- 4 Aralık 2014
- 24
- 6
- 38
- 42
e o kadar çıkmadıysa beş kez neden baktırdınız ki? ilk seferi deneyin çıkmadıysa bırakın ya da en kötü ikide. hem umuda hem paraya yazıkyıgıtın hıc bır dedıgı çıkmadı bana 5 ere baktırdım 1 de tutmazmı çocukla evlenıceksın dedı çocuk aldattı benı sonra başka bırınle tanıştım onunlada evlendırdı komık yanı guluyorum artık
bu forumda yiğitin söylediği çıkan çok kişi olduğunu sanıyorum belkide umut fakirin ekmeği mantığı benimkisi:)
çok nokta atışları oldu bana yani şaşırmadım desem yalan sölemiş olurum çocuk başarılı yani bide çok emin konuşuyo kaçkere sordum görmediğinede görmedim onu diyebiliyo bekliceksin diyo beklersen olur ancak diyo çıkarmı bilemem ama moralmen daha iim bide forumda çıktığını söleyen yakın geleceği bildiğini söleyenler oldukça fazla tabi:)Yiğit'i ben de çok begenirim. Gayette başarılı bulurum.uzun zamandır ara ara baktiririm.ama ayrıldı istanbul'dan üzüldüm. Kizlarla gidemez olduk
ya çok nokt
çok nokta atışları oldu bana yani şaşırmadım desem yalan sölemiş olurum çocuk başarılı yani bide çok emin konuşuyo kaçkere sordum görmediğinede görmedim onu diyebiliyo bekliceksin diyo beklersen olur ancak diyo çıkarmı bilemem ama moralmen daha iim bide forumda çıktığını söleyen yakın geleceği bildiğini söleyenler oldukça fazla tabi:)
Yiğit'i ben de çok begenirim. Gayette başarılı bulurum.uzun zamandır ara ara baktiririm.ama ayrıldı istanbul'dan üzüldüm. Kizlarla gidemez olduk
Canim Yigit cok iyidir ma yukardaki yazimi okursan o bekle olayiyla ilgili birsey anlattim,o kadar takilma Yigtin surekli bekle demesine,oku istersenya çok nokt
çok nokta atışları oldu bana yani şaşırmadım desem yalan sölemiş olurum çocuk başarılı yani bide çok emin konuşuyo kaçkere sordum görmediğinede görmedim onu diyebiliyo bekliceksin diyo beklersen olur ancak diyo çıkarmı bilemem ama moralmen daha iim bide forumda çıktığını söleyen yakın geleceği bildiğini söleyenler oldukça fazla tabi:)
ya aslında yiğit bekle diyen 50. kişi falan cnm haklısın ama o kdar çok şey bildiki birde her yolu denediğim için başkada çarem kalmadı açıkcası başka birine baktırıp kafamı bulandırmak istemiyorum şuan için tutarmı tutmazmı bilmiyorum ancak yiğit çok emin konuştu bakalım hayırsız ama dönücek dedi kararı sen vericeksin ama hayırsız dedi karakteride resmen tanıyomuş gibi anlatıı şaştımCanim Yigit cok iyidir ma yukardaki yazimi okursan o bekle olayiyla ilgili birsey anlattim,o kadar takilma Yigtin surekli bekle demesine,oku istersen
Aslinda tabi kendi durumunu bilen sensin,benim olayimda ben adami cok sert sozlerle bir anda terk etmistim,birseye sinirlendigim icin,sonrada bir adaha aramadim hic.1.5 ay falan gecti olayin ustunden,bana gore o sucluydu ve arayip ozur dilemeliydi yoksa biterse bitsindi.Tum falcilar bana arama sakin dediler aynen.Zaten onlar demesede hic aramak icimden gelmiyordu.Sonra zaten kotu bir durum oldu,o sebeple mecbur kalarak aradim ama oyle aman gel konusalim,barisalim seklinde aramadim.O konusma esnasinda ogrendimki,hem basta kizidigmi yanlis anlayarak terk etmisim hemde adam kendini bir anda biraktim diye ve sozlerime cok bozulmus,guveni sarsilmis ve o da hem sen bitirdin hemde onca aydir bir daha aramadin,artik baskasiyla oldu heralde mutlu diyordum kafamdan dedi.Yani oyle bir vesileyle aramamis olsaydim o gururlu ben gururlu,bitecekti olay.Ha Yigit bana asla sen arama dedi ama Araligin 2. haftasi gibi arayacak dedi,o tarihte benim aramam oldu ve konustuk.Birde aslinda o 1.5 ay aramamam da iyi olmus olabilir,cunku hemen arasaydimda hos olmazdi.Sadece bana Sarayli,kendiliginden hamle yapip arayacak gibi gorunmuyor,sanki bir olayla yeniden konusacaksiniz dedmisti,Venus onun kirginligini benden bekledigini soylemisti ve su durumda gonlu alinmasi gerektigini,yeniden guven duymasini saglamak gerektigini.Yine Edna ve Nazzda,ikinizde gurur yapiyorsunuz,sizin toparlayici taraf olmaniz gerek bu iliskide,o kirgin sizden bekliyor vs demisti.t
