Canimm yeni gordum mesajinislm cnm yiğitin numarasını bana atarmısın tşk:)
Aynı YİĞİT degıl dıye biliyorum çünkü Dejavu'daki yiğit i pek beğenmiyorlar sanırım...Dejavu'daki Yiğit ile telefonda bakan Yiğit aynı kişi mi? Değilse ben de Yiğit'in numarasını alabilir miyim?
Çünkü sürekli gittiğinde insana çok bir şey vermiyor artık. Bi saatten sonra sanki sallamasyon yapıyor.Aynı YİĞİT degıl dıye biliyorum çünkü Dejavu'daki yiğit i pek beğenmiyorlar sanırım...
Kim ki bu : )kızlar mrb.dısardan yorumlarınızı takıp ediyordum .sıteye şimdi uye oldum.bende daha onceden bır bayana fal baktırmıstım 2 ay önce. dedıklerının hepsı cıktı bır arkadasım aracılıgıyla gıtmıstım .aslında pek inanarak gitmedim ama kadının dedıklerı cıkınca cok sasırdım.yanlış hatırlamıyosam 40 tl felandı .bugune kadar baktırdıgımın en iyisiydı dıyebılırım.kafelerde bende cok baktırdım cok param gitti fallara:)
İyi de kim bu işte ? : )bende dediyinize gittim harika fal bakıyor 40 tl çok degildi olsada degeydi helal olsun kadına çok güzel baktı hepside çıktı vallahi ama kadında çok iyi allah yüregine vermiş teşerkürler bana söyledigin için yakında git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?