İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu site yönetimi ____ Mune ___ için söylediklerinde ses kaydında var brush cım beni savunmak için Mune ye saydıkların haddini aşma daha önce bir falcıya birini göndermişsin dolandırılmış o yüzden numaranı ve seni deşifre etti diye numaranı kimseye vermiyorsun bunu hatırlatayım sana tek cümleni kaale alıp cevap yazmam .falım da sana sadakam olsun 15 liram var deyip kendini acındırırsın sen anca

Noluyo yaa burda? ? Falgurmesi ile siteden tanıştık benimle biraz en az 5 falciya geldi yeri geldi o tavsiye etti gittik yeri geldi ben tavsiye ettim o geldi ve hala da gidiyoruz sayısız paralar akıttı ne reklami ne şusu busu yaa reklam yapan adam parami verir para almak için mi uğraşır? Yapmayın allah askina en az kendim kadar gurmeye kefilim reklamci felan deil o yaa semaya da aksam gidicez beraber buda 6. Veya 7m7. Birlikde gittigimiz yer olucak :) bilmek isteyenlerde ogrensin bu sayede

Heeeee bu süper oldu, bende sonradangurme olabilir mi diye detaylı tarama yapacaktım, gerek kalmadı, geçen sefer ana üyeliğinizden çift üyelik aldım kusura bakmayın demenizi bekleyip gerçek kullanıcı adınızı ifşa etmedik ama sanırım bu sefer Kazen açıklasa iyi olacak, böylece sürekli üyelik alıp durmazsınız.
2. üyelik olduğunuz için üyeliğiniz askıya alınmıştı sonradangurme.

Ve ayrıca benim hakkımda sayıp sövenlerin ister ses kaydı olsun, ister video. Hakaret eden kendi bilir, bana söylenen kötü sözler ne umrumda olur ne de beni değerimden düşürür, öfkelenip karşılık vereceğimi sanmayın yanılırsınız, o kültürde değilimdir
2. kez 2. üyelikten atılıyorsunuz falgurmesi/sonradangurme/bayanx?
Bu bayanx kısmını Kazen açıklar artık.

Dallas gibi masallah:)) nolur acıklayın ben cok meraklıyım galiba ya:)

O değil de,6000 sayfa var bu forumda :) Baştan bir açayım da vakit geçsin dedim,aman Tanrımmm,tam trajedi,ara ara birilerinin ısrarla reklamı yapılmış,bir isim çıkmış,milyon kişi telefon numarası diye yapışmış,çok vakit geçirtici bir deneyin :)
Bu arada,Sebile Hanım varmış,bir arkadaşım gitmiş numarasını verdi bana,fincanı açmamış,arkadaşım demiş bakmıcak mısınız fincana,kadın demiş ki,benim işim fincanla mincanla değil,gözlerle,gözlerine bakayım yeter.Bulmuşken denemem lazım :)

2 açıklama yapayim cevap hakkim var kullanayim. Yaklaşık 14 senedir fal baktiran bir insanim birakinda az bucuk fal icin yorum yapmaya hakkım olsun ! ben neyin neden yapildigini biliyorumda neyse ! Benim buradaki rahatsiz oldugum insan beni evimden ozel arabayla alıp fiyatı 500-1500 tl arası degisen falcilari gezdirip fal baktirmasi donerkende bana fal baktirip rahatlamasiydi ben kirici bir insan olmadığım için artik telefonlarina cevap vermiyorum cunku en son paralı fal bakmami istedi bu beni rencide etti bunuda sana söyledim insanlarin karsisindakini kullanmaya calismasina tahamulum yok ben kisinin yuzune karsi söylerim MUNE de gerekli cevabı verdi

Ayıp örtmekte gece gibi olunmalı paran olmayabilir şalı sende kalmış olabilir bunu en ufak bi şeyde ortalığa döktü.. Cok ayıp isterse nostradamusu bulsun kızın tarzıda kişiliğide cok bozuk bunlar özel seyler eskiden bu forumda böle seyler olmazdı.. İnsanları ezmeye calısmak rencide etmek cok ayıp cokta günah..

Brush_ merhaba seninle daha önce konustukmu bilmiyorum ama sitede beni taniyanlar biliyor yalanim dolanim olmadigini aynı kisiden mi bahsediyoruz falgurmesi nin mi arabasi var 1 500 tl lik falcilara gidior yahuuu ben kendim arabamla gidip alıyorum onu oyle gidiyoruz fala bazen parası olmuyor baktirmiyor bile hattaaa benim onerdigim 4 5 kisiye gidip kendisi baktirdi kendisini tandiigim için senin bu soylemlerine sasiriyorum . Bence insanlar dogrulari konusmali Allah yukarda iftiraya gerek yok hem zaten kendiside artk burda yok bu konuyu kapatalm kendisini siteden tanıyorum ve cok da seviyorum yalanci veya dolandiri reklamci bi insan olmadığınada kalibimi basarm çünkü gozumle görüyorum ne kadar paralar akittigini neysee bunlari söylemek istedim tamamen kendi dusuncelerjm

Dun aksam sema ya gittim hem tarot hem kahve baktirim.gelelim yorumlarima kahve fali saniyeler surdu yani sadece tarot baktirsaymisim daha iyi olurdu. evde kendim fincan kapasam daha cok yorumum olurdu o derece :) tarot fali sirasindada isim tahmini oldu ve gercekten nokta atisi yapti. Meslegimi bildi. Onun disinda verdigi tarihleri beklemek lazim. Bide bazen fal degilde sohbete gitmisim gibi hissettim :) yani gelecek yorumlari yaparken agzimdan laf almaya calisti :) ama genel olarak sempatik bi kadin yani oyalanmak icin gidilebilir ama falindan umitli diilim

Bende senin gibi dusundum ama verdigii tarihlr ilgili dedigi sey oldu ..

Seni tamiyorum bilmem ama bahsettigin kisiyi sahsen taniyorum ve bu soylediklerini yapacak biri degil beni bile kac defa uyarmistir sakin fazla paralar dokme diye acaba ayni kisiden mi bahsediyosun bu insanin bunlara hic ihtiyaci yok yani bunu bilmeni isterim...

Arkadaslar merhaba, taksim zeno veya muptela cafe de yesim hanima fal baktiran ve memnun kalan varmi? Kendisine ikinci kez gittim, ilk gidisimle harfiyen ayni seyleri soyledi.Bunu belirttigimde de (araya iki ay girdi) çok kısa sürede baktirdigimi belirtti.

Ay yınemı sonradangurme yıne ınsanları aşağılamış burası arkadas bulma sıtesı degıl kızlar yazık sırlarınızı anlatıyorsunuz tlf numaralarınızı bılmeden sabahtan aksama kadar Falcı gezılırmı yazık paralara kolaymı kazanılıyor bu paralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…