ya aslında yiğit bekle diyen 50. kişi falan cnm haklısın ama o kdar çok şey bildiki birde her yolu denediğim için başkada çarem kalmadı açıkcası başka birine baktırıp kafamı bulandırmak istemiyorum şuan için tutarmı tutmazmı bilmiyorum ancak yiğit çok emin konuştu bakalım hayırsız ama dönücek dedi kararı sen vericeksin ama hayırsız dedi karakteride resmen tanıyomuş gibi anlatıı şaştım
bu arada saraylının methini çok duydum onada baktırıcam cnm saol:)Aslinda tabi kendi durumunu bilen sensin,benim olayimda ben adami cok sert sozlerle bir anda terk etmistim,birseye sinirlendigim icin,sonrada bir adaha aramadim hic.1.5 ay falan gecti olayin ustunden,bana gore o sucluydu ve arayip ozur dilemeliydi yoksa biterse bitsindi.Tum falcilar bana arama sakin dediler aynen.Zaten onlar demesede hic aramak icimden gelmiyordu.Sonra zaten kotu bir durum oldu,o sebeple mecbur kalarak aradim ama oyle aman gel konusalim,barisalim seklinde aramadim.O konusma esnasinda ogrendimki,hem basta kizidigmi yanlis anlayarak terk etmisim hemde adam kendini bir anda biraktim diye ve sozlerime cok bozulmus,guveni sarsilmis ve o da hem sen bitirdin hemde onca aydir bir daha aramadin,artik baskasiyla oldu heralde mutlu diyordum kafamdan dedi.Yani oyle bir vesileyle aramamis olsaydim o gururlu ben gururlu,bitecekti olay.Ha Yigit bana asla sen arama dedi ama Araligin 2. haftasi gibi arayacak dedi,o tarihte benim aramam oldu ve konustuk.Birde aslinda o 1.5 ay aramamam da iyi olmus olabilir,cunku hemen arasaydimda hos olmazdi.Sadece bana Sarayli,kendiliginden hamle yapip arayacak gibi gorunmuyor,sanki bir olayla yeniden konusacaksiniz dedmisti,Venus onun kirginligini benden bekledigini soylemisti ve su durumda gonlu alinmasi gerektigini,yeniden guven duymasini saglamak gerektigini.Yine Edna ve Nazzda,ikinizde gurur yapiyorsunuz,sizin toparlayici taraf olmaniz gerek bu iliskide,o kirgin sizden bekliyor vs demisti.
Simdi senin olayini bilemem,gecmiste adama ilgi gosterdin,ugrastinda karsilik alamadiysan artik kendini cekmen gerekir tabiki.Bunu en iyi sen bilirsin,icinden gelen sesi dinle bence,falcilar evet bazi seyleri biliyorlar ama her dedikleri 100% dogru diye birsey yok.Bana Yigit ara da demis olsa,o donem asla aramazdim cunku cok kirgin ve kizgindim.Ama Yigit bos degil kesinlikle,onu soyleyeyim,bircok seyi bildi,hakkini asla yemem.Adamin ailesinin yapisini falan bana cok guzel tarif etmisti ki ben hic tanimiyorum,sonradan facebooktan falan buldum ailesini,bakinca aynen Yigitin dedigi tarzda bir aileymis.Adamin kisiligini,yapisini falan cok guzel anlatti.O yuzden es gec demem onun falini ama cook da kendini kaptirma,her zaman kendini dinle falcilarin dediginden once..Cok operim
Canım nihali cok onceden denemistim ama cok kisa bakiyordu senin falin uzunmuydu birde bekledigin bir sey mi cikti tam tarihini mi bildi.Evet kizlar duyuru yapayim burdan,benim de bu son 1 haftadir fallarin hangisi cikip cikmadigi belli olmaya basladi..Ilkaya yakin zamanda baktirdigim katina fali hemen ardindan olmaya basladi,ustelik oyle eski sevgilinle baristin barismadin tipi cok standard birsey degildi.Asla aklima gelmeyecek arkadaslarla ilgili bir konuydu ve o soylediginde yok bu olamaz imkansiz demistim.Zaman vermemisti zaten,cok genel soylemisti ama faldan kisa sure sonra arkadaslarla dedigi gibi bir durum oldu..Hatta cok fal baktirdigim icin olay olunca,ulan biri soylemisti bunu bana dedim,dusun dusun eski fal dinle,neyseki yakinda baktirmis oldugum icin buldum Ilkayin soyledigini..Ayrica Besiktas symbol cafe Nihalinde verdigi tarihin birinde dedigi sey oldu,diger tarihe daha var..Ama anda da cok basariliydi..Zamana takilmayacak olursak karsi tarafin dusunce ve hissiyatini dogru bilip beni dogru anlamda yonlendirmis olan falcilar sunlar;Ilkay,Venus,Sarayli,Klotho,Naazz,Mert Reiki,Binnazdaki Serra,Bir yolun vardaki Edna.
