- 20 Eylül 2014
- 14
- 0
- 86
- 36
Karamba, Yigit'in telefonunu gönderdim. Mesaj kutuna bakabilirsin:)
Rica ederim:)Gördüm
Gördüm
Ve
Çok teşekkür ettim.
Adresini soylermisin cnmArap Melahat'in kapısı da hiç durmadı,evin içinde kızları damadı torunları, bir de biz. Çok saçma bir dumurdu yani. Salonun ortasında bakıyor,herkesin içinde. Kızları da bi aksi anneye, belli ki durumdan rahatsız. Bize çok anlayışlı davrandılar ama biz rahatsız olduk küçücük evin salonunda bi ev halkı bi biz ://
Merhaba soyledikleri çiktimi peki?cafenin numarasını bulamadım ama beşiktasta merkezdeydi adı cafe tek ( hala soktayım bakan kişiye helal olsun siddetle tavsşye ederim
Kixlar bi arkadasim dejavuda edi diye birine baktirmis anlattigina gore baya bilmis ediyi deneyen hakkinda bilgisi olan varmi
Kizlar kizlar.. Herkesin yüreğinde bi Yigit yatar derler ama .. bende taktim yiğite.. gecen sene ilk defa Bakırköy de kafede baktirmistim.. akabinde bugun 3. Kez tlf da baktirdim.. gecen ay baktirdigimda yakin gelecek ile soylediklerini yaşadım. . Iliskimde bazi inis cikislar olacagini o zaman da soylemisti ama biz kadinlar her iniste fala saldiririz.. bn yine oyle yaptim.. bi insan sadece adini yasini ve burcunu bilerek nasil bu kadar nokta atis yapar anlamiyorum.. yakin geçmişi oldugu gibi soyledi.. daha once de yakin gelecegi bilmisti.. yarin icin bisey soyledi.. oldu yada olmadi diye hbr veririm.. ama tavsiyem.. soguk kış günlerinde kafede sira bekleyeceginize.. bi kahve koyun yigite tlf da baktirin derim.. yalniz once yigit musait olsun yoksa kahve sogur :))) biraz yogun oldugu icin tam verdigi saatt olmasa da mutlaka bakiyo..oohh simdi rahatca uyuyabilirm
Kizlar kizlar.. Herkesin yüreğinde bi Yigit yatar derler ama .. bende taktim yiğite.. gecen sene ilk defa Bakırköy de kafede baktirmistim.. akabinde bugun 3. Kez tlf da baktirdim.. gecen ay baktirdigimda yakin gelecek ile soylediklerini yaşadım. . Iliskimde bazi inis cikislar olacagini o zaman da soylemisti ama biz kadinlar her iniste fala saldiririz.. bn yine oyle yaptim.. bi insan sadece adini yasini ve burcunu bilerek nasil bu kadar nokta atis yapar anlamiyorum.. yakin geçmişi oldugu gibi soyledi.. daha once de yakin gelecegi bilmisti.. yarin icin bisey soyledi.. oldu yada olmadi diye hbr veririm.. ama tavsiyem.. soguk kış günlerinde kafede sira bekleyeceginize.. bi kahve koyun yigite tlf da baktirin derim.. yalniz once yigit musait olsun yoksa kahve sogur :))) biraz yogun oldugu icin tam verdigi saatt olmasa da mutlaka bakiyo..oohh simdi rahatca uyuyabilirm
Gonderdim:)canım yiğit in telefon numarasını yazabilir misin bana çok teşekkür ederimm
yiğitin numarasini banada yaza bilirmisiniz ?Gonderdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?