İstanbul'da Fal - Falcılar

her gelen bi isim soyluyo.bir isime bi kisi çok iyi diyo digeri parana yazik.insan kime gidecegoni bimemiyo ben arastirmadigim falciya tmem açikçasi.

kizlar ben dun bi sey yaptirdim yapimirken ampullerden cizir cizir sesler geldi bana temassizlik var de di.aaksam eve geldim benim uçlu aampullerden biri cizirdiyp yanip soner gibi yapti.tesaduf mu içime bi korku girdi

Hatice hanimi senden duydum ilk defa, hemen istedim :) en son istanbul tarafindan avcilar a kadar uzanmistim silivriye gecememisim :)

ya tamamen benim sapsalligim cunku iki arada bir derede okuyorum telefondan forumu, sonra isimleri karistiriyorum, screenshot alip sonra bunlardan da numara isteyim diyorum hepsi birbirine giriyo, o ara birkac kisiyle de mesajlastim...simdi sakin okuyunca oldu, aticam maili bsn cim :)
Ha bi de 5dk da bir msj uyarisini gorunce komple darlanip cikiyorum! site yonetimi, biraz daha kullanimi rahatlastiramiyor muyuz? mesela foruma yazdiktan sonra en son sayfaya atmasa, okudugum sayfayi unutuyorum sayfa
mrb numarayı isteyenlere mailden cvp verdim ama kim kimdir mailde bilmediğim için numara ulaştımı sana ?

Kızlar Fal Bakıyorum Tarot ve Kave Falı bakıyorum bana bu email adresinden ulaşabilirsiniz... ...

İlgilenen varsa bekliyorum kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm kızlar ben geçen kardeşimin arkadaşına baktım herşei süperr bilio ve bu tanıdıklara bakıo varya bnm diyen falcılara taş çıkatır fincanı yarım saate anca yorumluyo şirinevlerde oturuo en kısa zamanda yanına gidicem:)

Canim baktirmis olmalısın nasildi

Merhaba. Hasan bey, sempatik bir adam. Ben daha once internette bir blogda hasan beyden soz edildigini okumustum. Galiba neysehalimciksinfalim gibi birseydi. Hasan bey cok fazla detaya girmeden benim, erkek arkadasim ve ailemle ilgili dogru, yani anlamli saptamalar yapti. Arkadasimin yasinin benimkinden daha kucuk oldugunu, simdiye kadar kac kisiyle iliskim oldugunu, nasil sonuclandigini, ne is yaptigimi ve su an is bakimindan nasil bir durumda oldugumu, bazi tilsimlari cozdurmek icin neler yaptirdigimi, ama bunlarin etkili olmadigini soyledi.bana bazi onerileri oldu ve bunlari yerine getirdigim takdirde bir istegimin %100 olacagini soyledi, hatta olmazsa gel yuzume tukur dedi. Onerisini yapacagim, sonucu gorecegiz. Fiyat 30 tl. Kahve veya tarot bakiyor. Gidecek olan olursa galiba tatile cikacak, gitmeden once sarmasik cafe/taksim, arayip sorun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim hasan beye bende baktirmistim. bu adam sana evlilik konusmasin gel yuzume tukur dedi. ayrildik adamla. diil evlilik suratima bakmio. dediklerinin olmasi icin mucize olmasi gerek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…