duymak ıstedıgımız seylerı soyluyorlar cunku negatıf seyle duyunca gerılıyoruz ve bır daha aramıyoruz cok falcı denemedım ben genede bırıne baktırıp gelısmeler oldukca onunla devam eden bırıyım ama baktırdıgım fallar cıkmadı sımdı bursada bı cocuk varmıs kurtulus dıye ayda 1 gelıyormus onu denıcem bılgı verırım emın olmadıkca baktırmayın derım hem paramız gıdıyor hem de bosa uumutlanıyoruz
Kızlar merhaba bi süredir girmiorum ama yazılanları okuorum halada fal baktırıorum bu sürede 3 kişiye baktırdım yiğit esas oğlanın arayacağını ve evlenceğimizi söledi aradı ama 1 yıldır sevgili bile olamazken nasıl olucak o iş bilemiorum:) meltem kerimoğlu uyduruk bi faldı dediklerinden arayacak dedi o cıktı ama dediği gibi bi konusma yapmadı göya evliyalarla bakıomus bi tuhaf tarzı ve 150 lira aman diyim değmez etilerde yeri gitmeyin show resmen yok levhi mahfuzayı görüomuş filan töbe töbe.. Son olarak kurtuluş ona daimi baktırır oldum oda arayacak geleceği bilemem anı yakın geleceği sölerim bu adamla olabilir ama cok zor inş olur dio bu tarzını ben seviorum yakın gelecekte gercekten basarılı benim enerjim tuttu denenebilir.. Yeni maceralarım olursa yazacağım :)
Kizlar hava soguk evden cikmam diyenlere bir mujde hastaydim iyi oldum valla ya topal bit gibi fellik fellik geziom ya hasta olunca gidemedim ama tellwe de medyumayaz a tarot baktirdim bukadar olur ustelik 7tlBen sadistim herhalde cok olumlu cizene asla 2. Kez baktırmıorum bi kere cok ilerisini asla bilemez anı degerlendirir orta vadede tahmin yapar sen asla evlenemezsin yada kesin bu olcak cok itici cümleler.. Ben burak ada baktırdım oda olumsuz konustu ondada neden devam etmedim söliyim yakın vade dedikleride cıkmadı cıksa derdim bi bildiği var die:)
Ayaz deil arafmis fistiklarrKizlar hava soguk evden cikmam diyenlere bir mujde hastaydim iyi oldum valla ya topal bit gibi fellik fellik geziom ya hasta olunca gidemedim ama tellwe de medyumayaz a tarot baktirdim bukadar olur ustelik 7tl
Kizlar hava soguk evden cikmam diyenlere bir mujde hastaydim iyi oldum valla ya topal bit gibi fellik fellik geziom ya hasta olunca gidemedim ama tellwe de medyumayaz a tarot baktirdim bukadar olur ustelik 7tl
Yok fistigim ama seviorum fal eglence benim icin bir anlamda zaten hepsi ayni seyi soluorHergün falcıyamı gidiosun kuzum sen :))
taksimde zeno kafe diye bir yerde on gün önce falan ersin diye bir adama tarot baktırdım. anlık durum kişilik analizi falan iyiydi. beklediğim herif için 18 ocağa kadar dedi bana ama bilmiyorum. sadece adamın fal bakarken gözümün içinde bakışı çok ürkütücüydü. yani normal bakışı farklı fal bakarken kocaman oluyordu sanki içimi okur gibi. korktum azcık. siz hiç ona baktırdınız mı yada adını duydunuz mu? muhtemelen cinlerle bakıyor. cinler karşı tarafın yani sevdiiğimiz adamın düşüncesini okuyabilir mi*
falın çıkmasndan ziyade sevdiğimin düşüncelerini öğrenmek istiyorum onlar doğru mudur onu düşünüyorum, bir de niye çıkmıyor ki? sizce bu adam cinle mi bakıyordu ?Tatlım 3 harlilerle bakılan fallar genellikle çıkmaz , bilgin olsun ....
Mesajını aldım tesekkur ederım numara ıcın ben de randevu aldım yarın oglen baktırınca kurtulusa yazıcam fıkrımıBen sadistim herhalde cok olumlu cizene asla 2. Kez baktırmıorum bi kere cok ilerisini asla bilemez anı degerlendirir orta vadede tahmin yapar sen asla evlenemezsin yada kesin bu olcak cok itici cümleler.. Ben burak ada baktırdım oda olumsuz konustu ondada neden devam etmedim söliyim yakın vade dedikleride cıkmadı cıksa derdim bi bildiği var die:)
Tatlım 3 harlilerle bakılan fallar genellikle çıkmaz , bilgin olsun ....
Bunca yillik fal severim bu kuetulusu denemedim yaz da tatlim bende deniyimForumda yenıyım ama gercekten cok samımı arkadaslar var paylasımları sayesınde belkıde bosa gıtmıcek param bu da onemlı az para vermıyoruz fal ıcın helede benım gıbı sorunlu bır ılsıkınız varsa haftada 1 kesın baktırıyorsunuz . Kurtulus tan randevu aldım baktırınca olumlu ve olumsuz olan seylerı paylasırım burdan
üç harfliler mevzusunu anlamak istiyorum başka falcıda iki kere baktırdığımda çıkmıştı sonraki baktırışlarımda kadın sapıttı hiçbir şeyi çıkmadı şimdi bu adama takıldım. bu üç harfliler karşı tarafın düşüncesini falan biliyor muBenim çıkmıştı ya bi kere, şimdi de o kadını hiçbir yerde bulamıyorum
üç harfliler mevzusunu anlamak istiyorum başka falcıda iki kere baktırdığımda çıkmıştı sonraki baktırışlarımda kadın sapıttı hiçbir şeyi çıkmadı şimdi bu adama takıldım. bu üç harfliler karşı tarafın düşüncesini falan biliyor mu
Bunca yillik fal severim bu kuetulusu denemedim yaz da tatlim bende deniyim
Fal sepeti alex bana iyi bkti ama ablama baktirdik onda sacmaladi ben genelde tellwede baktiriyorum cok daha ucuz bubarada bu medyum araf uzun cabam sonucu yine 7tl dusurmus fallari bilginize yusuf hoca iyi ruhban iyi tellwedeCanım sen falalem ve falsepetinde baktırmıştın dimi, kimleri öneriyosun?
Fal sepeti alex bana iyi bkti ama ablama baktirdik onda sacmaladi ben genelde tellwede baktiriyorum cok daha ucuz bubarada bu medyum araf uzun cabam sonucu yine 7tl dusurmus fallari bilginize yusuf hoca iyi ruhban iyi tellwede
Fal sepeti alex bana iyi bkti ama ablama baktirdik onda sacmaladi ben genelde tellwede baktiriyorum cok daha ucuz bubarada bu medyum araf uzun cabam sonucu yine 7tl dusurmus fallari bilginize yusuf hoca iyi ruhban iyi tellwede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?