Ya inan bende o kadar yoruldum ki selana
her falcı geri dönücek diyip durdu ortada hiçbişi yok sevgili var sanmıştım gerçi onda da yanılmışm değilmiş sevgilisi ,
sürekli görüyorum arkadaşlarıyla kızlarla resimler , aramızda hiçbişey geçmediği halde sanki düşmanmışız gibi konuşmuyor benimle bende konuşmuyorum tabi
Ben geri dönüş ypacağını pek sanmıyorum hatta umudum yok hiç ...
bir tanesi bile olumsuz konuşmadı olacak dedi , ya bu falcılar bişey bilmiyor yada ben çok aceleciyim ama 3 ay oldu(
Ben de senin gibiyim canım, falcılara kalsaydı Kasım, en geç Aralık ortasına kadar barışıyorduk ama gelen falan yok tabi. Şimdi de Ocak sonu diyorlar hiç umudum yokBelki de biz barışmak istiyoruz diye onlar da hissimizi okuyolardır ne biliyim.
Olabilir ...
Ama hep hayal kırıklığı oluyor sonu ...
Geçen telefondaki yiğite baktırdım . Birini düşünüyosun ayrılmışsınız dedi.
Ama bu adamda hala seni düşünüyor dedi ... Hııı dedim içimnden adam gününü gün ediyor , beni düşünmesi kaldı ...
Ayyy aynen ben de senin gibi düşünüyorum, bana göre o hayatını yaşıyo, beni düşünseydi bizi bu hale sokmazdı diye düşünüyorum, sonra da kendime kızıyorum seni sallamayan adamı sen niye bu kadar sallıyosun, fallar baktırıyosun diye
Izmir degil de izmit diye biliyorum ben
Canim kendi ic sesini dinle bence..Donecek diye beklerken kendi hayatin geciyor,sen kendi hayatini en iyi sekilde yasamaya bak..Kimlere baktirdin?Sarayli,venusamber ve mert reiki ye baktirmismiydin?Ya inan bende o kadar yoruldum ki selana
her falcı geri dönücek diyip durdu ortada hiçbişi yok sevgili var sanmıştım gerçi onda da yanılmışm değilmiş sevgilisi ,
sürekli görüyorum arkadaşlarıyla kızlarla resimler , aramızda hiçbişey geçmediği halde sanki düşmanmışız gibi konuşmuyor benimle bende konuşmuyorum tabi
Ben geri dönüş ypacağını pek sanmıyorum hatta umudum yok hiç ...
bir tanesi bile olumsuz konuşmadı olacak dedi , ya bu falcılar bişey bilmiyor yada ben çok aceleciyim ama 3 ay oldu(
Ya Edinin ilk fali superdi,ikincide sacmaladi ve tam tersini soyledi.Biri daha burda bu yorumu yapmisti,ust uste baktirmamakmi gerek nedir.Birde ilki kahveydi ikincisi tarot.Kizlar duyguya gitmeyin dejavuya bi halt bildigi yok konusamiyorda ablam baktirdi gunahini almayalim yorum yazicam die bende yaktim parami ama vicdanim rahat rahat tavsiye etmedigimi yazabilirim edi den baskasina gtmeyin dejavuda
Canim edide gelecek yok ani ve gecmisi bilio hepsi bu ya bi bulent vardi adam kayip o iyiydi gozum kapali onerirdim bana 5 aydir yasadiklarimi 1 yil once yazmisti adam ya bilen varsa yerini banada yazsin duygum cafede calisodu okmeydaninda oturuyorduYa Edinin ilk fali superdi,ikincide sacmaladi ve tam tersini soyledi.Biri daha burda bu yorumu yapmisti,ust uste baktirmamakmi gerek nedir.Birde ilki kahveydi ikincisi tarot.
Vallahi cafelerden daha guvenikir yigit ve inan bana pat pat pat konusmana luzum kalmadan anlatio yigidi oldur hakkini yemeKizlar ben hep istanbuldayken baktirmistim yigite. Burda telefonla baktiranlara soruyorum kesinti olmadan nasil yatirdiniz yigitin verdigi hesaba? Yatiirayim da baktirmam lazim şu an.
Vallahi cafelerden daha guvenikir yigit ve inan bana pat pat pat konusmana luzum kalmadan anlatio yigidi oldur hakkini yemecafeler dolandirici olmus zaten referans oluyoruz birbirimize bukadar insan tavsiye etmez guvenli biri olmasa
Atmden yatirabilirsin canim 10 tl masraf aliyor evetYavrum ben yigiti taniyorum zaten ama telde ilk defa baktiracam. Bugun Islem ucreti aliyor banka onun icin sordumsiz naptiniz diye?
Canim kendi ic sesini dinle bence..Donecek diye beklerken kendi hayatin geciyor,sen kendi hayatini en iyi sekilde yasamaya bak..Kimlere baktirdin?Sarayli,venusamber ve mert reiki ye baktirmismiydin?
Sarayli kim kizzz ben kacirmisim yine biriniHaklısın canım yok baktırmadım hangisine baktırayım . Bekleyemeiyorum da ben hemen baksın istiyorum :)
Saraylı tellwe .com da bakıyor canımSarayli kim kizzz ben kacirmisim yine birini
Ulasabilen var mi ? Ben de ulasamiyorum cok uzun zamandirümraniye didemin telefonunu bana kim gönderebilir tşkkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?