Kesinlikle bir daha baktirmayacagim Bilge Ozdogru-hayatimda bu kadar negatif,dengesiz yorum yapanfalci gormedim,oh dedikleride cikmadi neyseki..Acelyada dengesiz ama Bilge kadar olumsuz birisi degil..Ruhani hem cok pahali,basta gecmisi ve karsidakinin dusuncelerini iyi biliyor gibiydi son falinda sapitti resmen,verdigi zamanlar ve gelecek hic cikmadi,sonundada delirip kendi kendini imha etti resmen :) Kesira Sirelin fali çöptü,yine Hira Soydan,falsepeti Ada,Seruven de sacmaladi bende..Falsepeti Taha ilk falda birseyi tutturdu,ona kanip baktirdim asiri pembe tablocu cikti,dedikleride olmadi..Yine Umut Isik,verdigi hicbir tarih tutmadi ve aldigi ucretin karsiligini asla verniyor,iki satir karalar birakir,cevaplarida aynen bastan savma ve ozensiz..
Cafelere gelirsek,Cafe 46 Nalan birsey bildigi falan yok,agiz ariyor ve hicbir ozelligi yoktu..Fincan cafe Senay,bildigi seyler oluyor genel olarak kisabakar ama sallamsyon degil,hisleri gercekten var..Dejavu Edi ve Nese ,ilk faliyla kisa sure sonra baktigi 2.fali birbirinin tam tersi seyleri soyledi her ikiside..Laf cafe Halil,onunda hisleri kuvvetli,zamana fazla takilmazsaniz iyidir,dogruyu soyler pembe tablocu degildir ama negatif enerji almazsiniz,pozitif bir elektirigi vardir,guzel bence..Pen cafe Yeter,aslinda biliyor gibi ani ama falin sonu cok uctu,pembe dunyalara soktu,inandırıcı degildi.Damlalar Tugba,cok hizli konusuyor,ses kaydi alinmali,anlik bilgi icin basvurulabilir,gelecek ve zamanlar icin fazla beklentiyle gidilmemeli.Bagdat Symbol Serkan,hicbirsey bilemedi,isim harf bile bilemedi bana,çöpe atılan para..Bakırkoy Yigit,tel.de bakan,basarili bir falci,karsi tarafin analizinde iyi ama galiba surekli herkese sakın arama bekle diyor,bende ben hicbirsey yapmamaya devam etsem daha kotuye gidecekmis durum,beni Sarayli ve Venus uyardilar mesela,gerci genede aramiyordum ama artik kadermi nedir,basima kotu bir is geldi can havliyle aradim ve bu vesileyle Sarayli ve Venusun dogru soylediklerini anladim.Adam ben artik baskasiylayimdir nasilsa bunca zaman sonra diye beni unutmaya calisiyordu..Dedigim gibi en son gittigim Besiktas Symbol Nihal iyiydi gayet ve verdigi tarihin ilki tuttu..
Benden bu kadar,gerci eski sevgilimle bir araya gelmedim ama bende fal macerami artik sonlandiriyorum.Yine buralarda olmaya devam edecegim,tamamen gitmiyorum..Ama artik bazi seyleri akisa birakip dusunup kendimi yormamamin zamani geldi..Hepinizin istekleri gerceklesir umarim,yen yiliniz kutlu olsun..
kadıköy zodiac cafe alpay beyi deneyin :)hay agzına saglık:)
hanımefendi; zodiac cafede yaşadığınız bu olayı sahibine aktardınız mı? oranın sahibi ayşe hanım bu konulara duyarlıdır, orda alpay beyin falını denemenizi öneririm :) güleryüzü, pozitif enerjisi ve falda doğru tespitlerini bence deneyin :)Merhabalar,
Hazır reklam yapmışsınız bende sizde yaşadığım fal deneyimini anlatmak istiyorumtemmuz başında sizin cafenize tesadüfen geldim 3 bayan vardı biri sarışın diğer uzun saçlı örgülü büyük bir ihtimalle Elif olandı diğeride alt katta bakan bir bayandı. Ben özel baktırmak istedim özel yerimiz yok dediler burada herkesin içinde bakıyoruz ki yanımda gittiğim kişini asla dinlemesini istemiyorum! cafe boştu kahvem soğuyana kadar fal bakıcak kişi kendini övdü övdü bitiremedim dedim sanırım buldum hayat hikayemi anlatacak nerede falımı açtı fincanın içine daldı daldı gitti söylediklerinden hiç birşey bilemedi 4 yıllık erkek arkadaşımın 2 çocuğu varmış yok sorun bendeymiş sürekli bıdı bıdı ediyormuş bende baya bir afalladım baka kaldım hanfendinin yüzüne sonra ödemeyi yaparken arkam dönükken arkadaşıma söyle çenesini tutsun çok konuşuyor adam kaçıyor demiş yani bişey bilseniz anlıycam da...
keşke sorun benim çok konuşmamda değil sizin fal biliyorum diye insanları kandırmanız da bilenlerin reklama ihtiyacı yok..
Tüm fal seven arkadaşların bilgisine sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?