İstanbul'da Fal - Falcılar

Tatlim yeni gordum yorumlarini. Evet kadın degil zaten transeksuel o. Direk isim falan veriyor evet ben de cok sasirdim bu ani falan cok.iyi biliyor. Gelecegi allah bilit ama bu kadar sey bilince insan beklentiye de giriyor gelecege dair. Keske randevu alip.gitseydin cok yogun oluyor.baya beklemissin uzuldum

mehmet nerde ya yeri ?
Hayatim.mehmet falci degil 60 yaslarinda gozleri gormeyen nur yuzlu para hirsi gudmeyen bir hoca samimiyetine inanmadigim birini asla onermem ben gittim huzur doldum oderece hilal arkadasima da soz vermistim bu aksam goturucem onu armutlu tarafinda adres verebilirim ama sira.cok oluyor erken gtmek gerekiyor sabah 7de falan

Atla metrobüs e. 15 dakkada burdasin :)

canım senin daha önceki mesajlarına baktığımda yiğitle ilgili bildi dediğin şeyler olmıuş.

Hatta bir hafta içinde barışabiliriz falan yazmıştın ? Çıkmadımı dediği ? Ne oldu durumlar ?

Bende baktırıcam aksam bana söyleceklerine o kadar takılmayayım bari çıkmıyosa dedikleri ,

Ben kuaförde bakarken gitmiştim ilk kez baktırmıştım ama nedense bana söyledijlerini bir türlü hatırlamıyorum , hiç bir lafı bile aklımda kalmamış ? Neden böyle oldu yaa ...

arkadaşlar bugün aksam yiğit fal bakıcak bana ?

İyidir değil mi sizce nasıl yorum alsam :)

Falları çıktımı size ...

Telefonda bakan Yiğit'ten bahsediyorsan söylediği en yakın tarihli şey çıktı bana, diğer yakın tarih olarak Şubat sonunda bir şey var. O da olursa yazarım.

Dejavu Yiğit'in söyledikleri çıkmadı arkadaşlar.

Dejavu yiğite o paralar haram dejavuda sarisin bi bayan gelmis o iyi bence gidecekseniz ona gidin

Dejavu yiğite o paralar haram dejavuda sarisin bi bayan gelmis o iyi bence gidecekseniz ona gidin

Evet ya hep tahmin yürütmeye çalıştı, ben sevmiyorum öyle fal. Kendinden emin konuşmuyor. Bir falcı söylediği şeye inanmıyorsa benim nasıl inanmamı bekleyebilir komik yani.

Tamam denerim onu da yakın bir tarihte saol canım

Daha oncede yazmistim kardesimle gittim koz kardesimin baska musteri sanip bana kardesimin dedikodusunu yapmaya kalkti dovucektim yani o derece saygisiz ukala 1 lira kazanmasin insanlarin umutlariyla oynamasin kimse yalandan reklam yapip insanlarin parasinin gitmesine sebep olanlara yuklensin bunlarin gunahlari biri yapti cunku onu fark ettim asla tek kisiye guvenip gitmeyin bikac kisiden teyid edin ben bile olsam canim:)

50 tl ye bakıyodu dimi arkadaşlar yaa valla ben 50 yatırdım hesabına umarım artmamıştır yuhh derimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…