- 30 Ocak 2015
- 19
- 8
- 3
- 40
Yoo vardir belki bilgisi olmayan. Ben mesela once bilmiyordum. Univ mezunu olmakla alakasi yok illa. Uyarmakta da ozgurum; isinize gelmeyen yorum yapilinca cirkeflesiyorsunuz.
Ve son yazdiklariniza da cvp yazayim. En serefli insan Muslumandir. Tabi Muslumanalrin arasinda iman derecesini Allah bilir. Musluman olmayan da cennete giremez.
Bu site yönetimi ____ Mune ___ için söylediklerinde ses kaydında var brush cım beni savunmak için Mune ye saydıkların haddini aşma daha önce bir falcıya birini göndermişsin dolandırılmış o yüzden numaranı ve seni deşifre etti diye numaranı kimseye vermiyorsun bunu hatırlatayım sana tek cümleni kaale alıp cevap yazmam .falım da sana sadakam olsun 15 liram var deyip kendini acındırırsın sen anca:)))))))))) hic gulesim yoktu sonradan gurme sanirim sensin bu ne siddet ne celal ben sana laf atmadim ki ayrola:) numarami alamadigin icin mi bu sıkıntı arkadasim uzulmeseydin bu kadar :) asliyi ben nostradamustan beri bilirim yaklasik 10 senedir semaya bir kere baktirdim karistirma imkanim yok ama taniyorum diye kimseyi koru korune savunmam ne kadar biliyorsa bunu yazarim ayrica uyeligimin zamani belli bu sure zarfinda 1 kisi disinda fal bakmadim sana ya da bir baskasina teklifim olmadigi hatta senden bana fal bakmani istedim bir gun olurda cafe acarsam iyi ya da kotu beklerim reklaminibu arada sen benden baskasi üzerinden bilgi istedin ben sana ulasmaya calismadim burada kimseye lafatmazken ve yazdigim yorumda isim veya kisiye bir atif yok sadece falcinin yorumuna var 2 kisiden ses cikmadi sana ne oldu anlamadim bir anda kisisellesdirdin yetmedi belden asagi vurmaya calistin bu kadar sinirlenmene gerek yok oortada konu yok cunku burasi fal yorumu yapilan bir site neysenokta virgul vb.
Ben hep soyluyorumbana herkes falda ayni seyleri soyluyor ayrica brush senide anlamak mumkun degil telefonla irtibattayken hayatindan toz pembe memnundun simdi ne olduda bana laf carpmaya calisiyorsun seninle fal deneyimimizde oldu bunuda biliyorsun ben yada yak.den arkadasim sana semaya git demedik memnun olduguz falciyi yaziyoruz yazdiktan sonra siz gidinde bi baskasina gidelimde demiyoruz ben yarin yine gidecegim kisisel bir problemin var ise daha oncede bunu telefonda konusmustuk sen acik numaradan aramamis hep ozelden insanlari taciz eder gibi aramis bir bayanken benim telefon numaram bile acik acik sana verilmistir memnun kalmadigin falci icin beni aradigindada sema degilde asliya baktirdigin o kotu yorumu asliya yapacagini semaya yaptigini yakden arkadasimda onaylamistir bu konuyu uzatmak istemiyorum ama ya oldugun gibi gorun yada gorundugun gibi ol allah insanlara birseyleri vermiyorsa sebebinede bakmak lazim kisa sure once telefonla irtibatta iken catir catir beni savunan insanin ozel numaradan aramasindan rahatsiz oldugumdan yeni numarami vermedigim icinsw bu tavir ki sema ile hicbir bagim yok cep numarasini bile bilmem tavrini kinadim bu arada senin fal baktiginida goz onunune almak gerekir sanirim tek cevap dahi yazma dikkate almayacagim...nokta
:)))))))))) hic gulesim yoktu sonradan gurme sanirim sensin bu ne siddet ne celal ben sana laf atmadim ki ayrola:) numarami alamadigin icin mi bu sıkıntı arkadasim uzulmeseydin bu kadar :) asliyi ben nostradamustan beri bilirim yaklasik 10 senedir semaya bir kere baktirdim karistirma imkanim yok ama taniyorum diye kimseyi koru korune savunmam ne kadar biliyorsa bunu yazarim ayrica uyeligimin zamani belli bu sure zarfinda 1 kisi disinda fal bakmadim sana ya da bir baskasina teklifim olmadigi hatta senden bana fal bakmani istedim bir gun olurda cafe acarsam iyi ya da kotu beklerim reklaminibu arada sen benden baskasi üzerinden bilgi istedin ben sana ulasmaya calismadim burada kimseye lafatmazken ve yazdigim yorumda isim veya kisiye bir atif yok sadece falcinin yorumuna var 2 kisiden ses cikmadi sana ne oldu anlamadim bir anda kisisellesdirdin yetmedi belden asagi vurmaya calistin bu kadar sinirlenmene gerek yok oortada konu yok cunku burasi fal yorumu yapilan bir site neysenokta virgul vb.
Bu site yönetimi ____ Mune ___ için söylediklerinde ses kaydında var brush cım beni savunmak için Mune ye saydıkların haddini aşma daha önce bir falcıya birini göndermişsin dolandırılmış o yüzden numaranı ve seni deşifre etti diye numaranı kimseye vermiyorsun bunu hatırlatayım sana tek cümleni kaale alıp cevap yazmam .falım da sana sadakam olsun 15 liram var deyip kendini acındırırsın sen anca
Heeeee bu süper oldu, bende sonradangurme olabilir mi diye detaylı tarama yapacaktım, gerek kalmadı, geçen sefer ana üyeliğinizden çift üyelik aldım kusura bakmayın demenizi bekleyip gerçek kullanıcı adınızı ifşa etmedik ama sanırım bu sefer Kazen açıklasa iyi olacak, böylece sürekli üyelik alıp durmazsınız.
