İstanbul'da Fal - Falcılar

Sevgili cansinnn86, umutlarim tuzla buz oldu su anda.:) himmm galiba sana da benzer bir onerisi olmus, olumsuz etkileri giderme bakimindan. Benim meselem de bir mucize gerektiriyor. Sana inaniyorum. Ama yaptigimiz, yani fal baktirmak, buyu cozdurmek, vs vs bunlardan hangisi akilci davranislar ki. Umut fakirin ekmegi hesabi bile bile lades demek oluyor bu durumlar. Peki sen tekrar gidip durumu anlattin mi kendisine?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım yeni gördüm msjını kusura bakma , dejavuda edi an yakın zamanda dedikleri çıkıyo bende ama hiç bir arkadaşım beğenmez onu :) ben diğerlerini beğenmiyorum .. Halil'e baktıramadım bilemiyorum zaten Ramazan dan önce jübilemi yaptım artık baktırmıyorum :) en güzeli de bu fallara verdiğim parayla başka şeyler yapıyorum artık daha iyi geliyo :)

Selam kızlar,
Bir süre önce mandal cafe adaya gitmiştim açıkçası şu ana kadar gittiklerimin en iyisiydi.Soru sormadan takır takır anlatmıştı ve hiç hayatımın dışında farklı birşey de söylememişti gelecek konusunda tarihler henüz gelmedi ama net konuşan bir adam.
Daha önce baktıran ve tarihler konusunda tuttuğunu düşünen en azından olacak dediği şeylerin gerçekleştiği var mı aranızda?

bahsettigin bakirkoy mandal cafeyse bende tutmadi cnm.

aynen bakırköydeki mandal cafe, adam benim hayatımdaki o kadar çok detayı bildi ki şaşırmış vaziyette kalktım en son soru sorabilirsin deyince soru soracak birşey bulamadım sadece emin misiniz dedim dediği birkaç şeyin olup olmayacağı konusunda o da tekrar yorumlarını yapıp eminim dedi öylece ayrıldık:)
internetten araştırıp gitmiştim oraya dediği çıktı diyen çok kişi duydum bir de buraya sorayım dedim ama senin tutmamış demek

Son düzenleme:
ins :)
başka ADA hakkında bilgisi olup paylaşan olursa sevinirim kızlar

Çok hızlı konuşuyor geçmişi azda olsa bildi ama gelecek cikmadi şaşırmadım. Ben cafe falcılarına güvenmiyorum genelde atmasyon oluyor kafe falcıları

bende geçmiş ve an ı çok iyi bildi hatta isim söylemeden önce bir kaç harf sallarlar ya o direkt söyledi ve karakter analizinde bu kadar sağlam yapan hiç görmedim ,dediğin gibi cafe falcılarına güvenmezdim ,çok iyi deyinceler gideyim dedim internettede araştırdım ve açıkçası ben memnun kaldım.kalmasam emin olun yazmazdım şuana kadar kimse için böyle düşünmemiştim ama gelecek senin patlamış ,sağlık olsun

canim yok tekrar gitmedim acikcasi. yani hayatimda o kadar cok falciya gittimki. cok ii bakan iki falcim var. ama onlar devamli devamli bakmiyolar bana. yani onlara kalsa 2 ayda bi alicaklar fala. ben ise hergun hergun bi aksiyon patladigi icin bende devamli baskasini kesfetme derdine dustum

ilk baktırdığında isim bilmeler, nokta atışları olur. ikinci gittiğinde bu sefer başkasının falına bakıldığını sanarsın. sonuç mu, çok kaptırma dediklerine dobrowski olabilirsin sonra

merhaba canım,silivrideki hatice abla telefonda da bakıyor mu ? rica etsem telefonunu verebilir misin?
beşiktaştaki hande için randevulu bakıyor diye bir duymuştum , bilgin var mı telefonu varsa onu da alabilir miyim?
sevgiler

kizlar bu ayse baci taksimdeki ayse baci tamam buldum bulmasinada. bu hangi gunler orada ben anlamadim her zmn orada olmuyo cunku bilen varmi

ilk baktırdığında isim bilmeler, nokta atışları olur. ikinci gittiğinde bu sefer başkasının falına bakıldığını sanarsın. sonuç mu, çok kaptırma dediklerine dobrowski olabilirsin sonra

ikinci kez aynı falcıya gitmem ben çünkü hatırlatıyolarlar onlara sana da tavsiye etmem en azından çok uzun bir ara vermen gerekiyor o işler biraz başka çünkü :))

ikinci kez aynı falcıya gitmem ben çünkü hatırlatıyolarlar onlara sana da tavsiye etmem en azından çok uzun bir ara vermen gerekiyor o işler biraz başka çünkü :))

Tam tersi aradan uzun zaman geçmişti ikinci gittiğimde. hiç hatırlamadı beni haliyle daha önce söylediklerinide hatırlamamıştı zaten.. neyse adaya bir daha gitmedim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…