Canim özel msj gönderemiyorum Sarmaşık cafe yazarsan google cikiyoCemris selam, ayse bacinin telf' bana acilen bildirir misin luttfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cemris yigit hakkinda bende sadece yazilanlari biliyorum agustosra ist gelicem o yuzden burda bi arkadasimin falcisina gidicez bi iki kisi daha bakiyprum ama içiçime ssinen olmadi daha.telde sevmiyorum pek
Bi falci bulamadık gitti
Canim özel msj gönderemiyorum Sarmaşık cafe yazarsan google cikiyo
Arkadaşlar ayşe bacı diye bayan bakiyormus felaket bişey diyorlar yakın dostlarımdan duydum bugün denicem
handeye ilişki odaklı baktırmıştım başarılıydı ben çok beğendim açıkcası mayıs ayında erkek arkadaşımın tayin olayı vardı onu sordum mayıs ayında gitmiştim zaten gitmiceğini ve sadece farklı bir bölgeye geçiceğini sölemişti gitmedi bu yıl ve yer değişimi onandı farklı semte geçicek diğer dedikleri için bi 7 ay sürem var umarım onlarda çıkar hatice ablayı ben söledim diye mi biliosun yoksa daha önceden biliomusun ?? numarası bende var ama msj hakkım yok benim hala
mrb numarayı isteyenlere mailden cvp verdim ama kim kimdir mailde bilmediğim için numara ulaştımı sana ?
Cemris, sarmasik kafedeyim, ayse hn yok, hasan beyi bekliyorum
Canim baktirmis olmalısın nasildiCemris, sarmasik kafedeyim, ayse hn yok, hasan beyi bekliyorum
belşse ben ıstıyorumm
belşse ben ıstıyorumm
Bende:) isterim
hatice ablanin numarasini bana atabilirmisin rica etsem
Canim baktirmis olmalısın nasildi
Merhaba. Hasan bey, sempatik bir adam. Ben daha once internette bir blogda hasan beyden soz edildigini okumustum. Galiba neysehalimciksinfalim gibi birseydi. Hasan bey cok fazla detaya girmeden benim, erkek arkadasim ve ailemle ilgili dogru, yani anlamli saptamalar yapti. Arkadasimin yasinin benimkinden daha kucuk oldugunu, simdiye kadar kac kisiyle iliskim oldugunu, nasil sonuclandigini, ne is yaptigimi ve su an is bakimindan nasil bir durumda oldugumu, bazi tilsimlari cozdurmek icin neler yaptirdigimi, ama bunlarin etkili olmadigini soyledi.bana bazi onerileri oldu ve bunlari yerine getirdigim takdirde bir istegimin %100 olacagini soyledi, hatta olmazsa gel yuzume tukur dedi. Onerisini yapacagim, sonucu gorecegiz. Fiyat 30 tl. Kahve veya tarot bakiyor. Gidecek olan olursa galiba tatile cikacak, gitmeden once sarmasik cafe/taksim, arayip sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?