canim hasan beye bende baktirmistim. bu adam sana evlilik konusmasin gel yuzume tukur dedi. ayrildik adamla. diil evlilik suratima bakmio. dediklerinin olmasi icin mucize olmasi gerek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bana Pendik tarafında bir falcı tavsiye eder misiniz?
Kızlar bana Pendik tarafında bir falcı tavsiye eder misiniz?
Dejavuya ben de sık gidiyorum ama dedikleri çıktı mı sende hiç? Ben de genelde isim ve an konusunda çok iyiydiler özellikle yiğite baktırdım ben ama geleceğe yönelik söledikleri çok geniş zamanlı ve açıkcası şuanki durumda çıkması muhtemel görünmeyen şeyler. Bilemiyorum. Bir de Neşeyi denedim orada ama o da gelecek konusunda fos bence. Sen de durum nedir canım çıktı mı ya da kime baktırıyorsun orada? Bir de Halil iyi mi dersiniz? Tavsiye eder misiniz?
bahsettigin bakirkoy mandal cafeyse bende tutmadi cnm.
kimi bi yeri over kimi gomer ins saana tutar.
ins :)
başka ADA hakkında bilgisi olup paylaşan olursa sevinirim kızlar
Çok hızlı konuşuyor geçmişi azda olsa bildi ama gelecek cikmadişaşırmadım. Ben cafe falcılarına güvenmiyorum genelde atmasyon oluyor kafe falcıları
Sevgili cansinnn86, umutlarim tuzla buz oldu su anda.:) himmm galiba sana da benzer bir onerisi olmus, olumsuz etkileri giderme bakimindan. Benim meselem de bir mucize gerektiriyor. Sana inaniyorum. Ama yaptigimiz, yani fal baktirmak, buyu cozdurmek, vs vs bunlardan hangisi akilci davranislar ki. Umut fakirin ekmegi hesabi bile bile lades demek oluyor bu durumlar. Peki sen tekrar gidip durumu anlattin mi kendisine?
Arkadaşlar ayşe bacı diye bayan bakiyormus felaket bişey diyorlar yakın dostlarımdan duydum bugün denicem
Selam kızlar,
Bir süre önce mandal cafe adaya gitmiştim açıkçası şu ana kadar gittiklerimin en iyisiydi.Soru sormadan takır takır anlatmıştı ve hiç hayatımın dışında farklı birşey de söylememişti gelecek konusunda tarihler henüz gelmedi ama net konuşan bir adam.
Daha önce baktıran ve tarihler konusunda tuttuğunu düşünen en azından olacak dediği şeylerin gerçekleştiği var mı aranızda?
benim en ufak şeylerde bile gittiğim bi falcım var ablamın arkadası sayesinde keşfettim silivride hatice abla evde bakıyor 25 tl ye enerjisi çok yüksek kişinin düşüncelerini hissiyatını ne düşündüğünü herşeyi söylüyor uzunda bakıyor anlık durum ve tahminler çok isabetli kısaca paylaşım yapıyım. benim uzun süreli bir ilişkim ayrıldık daha sonra tekrar bi araya geldik ben artık umudumu kesip benimle ciddi düşünen birine yöneldim sonra yapamadım ayrıldım ve yine devam ettik neden ayrıldığımı araya bi başkasının bi dönem girdiğini süresine kadar söledi şuan barışmışsınız dedi ama bi haftadır kopukluk var bu akşam yada yarın akşam arıcak seni dedi ben inanmadım gerçektende ertesi akşam aradı tele bi baktım erkek arkadaşım arıo bian telefonu elimden atıcaktım korktum çünkü haketten arıcak dedi beklemediğim bişeydi zaman konusunda çok isabetli benimle birlikte gelen arkadaşım sevgilisinden ayrılmıştı 56 gün sonra dönücek dedi ama yine olmucak gerçektende saydık 56 2 yıldır giderim üstüne tanımam ama beşiktaş handeye kuzenim ısrar etti bu kadın benim için üst seviyede olduğu için kimse tatmin etmiodu fal konusunda ama gördümkü handede çok iyi benim bu gittiğim kadınla bi çok şey birerir aynı söyledikleri bu arada hatice abla şak die isim söylüo
ilk baktırdığında isim bilmeler, nokta atışları olur. ikinci gittiğinde bu sefer başkasının falına bakıldığını sanarsın. sonuç mu, çok kaptırma dediklerine dobrowski olabilirsin sonra
ikinci kez aynı falcıya gitmem ben çünkü hatırlatıyolarlar onlarasana da tavsiye etmem en azından çok uzun bir ara vermen gerekiyor o işler biraz başka çünkü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?