- 14 Kasım 2014
- 20
- 1
- 86
- 39
3 vakit dideme 2 yada 3 kere gıtmıslıgım var hayatımda zaten olan birşeyi bilmişti onun dısında dediği bircok sey gelecek ılgılı bende cıkmadı..Eskı zamanda eskı erkek arkdsımla ılgılı baktırmıstım mesela kesın barısacaksınız senın bırkac ozel esyan var onda dedı evet dogruydu bosuna alma cunku sız barısacaksınız kesınlıkle almana bıle gerek kalmayacak demıstı..tam tersı oldu cok kotu bır sekılde ayrıldık aslada barısmam mesela suan gelse ayaklarıma kapansa bıle..yanı o anda karsı tarafın durumunu halını ne ruh halınde oldgunu merak edıyorsan belkı bı kısım ama asla gelecek ıle ılgılı soyledıklerı cıkmıyor bende 3 falında da tutmadı yazıyım dedım.
Laf cafe Halil ile kevser var aklımda gıdenler yorum yazabılır mı:? oncelıkle Halil cunku cok duydum ısmını?? cıgdemden daha ıyıyımıs??
bu kadının soyledıklerı sıze cıktımı?sız baktırdınızmı?
numarası var bende ama kargo falan zor iş:)Cikti. Evlenip 1 yil icinde bosanacagimi bilmisti. Evlenecegim adamin yüzündeki bene kadar bilmisti.
Fakat numarasına baktim simdi silmisim.Fatma adinda bi kadin. Kiziltepede kime sorsan taniyor.
numarası var bende ama kargo falan zor iş:)
ay ben o bayanı cok merak edıyodum ucreti nedir ve cok kalabalık oluyomu?Evet ben de o yuzden sildim numarasini.Istanbula tasindim.Artik baktiramam diye.Gecen 4 yil Urfada yaşıyordum ve Kiziltepeye gidip baktirabiliyordum.
Gittiğimde goruyordum kargoyla gelen fincanlari :)
ay ben o bayanı cok merak edıyodum ucreti nedir ve cok kalabalık oluyomu?
Ben baktirdim ani gecmisi cok guzel biliyor ama dedikleri cikmadi banaArtik yarin andaca gidicem cok merak ediyorum . Cok bahsediliyor forumda gitipde soledikleri cikan varmi ?
Kevser bana sordugum kisiyle kasimda iliski gordu,kasimda ayrildikKumru cafe Kevsere bugün katinaya gittim harikaydi gerçekten yine. biriyle yasadigim ilişkide hickimsenin bilemediği bir noktayi söyledi bana ve sevgilmin alevi olduğunu katinaya bir İzmirde baktirmistim bi kadina bu kadar güzel bide kevsere ... Bide halili denicem bakalim:)
Kurtulusun numarasini alabilir miyimben de gecen hafta fal baktırdım arkadaslar bayagı ıyı sonuc aldım yazmıstım zaten burdan ama soyledıgı seyler cıkmaya basladıkca yazmak ıstedım ama hala beklıyorum bır kac onemlı sey var onlarda olursa pes dıcemenerjısı bana cok ıyı geldı deneyın derım ıstanbul bursa canakkale arasında bakıymus ben canakkalede tanıstım kurtulus kurt 50 tl ye bakıyor telefondan bakıyor sadece eger 3 4 kısılık grup degılse bence deneyım derım REKLAMLAR numarası
Ben yeni baktirdim guzeldi.Artik evinde bakmiyor ama.ozelden atacagim,su ve tarota bakiyor ayni anda.Gelecek cikarmi test etmedimBakırköyde evinde bakan yiğit varmı telefonunu özelden msj atarmısınız ? Önerirmisiniz bide gÜzel bakıyomu çokk ihtiyaçım varrrr((
en de alabilir miyim ?Ben yeni baktirdim guzeldi.Artik evinde bakmiyor ama.ozelden atacagim,su ve tarota bakiyor ayni anda.Gelecek cikarmi test etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?