Wallahi okuyunca bile fenalık geldi...
Yalnız bu hande olayi çok abartilmis işimiz gücümüz kalmadı sabahin köründe numara alacağız sıra beklerken cafede yediğimiz içtiklerimizin parasini biz ödeyeceğiz sıra kimbilir kaçta gelir.
Kızlar aklınızı basınıza dewsirin böyle işine saygısı olmayan insanlara fal baktırmayin.
Not:musteri daima haklıdır :)
Ben gittim, sanırım 3 hafta falan oldu. Geçmişi iyi bildi. Ama benim çok emin olarak bildiğim bir konuda, tam tersini söyledi ki mümkün degil onun dediği gibi olması, ki benim için çok önemli bir konuydu o. Bana verdiği bir tarih vardı o tarih gecti dediği şey olmadı. Ama ben daha once de soylediğimi tekrar etmek istiyorum; LUTFEN VERILEN TARIHLERE HİÇ İNANMAYIN, ÇÜNKÜ CIKMIYOR! Üzülen siz oluyorsunuz. Belki dedikleri cıkacak ama cok sonra. Bana mesela yıllar once soylenen şey daha yeni çıktı biliyor musunuz? Hic tahmin etmediğim bir zamanda, ve asla inanmadıgım bir durum için, pat diye haber aldım ve cok şaşırmıştım, ve başka dedikleri de su an teker teker çıkıyor. Ama aynı insanın başkaları icin dediklerinin çıkmadıgına da şahit oldum. Ama bana dedikleri çıktı. (Ve bunları bana soyleyen medyumum artık Turkiye'de yaşamıyor, izini kaybettim) Onun icin tekrar söylüyorum, falcı falcı dolaşmayın, kafanız çok karışır. Bir kac kisiye baktırın, onu da çok sık olmamak kaydıyla baktırın, kendinizi kaptırmayın. Falcılara endeksli yaşam ancak sizi yorar ve fazla beklenti içine sokar. Kendi potansiyelinizi farkedemezsiniz. En iyisi bile, yukarda dediğim gibi zaman zaman yanılabiliyor ve bu sizi çok üzebiliyor da. Onun için siz kendiniz gercek bir seyler yapın, ya birilerine hayatınıza alın ya da çıkarın. Hepinize mutlu ve güzel günler!Arkadaşlar Melekler kahvesi Eren e baktıran var mı? herkes cok soyluyor bır turlu fırsat bulup gıdemedım. baktıran varsa yorum yapabılır mı?
Bir milyon fal baktırıp, hiçbirinin çıkmadığını görüp hala baktırma isteği. Bu nasıl bir dengesizlik bendeki?Daha fal baktırmam 1 aydr öyle her konuştgmz falcıya gittim 3 haftadr aldatılıomşm yeni ögrendm hepside evlilk mutluluk dedi boş yani fallar falan daha inanmamda
Bir milyon fal baktırıp, hiçbirinin çıkmadığını görüp hala baktırma isteği. Bu nasıl bir dengesizlik bendeki?
Ben de seni hatırlıyorum. Sanırım sürekli yurt dışına gidip geliyordun. Hatta sen içinden geldiği için bana bir iki yorumda bulunmuştun. Artık dışarıda baktırmayı bıraktım. Bile bile daha önce falı çıkmayan birine baktırmıyorum. Artık online falcılara baktırıyorum öylesine. Aklımda tutmuyorum yorumları. Ama biri de bilmez mi, buna kızıyorum. Hayatımdaki negatiflikleri çıkarsam onların yerine pozitif şeyler girse zaten sorunum kalmaz. Belirsizlik baktırma nedenim. Yıllardır bu belirsizlik bende bitmedi ne yazıkki...Seni hatirlar gibiyim.. 3 sene oncesine kadar bende burda fal baktiranlar arasindaydim, belkide can SIKINTISINDANDI.. hic bilmiyorum.. gecmise soyle bir baktigimda biraz abarttigimi farkediyorum, hepsininde bir kisiye olan saplantidan olustugununda farkindayim. Cok gereksiz birseymis sahidende. Her falci ayni seyi soyledi, sadece iki falci bana tasinicagimi soylemisti, farkli bir kisiyle evlenicegimi vs.. Neyse, o kadar farklilikta olsun, ama biri esimin yuzundeki buyuk bene kadar tarif etmisti bana.. kadikoyde bir cafede baktirmistim.. 2013 senin yilin olucak demisti :) .. ama ne cafe nede cocugun ismi aklimda.. zaten ondan sonrada fal baktirmadim.
