İstanbul'da Fal - Falcılar

ÜMRANİYE - DALGIÇKENT ( SEVİNÇ )
Kızlar Sevinç Ablaya 2 kere baktırdım ..Kendisi Romen bi bayan..İskambille bakıyor sonra da bikça cümle kuruyor kahve fincanına.. 40 liraya bakıyor .. rahat bi 40 dakika sürüyor .. Giden ve memnun kalan var mı benim gbi ...

Canım sen de andaç ne dedi? Bana andaç da yiğitte aynı şeyi deyip aynı tarihi verdi

ben yiğit e ilk defa baktırdım iyi bir enerjiyle konuştu, şu anki genel durumları bildi, kişi tahlilleri yaptı fena değildi, 3-4 ay sonrası için bir cok şey söyledi, tabi onun çıkıp çıkmayacağını bilemiyorum

Yakdencim umraniye dideme ulasabildin mi ? Bi de bu mesajda soz ettigin bayan telde bakiyo mu

kızlar aranızda ezele gal baktıran var mı? kadıköydeki ezel

Merhaba kizlar.Oncelikle foruma bayildim nekadar faydali bilgiler var burda.konuyla ilgili baya okudum.sozu gecmedi ama ben yinede sormak istiyorum.kagithane de ferda hanim varmis.cok iyi hem kahve fali hem tarot bakiyomus.ayrica belli bi sikintilara da yardimci oluyomus.Bir arkadasimin arkadasi gitmis cok memnun kalmis .bende gitmek istiyorum once bi arastirmak istedim.var mi bilgisi olan?

Bende merak edip telefon numarasını bulup görüştüm ama baktırmadım çünkü çok pahalı 500 lira kadar . İzmir güzlebahçedeymiş

Bende merak edip telefon numarasını bulup görüştüm ama baktırmadım çünkü çok pahalı 500 lira kadar . İzmir güzlebahçedeymiş

Yuuuhhh bi fala 500 lira vermek neyin kafası acaba o parayı fala vericeme giderim ünlü bir markanın çok beğendiğim elbisesini alırım yanıma kar kalır çıkacağı belli olmayan fala ödenecek para çöpe gitme olasılığı çok yüksek şimdiye kadar baktırdığım fallara en yüksek 50 lira verdim daha fazlasını vermem parayı sokakta bulmuyoruz :)

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. bana akıl verin.. uzun zamandır fal baktırmayı istedim ve bu hafta melekler kahvesine gittim :) Berkant diye bir falcı baktı. bu falcıya baktıran var mı? ilk kez gittiğim için duyduklarımın şokundayım. hayallerimi hedeflerimi bildi ve olacağını söyledi. başka şeylerde bildi ama asıl kafama takılan... hayatıma girecek kişinin adındaki 3 harfi, burcunu, yaşını ve mesleğini verdi (mesleği sizinle aynı yada benzer dedi) ve bu kişiyle arkadaşsın, arkadaşlıktan aşka dönüşecek ilişkiniz var dedi. bir iki ay içinde aşkımız başlayacakmış. 2 3 ay önce tanıştığım arkadaşım var aynı işteyiz burcu yaşı uyuyor. adı da Falcının verdiği 3 harften oluşuyor (adında aynı sesli harf 2 kez tekrar ediyor). bire bir uyunca aklım karıştı. fala inanmalı mıyım? ama o benim arkadaşım.. peki nasıl birdi bu kadar şeyi? ben bundan sonra nasıl davranacağım yardımınızı bekliyorum..

Havada reklam kokusu var :)

biraz öyle olmuş :) bende reklam derdim haklısınız. ama durum bundan ibaret sadece akıl almak istediğim için yazdım. siz inanmayın ama böyle bir durum olduğunu varsayarak yorum yapabilirsiniz :) ben duyduklarıma şaşırdım ve yorum almak istedim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…