Kumru kafede kevser diye bi falci var acaba aradigin omu esmer zayif guzel bi bayan bi git belki odur :) kqtina falina bakiyoHerkese merhaba
Kevser, Duygum Cafe'den ayrılmış, nereye gittiğini bilen var mı acaba????
Rica etsem bende ynumarasini alabilirmiyim?
Acaba olmasini beklediginiz bir sey miydi cikanKızlar yiğitin 1 hafta içinde olacak dediği şey oldu .....
Canım sen de andaç ne dedi? Bana andaç da yiğitte aynı şeyi deyip aynı tarihi verdiBır yıgıttır yıne gıdıyor ben en son 2-3 aydır yıgıte ve andaca baktırıyordum fakat Yıgıt sevgılınız varsa duymak ısyeklerınız söylüyor bence evlendırdı bıle benı ve aldatıldım ve gıttıgımde başka bırınle evlendırdı:)) daha baktırmam tutarsız fallara ıhtıyacım yok
Yakdencim umraniye dideme ulasabildin mi ? Bi de bu mesajda soz ettigin bayan telde bakiyo muÜMRANİYE - DALGIÇKENT ( SEVİNÇ )
Kızlar Sevinç Ablaya 2 kere baktırdım ..Kendisi Romen bi bayan..İskambille bakıyor sonra da bikça cümle kuruyor kahve fincanına.. 40 liraya bakıyor .. rahat bi 40 dakika sürüyor .. Giden ve memnun kalan var mı benim gbi ...
Merhaba arkadaşlar Asli Güder hanıma baktıran varmı aranızda telefon numarasini bilen varsa yazssın rica ediyorum gülben hanımın programına çıkmışto geçen sene.. Söyledikleri ikiyormuş ben bulamıyorum onun telefon numarasını bilen varsa yaza bilirmi bana?
Bende merak edip telefon numarasını bulup görüştüm ama baktırmadım çünkü çok pahalı 500 lira kadar. İzmir güzlebahçedeymiş
Bende merak edip telefon numarasını bulup görüştüm ama baktırmadım çünkü çok pahalı 500 lira kadar. İzmir güzlebahçedeymiş
Didem sırra kadem bastı herhalde.. ulasamadim cnm malesef.. bu bayan tlf da bakmiyor cnmYakdencim umraniye dideme ulasabildin mi ? Bi de bu mesajda soz ettigin bayan telde bakiyo mu
Acaba olmasini beklediginiz bir sey miydi cikan
Havada reklam kokusu var :)Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. bana akıl verin.. uzun zamandır fal baktırmayı istedim ve bu hafta melekler kahvesine gittim :) Berkant diye bir falcı baktı. bu falcıya baktıran var mı? ilk kez gittiğim için duyduklarımın şokundayım. hayallerimi hedeflerimi bildi ve olacağını söyledi. başka şeylerde bildi ama asıl kafama takılan... hayatıma girecek kişinin adındaki 3 harfi, burcunu, yaşını ve mesleğini verdi (mesleği sizinle aynı yada benzer dedi) ve bu kişiyle arkadaşsın, arkadaşlıktan aşka dönüşecek ilişkiniz var dedi. bir iki ay içinde aşkımız başlayacakmış. 2 3 ay önce tanıştığım arkadaşım var aynı işteyiz burcu yaşı uyuyor. adı da Falcının verdiği 3 harften oluşuyor (adında aynı sesli harf 2 kez tekrar ediyor). bire bir uyunca aklım karıştı. fala inanmalı mıyım? ama o benim arkadaşım.. peki nasıl birdi bu kadar şeyi? ben bundan sonra nasıl davranacağımyardımınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?