Bahsettiğin kişi kim? Ne kadara bakıyor?ben kesnlikle Meliha Hanım diyorum. Ben bir bayana gitmiştim Dikmende tavsiye üzerine durumu bildi karşı taraf ve düşünceleri de bildi ancak plan gelecek kısa vade hep atmasyon...İstanbulda yaşayan arkadaşım buraya geldi bir günlük eğitime oturduk ben bu konuyu açınca kendisi 10 yıldır telefonla baktırdığını söyledi. Ben çok şaşırdım. Hadi canım dedim.Geçen seneden beri belki 15 defa baktırdım. Yazın çok kötü bir kavga yaşadım. sabaha kadar uyumadım. kendisine telefon açtım ve 1 saat sonra aradım dediği saatte. Aklımda bunları sormak da yoktu. Direk yaşadığım kavgadan başladı. yaptıklarına çok pişman senden en kısa zamanda özür dileyecek. sebebi bunlar bunlar dedi....bnları yapmaya çalışıyor şu tarihte bu olacak bu gibi birileri diye kesin net tarif etti. telefonu kapattıktan tam 10 dakika sonra arkadaşım aradı. önce açmadım tekrar aradı ben hiç konuşmadım kendisi özür dileyerek pişmanlığını anlattı sebeplerini söyledi ve diğerleri de iki hafta içinde yaşadım.Bundan sonraki tüm baktırdıklarımı tek tek not adım ve sorularımı tam cevapladı. hiçbir zaman buradaki bazı arkadaşların yazdığı gibi mesela M harfli biri dememiştir. işyerinde ocak ayından sonra görev ve sorumlulukların artacak 2işe bakacaksın dedi ve 3 şubattan beri her gün toplantılara ve eğitim için görevlendirildim. İstanbuldaki arkadaşım da hangi katta oturacağını kaç arabası ve ne renk arabası olacağını çocuklarına kim bakacak kaç sene bütün bunları detaylı bildiğini söylemişti Hatta eşi de üst düzey yönetici bazen eşime de karar aşamasında baktırıyorum dedi.
Hadi bakalim git :) yorumlarini bekliyoruzIstanbul cafedeki semaya baktırcam bugün kızlarr sonundaa :)) baktırdıktan sonraki yorumlarımı paylaşırımm :))
Yapmaaa :) paran bosa gider git bi kiz arkadasinla sohbet et ona fal baktiricagina ayni sey :) bi caciktan anladigi yk bnce bn bi dha gitmem agzini ariyo nabza gore serbet veriyoIstanbul cafedeki semaya baktırcam bugün kızlarr sonundaa :)) baktırdıktan sonraki yorumlarımı paylaşırımm :))
Bende merakla bekliyorum. Nişantaşı'nda hiç yorum görmedim yakınım merak ettimKızlar nişantası symbol fulya dayım cok sıra var ama bekliyorum hemen anlatcam cıkanları :))
Telini yazar misinnnnnlutfen nnn75 Tl ya bakıyor Ankarada Meliha Hanım
Taksim e gidiyorum kızlar
acil Falcı önerir misiniz
lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?