İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar neden yigiti kotuluyorsunuz bir insanin ekmegiyle oynamak bukadar basitmi bakalimda sana gercekten boyle soyledimi bukadar insan memnunken bir tek kotu elestiriyi dikkate almayacaginizi umuyorum daha az once arkadasim 3 gun once solediginin ciktigini anlatti bana insanlarla ugrasmayin hakkiyla kazananin rizkina mani olmayin vebal almayin bana verdigi tarihe henuz var ama cikan arkadaslari takip ediyorum.

yiğit' e ben de laf söyletmem daha dün tekrar baktırdım.inanılmazdı. hem insanlığıyla hem de işindeki başarısıyla tek geçerim. bir sürü müşterisi var her gün kaç kişiye bakıyor bırakın yanılma payı da olsun kii bu yok denecek kadar azdır. ya da muhtemelen duymak istemediğinizi söylemiştir olumlu olumsuz söylüyor.

Bense yigitin ses kayıtları var uzun boylu esmer bi cocukla tanisicaksin ve sen istersen olucak dedi ve gercekden bugün öyle biri ile tanistim 1.90 boyunda bundan uzunuda olmaz herhalde bende yigite bu siteden duyup gittim kesinlikle ama kesinlikle suana kadar en iyi bakan yigit bence gözüm kapali kefil olurum

Kizlar face te şifacı zeynep hoca diye biri var .. haberi olan bakim yaptiran var mi ? Maltepede oturuyor ofisi kadikoydeymis...

Gurmecim,sen 3 vakit cafe Dideme gittinmi,Bakirkoye geliyorsun ya

Çok aradım ama sonunda buldum ilhanim muallak kafe açmış eski yerinin tam karşısında. Muallak kafede ilhan a fal baktırırken muallakta hic bir sorunuz kalmıyor
Kizlaaarrr bilginiz olsun ilhan muallak kafede eski yerinin tam karsisinda

Merhaba
Merhaba yigitin telefon numarasini verir misiniz ? Birde ne kadara bakıyor?

Kızlar merhaba bi süredir girmiorum ama yazılanları okuorum halada fal baktırıorum bu sürede 3 kişiye baktırdım yiğit esas oğlanın arayacağını ve evlenceğimizi söledi aradı ama 1 yıldır sevgili bile olamazken nasıl olucak o iş bilemiorum:) meltem kerimoğlu uyduruk bi faldı dediklerinden arayacak dedi o cıktı ama dediği gibi bi konusma yapmadı göya evliyalarla bakıomus bi tuhaf tarzı ve 150 lira aman diyim değmez etilerde yeri gitmeyin show resmen yok levhi mahfuzayı görüomuş filan töbe töbe.. Son olarak kurtuluş ona daimi baktırır oldum oda arayacak geleceği bilemem anı yakın geleceği sölerim bu adamla olabilir ama cok zor inş olur dio bu tarzını ben seviorum yakın gelecekte gercekten basarılı benim enerjim tuttu denenebilir.. Yeni maceralarım olursa yazacağım :)

Telefon falinda tabikide yiğit; )
yiğitle ilgi iyi yorumlar almadım bi kaç eski uye ile yazıstım her kese mutlu tablo çiziyomus benım daha gercekcı bakan bırıne ıhtıyacım var tesellı edılmek ıstemıyorum tesekkurler yıne de oneri için

kurtulusu ben de duydum ıyı kotu soyluyormus ama kadınlar kulubunden olunca referans almadan bakmıyormusmesaj sızı referans verebılır mıyım bana mesaj atar mısınız numarasını bır de ısmınızı rıca etsem ozamn kabul edebılır ben de baktırmak ıstıyorum tesekkur ederım

duymak ıstedıgımız seylerı soyluyorlar cunku negatıf seyle duyunca gerılıyoruz ve bır daha aramıyoruz cok falcı denemedım ben genede bırıne baktırıp gelısmeler oldukca onunla devam eden bırıyım ama baktırdıgım fallar cıkmadı sımdı bursada bı cocuk varmıs kurtulus dıye ayda 1 gelıyormus onu denıcem bılgı verırım emın olmadıkca baktırmayın derım hem paramız gıdıyor hem de bosa uumutlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…