- 25 Ekim 2014
- 16
- 16
- 3
- 49
Yorumlarindan o kadar etkilendim ki,sonuna kadar haklisim gercekten de bende artik oyle dusunuyorum fallarla beraber biraz daha takintili hale geliyoruz kendimizi yasiyamiyoruz hayatimiz hep biseylere odakli oluyor dusunmekten yasayamiyorum resmen bende sen mutlu olmussun allahim insallah bizede yasatsin gercekten boyle bir yorum yaptigin icin sana cok tesekkur ederim kendi adimaa gercekten icinden gecenleri soylemissin insallah mutlulugun daim olsun bende birakmak istiyorumm insallah sana bir vesile olmus bizde bu kotu aliskanligimizdan kurtulurux insallah ama son falin cikmis bir falkolik olarak gozumden kacmadiSeni hatirlar gibiyim.. 3 sene oncesine kadar bende burda fal baktiranlar arasindaydim, belkide can SIKINTISINDANDI.. hic bilmiyorum.. gecmise soyle bir baktigimda biraz abarttigimi farkediyorum, hepsininde bir kisiye olan saplantidan olustugununda farkindayim. Cok gereksiz birseymis sahidende. Her falci ayni seyi soyledi, sadece iki falci bana tasinicagimi soylemisti, farkli bir kisiyle evlenicegimi vs.. Neyse, o kadar farklilikta olsun, ama biri esimin yuzundeki buyuk bene kadar tarif etmisti bana.. kadikoyde bir cafede baktirmistim.. 2013 senin yilin olucak demisti :) .. ama ne cafe nede cocugun ismi aklimda.. zaten ondan sonrada fal baktirmadim.
3 sene sonra neler oldu hayatimda; annem iyilesti, tum tedavisi bitti hatta. Ben mezun oldum.. ve cok sevdigim bir adamla evlendim.
Ben hep sunu savundum, akil verme dendi ama yine diyicem.. Hayatta kendinize yapacaginiz en guzel sey pozitif dusunmek ve saplantilarinizi hayatinizdan cikarmak olucaktir. Fal sadece eglencelik baktirmak icin olmali.. hatta olmamali, cunku ne olursa olsun, ne diyorlarsa biraz ciddiye aliyoruz. Ve bu kafamizdaki olaylari daha saplantili hale getiriyor. Cunku acikcasi onceki iliskilerimde hic saplantim olmamisken, fal baktirdiktan sonra saplantiyla tanistim. Insanin psikolojisini bozuyorlar.
canım falcıların dediklerine bakıpta hayatını yönlendirmemelisin bende aynı hataya düşüyorum ama görünce uyarmak istedimmiraya gittim yine, bu kadın artık beni tanıdığı iiçin faldan ziyade güzin ablalık yapmaya başladı sanırım. İki hafta önce gitmiştim bana sevdiğim çocuğun beni sevdiğini istanbula gelceğini uzun bir ilişki olacağını söylemişti. Aramız çocukla dengesiz gidiyor ama gerçekten geldi görüştük faln bugün kadına gittim fala dedi ki senin ilgin var çocuğa çocuk sana aşık değil bir ilişki olmayacak diye tamamen farklı şeyler söyledi. Nedir bu dengesizlik? Çok farklı şeyler söyledi benim de kafam karıştı kadına inanmalı mıyım? Gidecek falcı da bulamıyorum. Çocuktan da emin olamadığım için onun düşüncelerini anlamak istiyorum o yüzden falcıya gidiyorum. Bildiğiniz gidebileceğim düşünceleri analiz edebilecek falcı var mı?
evet cnm uzun zamandır tanırım anı cok ıyı bılıyolar andacta ama yarını degıl suan ne andac ne cıgdem ne dejavu cafe yıgıt ne evde bakan yıgıt benım ılıskımde sadece anı bıldıler fakat suan sevgılım benı terkettı ve hıc bır sey yokken gıttı ve ınstgramda baska bırıyle benı terkettıgı gun resımlerını koymus kımse yok dedıler hayatında belkı gunu bırlık ama aldatıldım ıste bende fallara bakıp ılıskınızı yonlendırmeyın derımarkadaşlar bakırköyde laf kafe çiğdem e fal baktıran varmı
aynen bende aslında öyle düşünüyorum parayla fal baktırma taraftarı değilim aslında keşke hiç baktırmasam. kardeşim çiğdem e baktırmışta beni heveslendirdi anı bilmişte gelecekle ilgili Allah bilir daha yeni . resmen kaşınıyorum yaevet cnm uzun zamandır tanırım anı cok ıyı bılıyolar andacta ama yarını degıl suan ne andac ne cıgdem ne dejavu cafe yıgıt ne evde bakan yıgıt benım ılıskımde sadece anı bıldıler fakat suan sevgılım benı terkettı ve hıc bır sey yokken gıttı ve ınstgramda baska bırıyle benı terkettıgı gun resımlerını koymus kımse yok dedıler hayatında belkı gunu bırlık ama aldatıldım ıste bende fallara bakıp ılıskınızı yonlendırmeyın derım
evet cnm uzun zamandır tanırım anı cok ıyı bılıyolar andacta ama yarını degıl suan ne andac ne cıgdem ne dejavu cafe yıgıt ne evde bakan yıgıt benım ılıskımde sadece anı bıldıler fakat suan sevgılım benı terkettı ve hıc bır sey yokken gıttı ve ınstgramda baska bırıyle benı terkettıgı gun resımlerını koymus kımse yok dedıler hayatında belkı gunu bırlık ama aldatıldım ıste bende fallara bakıp ılıskınızı yonlendırmeyın derım
ben 2 gun önce yıgıtteydım tanıstıgımızdan suana kadar saydı doktu fakat aldatılıcagımı bu olayları bılmedı kı cok umıtlıydım yıgıttenYiğit yakın vade olacakları bildimi sende peki cnm?
ben 2 gun önce yıgıtteydım tanıstıgımızdan suana kadar saydı doktu fakat aldatılıcagımı bu olayları bılmedı kı cok umıtlıydım yıgıtten
aldatıldıgımı ınstgramdan sevgılımın kardesının hesabından gordum tlf acmadı bana suanda gorusmuyoruzAaa eminmisin peki belki öle diildir:/ üzüldüm cnm ya:/
aldatıldıgımı ınstgramdan sevgılımın kardesının hesabından gordum tlf acmadı bana suanda gorusmuyoruz
Ay bilemedim o kdr kesin konustuysa ac yiğite sor bence böle demiştin vaziyet bu die umutlanıosun sonucta ve yanlış bilmiosam sende daimi baktırıosun[
yıgıt cok tatlı bırı zaten bugun yogundu gorusemedık ama yarın sorarım cok ıyı degılım cunku moraller sıfır
haklısın kendimi garantiye almak istiyorum ama iki hafta içinde de zıt şeyler söyleyince kafam karıştı. Fala inanmamaya başladım bilmiyorum yacanım falcıların dediklerine bakıpta hayatını yönlendirmemelisin bende aynı hataya düşüyorum ama görünce uyarmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?