inanmamak en iyisi zaten çok baktırınca bir zaman sonra saçma olduğunu anlıyorsun bir zaman sonra da bırakıyorsun ben henüz bırakamadım bakalımhaklısın kendimi garantiye almak istiyorum ama iki hafta içinde de zıt şeyler söyleyince kafam karıştı. Fala inanmamaya başladım bilmiyorum ya
haklısın kendimi garantiye almak istiyorum ama iki hafta içinde de zıt şeyler söyleyince kafam karıştı. Fala inanmamaya başladım bilmiyorum yacanım falcıların dediklerine bakıpta hayatını yönlendirmemelisin bende aynı hataya düşüyorum ama görünce uyarmak istedim
ben de bırakamadım ki yine hala falcı arıyorum. Sence falcı iki haftada niye zıt şeyler söyledi? Söyledikleri tutan bir falcıydı sonraları bozmaya başladı onu fark ettim ama anlattığı şeyler tutan bir falcıydı. Şimdi neye inanmalıyım. Ben bu çocuğa nasıl davranmalıyım?inanmamak en iyisi zaten çok baktırınca bir zaman sonra saçma olduğunu anlıyorsun bir zaman sonra da bırakıyorsun ben henüz bırakamadım bakalım
aha bu mira bana öyle yaptı iki hafta önce her şey sana bağlı soğuk davranıyorsun uzun bir ilişki olacak falan diye sayıştırdı. Bugün bana çocuk sana karşı bir şey hissetmiyor sen hissediyorsun ilişki olmayacak diye uzun uzun anlattı. İki hafta önce ben yine ona soğuktum şimdi gerçekten hoşlanıyorum ama böyle radikal değişim nasıl olur yaa2 gun önce guzel bır ılıskı tablosu cızılıyor 2gun gecıyor bozuluyorokadarda para verıyoruz
hiç sorma yarında izinliyim resmen kendimle cebelleşiyorum şu falcıya gidip gitmemekte2 gun önce guzel bır ılıskı tablosu cızılıyor 2gun gecıyor bozuluyorokadarda para verıyoruz
ya sen neyi merak ediyosun ? soru nehaklısın kendimi garantiye almak istiyorum ama iki hafta içinde de zıt şeyler söyleyince kafam karıştı. Fala inanmamaya başladım bilmiyorum ya
ben de bırakamadım ki yine hala falcı arıyorum. Sence falcı iki haftada niye zıt şeyler söyledi? Söyledikleri tutan bir falcıydı sonraları bozmaya başladı onu fark ettim ama anlattığı şeyler tutan bir falcıydı. Şimdi neye inanmalıyım. Ben bu çocuğa nasıl davranmalıyım?
konuştuğum çocuğun benden hoşlanıp hoşlanmadığını merak ediyorum ama iki hafta önce olumlu konuşan kadın şu an zıt konuştu ne konuştuğunu da hatırlamıyor. Çocukta pek değişiklik yok aynı davranıyor gibi.ya sen neyi merak ediyosun ? soru ne
falcılarla kendı ılıskını belırleme dogal ol hıslerınle hareket et tanımaya calıshaklısın kendimi garantiye almak istiyorum ama iki hafta içinde de zıt şeyler söyleyince kafam karıştı. Fala inanmamaya başladım bilmiyorum ya
ben de bırakamadım ki yine hala falcı arıyorum. Sence falcı iki haftada niye zıt şeyler söyledi? Söyledikleri tutan bir falcıydı sonraları bozmaya başladı onu fark ettim ama anlattığı şeyler tutan bir falcıydı. Şimdi neye inanmalıyım. Ben bu çocuğa nasıl davranmalıyım?
haklısın yaa biraz sakinleşip zamana bırakmayı denemeliyim :)bence gıdın bıraz gezın acılın acık havada bogaza ortakoye gıdın bır cay ıcın kumpır yıgn gelın enerjınız artıcak benım bu ılıskının olumsuzlugu yuzunden enerjımı dusurdum falcılarda
falcılarla kendı ılıskını belırleme dogal ol hıslerınle hareket et tanımaya calıs
sanırım bu kişinin gelecekle ilgili bazı kaygıları var. belki daha çok para kazanmak istiyor yada işe girmek. fakat seninle konuşmak isteyebilir yada nasıl söyliyim ikiniz bir ortak nktada anlaşabilirsiniz. fakat siz ortak bir noktada buluşup anlaşsanızda bile başladığınız şey başladığı gibi bitebilir. bittiği gibi de yalnız kalıp yalnızlığın tadına varabilirsiniz.konuştuğum çocuğun benden hoşlanıp hoşlanmadığını merak ediyorum ama iki hafta önce olumlu konuşan kadın şu an zıt konuştu ne konuştuğunu da hatırlamıyor. Çocukta pek değişiklik yok aynı davranıyor gibi.
oha inanmıyorum çok teşekkür ederim kısacası galiba kadının söylediği gibi bu çocuktan bir halt olmayacak :)sanırım bu kişinin gelecekle ilgili bazı kaygıları var. belki daha çok para kazanmak istiyor yada işe girmek. fakat seninle konuşmak isteyebilir yada nasıl söyliyim ikiniz bir ortak nktada anlaşabilirsiniz. fakat siz ortak bir noktada buluşup anlaşsanızda bile başladığınız şey başladığı gibi bitebilir. bittiği gibi de yalnız kalıp yalnızlığın tadına varabilirsiniz.
sana 4 kart çektim bu kadar yorumlayabildim. falcıya para bayılmabeleş
ya bence düşüncelerini fallara göre yönlendirme bu çocuğu da boşver zaten birşey hissediyorsa konuşur seninle.oha inanmıyorum çok teşekkür ederim kısacası galiba kadının söylediği gibi bu çocuktan bir halt olmayacak :)
sağol fal baktırmayı bırakıyorum :))ya bence düşüncelerini fallara göre yönlendirme bu çocuğu da boşver zaten birşey hissediyorsa konuşur seninle.
bende 3-4 gün önce bırakmıştım da demin yine fal kapattımsağol fal baktırmayı bırakıyorum :))
yol yakınken uzatmıyacaksın balık bastan kokarmısoha inanmıyorum çok teşekkür ederim kısacası galiba kadının söylediği gibi bu çocuktan bir halt olmayacak :)
yok falcıdan soğudum gitmem uzun bir müddet inş hayatın süprizlerle devam etmesini özledim belki bugün fal baktırmasaydım başka hisler, umutlar mutluluklar içinde olacaktım fakat şimdi kendimi üzüyorum. Baktırmayız inş.bende 3-4 gün önce bırakmıştım da demin yine fal kapattıminşallah seninki kalıcı olur canım
aslında çocukla aram fena gitmiyor bu fikri bana sadece fallar verdi. Bazen saçma düşündüğümü fark ediyorum. Oluruna bırakmak gerek yada :) Şu an duygularım konuşuyoryol yakınken uzatmıyacaksın balık bastan kokarmıs
yol yakınken uzatmıyacaksın balık bastan kokarmısoha inanmıyorum çok teşekkür ederim kısacası galiba kadının söylediği gibi bu çocuktan bir halt olmayacak :)
aslında çocukla aram fena gitmiyor bu fikri bana sadece fallar verdi. Bazen saçma düşündüğümü fark ediyorum. Oluruna bırakmak gerek yada :) Şu an duygularım konuşuyor[/QUOTEFallarla kafamızı karıştırıyoruz karşımızdakine sarıyoruz yapmayalım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?