İstanbul'da Fal - Falcılar

Adresini soylermisin cnm

Merhaba arkadaşlar Asli Güder hanıma baktıran varmı aranızda telefon numarasini bilen varsa yazssın rica ediyorum gülben hanımın programına çıkmışto geçen sene.. Söyledikleri ikiyormuş ben bulamıyorum onun telefon numarasını bilen varsa yaza bilirmi bana?

kadıköy tiryaki cafede şehriban ablayı çok övmüşlerdi ama çok kötü baktı. artık o cafeye sadece kahvaltı yapmaya giderim. var mı şehriban hanıma baktırıp memnun kalan? bi tek bana mı bakamıyor bu falcılar

Kixlar bi arkadasim dejavuda edi diye birine baktirmis anlattigina gore baya bilmis ediyi deneyen hakkinda bilgisi olan varmi

Anlık durum yorumları falan iyi fena değildi . Ama çok aklımda kalmadı kısa süre bakıyor zaten ,

gelecekle ilgili söylediklerine bakıcaz çıkıcak mı ?

merhaba yiğit kaça bakıyor ve bende varsa numarasını yada iletişim bilgilerini alabilir miyim... bide kahvemi tarot mu ögrenebilir miyim

kızlar ben de en son telde yiğite baktırdım gerçekten geçmişi ve anda çoook başarılı, bana ocak için tarih verdi eğer çıkarsa sölerim:))

Merhabalar. Bir sure sonra bugun tekrar telefonda yigit'e fal baktirdim. Gecen konusmamizla bugun soyledikleri tutarliydi. Bulundugum karmasik durumu da bildi ve benim icimi rahatlatti diyebilirim. Bu cocuk kesinlikle bir seyler biliyor.:)) Ocak itibariyle birtakim seylerin rayina oturacagini soyledi. Dedigi bir sey daha var onun icin gene ocak ayini beklemem gerekiyor. Cikarsa yazacagim. Hadi hayirlisi:)

Yiğitin telefon numarasini bende istiyorum kızlar yaza bilirmisiniz? neyle bakıyor?

Bır yıgıttır yıne gıdıyor ben en son 2-3 aydır yıgıte ve andaca baktırıyordum fakat Yıgıt sevgılınız varsa duymak ısyeklerınız söylüyor bence evlendırdı bıle benı ve aldatıldım ve gıttıgımde başka bırınle evlendırdı:)) daha baktırmam tutarsız fallara ıhtıyacım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…