İstanbul'da Fal - Falcılar

1 hafta icinde geldi baristik ama yine puruz cikti.. Yiğit e tekrar baktirdim.. Ayrılık yok dedi. . Duzelecek dedi.. ocak ayinda guzel seyler olacak dedi.. beklemedeyim

Yiğit ile ayni seyleri soyledi.. Ocak ayinda guzel seyler olacak dedi.. ben memnun kaldim zaten 20 lira :)
Hadi bakalim insallah :) Yigitten ustun bir yani yok anlasilan..sana yakinmis canim,isyerine,ama ben daha dun Yigite baktirdim,oyleyse cok da kalkip atakoyden gitmeye degmez sanirsam

Ya kızlar bir sey sorcam bu hafta sonu taksimde olcaz da kadınlar kahvesi pelin. nasıl arkadaşım bır kac yıl once baktırdı fena değil dedi nalana gıttı o da nalandan daha iyi dedi ama kararsız kaldım ordan önceden kuzıl saclı bır ablaya baktordım arapca bir seyler yazdım hıc tutmadı acaba o mu dedim değil dedi bilen var mı ??

Taksim falcilarinin hepsi berbat parana yazık etme bence bizzat denemiş biri olarak konusuyorum

ben memet hocayı tanıyorum cok ıyı bırı ben hastalanmıştım annemler ona götürdüler 3 gece okudu benı ıyı gelmıstı karanfıl köyde genelde hasta ınsanlar gıdıyor okutmaya oyle bılıyorum

yıgıtın hıc bır dedıgı çıkmadı bana 5 ere baktırdım 1 de tutmazmı çocukla evlenıceksın dedı çocuk aldattı benı sonra başka bırınle tanıştım onunlada evlendırdı komık yanı guluyorum artık

Bu alsam gittim cumartesi tekrar gidicem caninlarim

dün fal baktı bana yiğitttt .
Genel olarak iyi gibiydi. Ben düşündüğüm kişinin sevgilisi varmış diye duymuştum hatta burdaki formdada yazmıştım .
Bana ısrarla bir sevgilisi yok yalnız seni düşünüyor , gelmek istiyor ama bir engeli var dedi.
Yanında bir kız görüyorum ama sevgili değil dedi kız şeytan gibi kanka dost gibi görünüyor ama kızın gözü varmış bu çocukta . Etraftaki insanların söylenenlerinden fazlasıyla etkileiyo dedi .
2 ay içierisnde bana dönüş yapıcakmış, zaten sürekli beni takip ediyomuş , ıns, facedan falan ...
Ama bu süreçte başka biri daha gelcekmiş kafam karışacakmış benim ...
Bana çok bakamadı ama konuşamıyor zaten sürekli esnedi, hiç enerji alamadım çok ağırlık nazar var sende, bugün çok fal baktım ama senin gibisine denk gelmedim dedi
okut kendini falan dedi , yapcam valla doğru söylüyor , nazardan ağrlıktan tüm işlerim ters gidiyomuş, , inanrım gerçekten .
Kısacası böyle :) Eğer çıkarsa haber ederim ama umarımm çıkar , gerçi 2 aya çok varrr :)))

Insallah gonlunden gecenler cikar tatlim kendi kendine kalem suresi son 2 ayetini oku nazarin gecer

Kizlar bursa umutun telefonunu bilen varmi bende vrdi silmisim bir nasip olmadi ya ocak 20de bari bi randevu kapayim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…