- 21 Aralık 2014
- 133
- 83
- 38
- 40
Yorumu bekliorum fistikYok canim 50 tl
Canim nasil asli?Gurmecim kadikoy de barista cafe.. 20 tl ben bugun 1 gibi orda olucam.. gel istersen
1 hafta icinde geldi baristik ama yine puruz cikti.. Yiğit e tekrar baktirdim.. Ayrılık yok dedi. . Duzelecek dedi.. ocak ayinda guzel seyler olacak dedi.. beklemedeyimcanım senin daha önceki mesajlarına baktığımda yiğitle ilgili bildi dediğin şeyler olmıuş.
Hatta bir hafta içinde barışabiliriz falan yazmıştın ? Çıkmadımı dediği ? Ne oldu durumlar ?
Bende baktırıcam aksam bana söyleceklerine o kadar takılmayayım bari çıkmıyosa dedikleri ,
Ben kuaförde bakarken gitmiştim ilk kez baktırmıştım ama nedense bana söyledijlerini bir türlü hatırlamıyorum , hiç bir lafı bile aklımda kalmamış ? Neden böyle oldu yaa ...
Yiğit ile ayni seyleri soyledi.. Ocak ayinda guzel seyler olacak dedi.. ben memnun kaldim zaten 20 lira :)Canim nasil asli?
Hadi bakalim insallah :) Yigitten ustun bir yani yok anlasilan..sana yakinmis canim,isyerine,ama ben daha dun Yigite baktirdim,oyleyse cok da kalkip atakoyden gitmeye degmez sanirsamYiğit ile ayni seyleri soyledi.. Ocak ayinda guzel seyler olacak dedi.. ben memnun kaldim zaten 20 lira :)
Taksim falcilarinin hepsi berbat parana yazık etme benceYa kızlar bir sey sorcam bu hafta sonu taksimde olcaz da kadınlar kahvesi pelin. nasıl arkadaşım bır kac yıl once baktırdı fena değil dedi nalana gıttı o da nalandan daha iyi dedi ama kararsız kaldım ordan önceden kuzıl saclı bır ablaya baktordım arapca bir seyler yazdım hıc tutmadı acaba o mu dedim değil dedi bilen var mı ??
ben memet hocayı tanıyorum cok ıyı bırı ben hastalanmıştım annemler ona götürdüler 3 gece okudu benı ıyı gelmıstı karanfıl köyde genelde hasta ınsanlar gıdıyor okutmaya oyle bılıyorumHayatim.mehmet falci degil 60 yaslarinda gozleri gormeyen nur yuzlu para hirsi gudmeyen bir hoca samimiyetine inanmadigim birini asla onermem ben gittim huzur doldum oderece hilal arkadasima da soz vermistim bu aksam goturucem onu armutlu tarafinda adres verebilirim ama sira.cok oluyor erken gtmek gerekiyor sabah 7de falan
yıgıtın hıc bır dedıgı çıkmadı bana 5 ere baktırdım 1 de tutmazmı çocukla evlenıceksın dedı çocuk aldattı benı sonra başka bırınle tanıştım onunlada evlendırdı komık yanı guluyorum artıkcanım senin daha önceki mesajlarına baktığımda yiğitle ilgili bildi dediğin şeyler olmıuş.
Hatta bir hafta içinde barışabiliriz falan yazmıştın ? Çıkmadımı dediği ? Ne oldu durumlar ?
Bende baktırıcam aksam bana söyleceklerine o kadar takılmayayım bari çıkmıyosa dedikleri ,
Ben kuaförde bakarken gitmiştim ilk kez baktırmıştım ama nedense bana söyledijlerini bir türlü hatırlamıyorum , hiç bir lafı bile aklımda kalmamış ? Neden böyle oldu yaa ...
Bu alsam gittim cumartesi tekrar gidicem caninlarimben memet hocayı tanıyorum cok ıyı bırı ben hastalanmıştım annemler ona götürdüler 3 gece okudu benı ıyı gelmıstı karanfıl köyde genelde hasta ınsanlar gıdıyor okutmaya oyle bılıyorum
Insallah gonlunden gecenler cikar tatlim kendi kendine kalem suresi son 2 ayetini oku nazarin gecerdün fal baktı bana yiğitttt .
Genel olarak iyi gibiydi. Ben düşündüğüm kişinin sevgilisi varmış diye duymuştum hatta burdaki formdada yazmıştım .
Bana ısrarla bir sevgilisi yok yalnız seni düşünüyor , gelmek istiyor ama bir engeli var dedi.
Yanında bir kız görüyorum ama sevgili değil dedi kız şeytan gibi kanka dost gibi görünüyor ama kızın gözü varmış bu çocukta . Etraftaki insanların söylenenlerinden fazlasıyla etkileiyo dedi .
2 ay içierisnde bana dönüş yapıcakmış, zaten sürekli beni takip ediyomuş , ıns, facedan falan ...
Ama bu süreçte başka biri daha gelcekmiş kafam karışacakmış benim ...
Bana çok bakamadı ama konuşamıyor zaten sürekli esnedi, hiç enerji alamadım çok ağırlık nazar var sende, bugün çok fal baktım ama senin gibisine denk gelmedim dedi
okut kendini falan dedi , yapcam valla doğru söylüyor , nazardan ağrlıktan tüm işlerim ters gidiyomuş, , inanrım gerçekten .
Kısacası böyle :) Eğer çıkarsa haber ederim ama umarımm çıkar , gerçi 2 aya çok varrr :)))
Insallah gonlunden gecenler cikar tatlim kendi kendine kalem suresi son 2 ayetini oku nazarin gecer
Kendisi sırra kadem basti.. yok ortalardaümraniye didemin telefonunu bana kim gönderebilir tşkkürler
Pazar oglene aldim tatlish herkese soledigim gbi siteden geldiginizi soleyinki sallamasyon yapamasinlar kotu yorum duser die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?