İstanbul'da Fal - Falcılar

Elli kere istedim yine kaybettim telde bakan yigitin telefonunu rica etsem gonderir misiniz acil

Haklısın canım yok baktırmadım hangisine baktırayım . Bekleyemeiyorum da ben hemen baksın istiyorum :)
Canim bu üçü nettir ve çıktı bana.Cafe falcilarindan cok daha iyiler.Yada klotho oneririm.sarayli ve venus ara verdi,mert reiki falalemde o da ara vermisti uzundur,yeni döndü.Tarotu cok iyi

Aciil durummm yigitinn telefonuuuuu kimse yok muuuuu

Kizlar duyguya gitmeyin dejavuya bi halt bildigi yok konusamiyorda ablam baktirdi gunahini almayalim yorum yazicam die bende yaktim parami ama vicdanim rahat rahat tavsiye etmedigimi yazabilirim edi den baskasina gtmeyin dejavuda
Gurmecim,sana Edi hic ciktimi yakin donem acisindan?

Gurmecim,sana Edi hic ciktimi yakin donem acisindan?
Yok tatlim gelecek cikaran bir symbol mehmet 2 melekler kadir birde bulent bide ayaz symbol nisantasi başka yok bu arada bursali umutun numarasini arşivimden buldum yanliz ne hocalar tanimism ne falcilar carsaf carsafumutun numarasinj verebilirim isteyene

Bulenti bulamiyorsun ama degilmi Mehmet hangi symbolde?

Tica etsem yiğitin telefonunu bana gönderebilirmisiniz

Bulenti bulamiyorsun ama degilmi Mehmet hangi symbolde?
Ah o bulent varya olmaz dedigim ne demisse yasadim ya cafeyi aradim firca cektim onu bulun die mehmet symbol taksim subesinde canim bu arada umutu merak edenler cok onceden forumda gormustum ebru gundesin falcisi diolardi hic randevu alamadim ayda 1 gun 20sinde 1 saat acio tlf hic bos yakalayamaiosun cok iyimis ama 2 senedir randevu alamadim o derece

arkadaşlar bana uzun bakan (en az yarım saat) ve nokta atışları olan kimi söyleyebilirsiniz? son sayfalarda hep eski üyeler birbiriyle konuşmuş doğru düzgün falcı adı yok. yardımcı olan olursa çok sevinirim.

Yarim saat fal kimse bakmaz tatlim maksimum 15 dk biribimizle konusmuyoruz fal onerisi yapiyoruz evet piyasada dogru duzgun falci yok ama bana kalirsa fal bakitirmayi bilende yok guncell falci tavsiyeleri gecmis sayfalarda mevcut

bende okdarck yıgıte baktırdımkı oamanlar senı sevıyor dedıgı adam benı aldattı donucek dedı sonra olmadı olmadı daha kımler pembe tabl cızdı sayayım laf cafe andaç sembol cafe yıgıt fal sepetı nesıbe
e o kadar çıkmadıysa beş kez neden baktırdınız ki? ilk seferi deneyin çıkmadıysa bırakın ya da en kötü ikide. hem umuda hem paraya yazık
ılk baktığı guzeldı bır ılıskı yasıyorsunuz hersey toz pembe falcıdan duymak ıstedıklerınızı soyluyor hoşunuza gıdıyor sonra problem yasıyordum bır kac defada oyle baktırdım ne olucak dıye en sonda gıttım çıkmadı dıye zatten benı baskasınla evlendırdı

Yarim saat fal kimse bakmaz tatlim maksimum 15 dk biribimizle konusmuyoruz fal onerisi yapiyoruz evet piyasada dogru duzgun falci yok ama bana kalirsa fal bakitirmayi bilende yok guncell falci tavsiyeleri gecmis sayfalarda mevcut

ankara'da vardı yarım hatta bir saat bakan.. demek istanbul'da yok, kalabalıktan dolayı heralde.

Burada yeniyim hemen tecrübelerimi tecrubelerimizi yaziyorum...cok fal baktirdim arkadas arasinda iyide fal bakarim.kul yutmam yani :)
Mari: gecmiste olmus bugunde olan gizli seyleri bilir su an kocam beni aldatiyor mu gibi sorulari iyi yanitlar sasirtir ama gelecek bana ve diger baktiranlara hic cikmadi
Bakirkoy haci teyze:bakarken agzi burnu yamulur asla söyledikleri çıkmadı tatlidilli birisi
Sentinus cansu:cok ovduler gittim gelecek çıkmadı suan ise cok yanildigi şeyler oldu bosuna gitmeyin
Mandal cafe ada:bana ciktigi cok oldu ama arkadaslarim memnun kalmadı begenmedi son fallarini bnde begenmedim.Tarota bakan baska bir kadinvar o hepten beter sakin.
KAaragumruklu gunay abla:tatli kadın gecmis supet gelecek tarihler olmadi.
BAkirkoy enfal:cok kisiyi sasirtmistir ama gelecek fali bnde ve cevremde tutmadi.isim veriyor ama gelecek tutmayinca ne yapayim.
symbol cafe Beşiktaş meryem:tanıdıklarim cok begeniyor ama ben begenmedim bana tutamadı.
Dejavu yigit:hic begenmedim hic tutmadı arti elektirigi iyi degil.
laf cafe bakirkoy:adini hatirlamiyorum ama tatli bir bey tarihleri tutmadi ama isim verdi resmen terapi yapti ciktigimda mutluydum.o an iyi geldi
Sefakoyde ateşe bakan kadın: berbatti tam bir fiyasko
Kurtulus melahat:cafe falcilar ına nispeten iyidir. Dedikleri cikar
Yedikule aysel:garip bi kadın dedikleri çıktı ama tesadufte olabilir ariyosun ariyosun telini acmaz sinir ediyor adami
Eyup ssk nin ordaki hoca:sakin gitmeyin fiyasko dolandirici gibi geldi buyu muyu var aslaaaaa
Bakirkoy tasula:hic çıkmadı ne suan ne gelecek
Osmanbey pasajdaki bey:super bakmiyor arada bi tutuyor soyledikleri.
sayisiz cafe isim daha var ama hepsi fiyasko...gelecekleri tutmadı hic.
fakat bkoyde bir kadin kesfettim tesaduf mudur bilemem ama 8 aydır tutmayan tarihleri tutturdu.birkackez daha gidicem adini vermiyorum simdilik.
Benim deneyimlerim bunlar.

ankara'da vardı yarım hatta bir saat bakan.. demek istanbul'da yok, kalabalıktan dolayı heralde.
Valla tatlim oyle bi falda bayar ya falseperi alex bana bi fal bakmis icim bayildi ayol bitmwk bilmio bilsinde kisa baksin ama malesef iyi falci kalmadi bu arada kizlar aysel abla rica etti kadinlar klubunde kimse beni onermesin die yaz dedi bugun ondaydim almiyormua artik pek kimseyi bilginize

Aysel ablayı eskı tanırım cok ıyıdır ama herkezı kabuk etmez su falı bakardı ıyıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…