2. üyelik olduğunuz için üyeliğiniz askıya alınmıştı sonradangurme.
Ve ayrıca benim hakkımda sayıp sövenlerin ister ses kaydı olsun, ister video. Hakaret eden kendi bilir, bana söylenen kötü sözler ne umrumda olur ne de beni değerimden düşürür, öfkelenip karşılık vereceğimi sanmayın yanılırsınız, o kültürde değilimdir
2. kez 2. üyelikten atılıyorsunuz falgurmesi/sonradangurme/bayanx?
Bu bayanx kısmını Kazen açıklar artık.
Ben anladım herkes birbirini tanıyo,birbirlerine açıkları var karşılıklı birbirlerine blöf yapıyorlar.Dallas gibi masallah:)) nolur acıklayın ben cok meraklıyım galiba ya:)
2 açıklama yapayim cevap hakkim var kullanayim. Yaklaşık 14 senedir fal baktiran bir insanim birakinda az bucuk fal icin yorum yapmaya hakkım olsun ! ben neyin neden yapildigini biliyorumda neyse ! Benim buradaki rahatsiz oldugum insan beni evimden ozel arabayla alıp fiyatı 500-1500 tl arası degisen falcilari gezdirip fal baktirmasi donerkende bana fal baktirip rahatlamasiydi ben kirici bir insan olmadığım için artik telefonlarina cevap vermiyorum cunku en son paralı fal bakmami istedi bu beni rencide etti bunuda sana söyledim insanlarin karsisindakini kullanmaya calismasina tahamulum yok ben kisinin yuzune karsi söylerim MUNE de gerekli cevabı verdi
2 açıklama yapayim cevap hakkim var kullanayim. Yaklaşık 14 senedir fal baktiran bir insanim birakinda az bucuk fal icin yorum yapmaya hakkım olsun ! ben neyin neden yapildigini biliyorumda neyse ! Benim buradaki rahatsiz oldugum insan beni evimden ozel arabayla alıp fiyatı 500-1500 tl arası degisen falcilari gezdirip fal baktirmasi donerkende bana fal baktirip rahatlamasiydi ben kirici bir insan olmadığım için artik telefonlarina cevap vermiyorum cunku en son paralı fal bakmami istedi bu beni rencide etti bunuda sana söyledim insanlarin karsisindakini kullanmaya calismasina tahamulum yok ben kisinin yuzune karsi söylerim MUNE de gerekli cevabı verdi
Sule kim nerde bakiyo falini yorumlarmisinHadi bu da Son olsun diye diye bugün de ŞULE ye fal baktırmaya karar verdim bakalım umarım güzel çıkar :)
Bende senin gibi dusundum ama verdigii tarihlr ilgili dedigi sey oldu ..Dun aksam sema ya gittim hem tarot hem kahve baktirim.gelelim yorumlarima kahve fali saniyeler surdu yani sadece tarot baktirsaymisim daha iyi olurdu. evde kendim fincan kapasam daha cok yorumum olurdu o derece :) tarot fali sirasindada isim tahmini oldu ve gercekten nokta atisi yapti. Meslegimi bildi. Onun disinda verdigi tarihleri beklemek lazim. Bide bazen fal degilde sohbete gitmisim gibi hissettim :) yani gelecek yorumlari yaparken agzimdan laf almaya calisti :) ama genel olarak sempatik bi kadin yani oyalanmak icin gidilebilir ama falindan umitli diilim
Seni tamiyorum bilmem ama bahsettigin kisiyi sahsen taniyorum ve bu soylediklerini yapacak biri degil beni bile kac defa uyarmistir sakin fazla paralar dokme diye acaba ayni kisiden mi bahsediyosun bu insanin bunlara hic ihtiyaci yok yani bunu bilmeni isterim...2 açıklama yapayim cevap hakkim var kullanayim. Yaklaşık 14 senedir fal baktiran bir insanim birakinda az bucuk fal icin yorum yapmaya hakkım olsun ! ben neyin neden yapildigini biliyorumda neyse ! Benim buradaki rahatsiz oldugum insan beni evimden ozel arabayla alıp fiyatı 500-1500 tl arası degisen falcilari gezdirip fal baktirmasi donerkende bana fal baktirip rahatlamasiydi ben kirici bir insan olmadığım için artik telefonlarina cevap vermiyorum cunku en son paralı fal bakmami istedi bu beni rencide etti bunuda sana söyledim insanlarin karsisindakini kullanmaya calismasina tahamulum yok ben kisinin yuzune karsi söylerim MUNE de gerekli cevabı verdi
Telefonda bakıyor 50 TL ama çok da etkilendiğimi söyleyemem o yüzden pek yorum yapamayacağım....Sule kim nerde bakiyo falini yorumlarmisin
Canim konumuz disinda sen medyum belkis besbudaga fal baktirmissin geçmişyorumlarıinda okudum sana dedikleri ciktimi memnun kalmismiydin onun falindan?Telefonda bakıyor 50 TL ama çok da etkilendiğimi söyleyemem o yüzden pek yorum yapamayacağım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?