İstanbul'da Fal - Falcılar

oznurda 40 a bakiyodu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cansinnn, geçen gün Öznur ve kardeşinden söz etmiştin. Kardeşi 150 veya 300'e bakıyor demiştin. Bu bayanın ismi nedir? İstanbul'da mı? Kendisine nasıl ulaşabilirim? Telefonda bakıyor mu? Bana biraz bilgi verir misin bu bayan hakkında, yani falıyla ilgili değerlendirmen nasıl?

canim evet istanbul bahcelievlerde oturuyo ordada bakabilio bide simdi bakirkoyde oluo cogu zmn ordada aradiginda bakim yapabilio.

canim kadinin degiik hisleri var dedelerimi ne varmis onlar yardimiyla suda goruyo dualarla kagida aktirip su destekli bakio

canim kadinin degiik hisleri var dedelerimi ne varmis onlar yardimiyla suda goruyo dualarla kagida aktirip su destekli bakio

Ben İzmir yakınlarında yaşıyorum. Önümüzdeki günlerde İstanbula gitme planım yok. Telefonda bakar mı acaba? Bakarsa numarasını bana gönderir misin?

Yardımcı olmak istemiyorsun galiba. Neyse kalsın, boşver.

yok canim ne alakasi var telden bakip bakmadigini bilmiyorum o yuzden kendisine sorar o sekilde elbette yardimci olurum. kendisi herkesi bakima almadigi icin ondan direk sormadan net konusmadim. neden yardimci olmiyayim hepimizde ayni sıķıntı sonucta

Kusuruma bakma lütfen, yanlış anladım.

Arkadaşlar geçen Angel's diye bi cafeye gittim.Kadıköyde.Aklımda bi falcı yoktu tesadüfen yasemin hanıma yönelltiler.İsmimi soyadımı sordu kahveden fala devam etti bi anda sevgilimin adını söyledi yerimden sıçradım.Çok memnun kaldım.Bi kaç arkadaşım daha gitti onlarda iyi yorumlarda bulundu.Tavrı ve fal bakımı olarak çok iyi diyebilirim..

Son düzenleme:

kaca bakiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…