İstanbul'da Fal - Falcılar

Napim kiz benim hisler tavan bosa para harciorum zaten takildigi yerde devam ettim ne edim sekerim zaten bu gece rahatsiz edilmessem iyidir ablanin bayagi kalabalik arkadaslari:)

Kızlar serap ne fali bakiyor uzun suruyor mu birde.
Ben sunu solim ona o parayi verene kadar yigiti aramak daha mantikli kisisel fikrim ben bidaha gitmem acikcasi cunku elektrik tutmadi aralarda takilio bisiler karalio olayini cozemedim memnun kendi sevmedigimi onermem ben hilal arkadasimiza cikmis daha onceleri yasamis dicek lafim yok ama okadarini ben gozumu kapayinca kendi kendimede yasiorum

Napim kiz benim hisler tavan bosa para harciorum zaten takildigi yerde devam ettim ne edim sekerim zaten bu gece rahatsiz edilmessem iyidir ablanin bayagi kalabalik arkadaslari:)
Hahahha serabinkilerle seninkiler birbirini sevmedi :) ama o kadın boş deil ben biliyorum var bisiler

arkadaslar çok iyi dediğiniz falcıların isimleriyle numaralarını biliyorsanız özelden atar mısınız izmirde olduğum için numaraları daha iyi olur benim de falım geldi dee
Telefonla baktiracaksan yigit tek onerim gerci bende dun ilk kez baktirdim ama memnun kaldim

Gurmecim kadikoy de barista cafe.. 20 tl ben bugun 1 gibi orda olucam.. gel istersen

Valla ocak sonu dedi bekliyorum canım ama benim falcilardan gelecek beklentim yok gayb ı Allah bilit
Ben sana baktim bebisim senin adamin yanindaki birbirine benzeyen 3 kadin kim onlar kimse onlar yapmis sana bunu adamin iradesi disinda gelismis ozaman napioruz mehmet hocaya gidiyoruz:)aradim acmadi kalabalik galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…