İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar geçmişe doğru çok arattım da yiğit'in dediklerini yaşayan yaşamayan var mı? bize bi özet geçseniz de ona göre yeni arkadaşlar gidecekse gitse

kızlar geçmişe doğru çok arattım da yiğit'in dediklerini yaşayan yaşamayan var mı? bize bi özet geçseniz de ona göre yeni arkadaşlar gidecekse gitse
Canım yiğit artık sadece telefonda bakıyor ..
Bana dün için söylediği bişey vardı .. şöyle söyleyeyim .... sana mesaj atıcak ve bi hediyesi olabilir . dedi .. amma velakin bana birebir mesaj atmasa da whatsapp profil resmi ile mesaj verdi .. hediye gelmedi ama .. bir hafta içinde sevgilimle barışırsak tamamdr.. bu arada önceki baktırdıgımda verdiiği zamanda düzene girmişti bişiler...

Yigit sadece telefondami bakiyor acaba artik yuz yuze baktiramiyomuyuz

Kızlar hepinize sevgiler ve selamlar.

Yıllardır fal baktıran biri olarak çoğunlukla Bakırköy'de fal bakan herkese istinasız ve sayısız kez fal baktırdığımı beyan ediyorum ancak utanarak. Yazık ki hayatımızda ki belirsizlik böyle bir uğraşa itiyor bizi; iki güzel söz duymak için harcadığımız paranında haddi hesabı yok. Kendimi öyle berbat hissediyorum ki her faldan sonra umutla doluyor sonrasında hüsranla boşalıyorum . Hayat da böyle işte. Fazla uzatmadan söyleyeceklerim şunlar;

Kevser, nokta atışı yapar, terapi gibi bakar, herkes de kimya tutmuyor ama Kevser'in bakımı çok beğeniyorum en azından huzur doluyor içim..

Bakırköy- Ümit hangi cafeydi Çingene'deydi eskiden sonra yanında bulunan cafeye geçti sanırım. İskambil bakar ama ilk bakışında ağzım açık kalmıştı, tavsiyelerine kulak verirseniz bişeyler istediğiniz gibi oluyor. Denemeye değer.

Almira cafe-Enfal, bu adam ne zaman şu tarihte konuşmaya başlıyosunuz dese cidden bingo! Tarihleri verdiği isimler şaşırtır insanı ama randevu ile bakıyor. Denk gelmek lazım.

Laf cafe Halil,Andaç,Çiğdem, yanında bulunan cafede Şenay, Ada. Hepsi hepsi hepsi ve de hepsi bizi evlendirip çoluk çocuk sahibi yaptı ancak elde var hüzün. İnanın hergün ağlıyorum çünkü her baktırış yepyeni bir umut ve o umut her defasında elinizde patlıyor. Fal baktıran insan mutsuz abi, kimse yemesin kendini ya da bi başkasını. Bişeyler dilediğin gibi olsun istiyosun ama olmuyor işte. Olmayınca da fala sarıyoruz.

Dilerim her şey dilediğimizce olur da bu illeten de kurtuluruz.

Yigite gecen sene bende baktirmisdim telefonda baktirmisdim kac kerede buraya yazdim bircok falciya gittim ama aralarinda en isabetlisi oydu bana verdigi tarihler cikmadi ama ani yakin gelecegi bildi ayricada bazi falcilar gibi hemen 2-3 cumle soliyip suren doldu demiyor.50 tl icin bende o zaman cok demisdim ama 500 tl isteyen falci bile biliyorum artik o yuzden bende yigiti tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…