İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben sadistim herhalde cok olumlu cizene asla 2. Kez baktırmıorum bi kere cok ilerisini asla bilemez anı degerlendirir orta vadede tahmin yapar sen asla evlenemezsin yada kesin bu olcak cok itici cümleler.. Ben burak ada baktırdım oda olumsuz konustu ondada neden devam etmedim söliyim yakın vade dedikleride cıkmadı cıksa derdim bi bildiği var die:)

Kizlar hava soguk evden cikmam diyenlere bir mujde hastaydim iyi oldum valla ya topal bit gibi fellik fellik geziom ya hasta olunca gidemedim ama tellwe de medyumayaz a tarot baktirdim bukadar olur ustelik 7tl

Haftasonum full falcılarda oldu kadınlar kahvesi pelin ve dilek arkadas ısmarladı yoksa baktırmayacaktım taksimde hmm söleki dilek bir tık daha yakın tahmınde bulundu ama cok ilgimi cekmedi pelin full salladı esas oğlanla bittik araycak hatta kaderin dedi imkansız dedim ayın 3 ü 13,23dedi 3 gecti bakalım dilek bu çocuk u iyi ki kafanda bıtırdın dedi harf tuttu ama oda arayacak dedi tatmın etmedi son olarak madem taksimdeyim hiç olmadı yeter e gıdım moralım duzelsin dedim enerjısı yetti ii geldi sadece bu haftalık benim böyleydi bol fallı günler cıkması dilekleriyle diyorum

Kizlar burda paylastigimiz fiyati×2yapio 7tl lik fal 15 olmus sayfasina yazdim bu nasil is die ama bilmiorum cekermi fiyati

taksimde zeno kafe diye bir yerde on gün önce falan ersin diye bir adama tarot baktırdım. anlık durum kişilik analizi falan iyiydi. beklediğim herif için 18 ocağa kadar dedi bana ama bilmiyorum. sadece adamın fal bakarken gözümün içinde bakışı çok ürkütücüydü. yani normal bakışı farklı fal bakarken kocaman oluyordu sanki içimi okur gibi. korktum azcık. siz hiç ona baktırdınız mı yada adını duydunuz mu? muhtemelen cinlerle bakıyor. cinler karşı tarafın yani sevdiiğimiz adamın düşüncesini okuyabilir mi*

Tatlım 3 harlilerle bakılan fallar genellikle çıkmaz , bilgin olsun ....

Tatlım 3 harlilerle bakılan fallar genellikle çıkmaz , bilgin olsun ....
falın çıkmasndan ziyade sevdiğimin düşüncelerini öğrenmek istiyorum onlar doğru mudur onu düşünüyorum, bir de niye çıkmıyor ki? sizce bu adam cinle mi bakıyordu ?

Mesajını aldım tesekkur ederım numara ıcın ben de randevu aldım yarın oglen baktırınca kurtulusa yazıcam fıkrımı

Forumda yenıyım ama gercekten cok samımı arkadaslar var paylasımları sayesınde belkıde bosa gıtmıcek param bu da onemlı az para vermıyoruz fal ıcın helede benım gıbı sorunlu bır ılsıkınız varsa haftada 1 kesın baktırıyorsunuz . Kurtulus tan randevu aldım baktırınca olumlu ve olumsuz olan seylerı paylasırım burdan

Bunca yillik fal severim bu kuetulusu denemedim yaz da tatlim bende deniyim

Benim çıkmıştı ya bi kere, şimdi de o kadını hiçbir yerde bulamıyorum
üç harfliler mevzusunu anlamak istiyorum başka falcıda iki kere baktırdığımda çıkmıştı sonraki baktırışlarımda kadın sapıttı hiçbir şeyi çıkmadı şimdi bu adama takıldım. bu üç harfliler karşı tarafın düşüncesini falan biliyor mu

Valla nasıl oluyo bende bilmiyorum, bir kerelik bir deneyimim olmuştu 5 sene önce, çok tuhaf bişey, anlayan varsa bana da anlatsın

Canım sen falalem ve falsepetinde baktırmıştın dimi, kimleri öneriyosun?
Fal sepeti alex bana iyi bkti ama ablama baktirdik onda sacmaladi ben genelde tellwede baktiriyorum cok daha ucuz bubarada bu medyum araf uzun cabam sonucu yine 7tl dusurmus fallari bilginize yusuf hoca iyi ruhban iyi tellwede

Fal sepeti alex bana iyi bkti ama ablama baktirdik onda sacmaladi ben genelde tellwede baktiriyorum cok daha ucuz bubarada bu medyum araf uzun cabam sonucu yine 7tl dusurmus fallari bilginize yusuf hoca iyi ruhban iyi tellwede

Saol canım tellwe de ücretsiz baktırıyorum ama dediklerine de bi bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…