3 sene sonra neler oldu hayatimda; annem iyilesti, tum tedavisi bitti hatta. Ben mezun oldum.. ve cok sevdigim bir adamla evlendim.
Ben hep sunu savundum, akil verme dendi ama yine diyicem.. Hayatta kendinize yapacaginiz en guzel sey pozitif dusunmek ve saplantilarinizi hayatinizdan cikarmak olucaktir. Fal sadece eglencelik baktirmak icin olmali.. hatta olmamali, cunku ne olursa olsun, ne diyorlarsa biraz ciddiye aliyoruz. Ve bu kafamizdaki olaylari daha saplantili hale getiriyor. Cunku acikcasi onceki iliskilerimde hic saplantim olmamisken, fal baktirdiktan sonra saplantiyla tanistim. Insanin psikolojisini bozuyorlar.
Ben de seni hatırlıyorum. Sanırım sürekli yurt dışına gidip geliyordun. Hatta sen içinden geldiği için bana bir iki yorumda bulunmuştun. Artık dışarıda baktırmayı bıraktım. Bile bile daha önce falı çıkmayan birine baktırmıyorum. Artık online falcılara baktırıyorum öylesine. Aklımda tutmuyorum yorumları. Ama biri de bilmez mi, buna kızıyorum. Hayatımdaki negatiflikleri çıkarsam onların yerine pozitif şeyler girse zaten sorunum kalmaz. Belirsizlik baktırma nedenim. Yıllardır bu belirsizlik bende bitmedi ne yazıkki...
Bu arada senin adına sevindim. Dilerim ben de mutluluğu yakalarım...
kadikoyde bir cafede baktirmistim.. 2013 senin yilin olucak demisti :) .. ama ne cafe nede cocugun ismi aklımda..Eminim yakalarsin, buna hazir olmalisin, belirsizlikler henuz hazir olmadigini gosterir.. onlara bir care bul bence. Ne istedigini bilmen sart.
Ben kendimden ornek vermek istiyorum. Benim su yilan hikayesi iliskimi sonlandirinca, icimde birseyler yeserdi sanki. Kendime firsatlar tanimaya basladim. Disari ciktim, eglendim, gezdim, tozdum ve onun istemedigi ne varsa yaptim.. Cok tesadufi bir sekilde yine bir arkadas ortaminda esimle tanistim. Onunla tanisma evresinde, eski sevgilim beni aramaya devam etti, ozlemeler, merak etmeler, nerde oldugumu sormalar.. hicbirine yanit vermedim. Sonra Izmire tasindim.. o esnadada hala sms atmaya devam etti.. ben yine hic yanit vermedim. Ve yeni hayata ve bu sefer mutlu oldugum bir hayata baslamis oldum.. Dusunsene ona ben geri donmus olsaydim, sefilleri oynuyodum suan.. Bence en buyuk kotulugu biz kendimiz kendimize yapiyoruz.. hersey dogru zamanda dogru karar vermekle alakali.. bana kim zarar verebilir ben istemedikten sonra oyle degilmi?
Bu arada ben Yiğit'den memnun kalmamıştım. Dediklerinin hiçbiri çıkmadı.Ooo eskiler toplanmış:) evlenen bile olmus sevindim biride amacına ulasmıs:) ben hala malumunuz fal baktırıorum yeni gözdem kurtuluş kurt:) anı ztn bilio yalnız güzel olan asla umut taciri diil neyse o.. Bu zmna kdr dediği dönemlerde dediklerini yasadım ama tanrıcılık oynamıo.. Bilirsiniz ben yiğitide severim buda denene bilir.. İsteyen numarasını varsa özelden yazsın bnm dısımdada biri denesin mrk
Bu arada ben Yiğit'den memnun kalmamıştım. Dediklerinin hiçbiri çıkmadı.
Gecen gun Yigitin soyledigi sey cikti o yuzden tekrar arayacagim demistim. Yine herseyi bildi diyebilirim. Telefonda fal bakilmasi olayina inanmayan biri olarak yigit bu isi biliyor diyecek durumdayim :) ayrica bana 'bazen cok fal baktiriyorsun sanirim ama bu seni olumsuz etkiliyor halsizlestiryor yapma bunu' falan dedi ki bu davranisi da gayet hosuma gitti. Ayrica sordugum bi konu vardi en gec ocak ayina kadar bitecek dedi ve bahsettigi sey ertesi gun oldu... artik falci falci dolanmaya son verdim ben darisi size kizlar :) benim icin Yigit ve Andac var artik eee bi de yolum düşerse Eskisehir Can&Can cafe deki Nil hanim :) gerisi boş. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?