşiktaşta hande hanım randevu ile mi bakıyor bilgisi olan var mı ?
Hatice hanim telde bakım yapmiyormus daha önce soylendi
ben tavsiye edebilirim... dedıklerını bırebır yaşadığım bırı...ama pendık değil kartalda
Çok sevinirim.Telefon numarası,adresi falan var mı, nerede bakıyor?
blogu sürekli takip edemiyorum 5000küsür sayfa malum okunmuyor:)
beşiktaştaki hande hanım için randevu gerekiyor mu bilgisi olan var mı kızlar?
Canim ben baktırdim iyiydi fena değildi abinin şaşırtan saptanması oldu açıkçası ama canı istediğinde bakan bi bayan azcık agresif ama güzel baktı ramazan sonuna kadar yok diye duydumkizlar bu ayse baci taksimdeki ayse baci tamam buldum bulmasinada. bu hangi gunler orada ben anlamadim her zmn orada olmuyo cunku bilen varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ramazan dolayısı ile kapalı suan.kapıdan sıraya giriyorsun.günlük kapasitesi dolunca geri çeviriyorlar. Yer kalırsa telefondan randevu veriyorlar.2 kere gittim baktıramadan döndüm
selam kızlar... forumda yeniyim... şimdiye kadar bir çok falcıya gittim... ama foruma girme ihtiyacı duymamıştım... baktım burada güzel bilgi paylaşımları oluyor bende katılayım dedim.... ben pendik civarında oturuyorum... Ümraniye dideme uzun süre gittim... bildiği de oldu bilmediği de... bakırköydeki kafeleri de epey bi dolandım.... ama budur dediğim olmadı. şimdi yeni bir arayış içindeyim..yardımınıza ihtiyacım var
canim yok tekrar gitmedim acikcasi. yani hayatimda o kadar cok falciya gittimki. cok ii bakan iki falcim var. ama onlar devamli devamli bakmiyolar bana. yani onlara kalsa 2 ayda bi alicaklar fala. ben ise hergun hergun bi aksiyon patladigi icin bende devamli baskasini kesfetme derdine dustum
:)) Seni anlıyorum. Adamlar bir bilselerdi, her bir aksiyon patlatmalarının bizlerin fal giderlerini nasıl tırmandırdığını, belki akıllı uslu varlıklara dönüstürürlerdi kendilerini.
Senin çok iyi bakan 2 falcın, bu forumda ismi geçen kişilerden mi? isimleri ne? Ayrıca seninkiler yine insaflıymış, benim bildiğim bir tanesi 3 ay önce bakmıyor bir daha.
hayir canim bu forumda duymadim acikcasi. abla kardes bakiyolar. biri su fali bakiyo. normalde 300 e bakiodu simdi biraz israr ettiginde 150 ye bakiyo. digeri tvlere cikan bi medyumdu onunda ismi oznur
bu silivvrideki haticenin numarasini banada yollarmisiniz rica etsem
msj atıyım ama teefonda bakmıyor
merhaba canım,silivrideki hatice abla telefonda da bakıyor mu ? rica etsem telefonunu verebilir misin?
beşiktaştaki hande için randevulu bakıyor diye bir duymuştum , bilgin var mı telefonu varsa onu da alabilir miyim?
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?