İstanbul'da Fal - Falcılar

Hatice abla nın telefonunu öğrenebildin mi acaba? bende baktırmak istiyorum da:) ve ulaşırsan beni de bilgilendirir misi arkadaşım?

Hatice abla nın telefonunu öğrenebildin mi acaba? bende baktırmak istiyorum da:) ve ulaşırsan beni de bilgilendirir misi arkadaşım?

Öğrenemedim konuyu tekrarlıyım arkadan çok şey yazılınca kaynamış olabilir:)
silivrideki hatice abla telefonda bakıyor mu , bilen varsa numarasını mesaj atabilir misiniz?
Bir de beşiktaşta hande hanım randevu ile mi bakıyor bilgisi olan var mı ?

Hatice hanim telde bakım yapmiyormus daha önce soylendi

Hatice hanim telde bakım yapmiyormus daha önce soylendi

blogu sürekli takip edemiyorum 5000küsür sayfa malum okunmuyor:)
beşiktaştaki hande hanım için randevu gerekiyor mu bilgisi olan var mı kızlar?

kızlaqr geçmiş birkaç sayfayı okudum mi cafe(beşiktaş hande) ramazan ayı boyunca kapalıymış hazır mazeretim varken gideyim demiştim ,boşuna gitmeyelim o zaman bir arkadaş yazmış.
silivrideki Hatice ablanın telefonunu gönderebilirseniz çok makbule geçer , kızlar acillll

selam kızlar... forumda yeniyim... şimdiye kadar bir çok falcıya gittim... ama foruma girme ihtiyacı duymamıştım... baktım burada güzel bilgi paylaşımları oluyor bende katılayım dedim.... ben pendik civarında oturuyorum... Ümraniye dideme uzun süre gittim... bildiği de oldu bilmediği de... bakırköydeki kafeleri de epey bi dolandım.... ama budur dediğim olmadı. şimdi yeni bir arayış içindeyim..yardımınıza ihtiyacım var

blogu sürekli takip edemiyorum 5000küsür sayfa malum okunmuyor:)
beşiktaştaki hande hanım için randevu gerekiyor mu bilgisi olan var mı kızlar?

Ramazan dolayısı ile kapalı suan.kapıdan sıraya giriyorsun.günlük kapasitesi dolunca geri çeviriyorlar. Yer kalırsa telefondan randevu veriyorlar.2 kere gittim baktıramadan döndüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar bu ayse baci taksimdeki ayse baci tamam buldum bulmasinada. bu hangi gunler orada ben anlamadim her zmn orada olmuyo cunku bilen varmi

Canim ben baktırdim iyiydi fena değildi abinin şaşırtan saptanması oldu açıkçası ama canı istediğinde bakan bi bayan azcık agresif ama güzel baktı ramazan sonuna kadar yok diye duydum

demek çok iyi bakıyor sağol canım handeyi yazdım bir kenara

canım o anda beğendiğim çok kişi oldu ama gelecek konusunda beklemede bende şuan bakırköyde bende epey bir kişiye gitmişimdir...
beşiktaş hande için çok iyi diyorlar ama ramazanda kapalıymış, silivride de bir hatice abla furyası çıktı ama telefonunu bulamadım henüz o da çok iyiymiş:)

:)) Seni anlıyorum. Adamlar bir bilselerdi, her bir aksiyon patlatmalarının bizlerin fal giderlerini nasıl tırmandırdığını, belki akıllı uslu varlıklara dönüstürürlerdi kendilerini.

Senin çok iyi bakan 2 falcın, bu forumda ismi geçen kişilerden mi? isimleri ne? Ayrıca seninkiler yine insaflıymış, benim bildiğim bir tanesi 3 ay önce bakmıyor bir daha.

hayir canim bu forumda duymadim acikcasi. abla kardes bakiyolar. biri su fali bakiyo. normalde 300 e bakiodu simdi biraz israr ettiginde 150 ye bakiyo. digeri tvlere cikan bi medyumdu onunda ismi oznur

oznurda 40 a bakiyodu

Kızlar benimde çok ihtiyacım var!!
Şöyle gerçekten bakıp bilen biri varmı tanıdığınız. Telefonu olur yeri olur. Ayy aldatılıyorum sanırım deliricem!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…