İstanbul'da Fal - Falcılar

Canim hep ayni kisilere baktirmisiz.Senay bana tutuyor ama verdigi tarihler daha gec cikiyor her zaman.yigite yeni baktirdim cok begendim,cikarmi gorecegiz

Cansu ciktimi canim sana?

Kurtul
kurtulusun teli lutfeeennn

Kızlar etiler şuşu şengüle giden var mı? Deneyimi olanlar bilip bilmediğini söyleyebilir mi? Denilen kadar iyi mi?

Zaten tam 4 kere baktirmak istedim andaca bir turlu cafede olmadi pof

Andaç daha gelmeden sıra oluşmaya başlıyo onun için. Ben sabah 10.30 da mı ne gitmiştim. 13.00 gibi başlıyo, 14.30-15.00 gibi bana sıra gelmişti. Bilgin olsun. Sabah erkenden gidip kahveni içicen, sonra oyalanıcan valla başka çare yok :)

Bu arada burda Falcı hoca öneren arkadaslarım bırısını onerırken lütfen verdıgınız falcıya o para deysın yazık yoksa bır bakıyorsunuz ya nasihat yada boş muhabbet oyuzden umut dağıtan degıl düzgün Falcılar onerelım

Merhaba kızlar, falla ilgili baya konuşmalar geçmiş görünce dayanamadım bende yazmak istedim. Bir arkadaşımın tavsiyesi ve ısrarı üzerine Bakırköy'de bir falcıya gittik adı Tutku, bakıköyde bir cafede bakım yapıyor baya tanınmış orda neyse ben pek inanmazdım böyle fal işlerine filan ama daha ilk açtığı gibi sevgilimi anlatmaya başladı, annesının ısmıne varıncaya kadar söyledi, sevgilimde ayrılmıştık o dönemde ve fal baktırdığım gün tam iki buçuk ay olmuştu ayrıldığımız bana en geç 3 Kasımda seni arayacak ya da dnüp gelecek şeklinde söylemlerde bulunmustu ben ıse ıhtımal vermıyordum dönmesıne fılan çünkü baya bıtmıstı ılıskımız sevgilim tam 30 ekimde benı aradı ve barıştık Tutku herşeyin yola gireceğini hatta yüzük takacağımı filan sylemişti aşk hayatımda dediği gibi oldu bir hafta önce sevgilim bana evlenme teklıfı etti, İş hayatımdaki bütün sıkıntılarımı bana tek tek söyledi falda hem bir falcı gibi hem de yaşam koçuymuş gibi yorumladı her şeyi ve açık ve net İşini kaybediceksin dedi evet aynen öyle oldu Faldan on gün sonra işten çıkarıldım bilmiyorum açıkcası şimdi düzenli olarak gidiyorum ve eğer gerçekten ilgileniyorsanız fal ile kesinlikle tasiye ediyorum kızlar muhakkak gidin Bakırky'de olanlar zaten biliyordur diye tahmin ediyorum . İyi günler.

Hangi cafede bakıyor peki?

Bakirkoyluyum,hic duymadim

Telefonda bakan birini onerebilicek olan var mi

Mrb soylenen tutku hanima nasil ulasa biliriz telefon numarasi varmi cok sıkıntım var acil baktirmam lazim ne olur yardimci olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…